آهنگ بسیار زیبای سینا سرلک بنام کوچه های عاشقی
گفته بودی تا ابد هم راه و غمخوار منی لعنت و نفرین بر این بی راهه که مرداب بود قلبم از طرز نگاهت باز هم آتش گرفت...
آهنگ بسیار زیبای سینا سرلک بنام کوچه های عاشقی
گفته بودی تا ابد هم راه و غمخوار منی لعنت و نفرین بر این بی راهه که مرداب بود قلبم از طرز نگاهت باز هم آتش گرفت...
اینو پیشنهاد میدم به کسایی که مثل خودم خارجی دوست دارن
Amy Macdonald - This Is The Life
Last edited by senator2011; 27-02-2016 at 16:19.
حتما یک بار گوش بدید
آهنگ Iris از Goo Goo Dolls
1998
یکی از بهترین آهنگ های تاریخ آلترنتیو راک هس
Last edited by Iloveu-ALL; 04-03-2016 at 20:30.
Nina Simone - Feeling Good
صدای فوق شاهکاری داشت
خدایش بییامرزد
3 شاهکار از جانِ جانانم داریوش نازنین که دچار مستی معنوی ام گردانیده است!
1- یعنی که به اشگ و موی خود گم نکنیم از عشق هر آنچا میرسد شیرین است ... در محفل عاشقان خوشا رقصیدن دامن ز بساط عافیت برچیدن... امشب که دوباره ماه بالا آمد می آید و باد پشت در خواهد زد ...
2- کام همگان باد روا کام شما نه ... ایام همه خرم و ایام و ایام شما نه ... شادی گوهر ماست که ما جان بهاریم ای ملت گریه بجز انعام شما نه ... انگار که خورشید بهارانه ایران بر بام همه تابد و بر بام شما نه ...
3-سوار خواهد آمد، سرای رفت و رو کن. کلوچه بر سبد نه، شراب در سبو کن ز شست و شوی باران ، صفای گل فزونتر کنار چشمه بنشین، نشاط شستوشو کن ... سحر که حکم قاضی برد به سنگسارت نماز عاشقی را به خون دل وضو کن ...
- نام ترانه ها
*سیصد گل سرخ
*نه
*سوار خواهد آمد
Last edited by banii; 13-03-2016 at 20:17.
4- از این کُلَه تا آن کُلَه فرقی ندارد شیخ و شه ... من آستان و پاسبان ایران به ایران دیده ام ... چکش به فرق من مزن ای صبر پولادین من من ضربت پتک زمان سندان به سندان دیده ام ... در بند ها بس بندیان انسان به انسان دیده ام از حکمبر تا حکمران حیوان دیده ام از حاجیان و ناجیان شیطان به شیطـــــان دیده ام ...
5- نه از دور و نه از نزدیک تو از خواب آمدی ای عشق خوشا خودسوزی عاشق مرا آتش زدی ای یار...خوشا عشق و خوشا خون جگر خوردن خوشا مردن خوشا از عاشقی مردن!
6- به وسعت ات جهانمو شکنجه زار میکنم ... ببین من از هجوم تو کجا فرار میکنم ... چنان بریدم از خودم که از هوای تو پرم که با نفس کشیدنم از تو شکست میخورم ...
* انسان/فریاد زیر آب/پرستش
Last edited by banii; 11-03-2016 at 01:45.
7- دنیای ما قصه نبود پیغوم سربسته نبود دنیای ما عیونه هر کی میخواد بدونه دنیای ما خاره داره بیابوناش مار داره هرکی باهاش کار داره دلش خبردار داره دنیای ما بزرگه پر از شغال و گرگه ...
8- ای خدا من به کِسی کاری ندارم ولی زخم از همه خوردن شده کارم از غریب و کسی که وصله جونه پشت پا خوردن و مردن شده کارم
9- قرن استعمار خاک و قرن استثمار انسان قرن تن دادن به دار و دل بریدن از دیاران قرن دلّالان خون و قرن همخانه فروشان قرن ضحاکان پیر و سلطه افعی بدوشان ... قرن زندان... قرن میله... قرن اعدام حقیقت...
* خار / پریا / با شما آیندگانم
Last edited by banii; 12-03-2016 at 00:30.
10-
- متعهد میشوم که خطاهای گذشته و بی قانونی و ظلم و فساد دیگر تکرار نشده!
-و خطـَا هم کردیـــم و من تصدیق میکنم که خطا کردیم هم ما خطا کردیم هم دولت خطاب کرد(!) خطا کرد هم شورای چیــــز(!!!) خطا کرد همه ما خطا کردیم!
کوچه خالی ... بی تو عاری از هر حس و خیالی ... مریم نشست تا کوچه خونی نشود از ترس... آنقدر سرخ سوخت سعید ... پیغام روشن حبس در چشم کبود تو بود مسعود ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت .... آقای نوربخش کثافت و ناظم تکبیری ... بگذار بیست سال دیگر سرخ با بوی تلخ پای چاک خورده از زندان ... ما تخت روی تخت خوابیده مرده میدادیم ... مادر گذاشت بگذرد از زیر کتاب تلخ ... کوچه خالی بود ... سردار ما را نجات بده ...
شاهین جان نجفیخالی
11 - نمیخوام گلدون مادربزرگم رو طاقچه از بوی غربت بمیره !
12- بوی گندم مال من ... هرچی که دارم مال من ...(اینجا اپیزوده دوم آهنگه که داریوش با تمام وجود داره اعتراضشو فریاد میزنه .... اپیزود اول میگه بوی گندم مال من هرچی که دارم مال تو ... اما بخش دوم با تغییر واژه تو به من داره حقشو میگیره .... که این نکته اش خیلی قشنگه ...)
*هم غصه / بوی خوب گندم
-----
13- همچنین بازخوانی این ترانه فوق العاده زیبا توسط حمید حامی هم به غایت دلنشین بوده ... در آلبومی به همین نام که باقی آهنگهای اون آلبوم هم بازخوانی آهنگهای بزرگانی چون ابی و گوگوش و خود داریوش بوده ...
بوی گندم مال من هر چی که دارم مال تو ، یه وجب خاک مال من هرچی میکارم مال تو :(
Last edited by banii; 13-03-2016 at 21:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)