تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 165 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 1646

نام تاپيک: دانلود رایگان با استفاده از سرور شاتل لند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

سلام
    من امروز اکانت upera خریدم فیلم ویلایی ها رو split کردم جالبه وقتی split میشه دیگه کار نمیکنه دو دفعه اسپلیت کردم و بعد دانلود اما هیچکدوم کار نکرد هم در upera اینکارو کردم و هم در لیچر
    ناسور رو هم در upera اسپلیت کردم اما وقتی دانلود کردم چند دقیقه ی اول فقط درسته (البته فایل روی سرور مثل اینکه درسته فقط دانلودش مشکل داشته)
    اما ویلایی ها خیلی جالب بود که دو دفعه دان کردم حتی فایل اسپلیت(001) هم روی سرور خرابه و پخش نمیشه ... کسی این مشکل براش به وجود اومده؟
    سلام

والا من هر فایلی رو با تورنت ریموت کردم بدون مشکل بوده
    فقط شاتلند به حجم فایلا اضافه کرده که winrar ارور داده که ارشیو خرابه ولی کامل اکسترکت کرده فایل بدون مشکل بوده
    شما وقتی اسپلیت میکنی 001 میده کل پارتارو ی جا بذار با این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنده شخصا فایلای 10 گیگی و بالاتر اسپلیت و دانلود میکنم تا الان مشکلی نداشتم
    فقط بدیش اینه فایلایی رو که میزنی رو سرور ایران اول رو سرور بریتانیا اپلود میشه بعدا انتقال داده میشه ایران
    اگ همینطوری سرور ایران خودش مجزا کار میکرد تو روند ریموت به شاتلند سریعتر میشد انتفال داد بهتر بود

2. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام

والا من هر فایلی رو با تورنت ریموت کردم بدون مشکل بوده
    فقط شاتلند به حجم فایلا اضافه کرده که winrar ارور داده که ارشیو خرابه ولی کامل اکسترکت کرده فایل بدون مشکل بوده
    شما وقتی اسپلیت میکنی 001 میده کل پارتارو ی جا بذار با این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنده شخصا فایلای 10 گیگی و بالاتر اسپلیت و دانلود میکنم تا الان مشکلی نداشتم
    فقط بدیش اینه فایلایی رو که میزنی رو سرور ایران اول رو سرور بریتانیا اپلود میشه بعدا انتقال داده میشه ایران
    اگ همینطوری سرور ایران خودش مجزا کار میکرد تو روند ریموت به شاتلند سریعتر میشد انتفال داد بهتر بود
    ممنون از شما
    دقیقا با همین hjsplit v3 کار می کنم ، الان ناسور رو هم دوباره دان کردم تا اونجایی که برای 001 هست رو پخش میکنه اما انگار فایل 002 خرابه و از اونجا به بعدش پخش نمیشه مثلا تا دقیقه 52 میره ادامه نمیده
    اون ویلایی ها رو که اصلا پخش نکرد فایل روی سرور هم وقتی میزنم اسپلیت ، خراب میشه و دقیقا 001 رو که داخل نت میزنم پخش ، پخش نمیکنه

4. این کاربر از amirpcp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

لطف کنید بگید چه سایتهای آپلودی قابلیت split رو دارن . هم رایگان هم غیر رایگان
    کلا شما دوستان چطوری فایلها رو split میکنید بشه تو شاتلند آپلود کرد؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

سلام میشه یکی بگه چطور میتونم این فیلم رو split کنم؟
    میشه یکی اینو split کنه :
    خیلی ممنون میشم
    htt#p://dl.hex#download. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] /up/Movie/Foreign/1396/07/POTC5.Dead.Men.Tell.No.Tales.2017.1080p.Farsi.Dubb ed.HexDL.com.mkv
    فقط اون 3 تا هشتگ که بین لینک هست رو حذف کنید (چون نمیشد لینک گذاشت هشتگ گذاشتم)

پروفشنال TranceaweSome's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

بازی آنلاین World Of Tanks آپدیت 27 شهریور از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    32GB
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

یک سوال اگر مثلا از 5 ترابایت شاتل لند مثلا 100 گیگ دانلود کنم ، سرعتم کاهش پیدا میکنه؟ منظورم اینه که اگر تا چه حدی دانلود کنم سرعتم افت میکنه ، آیا تا حالا برای کسی اتفاق افتاده؟

داره خودمونی میشه MR.MAHMOOD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یک سوال اگر مثلا از 5 ترابایت شاتل لند مثلا 100 گیگ دانلود کنم ، سرعتم کاهش پیدا میکنه؟ منظورم اینه که اگر تا چه حدی دانلود کنم سرعتم افت میکنه ، آیا تا حالا برای کسی اتفاق افتاده؟
    همشم دانلود کنی سرعتت افت نمیکنه

10. این کاربر از MR.MAHMOOD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

سلام دوستان.
    با اینتنرنت ایرانسل از شانل لند دانلود کنیم مثل اینترنت ملی نیم بها حساب میشه؟

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

این بسته ترافیک 10 تومنی رو چطوری میشه تهیه کرد؟ تو قسمت جشنواره شاتل لند لینک داره برید از مای شاتل بخرید اما توی مای شاتل میرم اصلا لینکی برای خرید شاتل لند وجود نداره !

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

این بسته ترافیک 10 تومنی رو چطوری میشه تهیه کرد؟ تو قسمت جشنواره شاتل لند لینک داره برید از مای شاتل بخرید اما توی مای شاتل میرم اصلا لینکی برای خرید شاتل لند وجود نداره !
    همون ترافيك ويژه ايران در قسمت خريد انلاين ترافيك ، بسته هاي ترافيك

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •