بعضی دوستان هنوز علیه تیم ملی کشورشون جبهه قوی ای گرفتن .
همش هم به خاطر این بود که ایران بازی خوبی کرد اما باخت . اگه اون پنالتی زده میشد و ارژانتین 10 نفره میشد و مسی نمیتونست گل اخر رو بزنه الان ما شانس اول صعود بودیم .
اونوقت باور کنین هیچ کس جرات نداشت بیاد از بازی تیم ملی انتقاد کنه . فقط حیف شد که به جای برد باختیم و خیلی ها هنوز تو باد اون باخت گیر افتادن و بازی خوب بچه ها رو ندیدن .
با این بازی ای که من اخیرا از تیم های حتی خوب دارم نگاه میکنم ما واقعا خوب بازی کردیم . جام جهانی امسال کیفیتش به نظرم اومده پایین . مقصرش هم تیمهایی مثل اسپانیا ، ایتالیا ، انگلیس ، برزیل ، ارژانتین ، پرتغال بودن که اصلا اون بازی ای که ازشون انتظار میرفت رو نکردن .
منم فکر کنم امشب تاکتیک همینطوری باشه . قبلا هم گفتم الان این تاکتیک شده سرمشق ایران و خیلی هم توش خوب کار میکنن .
عوض کردن این تاکتیک توی یک بازی خیلی نتیجه بدتری میتونه داشته باشه تا اینکه همون تاکتیک رو هجومیترش کنی .
البته بازی با کره به نظر میومد بچه ها فکر کردن با تساوی خیلی راحت صعود میکنن و اینا همش به خاطر تبانی قطر بود که بین دو نیمه بهشون گفته بودن که قطر جلوست .
اما اینجا ما قطعا میدونیم که فقط باید ببریم . بردن ارژانتین از نیجریه توی نیمه اول خیلی میتونه به بچه ها انگیزه بده .