تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 307 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    سپس در داخل home folder خودتون در پوشه ای با نام :

کد:
    .fonts
    به نقطه(.) قبلش حتما توجه کنید.
    سپس اون محتوی پوشه دانلود شده رو در اونجا کپی کنید . که شامل نمامی فونت های ttf هستند. سپس دستور :

کد:
    sudo fc-cache -fv
    را در ترمینال بزنید.
    و یا در آدرس زیر اون پوشه فونت را کپی کنید:

کد:
    /usr/local/share/fonts/
    توچه کنید که شاید پوشه ی فونت شما تفاوت داشته باشد.و یا مثلا در آدرس زیر باشد :

کد:
    /usr/share/fonts
    پیغام های خروحی داده شده اصلا مطلوب نیستند. یعنی شما هیچ اسمی از پکیج و یا ورژن اون رو نمی
    font. داخل پوشه home من وجود نداره
    در موارد دیگه هم من ادرسها رو پیدا کردم یعنی پوشه font را . حالا باید فایل رو از حالت فشرده خارج کنم و فونتها رو در محل های گفته شده کپی کنم ؟
    چون من در این محلها هیچ چیز رو نمی تونستم کپی کنم یعنی اصلا گزینه paste نداشت ؟
    این دستور رو هم باید بعد از کپی فونتها در محلهای ذکر شده بالا در ترمینال بنوویسم یا فقط اگر از محیط font در home استفاده کردم باید بنویسم
    البته من دستور رو هم نوشتم ولی ارور داد و الن که اودم توی ویندوز . به ارور دسترسی ندارم
    راستی تعداد فونتها چرا چند عدد بیشتر نیست ؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه dodor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوست من!
    font. داخل پوشه home من وجود نداره
    شما باید خودتون چنین پوشه درست کنید. و محتوبات اون رو داخل اون بریزید و دستور گفته شده را باید تحت روت انجام بدید.
    چون من در این محلها هیچ چیز رو نمی تونستم کپی کنم یعنی اصلا گزینه paste نداشت ؟
    به خاطر اینکه شما تحت یوزر دارین در / پارتیشن کار می کنید. برای راختی کار شما از ابتدا با روت لوگین بشید و فولدر فونت را در پوشه پیدا شده فونت سیسمتون قرار بدید.
    این دستور رو هم باید بعد از کپی فونتها در محلهای ذکر شده بالا در ترمینال بنوویسم یا فقط اگر از محیط font در home استفاده کردم باید بنویسم
    بله این دستور شما تنها زمانی کاربرد دارد که شما خودتان پوشه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    را ایحاد کرده و فونت ها را داخال اون قرار می دید.
    راستی تعداد فونتها چرا چند عدد بیشتر نیست ؟
    شما خودتون هم می تونید فونت که خواستید کپی کنید ولی یادتون باشه هر فونتی ممکنه کار نکنه.
    موفق باشید.

3. این کاربر از dodor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام و تشکر
    به خاطر اینکه شما تحت یوزر دارین در / پارتیشن کار می کنید. برای راختی کار شما از ابتدا با روت لوگین بشید و فولدر فونت را در پوشه پیدا شده فونت سیسمتون قرار بدید.
    نه من جند بار با یوزر root هم امتحان کردم ولی کپی نشد . البته الان دارم میرم توی لینوکس تا موارد دیگه رو امتحان کنم

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    من فکر کنم تونستم فونتها رو نصب کنم چون پيغامي که اومد مبني بر اين بود که fc يا fv با موفقيت نصب شد اما هنوز من در داخل سيستم با مشکل فونت فارسي مواجه هستم يعني در word من فونتهاي فارسي رو ندارم و يا در سيستم عامل قبلي که دوستم برام نصب کرده بود منوي انتخاب زبان بر روي panel بالايي صفحه دسکتاپ بود که من با انتخاب در اونجا بين فارسي و انگليسي سوئيچ مي کردم . اما الان اصلا جداي از فونت فکر کنم زبان فارسي نصب نيست . ايا مثل ويندوز نمي خواد ابتدا خود زبان فارسي رو نصب کنم و بعد فونتها رو ؟

برای پارتیشن بندی شما نیاز به ۳ پارتیشن دارید.

کد:
    Swap,home,root
    که پارتیشن swap شما باید :

کد:
    دو برار مقدار فعلی رم باشه اما اگر رم بالایی استفاده می کنید لازم نیست دو برابر باشد.
    نقل قول:
    پارتيشن هاي home - root هر كدام به چه منظور استفاده ميشوند ؟
    همون طور که از نامش پیداست پارتیشن روت به طور ساده محلی برای نگه داری و نصب پکیج ها و دستورات لود سیستم عامل و کلیه پروسه های لینوکستون از زمان بالا امدن و لوگین شدن توش انجام میشه تا زمان خارج شدن از اون.
    و پارتیشن home هم در واقغ همون پروفایل ماربری تون است که شما از اون لوگین میشد و استفاده می کنید. و جای برای ذخیره فابل های خودتون و سایر موارد میتونید استفاده کنید. در پارتیشن روت به ازای احرای هر برنامه یک فایل مخفی با نام اون برنامه البته در بعضی از پوشه خاص بوحود میاد که مختص تنظیمات شما در مورد اون برنامه است.

نقل قول:
    من اگر اطلاعاتي رو داشته باشم كه بخواهم در دوره بعدي نصب سيستم عامل ( اگر مجبور به نصب مجدد بشم ) از اونا استفاده كنم بايد در كدام قسمت اونا رو ذخيره كنم كه پاك نشن
    به نظرم نیازی نیست البته شما اگر در پارتیشن home در اون اطلاعاتی دارید باید از اون ها بک آپ تهیه کنید البته این در صورتی است که شما کلا پارتیشن های لینوکستون رو حذف کنید اما اگر پارتیشن home رو پاک نکنید اطلاعاتش برای شما باقی است و هیچ اتفاقی برای اون نمیوفته. چون فعلا شما هیج پکیجی رو دانلود نکردید لازم نیست چیزی خاصی از پارتیشن روت بک آپ تهیه کنید.
    موفق باشید.
    در مورد پارتيشن بندي هم پارتيشن home من در داخل پارتيشن root و هر دو با يک حجم هستند يعني من قبلا بايد اين دو پارتيشن رو جدا از هم مي ساختم . در واقع فکر کنم من دو پارتيشن root و swap رو ساختم . حالا با اين اوصاف در تعويض سيستم عامل اين پارتيشن home واطلاعات اون هم پاک ميشه ؟
    بهتر نيست من قبل از نصب سيستم عامل در فضاي خالي سه پارتيشن جدا از هم درست کنم و در هنگام نصب اونا رو home . root . swap . تخصيص بدم
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    عذر خواهي مي كنم كه اينقدر مزاحم ميشم . من دوباره به دليل نداشتن سيستم عامل از ديشب مجبور شدم دوباره اوبونتو رو نصب كنم البته ايندفعه فكر كنم بهتر شد چون پارتيشن home رو جدا از root ساختم .
    مشكل دووباره اي برام پيش اومد اونم در نصب كارت گرافيك . دستور رو شبيه قبل اجرا كردم اما هيچ عكسالعملي در روت نشون داده نميشه

اين مشكل هم كه هنوز هست
    من فکر کنم تونستم فونتها رو نصب کنم چون پيغامي که اومد مبني بر اين بود که fc يا fv با موفقيت نصب شد اما هنوز من در داخل سيستم با مشکل فونت فارسي مواجه هستم يعني در word من فونتهاي فارسي رو ندارم و يا در سيستم عامل قبلي که دوستم برام نصب کرده بود منوي انتخاب زبان بر روي panel بالايي صفحه دسکتاپ بود که من با انتخاب در اونجا بين فارسي و انگليسي سوئيچ مي کردم . اما الان اصلا جداي از فونت فکر کنم زبان فارسي نصب نيست . ايا مثل ويندوز نمي خواد ابتدا خود زبان فارسي رو نصب کنم و بعد فونتها رو ؟
    چرا عكس نمايش داده نميشه
    ادرس
    کد:
    با تشكر از شما
    Last edited by K1lou; 19-04-2010 at 17:28.

داره خودمونی میشه dodor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوست من!
    من قبل از نصب سيستم عامل در فضاي خالي سه پارتيشن جدا از هم درست کنم و در هنگام نصب اونا رو home . root . swap . تخصيص بدم
    بله کاری بسیار خوبی است ولی همان موقغ نصب هم شما می نوانید اینکار را انجام دهید.و به نظر من همان موقع پارتیشن بندی کنید.
    بر روي panel بالايي صفحه دسکتاپ بود که من با انتخاب در اونجا بين فارسي و انگليسي سوئيچ مي کردم . اما الان اصلا جداي از فونت فکر کنم زبان فارسي نصب نيست . ايا مثل ويندوز نمي خواد ابتدا خود زبان فارسي رو نصب کنم و بعد فونتها رو ؟
    تنها کافی است که شما مراحل زیر رو انجام بدید:
    شما باید از نوار ابزار بالای دسکتاپتون با استفاده از
    کد:
    این رو یعنی :
    کد:
    رو انتخاب کنید. اون وقت با تنظیم
    کد:
    و در قسمت
    کد:
    با اضافه کردن :
    کد:
    مشکل بر طرف می شود.
    داخل سيستم با مشکل فونت فارسي مواجه هستم يعني در word من فونتهاي فارسي رو ندارم
    شما برای اطمینان باید فونت ها را در پوشه فونت سیستم کپی کنید. زیرا برنامه هایی همانند آفیس فونت ها را از اون پوشه دریافت می کنند.
    دستور رو شبيه قبل اجرا كردم اما هيچ عكسالعملي در روت نشون داده نميشه
    میشه بیشتر توضیح بدید.و یا لوگی از اون رو اینجا بذارید.
    موفق باشید.
    Last edited by dodor; 19-04-2010 at 17:34.

8. 2 کاربر از dodor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    چرا من نمي تونم عكس بزارم در اين پستها
    من در home . در پوشهاي به اسم a گذاشتم
    دستور رو به صورت زير نوشتم
    sh /home/javad/a/ ati-draiver
    البته من الان توي عكس مي بينم كه يك sh بعد از نام پوشه a گذاشتم . ولي در دستورات قبلي من اين sh نبود چون زياد امتحان كردم و كپي و پست . فكر كنم در اخرين با اين اضافه شده
    با تشكر

آخر فروم باز dimah2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پا منقل

پيش فرض

کد:
    سلام دوستان

گویا رپید شیر فیتیله پیچ شده من نمی تونم ازش چیزی دانلود کنم فیتله شکن هم که جواب نمی ده پس من جویای علم در راه ماندم
    بعد از این همه مدت با کلی ذوق و شوق لینوکس رو تونستم با کلی دردسر نصب کنم
    حالا ....
    اگه میشه یه جای دیگه اپ کنید ( لااقل اون چوگونگی نصب برنامه رو) یا یه برنامه فیتیله پیچ از طریق لینوکس معرفی کنی با طرقیه نصب چون ویندوزم خدا بیامورزتش در راه لینوکس جان داد

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

سلام دوستان

گویا رپید شیر فیتیله پیچ شده من نمی تونم ازش چیزی دانلود کنم فیتله شکن هم که جواب نمی ده پس من جویای علم در راه ماندم
    بعد از این همه مدت با کلی ذوق و شوق لینوکس رو تونستم با کلی دردسر نصب کنم
    حالا ....
    اگه میشه یه جای دیگه اپ کنید ( لااقل اون چوگونگی نصب برنامه رو) یا یه برنامه فیتیله پیچ از طریق لینوکس معرفی کنی با طرقیه نصب چون ویندوزم خدا بیامورزتش در راه لینوکس جان داد
    اگر مقاله ی خاصی مد نظرتون هست لینک دقیقش رو بدید تا براتون همینجا آپ کنم. ولی آیا با 4 تا لینک اصلی که کل مقالات رو شامل میشه هم مشکل دارید؟ اونها در رپیدشر نیستند:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dimah2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پا منقل

پيش فرض

دستتون درد نکنه

من این ۴ تا لینک رو ندیده بودم

حالا یه برنامه فیتیله پیچ برای لینوکس نیست ؟

----> دانلود کردم ولی مثل اینکه با rar مشکل داره چی کار کنم من الان
    Last edited by dimah2005; 29-04-2010 at 10:53.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •