تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 203 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 2021

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها |

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض رئال مادرید، پرهوادارترین باشگاه فوتبال درتوئیتر

به گزارش "ورزش سه"، رئال که در فیسبوک با اختلاف اندکی از بارسلونا در رده دوم قرار دارد، در توئیتر موفق شده تا بدینجا لقب پرهوادارترین باشگاه فوتبال دنیا را از آن خود کند. صفحه توئیتر رسمی رئال مادرید با نوشتن مطلب زیر به این مساله واکنش نشان داد:" رئال اولین باشگاه ورزشی در توئیتر شد که تعداد فالوئرهایش به 15 میلیون نفر رسید. ممنون از همه."

2. 8 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه poyyesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرجع خبری رئال مادرید : کریستیانو آمار و ثباتی دارد که متعلق به سیاره ای دیگر است. با گل پنالتی مقابل ویارئال تبدیل به اولین بازیکن تاریخ شد که در پنج فصل پیاپی در لالیگا 30 گل می زند. این یک جنون واقعی است. واقعا بد عادت شده ایم. چند هفته پیش زنگ خطر را به صدا در آوردیم چون دو ، سه هفته ناقابل گل نزده بود. اما حالا برگشته است. برای بازیکن پرتغالی ، مصدومیت ، افت یا مسائل مشابه مفهومی ندارند او همیشه ، بوده ، ست و خواهد بود. او لحظه به لحظه بازیکن بهتری می شود و خود را به عنوان گلزنی فرصت طلب تر ثابت می کند. از نظر من امروز نمی توان عدالت را در مورد توصیف او برقرار کرد. با گذر زمان و دیدن آمار گلزنان بعدی می شود درک کرد که رونالدو چه سالهای درخشانی داشته است.حقیقتا فکر می کنم که نمی توان توقعی بیش از این داشت. فقط می توان تعریف کرد و از آمار فرازمینی او لذت برد. سی ساله شده است و مراقب خودش است.تردیدی نیست که می تواند سالها در بالاترین سطح بماند. شاید با گذر زمان و در فصل های آتی بازیکن پرتغالی دوندگی را کمتر کند و بیشتر به دروازه حریف نزدیک شود تا کاری که بلد است را انجام بدهد : گلزنی و گلزنی.آلوارو بنیتو ویار

4. 4 کاربر از poyyesh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دکتر گونزالس: مودریچ و راموس در بهترین سطح نخواهند بود

رئال مادرید خوب بازی نمی کند. نیمه اول لالیگا واقعا از نظر بازی ، نتایج و بازیها بی نظیر بود اما در حال حاضر تیم از نظر بدنی و روانی افت کرده است. در بازی مقابل ویارئال ابهامات مشخص بود. به همین خاطر مهم است که هر چه زودتر سرجیو راموس و لوکا مودریچ به ترکیب تیم برگردند.
    بازیکن کروات به زودی اولین بازی رسمی خود را انجام می دهد و احتمالا به ال کلاسیکوی دوم فروردین می رسد اما مسلما در بهترین سطحش نخواهد بود چرا که چهار ماهاست بازی نکرده است. در مورد راموس نیز همین طور است. او پس از جام باشگاه های جهان درست و حساوی ریکاوری نکرد. بازگشت این دو می تواند از نظر روانی برای هر دویشان مهم خواهد بود اما باید دید که چه می شود.

دکتر خوزه گونزالس

6. 8 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی reza0034's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    borazjan

پيش فرض

گزارش روز:
    مثلث BBC، معضلی برای متوازن بودن رئال مادرید

رئال مادريد در اين فصل، هر زمان که از سيستم 2-4-4 استفاده کرده، شکل بازي بهتري را به نمايش گذاشته و تاکنون شکستي را نيز با اين شيوه تاکتيکي تجربه نکرده است.

به گزارش "ورزش سه"، هر زمان که بیل، بنزما و کریستیانو (مثلث BBC) آماده باشند، بی هیچ حرف و حدیثی در ترکیب ثابت قرار خواهند گرفت و با سیستم 3-3-4 به میدان خواهیم رفت. این اظهارنظر صریح را آنچلوتی سرمربی رئال مادرید، در یکی از نشست های خبری اخیر خود مطرح کرد.

کارلتو فصل گذشته با داشتن ژابی آلونسو و دی ماریا در میانه میدان، دغدغه چندانی برای ایجاد توازن در ترکیب تیمش، زمان استفاده از سیستم 3-3-4 نداشت و تنها در بازی های بزرگ و حساس فصل مثل بازی با بایرن مونیخ و بارسلونا ترجیح داد تا از سیستم 2-4-4 استفاده کند اما در این فصل او زمانیکه یکی از اضلاع مثلث هجومی خود را در اختیار نداشته، به سیستم 2-4-4 متوسل شده و البته هرگز هم ضرر نکرده است.

بحران مصدومیت بازیکنان ارزشمند رئال در خط میانی مثل مودریچ و خامس رودریگز، سبب شد تا آنچلوتی از بازیکنانی در ترکیب ثابت خود استفاده کند که نتوانستند در سیستم 3-3-4 ، جواب بدهند و شکل بازی رئال از توازن همیشگی به دور افتاد.

هرچقدر تونی کروس توانست در پست ژابی آلونسو جا بیفتد، بازیکنانی مثل ایارامندی و همچنین لوکاس سیلوا نتوانستند مکمل خوبی برای این بازیکن آلمانی باشند. با این حال کارلتو همچنان اصرار دارد که در غیاب بازیکنان سرشناس خط میانی خود، از سیستم 3-3-4 استفاده کند.

این اصرار از آن جهت عجیب جلوه می کند که رئال با این روش، 11 امتیاز در 7 مصاف بزرگ خود در این فصل از دست داده ولی در عوض در بازی بزرگ سال مقابل بارسلونا که با 2-4-4 (به دلیل مصدومیت بیل) به میدان رفت، با نتیجه درخشان 3-1 پیروز شد. رئال در حالی همچنان 3-3-4 بازی می کند که با 2-4-4 تاکنون هیچ امتیازی را از دست نداده است.

باشگاه رئال مادرید اعتراف کرد که خرید قرضی خاویر هرناندز از منچستر یونایتد یک اشتباه بوده است.

طرفداری- ملی پوش مکزیکی قبل از شروع فصل به صورت قرضی راهی سانتیاگو برنابئو شد و بنا به گزارش ملچور رویز، ژورنالیست Cadena COPE، منبعی نزدیک به باشگاه به وی اعلام کرده که آنها از امضای قرارداد با این بازیکن پشیمان هستند.
    بنا به گزارش La Prensa، رویز به برنامه‘El Partido de las 12گفت: "بعد از دیدن کمک های او، آنها اذعان کردند که ممکن است در مورد وی اشتباه کرده باشند. نحوه پیش روی فصل برای بازیکن خوب نبوده است. آنها همچنین معتقد اند که خرید او ضروری نبوده است، چرا که وی دقایق زیادی برای بازی کردن به دست نمی آورد.
    در مورد فصل آینده نیز، آنها به هیچ وجه قصد آوردن بازیکن جایگزین ندارند. آنها برای اولین تغییر در خط حمله به خسه رودریگز فکر می کنند، هرچند در این لحظه او خیلی با روز های اوج خود فاصله دارد تا نقش چیچاریتو را در تیم ایفا کند."

به نظر می رسد توافقات لازم برای تمدید قرارداد مدافع پرتغالی باشگاه رئال مادرید به انجام رسیده است.

به گزارش MARCA په په مدافع میانی 32 ساله باشگاه رئال مادرید که در پایان ماه ژوئن سال 2016 میلادی قرارداد خود را با این باشگاه تمام شده می بیند، برای تمدید قرارداد خود با این باشگاه مادریدی به توافق رسیده است.
    بر اساس این گزارش خبری تنها مورد اختلاف میان دو طرف بر سر زمان قرارداد است. سران باشگاه رئال مادرید خواهان تمدید قرارداد وی به مدت یک فصل هستند و این در حالی است که مدیر برنامه های این بازیکن به دنبال امضای قرارداد تا پایان ماه ژوئن سال 2018 می باشد.
    گفتنی است در سال های گذشته اخباری از علاقه باشگاه های انگلیسی از جمله منچسترسیتی به این مدافع ملی پوش و با تجربه در رسانه ها مطرح شده بود.

ه احتمال زیاد دانیلو، بازیکن باشگاه پورتو در فصل نقل و انتقالات تابستانی اولین خرید تیم رئال مادرید خواهد بود.

طرفداری- بنا به گزارش as طی چند روز گذشته مذاکرات بین رئال مادرید و پورتو جدیت بیشتری پیدا کرده است. به احتمال قوی باشگاه رئال مادرید با پرداخت 30 میلیون یورو دانیلو را این تابستان به برنابئو خواهد آورد. در سال 2012 دانیلو از سانتوس به قیمت 15 میلیون یورو به پورتو منتقل شد.
    با وجود علاقه رئال مادرید، پورتو برای تمدید قرار داد دانیلو که در 30 ژوئن 2016 به اتمام می رسد تلاش کرد، ولی به نظر می رسد دانیلو دفاع راست این باشگاه تصمیم خود برای ترک پورتو را از قبل گرفته است.
    از مشخصات بازی خوب این بازیکن می توان به انتقال سریع بازی از دفاع به حمله، قدرت فیزیکی بسیار بالا و شوت های بسیار قدرتمند اشاره کرد. دانیلو با این شرایط توجه باشگاه های درجه یک اروپایی را جلب کرده که منچستر یونایتد و بارسلونا از جمله این تیم ها هستند. ولی به نظر می رسد این بازیکن تیم آنچلوتی را برای مقصد خود از قبل انتخاب کرده است.

8. 8 کاربر از reza0034 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

از دوتا بازی سخت تا قبل ال کلاسیکو اولیش با ویارئال رو 2 امتیاز رو راحت از دست دادیم متاسفانه
    بازی با بیلبائو تو زمین اوناس که تیم سخت کوشی هست ، امیدوارم امتیاز از دست ندیم تا با روحیه خوب به ال کلاسیکو بریم

چند خبر :

رئال مادرید به دنبال جذب بابا رحمان هست " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "

پیغام رئال به فدراسیون : برنابئو را برای فینال کوپا نمی دهیم " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "

فاصله 32 گله رونالدو تا رائول

تمرینات امروز تیم برای بازی با بیلبائو

محتوای مخفی: ادامه عکس ها 

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 7 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

امروز 6م مارس، 113مین سال تاسیس بزرگترین باشگاه تاریخ!
    طبق صحبتی که با مسئولین داشتیم، به این مناسبت، امروز تعطیل رسمی شد!

این عکس زیر که باشگاه تهیه کرده، به شدت غرور آفرین!
    تویه این عکس ساده میشه دید که چرا "رئال مادرید" بهترین تیم تاریخ فوتبال!

12. 10 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

به مناسبت 113 مین سال تاسیس باشگاه

محتوای مخفی: ادامه 

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 6 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی reza0034's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    borazjan

پيش فرض

پیش بازی اتلتیک بیلبائو-رئال مادرید

دو تيم اتلتيک بيلبائو و رئال مادريد، امشب در ورزشگاه سن مامس شهر بيلبائو به مصاف يکديگر خواهند رفت.

به گزار ش"ورزش سه"، سپیدپوشان در حالی به سن مامس سفر می‌کنند که زیردریایی زرد موفق شد از آنها امتیاز بگیرد و مانع افزایش اختلاف امتیازهای آنها با بارسا شد.

اتلتیک بیلبائو

بیلبائو با کسب 30 امتیاز از 25 بازی، در رده ی دهم جدول لالیگا قرار دارد. آنها در 5 بازی اخیر خود، 3 پیروزی، 1 شکست و 1 تساوی کسب کرده اند و حالا در ورزشگاه خانگی خود، میزبان رئال مادرید هستند. بیلبائو با 85 شکست، پس از اسپانیول، بیشترین شکست را مقابل سپیدپوشان تجربه کرده است. همچنین در 10 بازی اخیر مقابل رئال، آنها 9 شکست تجربه کرده اند. با این حال، پس از صعود به فینال کوپا دل ری، با روحیه ای بسیار خوب وارد این بازی خواهند شد.

رئال مادرید

شاگردان کارلو آنچلوتی پس از طی کردن روندی خوب در لالیگا، هفته ی گذشته مقابل ویارئال مساوی کردند تا اختلاف امتیازات آنها در صدر جدول لالیگا با بارسا، 2 امتیاز شود. رئال در 5 بازی اخیر خود، 3 پیروزی، 1 تساوی و 1 شکست تجربه کرده ولی با بازگشت مصدومان تیم آنچلوتی، وضعیت آنها بهتر خواهد شد.خامس رودریگس و سرجیو راموس، تنها غایب رئال برای این بازی خواهند بود ولی مودریچ و خدیرا، شرایط بازی کردن را پیدا کرده اند.

طرفداری- بنا به گزارش AS، کارلو آنچلوتی پیش از جدال فردا شب تیمش مقابل اتلتیک بیلبائو در ورزشگاه سن مامس در کنفرانس مطبوعاتی شرکت کرد و به گفتگو پرداخت.

ضربات ایستگاهی توسط کریستیانو رونالدو (او 51 ضربه اخیر را از دست داده): "این کاملاً روشن است. کریستیانو ضرباتی که در سمت چپ دروازه است را می زند و بیل ضربات سمت دیگر."
    مـودریچ: "مودریچ در ترکیب تیم نیست. او در مقابل شالکه حضور خواهد داشت. من میان ایارا، لوکاس و خدیرا تردید هایی دارم."
    برنابـئو میزبان فینال کوپا دل ری: "من نظری ندارم. تصمیم گیری در این مورد به عهده باشگاه است و من نباید چیزی بگویم. ما در فینال حضور نداریم. نمی خواهم نظری بدهم."
    نگران از عملکرد تیم: "من مطمئن هستم. این لحظه مهمی در فصل است. حالا همه بازی های حیاتی هستند. ما در لیگ برتری داریم و در اروپا نیز نتایج خوبی کسب می کنیم. فصل گذشته ما عناوین زیادی فتح کردیم و من کاملاً به تیمم اعتماد دارم. من معقتدم که پایان فصل خوبی خواهیم داشت."
    امضای قرارداد با دنیلو: "من همه بازیکنانی که در اروپا بازی می کنند، می شناسم. من دنیلو را می شناسم، اما چیز بیشتری وجود ندارد. من در مورد خرید ها صحبت نخواهم کرد چرا که در حال حاضر در آن مورد فکر نمی کنیم. من او را دوست دارم، درست مثل خیلی از بازیکنان دیگری که در موردشان صحبت می شود."
    بازیکنانی که در صورت خرید دنیلو، جدا می شوند: "لازم نیست که در این مورد من با آربلوا یا کارواخال صحبت کنم. در این مقطع از فصل آنها تمایلی ندارند که به شایعات گوش کنند."
    یک هفته فشار انتقادات (بعد از تساوی خانگی مقابل ویارئال): "این فقط یک هفته دیگر بوده است. من شاهد سخت کوشی تیم برای بازی فردا بوده ام. من عادت کرده ام که مورد انتقاد قرار گیرم. این آخرین هفته نخواهد بود که مورد انتقاد قرار می گیرم. این نگرش یا اعتماد به نفس مرا تغییر نخواهد داد."
    ایارامندی به جای ایسکو (تعویضی که در دیدار مقابل ویارئال به شدت مورد انتقاد قرار گرفت): "من این کار را دوباره انجام می دادم. ایارامندی تعادل بیشتری به ما می بخشید."
    نگـرش: "هر بازی داستان مخصوص خود را دارد. در برخی شما خوب شروع می کنید و برخی دیگر متفاوت هستند. این بخشی از فوتبال است. ما همیشه می خواهیم بازی را با سطح بالایی از جدیت شروع کنیم اما گاهی اوقات موفق به انجام این کار نمی شویم. بازی فردا سخت خواهد بود چرا که آنها خیلی خوب پرس می کنند و ما باید توپ را به خوبی خارج کنیم. بازیکنان قطعاً برای انجام این کار تلاش خواهند کرد."
    رئال مادرید بهترین رکورد بازی های خارج از خانه در لالیگا را دارد: "همه این ها به جدیت برمی گردد. اینکه بتوان از زیر فشار اتلتیک، هنگامی که در خانه بازی می کنند خارج شد. کسب پیروزی در سن مامس همیشه سخت است و تلاشی که ما انجام می دهیم باید بیشترین حد ممکن باشد."
    اودگـارد: "او خوب کار می کند، و برنامه اش را دنبال می کند. او شخصیت و کیفیت کسب کرده است. مدت کوتاهی است که او اینجا حضور دارد. فکر نمی کنم برای دیدار سه شنبه شب در ترکیب تیم باشد چرا که مودریچ برگشته و لیست کاملاً پر است."
    لالـیگـا: "رئال مادرید، بارسلونا یا اتلتیکو، هرچند با شانس کمتر همگی می توانند قهرمان لیگ شوند. اگر ما قهرمان نشویم، تیم دیگر قهرمان خواهد شد."
    فقدان گل: "ما کمی بازده خود در مقابل دروازه را از دست داده ایم، از عقب زمین سرعت سابق را نداریم و زمانی که تیم تا این حد فشرده است، خلق موقعیت گل سخت تر می شود."
    لوکـاس سیلوا یا ایارامندی:" گاهی اوقات انتخاب میان یک بازیکن با بازیکنی دیگر به جزئیات کوچک مربوط می شود. لوکاس در مقابل شالکه خوب بازی کرد. او آنجا بازی کرد چرا که سرحال تر بود و سپس من نحوه بازی او را دوست داشتم. جزئیات کوچک تعیین کننده است و در لحظه تصمیم گیری خواهیم کرد."
    تعویض ها در اواخر بازی: "من در این مورد با بازیکنان صحبت کرده ام. برای کسب پیروزی یک دقیقه می تواند برای تیم حیاتی باشد. این یک چیز شخصی نیست. من در تیم های دیگر شنیده ام که می گویند تیم بسیار مهمتر از هر چیز دیگری است. این برای ما نیز همینطور است. بازیکنان درک می کنند. خسه ناراحت بود، من با او صحبت کرد و درک کرد."
    حمایت رئیس باشگاه: "من از همان روز اول احساس کرده ام که تحت حمایت باشگاه هستم. از طرف دیگر، گمان می کنم که تجربه این را دارم که تحت تأثیر خواسته ها و حرف های رسانه ها قرار نگیرم."
    راموس و هامس: "هامس هنوز کار با تیم را شروع نکرده است. راموس روز یکشنبه به تمرینات تیمی بازخواهد گشت و در دیدار مقابل لوانته در دسترس خواهد بود."

