آقا دستت درد نکنه اون آپدیت و کرک را دانلود کردم جواب داد مشکل جدید که پیش آمده cpu من 100 درصد پر میشه باعث میشه بازی هر از گاهی استوپ بشه کمک لطفا
vga : gt740
ram: 4 ddr3
cpu: e7500 dual
آقا دستت درد نکنه اون آپدیت و کرک را دانلود کردم جواب داد مشکل جدید که پیش آمده cpu من 100 درصد پر میشه باعث میشه بازی هر از گاهی استوپ بشه کمک لطفا
vga : gt740
ram: 4 ddr3
cpu: e7500 dual
بازی رو از taks manager روی hige بذار اگه بلد نیستی بگو کمکت کنم
همون اول که ویندوز بالا میاد دکمه دلیت رو بزن داخل تنظیمات مادربورد گزینه ای که قدرت cpu رو بالا میبره فعال کن البته باعث گرم شدن cpu میشه گزینه اخطار دمای cpu هم فعال کن که مثلا اگه دمای cpu به 60 رسید برات صدای اخطار تولید بکنه و متوجه بشی
اما اگه پول داری بهترین گزینه خریدن یه cpu چهار هسته ای هست الان نسل هشتم بازیا دیگه رو بهترین کیفیت اجرا نیاز به cpu چهار هسته ای اینتل دارن که از amd های چهارهسته ای هم قویترن
یکی بگه چطورنقل و انتقالات روانجام بدم؟؟؟فلتچر داخل یونایتد مونده درصورتی که رفته یه تیم دیگه
یه دسته هم یکی معرفی کنه که باهاش بشه 360 درجه حرکت کرد پ
شرافتا کمک کنید دیگه اگه میدونین![]()
من بازی رو تازه گرفتم ارور origin میده آحرین آپدیت و کرک رو هم ریختم
گرافیک لپتاپ هم r7m260
کرک ورژن 3 رو اگه نصب کردی و درست نشد دیگه نمیشه کاریش کرد اما باید با ورژن 3 درست بشه !!!
شما سی پیوتونو بگید چیه آخه کرک روی بعضی سی پیوها بالا میومد چرا گرافیکتو گفتی آخه؟![]()
i7 4500 u
مدل cpu منه
سلام دوستان من یک مشکل دو بازی انلاین دارم موقعی که پاس تو عمق یا شوت یا سانت میکنم تو بازی تصویر با تاخیر میاد 2 3 ثانیه طول میکشه جا میمونه صحنه چی کار کنم
بازي خيييييلي لگ داره راهي نيست؟سيستمم خيلي قويه ولي بازي همه جاش با لگ اجرا ميشه
تو تنظیمات بازی ( قبل از اجرای بازی ) FPS رو روی حالت 60fps و Unlimit fps تست کنید ببینید کدوم اوکی میشه .
درایور کارت گرافیک رو هم چک کنید که آخرین نسخه باشه .
اگر سیستم خیلی قویه که هیچی ولی اگه مطمئن نیستید Anti Aliasing رو OFF کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)