تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 473 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 4726

نام تاپيک: تمام سوالات, مشكلات و بحث هاي انواع مختلف گوشيهاي سوني اريكسون در اينجا

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminmousavi86's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

14 درخواست راهنمايی

با سلام خدمت دوستان...

بی زحمت ليست کدهای گوشی SonyEricsson (مدل K800) رو میخواستم ، مثل مستر ريست ، ميزان کارکرد گوشی ، ميزان کل مکالمه ، ميزان استفاده از JoySteak ...

با تشکر فراوان
    ممنونم از راهنماييت، البته اول با آنتی ويروس چکش کردم، چندتا ويروس پيدا کرد و بعضی ها رو پاک کرد.
    ولی يه سؤال ديگه داشتم ، اين گوشی بر خلاف SonyEricsson K800 تو برنامه PC Suite فقط درايو رم رو مياره و حافظه گوشی رو نمياره ، با برنامه MobyExplorer از Message ها و دفتر تلفنم BackUp بگيرم بعد گوشی رو فرمت کنم ، اينا هر کدوم کجا save شدن؟ در ضمن يه برنامه AntiVirus خوب می خوام که محافظت کنه ازگوشی ، کدوم آنتی ويروس تو اين گوشی خوبه؟

شرمنده ، چون من قبلآ گوشي نوکيا داشتم زياد با روال گوشي هاي SonyEricsson آشنا نيستم ، ممنون ميشم اگه راهنمايي کنيد.
    از دوستان کسی نيست جواب مارو بده؟!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

Edited by alex_pk

تبلیغات در انجمن ها ممنوع است

مدیر انجمن زیست شناسی، پزشکی raana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من یه چند تا سوال داشتم اگه لطف کنید و جواب بدید ممنون می شم

1- w950 برای اس ام اس زدن خوش دست هست ؟
    2- می شه روی w950 تم تنظیم کرد ؟
    3 -کیفیت پخش صدای بلند w950 چه جوریه؟
    4- یه w800 دارم دوربینش خرابه اونو به عنوان دست دوم چند می خرن؟

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

سلام . 2 تا سوال داشتم
    1.من k750 با xs++فلشش کردم ولی customizeرو نمیدونم کجا بریزم اخه تو لیست cdaها cda:10229/7نیست اگه میشه کمک کنید راستی یه راه مطمئن واسه فلش که بشه pach اضافه کرد وگوشی واسش مشکلی پیش نیاد می خواستم

2.ایا با باکس(ُsee tools) میشه pach اضافه کرد.
    1- فایلهای کاستوم رو در فولدر own_custpack بریز و موقع انتخاب CDA گزینه Owen Custom Pack (آخری) رو انتخاب کن.
    2- بله کافیه فایلهای پچ رو در قسمت MISC File قرار بدی و دکمه Write Script رو بزنی. همانند Setool2lite.

اگه نباشه جاش خالی می مونه camel_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان

از دوستان مي خواستم بونم كسي ميدونه چه طوري ميتونم درايور صداي فابريك گوشي هاي سوني اريكسون رو پيدا كرد كرد ؟

مثلا درايور صداي فابريك w200

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض کمک کمک کمک کمک

من یه مموری 2 گیگ انداختم رو گوشیم .بعد از خاموش روشن کردن کار کرد .امروز با برنامه setool2lite یه اکوستیک ریختم توش.مموری داخل گوشی
    بود بعد از روشن کردن گوشی دیگه مموری رو نمیشناخت هر کاری کردم نشد حتی کامپیوتر هم نشناخت .جالب اینجاست که با 512 خودش با همین برنامه هکش کردم ولی هیچ اتفاقی نیافتاد و گوشی مموری رو میشناخت .
    حالا چیکار کنم دوباره بشناتسش .یعنی مموری سوخت.
    خواهش میکنم کمک کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdidll's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    لينوكس

پيش فرض

سلام دوستان
    واقعا تاپیک پربار و جالبی هست بخصصوص مصطفی عزیز که فعالیت خوبی دارن
    چند تا سوال داشتم
    1- من یه گوشی k750 دارم میخوام دوربین اون رو با یه k750 دیگه عوض کنم چون k750 دوستم قدیمی هست و کیفیت
    دوربینش خیلی بالاست میخواستم بدونم میشه این کار رو کرد
    1- دیروز داداشم گوشی خودش رو که w700 هست تمیز کرده بود و لنز دوربینشم چون کثیف بود با دستمال کاغذی
    که یه ذره خیس کرده بود نیز تمیز کرده چون قصد فروششو داشت موقع فروش فروشنده متوجه شده بود که در حین فیلمبرداری رنگها واضح نیستند یه جوری شده بود که مثل نگاتیوی که فیلم میگیرند اونجوری بود. باید عرض کنم که قبل از تمیز کردن سالم بود و خیلی هم خوب فیلمبرداری میکرد. فروشنده گفت آب دیده به هر حال رفتم برای تعمیر کردنش و گفتند که اشکال از فلتشه - فلتشو هم که عوض کره بود باز هم همون طوری بود بعد کلا دوربینو عوض کرد
    متاسفانه بدتر شد ولی بهتر نشد . چند جای دیگه هم بردم درست نشد . حالا موندم چی کار کنم و می خواستم بدونم گوشی درست میشه یا نه اگه درست نشد چند قیمت میشه .( راستی صفحه LCD هم هیچ مشکلی نداره اون لکه ها فقط موقع فیلمبرداری دیده میشند.) منتظر جوابتونم
    ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_2006_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    رامهرمز

9 نشون ندادن عکس ها

سلام
    گوشیم کا750 و هر یکی دو ساعت عکس ها رو نشون نمیده وباید گوشیمو خاموش و روشن کنم تا نشون بده
    نمیدونم مشکلش چیه؟
    کسی می تونه کمک کنه؟
    در ضمن بعد از این که گوشیمو فلش کرده و منو عوض کرده بودم اینطوری شده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض مسله با my phone explorer

من 310 دارم و با my phone explorer کار میکنم.ولی نمیتونم با نرم افزار اس ام اس فارسی بزنم.چیکار کنم.گوشی منم فارسی نداره ولی فک نکنم به اون ربطی داشته باشه مرسی.کمکم کنین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

با سلام من گوشی سونی اریکسون K750i دارم که متاسفانه لاک کد آن را فراموش کردم لطفا مرا راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •