تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 755 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196246646 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

آخر فروم باز alil1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

در ادامه پست بالا...

کارتریج رو که گذاشتم روشن کردم ززززررررررت انگار سفت بچرخه یک ناله ای کرده و چاپگر خودبخود خاموش شد!!!

حالا تو رو خدا یکی بگه مشکل کجاست؟! خودم به عقلم چیزی که میرسه اینه که تونر زیاد ریختم. مطمئنم که درست قطعات رو برگردوندم سر جاش. نمی دونم بخدا. دوباره کارتریج رو باز کردم و خلاصه 70 80 گرمی تونر ریخت رو هیکلم و کلی هم تنفس کردم. دوباره تمیز کردم و انداختم گوشه اتاق چون :
    هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم!
    منتظرم. لطفا کمکم کنین.
    فکر کنم بهترین راه اینه که بدی بیرون (هر جایی که شارژ میکنه و امتحانم میکنه) برات باز کنه و خودش شارژ کنه !؟ هیچ حرفیم نزنی که خودت باز کردی و ......
    ولی فکر یه جای کار یه فنری ، چرخی مشکل داره تو بستنش !؟ البته ممکنه اون شست شو با اب کار داده دستت ! اخه کی گفت بشوری اونو حالا ور نداری فردا پرینتر و ببری حموم کیسه بکشی که دیگه دیگه ........

2. این کاربر از alil1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

فکر کنم بهترین راه اینه که بدی بیرون (هر جایی که شارژ میکنه و امتحانم میکنه) برات باز کنه و خودش شارژ کنه !؟ هیچ حرفیم نزنی که خودت باز کردی و ......
    ولی فکر یه جای کار یه فنری ، چرخی مشکل داره تو بستنش !؟ البته ممکنه اون شست شو با اب کار داده دستت ! اخه کی گفت بشوری اونو حالا ور نداری فردا پرینتر و ببری حموم کیسه بکشی که دیگه دیگه ........
    آخه خیلی تمیز شد! باحال بود. البته بگم من شنیدم که این کار رو میکنن بعضی ها. البته در مورد دستگاههای کپی! ازین گذشته چرا شستن کار داده باشه؟ درام رو که نشستم. حواسم هم به اون نوارای پلاستیکی شفاف بود که تا نخوره. آب هم داغ نبود که اونا رو از فرم خارج کنه.
    اگه اشتباه بسته بودم که پیچ ها درست و راحت بسته نمیشد که. چیزی هم اضافه نیاوردم. فنر هم فقط یکی داره اونم مال درپوش محافظ درام هستش.

خداییش مراحل باز و بسته کردنش آب خوردن بود. نمی دونم....
    Last edited by Masoud.Neshat; 06-02-2009 at 20:43.

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آخه خیلی تمیز شد! باحال بود. البته بگم من شنیدم که این کار رو میکنن بعضی ها. البته در مورد دستگاههای کپی! ازین گذشته چرا شستن کار داده باشه؟ درام رو که نشستم. حواسم هم به اون نوارای پلاستیکی شفاف بود که تا نخوره. آب هم داغ نبود که اونا رو از فرم خارج کنه.
    اگه اشتباه بسته بودم که پیچ ها درست و راحت بسته نمیشد که. چیزی هم اضافه نیاوردم. فنر هم فقط یکی داره اونم مال درپوش محافظ درام هستش.

خداییش مراحل باز و بسته کردنش آب خوردن بود. نمی دونم....
    ولی فکر کنم به علت اون فرم کار کردن که میگی،مشکل از چرخ دنده ها باشه.فکر کنم درام یا مگنت یا یه قطعه دیگه ای که اونا می چرخوننش،نمیذاره بچرخه.شاید یه پیچی رو زیادی سفت کردی.آخه خودم یه بار کامل بازش کردم دوباره بستمش هیچ مشگلی هم نداشت(یه وقت به اونی که بهش فروختم نگینا،عصبی میشه ).حالا برو دعا کن موقع شستن،مگنت خط نیوفتاده باشه که کارت دو اومده اونوقت.آخه پسر عاقل،اگه شستنی بود که اونجا تو راهنما می گفت بشور،چرا می گه هوا بگیر؟

5. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

روش شارژ Brother 2040 :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ببینین چقدددددررررر سادست!

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

...آخه پسر عاقل،اگه شستنی بود که اونجا تو راهنما می گفت...حالا برو دعا کن موقع شستن،مگنت خط نیوفتاده باشه که کارت دو اومده اونوقت...
    اون آهنربای به اون ضمختی خط بیافته؟! منظورت اون غلاف شکستنی روشه که مگنت توشه؟
    من توی محفظه تونر رو هم شستم!

فردا می خوام انشالله برم یه Blower بخرم. چی بخرم؟ چند هست اساسا؟ اگه بلوئر داشتم کار به شستن نمی رسید. چکار کنم وسواس دارم. خدا خودش کمک کنه. نهایتش اینه که یکی دو تا تکه اش باید عوض شه دیگه مگه نه؟ کل کارتریج که به گا نرفته که. مثلا Dr.Blade ش یا Drum یا Magnet ش یا wiper blade ش. جداجدا هم هست تو بازار مگه نه؟ کل کارتریجش 60 70 تومنه! خدا رحم کنه تو این بی پولی.
    Last edited by Masoud.Neshat; 07-02-2009 at 21:10.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اون آهنربای به اون ضمختی خط بیافته؟! منظورت اون غلاف شکستنی روشه که مگنت توشه؟
    کلا لایه رویی همه قطعاتی که با پودر در تماسن،خیلی حساسه.حالا این قطعه میخواد درام باشه میخواد فوم رولر باشه،میخواد هر قطعه دیگه ای باشه.
    امتحان کن ببین چرخدنده ها به تنهایی و تک تک به راحتی کار می کنن؟

9. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

کاش میشد چندتا عکس بزرگ و باکیفیت از کارتریج بسته و کامل از نیمرخش جاییکه درام چرخونده میشه و اینور اونور کارتریج داشتم چون تو نت فقط از یه نمای قسمت نوشته دارش بیشتر عکسه. ولی با این حال با مقایسه عکسهای دستور العمل حس میکنم دو تا فنر اصلیها تو عکس بیشتر فشرده شدن و کوتاهترن! مال من طول فنرها باز تر و بیشتر به نظر میاد. به اونطرف درام که تقریبا دورش بازه شک دارم...

ضمنا این قسمت رو هم نفهمیدم! این seal از جاش در نیومد:

Last edited by Masoud.Neshat; 06-02-2009 at 21:44.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من یک پرینتر لیزری رنگی hp 2605 و یک لپ تاپ lg lw70 دارم. می خوام بدونم آیا میتونم با خرید دو دستگاه بلوتوث لپ تاپ رو بدون سیم به پرینتر متصل کنم؟ یا هر راه دیگه(بی سیم)

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من یک پرینتر لیزری رنگی hp 2605 و یک لپ تاپ lg lw70 دارم. می خوام بدونم آیا میتونم با خرید دو دستگاه بلوتوث لپ تاپ رو بدون سیم به پرینتر متصل کنم؟ یا هر راه دیگه(بی سیم)
    با دستگاه بلوتوث خیر .ولی وسیله ای هست که یو اس بی رو به صورت وایرلس تبدیل می کنه.قیمتشم حدود 120 دلاره ولی شاید ایران گیر نیاد.

کد:
    همچنین پرینت سرورهای وایرلس هستند که میتونن به کارتون بیان.اگر از این پرینت سرور ها استفاده کنین بهتر از بالایی هستش.

کد:
    Last edited by Senator_F; 07-02-2009 at 00:04.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کاش میشد چندتا عکس بزرگ و باکیفیت از کارتریج بسته و کامل از نیمرخش جاییکه درام چرخونده میشه و اینور اونور کارتریج داشتم چون تو نت فقط از یه نمای قسمت نوشته دارش بیشتر عکسه. ولی با این حال با مقایسه عکسهای دستور العمل حس میکنم دو تا فنر اصلیها تو عکس بیشتر فشرده شدن و کوتاهترن! مال من طول فنرها باز تر و بیشتر به نظر میاد. به اونطرف درام که تقریبا دورش بازه شک دارم...

ضمنا این قسمت رو هم نفهمیدم! این seal از جاش در نیومد:

اگه مطمئني كه چرخ دنده ها رو درست بستي، درام روي Blade گير ميكنه و نميچرخه و چون موتور 1006 ضعيفه، نميتونه گير رو رد كنه. اگه توي PDF شارژ آقاي سناتور رو دقيق بخوني، ميبيني نوشته كه بعد از تميز كردن Blade با دستمال كتان و الكل ايزوپروپيل، سطح Blade و درام رو با پودر مخصوص نرم كنيد (اين پودر تو ايران نيست، منم خودم مستقيما از آمريكا خريدم).
    lol، ببخشيدا، ولي اونجايي كه گفتي گيريس نداشتي و يكم بهش روغن زدي، خيلي جالب بود ، مرد حسابي، اون گريس هاديه، جريان برق رو از خودش رد ميكنه، چي چي زدي به اون كارتريج بدبخت؟ (البته اين گريس هم توي ايران نيست و توي 99% موارد گريس خود كارتريج كافيه و نميخواد استفاده كني)
    نظر منو ميخواي، كارتريج رو بنداز دور، برو يكي ديگه بخر، چون كارتريج فابريك رو بدي دست اين شارژ كارا، داغونش ميكنن، چه برسه كارتريجي كه يه بار شما داغونش كردي

14. این کاربر از nima1394 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •