تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام یک از دو تیم از این گروه صعود خواهند کرد؟

راي دهنده
320. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ارژانتین

297 92.81%
  • بوسنی

88 27.50%
  • ایران

142 44.38%
  • نیجریه

92 28.75%
Multiple Choice Poll.
صفحه 146 از 181 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 1801

نام تاپيک: گروه F | بحث و تبادل نظر | ارژانتین - بوسنی - ایران - نیجریه

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بعضی دوستان هنوز علیه تیم ملی کشورشون جبهه قوی ای گرفتن .
    همش هم به خاطر این بود که ایران بازی خوبی کرد اما باخت . اگه اون پنالتی زده میشد و ارژانتین 10 نفره میشد و مسی نمیتونست گل اخر رو بزنه الان ما شانس اول صعود بودیم .
    اونوقت باور کنین هیچ کس جرات نداشت بیاد از بازی تیم ملی انتقاد کنه . فقط حیف شد که به جای برد باختیم و خیلی ها هنوز تو باد اون باخت گیر افتادن و بازی خوب بچه ها رو ندیدن .
    با این بازی ای که من اخیرا از تیم های حتی خوب دارم نگاه میکنم ما واقعا خوب بازی کردیم . جام جهانی امسال کیفیتش به نظرم اومده پایین . مقصرش هم تیمهایی مثل اسپانیا ، ایتالیا ، انگلیس ، برزیل ، ارژانتین ، پرتغال بودن که اصلا اون بازی ای که ازشون انتظار میرفت رو نکردن .

فکر کنم این بازی مثل بازی با کره بشه!! با وجود اینکه نیاز به برد داریم ولی باز رو ضد حمله کار میکنیم. انتظار بازی هجومی رو هم ندارم مگر به مدت چند دقیقه مثل بازی با آرژانتین.

امیدوارم به صعود تا دقیقه 90 بازی، چه کسی فکرشو میکرد یونان دیشب صعود کنه؟!
    منم فکر کنم امشب تاکتیک همینطوری باشه . قبلا هم گفتم الان این تاکتیک شده سرمشق ایران و خیلی هم توش خوب کار میکنن .
    عوض کردن این تاکتیک توی یک بازی خیلی نتیجه بدتری میتونه داشته باشه تا اینکه همون تاکتیک رو هجومیترش کنی .
    البته بازی با کره به نظر میومد بچه ها فکر کردن با تساوی خیلی راحت صعود میکنن و اینا همش به خاطر تبانی قطر بود که بین دو نیمه بهشون گفته بودن که قطر جلوست .
    اما اینجا ما قطعا میدونیم که فقط باید ببریم . بردن ارژانتین از نیجریه توی نیمه اول خیلی میتونه به بچه ها انگیزه بده .

2. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز persian365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

کروش هم دیروز تو کنفرانس خبری گفت که سیستم تغییر ی نخواهد کرد مثل بازی های قبل خواهد بود

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

خوشحالي داور از برد نيجريه برابر بوسني(عکس)

داور بازي نيجريه بوسني قضاوت بحث برانگيزي داشت. گل سالم بوسني را نپذيرفت و گل مشکوک به خطاي نيجريه را پذيرفت. حالا هم عکسي از پايان بازي منتشر شده است که در حال خوشحالي با دروازه‌بان نيجريه پس از پايان بازي است!

varzesh3

5. 3 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

من گفتم اگه نیجریه بازی امشبش مساوی بشه دیگه واقعا مثل روز روشنه دست هایی توی کار بوده که ما نریم بالا توی دوبازی قبلی گروهمون با داوری ثابت شد..

دوستانی که ماهواره اچ دی دارین این شبکه جدیده هست اچ دیه والیبال میذاره ولی موقع فوتبالا قطع میشه من شنیدم کد بهش بدی فوتبال باز میشه؟کسی تست کرده؟امشب بازی ایران رو از اون شبکه میخوایم نگاه کنم...
    بچه ها اگه باز نمیشه بیاید دسته جمعی به صداوسیما ایمیل بدیم

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

بعضی دوستان هنوز علیه تیم ملی کشورشون جبهه قوی ای گرفتن .
    همش هم به خاطر این بود که ایران بازی خوبی کرد اما باخت . اگه اون پنالتی زده میشد و ارژانتین 10 نفره میشد و مسی نمیتونست گل اخر رو بزنه الان ما شانس اول صعود بودیم .
    اونوقت باور کنین هیچ کس جرات نداشت بیاد از بازی تیم ملی انتقاد کنه . فقط حیف شد که به جای برد باختیم و خیلی ها هنوز تو باد اون باخت گیر افتادن و بازی خوب بچه ها رو ندیدن .
    با این بازی ای که من اخیرا از تیم های حتی خوب دارم نگاه میکنم ما واقعا خوب بازی کردیم . جام جهانی امسال کیفیتش به نظرم اومده پایین . مقصرش هم تیمهایی مثل اسپانیا ، ایتالیا ، انگلیس ، برزیل ، ارژانتین ، پرتغال بودن که اصلا اون بازی ای که ازشون انتظار میرفت رو نکردن .
    البته این جبهه گیری بعضی از دوستان جدا از نظر شخصیشون به دلیل باخت ایران نیست. عده ای هستند که کلا در هر شرایطی شاکین ، یه نمونش فکر کنم مایلی کهن باشه ! کمتر شرایطی پیش میاد که جای هیچ گله ای نباشه؛ عده ای به همین شاکی بودن های مداوم خوشن ! شما خیلی سخت نگیر؛ خصلتشونه ! کاریشم نمیشه کرد !
    در مورد کیفیت جام جهانی من برعکس شما فکر می کنم؛ اکثر بازی هایی رو هم که دیدم واقعا بازی های زیبایی رو داشتیم؛ این رو آمار رو هم نشون میده؛ تعداد گل ها، موقعیت های گل و ... .
    حال اگه اسپانیا، ایتالیا و انگلیس حذف شدن و پرتغال هم در آستانه حذف قرار داره دلیلش اینه که سایر تیم ها خوب کار کردن؛ یه نمونش ایران. یا بجای اینکه بگیم اون تیم ها کمتر از انتظار بازی کردن، یگیم سایر تیم ها فراتر از انتظار بازی کردن.
    یقین بدونید برزیل و آرژانتین و هلند براحتی به نیمه نهایی نخواهند رسید.

8. 3 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

کروش هم دیروز تو کنفرانس خبری گفت که سیستم تغییر ی نخواهد کرد مثل بازی های قبل خواهد بود
    منطقی هم هست؛ اما نه به این معنی که کاملا به اون سبک بازی کنه، قطعا سورپرایز خواهیم داشت(کیروش نمیاد تویه مصاحبه دستش رو رو کنه) یکی از دوستان گفته بود جهانبخش از ابتدا بازی کنه که منم این تغییر رو محتمل می دونم. ما تویه دو تا بازی تقریبا با یه ترکیب بازی کردیم، یعنی این نفرات بعد از 2 بازی سنگین کاملا به هم عادت کردن؛ چیزی که تویه بازی با آرژانتین تاثیرش رو دیدیم و بازیکن ها خیلی روان تر بازی می کردن و راحت تر همدیگر رو پیدا می کردن. حالا تویه بازی با بوسنی این هماهنگی باید به نقطه اوج خودش برسه و در نهایت منجر به یه برد شیرین بشه.
    قبل از جام جهانی فکر می کردیم ترتیب بازی هامون خیلی بده ! اما الان میگم خیلی هم بد نبود.

10. 2 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من گفتم اگه نیجریه بازی امشبش مساوی بشه دیگه واقعا مثل روز روشنه دست هایی توی کار بوده که ما نریم بالا توی دوبازی قبلی گروهمون با داوری ثابت شد..

دوستانی که ماهواره اچ دی دارین این شبکه جدیده هست اچ دیه والیبال میذاره ولی موقع فوتبالا قطع میشه من شنیدم کد بهش بدی فوتبال باز میشه؟کسی تست کرده؟امشب بازی ایران رو از اون شبکه میخوایم نگاه کنم...
    بچه ها اگه باز نمیشه بیاید دسته جمعی به صداوسیما ایمیل بدیم
    آخرین سافتکم های موجود را انتقال بده به دستگاه باز میشه یا کد 1111113311111133 را دستی بده .

12. این کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

منطقی هم هست؛ اما نه به این معنی که کاملا به اون سبک بازی کنه، قطعا سورپرایز خواهیم داشت(کیروش نمیاد تویه مصاحبه دستش رو رو کنه) یکی از دوستان گفته بود جهانبخش از ابتدا بازی کنه که منم این تغییر رو محتمل می دونم. ما تویه دو تا بازی تقریبا با یه ترکیب بازی کردیم، یعنی این نفرات بعد از 2 بازی سنگین کاملا به هم عادت کردن؛ چیزی که تویه بازی با آرژانتین تاثیرش رو دیدیم و بازیکن ها خیلی روان تر بازی می کردن و راحت تر همدیگر رو پیدا می کردن. حالا تویه بازی با بوسنی این هماهنگی باید به نقطه اوج خودش برسه و در نهایت منجر به یه برد شیرین بشه.
    قبل از جام جهانی فکر می کردیم ترتیب بازی هامون خیلی بده ! اما الان میگم خیلی هم بد نبود.
    جهانبخش اگه از ابتدای بازی یا حداقل از ابتدای نیمه دوم اگر بازی کنه خیلی برای تیم می تونه خوب باشه
    فقط از یاد نبریم گل آرژانتین در نیمه اول بسیار برای تیم امید بخشه

14. 3 کاربر از persian365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

9 ساعت تا شروع بازی

16. 4 کاربر از persian365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

جهانبخش اگه از ابتدای بازی یا حداقل از ابتدای نیمه دوم اگر بازی کنه خیلی برای تیم می تونه خوب باشه
    فقط از یاد نبریم گل آرژانتین در نیمه اول بسیار برای تیم امید بخشه
    نباید اعتنایی به نتیجه بازی همزمان بکنیم. هدف باید انجام یه بازی خوب توام با برد باشه؛ حالا اونور هر نتیجه ای بخواد رقم بخوره. اگه تحت تاثیر اون نتیجه باشیم اونطور که باید تویه بازی با خودمون تمرکز نخواهیم داشت. فرض بگیریم نیجریه نیمه اول یه گل به آرژانتین زد(زبونم لال !) و آرژانتین تا دقیقه 80 نتونست گلی بزنه و در 10 دقیقه آخر 2 گل به نیجریه زد ! اگه انگیزه بازیکنا به خاطر نتیجه بازی همزمان از بین بره اون نتیجه ای رو که می خوایم نمی گیریم. ما باید و باید واسه برد بازی کنیم؛ صعود کنیم یا نکنیم اولویت دوم باید باشه(یقین بدونید این تفکر، ما رو به مرحله بعد می بره)

18. 5 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •