دوستان این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مورد اعتماده؟ چون تو نت وبازار تنها این سایت فقط ssdh داره؟مجبورم از این بگیرم!
دوستان این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مورد اعتماده؟ چون تو نت وبازار تنها این سایت فقط ssdh داره؟مجبورم از این بگیرم!
خواهشا جواببببببببببببب بدین دیگه..
چی کنم؟؟آخههههه؟؟؟؟
داداش من... کلی درباره این مساله بالا صحبت کردیم. اگه از لپتاپ بیرون از خونه کار میکنی . مطمعنا انتخاب اولت هست... اگر هم بیشتر در خونه استفاده میکنی یا شرایط نوری کنترل شده باید به صفحه های براق فکر کنی... مثل g510 . acer v5
منظورم اینه که در ویندوز 7 وقتی مثلا از هاردم که اونم USB 3 هست فایل انتقال میدم، سرعت انتقال از 30m/b بیشتر نمیره در صورتی که در ویندوز 8.1 سرعت انتقال همون فایل از 70m/s پایین تر نمیاد.
روی کامپیوتر راست کلیک کردم. نوشته: 6GB بعد جلوش توی پرانتز نوشته 2.27GB قابل استفاده است.
کمکککککک![]()
من 1 هفته 8.1 داشتم هیچ مشکلی حتی 1 بار هم نداشتم.شما بروزترین و مطمدن ترین نسخرو نصب کن و درایورراشم به روز تریناشو از سایت لنوو نصب کن انشالله حل میشه
ترتیب نصب درایورا رو تو دی وی دی همراه دستگاه در یک فایل html گفته
1 ماهه شایدم بیشتر 7 64 بیتی نسخه گردو 18 نصب کردم عالیه از هر لحاظ ،کاملا پایداره
خوب داداش ویندوزت رو عوض کن و درایورهای مهم مثل گرافیک و پردازنده رو از سایت لنوو بگیر. اکثر دوستان میگن که بهترین ویندوز 8.1 - 64 بیتی هست.
من Windows 8.1 Enterprise 64bit نصبیدم.
داداش به خاطر بازی ویندوز 32 بیتی نصبیدی ؟ ویندوز 32 بیتی نصب کردی فکر میکنم باید درایورهای 32 بیتی رو نصب کنی ها.. مخصوصا گرافیک اینتل و انویدیا
شما هم دوباره بگیر ویندوز 64 بیتی بریز ، مطمئنا مشکل بازی از ویندوز نیست ، یا ایراد از درایور ها هست و یا اینکه خود بازیت ایراد داره ، تو نت بگرد یه کرک دیگه بریز شاید از کرکش باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)