من خودم این دو تا گوشی رو نداشتم ولی فیلم برداری هاشون رو دیدم از نظر فیلم بهت پیشنهاد N73 رو میدم ولی از نظر عکس نمی دونم![]()
من خودم این دو تا گوشی رو نداشتم ولی فیلم برداری هاشون رو دیدم از نظر فیلم بهت پیشنهاد N73 رو میدم ولی از نظر عکس نمی دونم![]()
دست دومه؟
اگه اكه همين رو بخري خوبه.
به نظر من از اين سايته بگيري بهتره.احتمالا 4-5 تومن تفاوت قيمت گارانتيشه.
N70 و N72
N70
مشخصات كلي :
فرم ساده - نسل سوم - دوربين 2.0 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 35*41 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه RS ـ DV - كارت حافظه همراه گوشي 64 مگابايت - حافظه داخلي 35 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Symbian OS 8.1a , Series 60 UI - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 108.8*53*21.8 ميليمتر - وزن 126 گرم
N72
مشخصات كلي :
فرم ساده - دوربين 2.0 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد - ميليمتر - مجهز به كارت حافظه RS-DV-MMC - كارت حافظه همراه گوشي 128 مگابايت - حافظه داخلي 20 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Symbian OS 8.1, Series 60 UI 2.8 - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - ابعاد گوشي 109*53*21.8 ميليمتر - وزن 124 گرم
تفاوت دارن اما خيلي كم. مثلا W850 دوربين VGA داره اما W580 دوربين نداره.
به نظر من W850 از لحاظ امكانات بهتره اما W580 گوشيه خوشگليه.
فكر نكنم از لحاظ فيلم برداري اصلا تفاوت داشته باشن.اما به نظر من در كل N80 بهتره.
دوستان سلام
يه گوشي سيمبين ميخوام كه كيفيت صداش خوب باشه و از 340 هزار تومن بيشتر نباشه. چي بخرم؟
راستي ,يه بنده خدايي گوشي N73ساخت فنلاند 330 هزارتومن ميده. بخرم يا نه؟
همینی که می گی خوبه ولی باید ببینی کسی کهبهت میده مشکل نداشته باشه که بهت بده سریw سونی و3250 و 5700 به شما پیشنهاد میشن
آقا من ميخوام يه k800 بگيرم. گفتم با گارانتي باشه چون تقلب ماشالا زياد شده. اينترنتو مي گشتم خوردم به آدرس زير. قيمتي كه ميده 4-5 تومن از مشهد يعني جاي ما گرونتره. البته اينجا بدون گارانتيه. به نظرتون بگيرم همينو ؟
من در مورد این سایت چیزی نمی دونم ولی فکر هم نکنم که مال گارانتی ها هم اصلی باشه با گارانتی فقط پول زیادی میدی
يه گوشي مي خام
1- سقف قيمت 300000 تومن
2- دوربين حداقل 2 مگا
3- داشتن فلاش
4- شكل گوشي ساده
5- سوني هم نباشه
6- بقيه مشخصات هم مثل صدا و غيره در حد قابل قبول باشه
5700 و p990 خیلی خوبن و w810 هم خوبهبیشتر بگو تا بهتر کمکت کنیم
[QUOTE] [از لحاظ فیلم برداری بین n73 و n80 موندم.
لطفا راهنمایی کنید کدوم بهتره؟/QUOTE]
به طور کلی در دوربین n73 بهتره هم در عکاسی و هم در فیلم
ممنون
گارانتيهاش اصلي نيس ولي فك ميكنم از هيچي بهتر باشه تو اين اوضاع قاچاق. منم خودم وارد نيستم ميترسم كلا بره سرم. الان مشهد بدون گارانتي اون هفته 270 بود.اين ميگه هزينه ارسالش به مشهد نهايتش با تيپاكس 3 تومنه. خوبه؟ صرف ميكنه ديگه نه؟
سلام.
از لحاظ فیلم برداری بین n73 و n80 موندم.
لطفا راهنمایی کنید کدوم بهتره؟
با تشکر...از نظر عکاسی که n80 در برابر n73 حرفی برای گفتن نداره.
اتفاقا اگه در کل بخوایم حساب کنیم n73 به مراتب بهتره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)