دو باشگاه رئال مادرید و پورتو بر سر انتقال دنیلو به توافقات اولیه دست یافتند.

طرفداری- بنا به گزارش AS، باشگاه اسپانیایی برای این مدافع راست برزیلی 25 میلیون یورو به اضافه افزودنی ها پرداخت خواهند کرد. تنها امضای بازیکن باقی مانده است، که بعد از آن وی تا سال 2020/21 بازیکن رئال مادرید خواهد شد. دنیلو برای جایگاه ثابت در ترکیب اصلی با کارواخال رقابت خواهد کرد، در حالیکه باشگاه به دنبال فروش آربلوا است، کسی که تا سال 2016 قرارداد دارد.
    در ابتدا، پینتو دا کوستا، رئیس باشگاه پورتو برای این بازیکن 40 میلیون یورو درخواست کرده بود، کسی که رد سال 2012 با مبلغ 13 میلیون یورو از سانتوس خریداری شد، و باشگاه باید وام 25 میلیون یورویی خود را پرداخت کند. دا کوستا امیدوار بود که 15 میلیون یورو از وام را به بانک تحویل دهد، اما رئال ماردید هیچوقت قصد پرداخت چنین مبلغی را نداشت.
    در طول هفته های اخیر ملاقات های زیادی میان اعضای دو باشگاه و مدیر برنامه های بازیکن صورت گرفته است و سرانجام به نظر می رسد که توافقات حاصل شده باشد.

رئال مادرید کاملا مصمم است که ورزشگاه سانتیاگو برنابئو میزبان فینال کوپا دل ری بین بارسلونا و اتلتیک بیلبائو نباشد. با اینکه بارسلونا و بیلبائو امیدوار بودند که فینال در این ورزشگاه برگزار شود اما خبرنگاران روزنامه AS مادرید در صحبتی که با مسئولان رئال مادرید انجام دادند، به این نکته رسیده اند که این زمین میزبان نخواهد شد.

طرفداری- به گزارش فوتبال اسپانیا، یکی‌ از مسئولان رئال مادرید به AS می‌‌گوید: "ما یک فینال دیگر را نمی‌‌خواهیم در برنابئو داشته باشیم. حتی فینال چمپیونزلیگ را هم نمی‌‌خواهیم. با این حال از میزبانی برای تیم ملی‌ اسپانیا استقبال می‌‌کنیم."
    رئال مادرید شاید از بازی کاستیا که احتمالا در روز‌های 30 یا 31 می برگزار می‌‌شود به عنوان یک بهانه برای ندادن زمین استفاده کند. این بازی در دور رفت پلی آف‌‌ برگزار می‌‌شود که همزمان با بازی کوپا دل ری است و حالا مسئولان لیگ هم نمی‌‌خواهند رئال مادرید را مجبور به میزبانی این مسابقات کنند.
    مستایا حالا نزدیک‌ترین گزینه برای میزبانی فینال جام حذفی اسپانیا است.

16. 5 کاربر از reza0034 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ترکیب تیم اومد :

به امید بازی خوب همراه با برد
    Last edited by Abdolreza2012; 07-03-2015 at 20:39.

18. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

نمیدونم چرا اسم یارا دیگه بهم اطمینان نمیده !
    یه جورایی احساس میکنم توانایی این رو داره تیم رو یه تنه نابود کنه !
    اصلا مطمعا نیست و نمیشه بهش اطمینان کرد !

بر عکس سیلوا خوب داشت کار میکرد
    ولی نمیدونم چرا باز نیمکت نشین شد !
    تو 2 بازی خودشو اثبات کرد ولی یارا از همون اول فصل کاری نتونست بکنه !
    فکر کنم یکی از خرید های اشتباه این چند فصل بوده !

20. 2 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •