تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام گزینه عامل موفقیت تیم ملی فوتبال در راه صعود به جام جهانی بود؟

راي دهنده
196. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • حمایتهای مردم و روحیه امید

55 28.06%
  • کادر فنی و بازیکنان

78 39.80%
  • فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش

22 11.22%
  • خوش اقبالی و اشتباهات داوری

105 53.57%
Multiple Choice Poll.
صفحه 146 از 218 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 2174

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

اسامي بازيکنان اعزامي به اردوي تدارکاتي پرتغال

کارلوس کي روش، سرمربي تيم ملي فوتبال اسامي بازيکنان اعزامي به اردوي تدارکاتي پرتغال را اعلام کرد.

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از سایت رسمی فدراسیون، اسامی بازیکنان دعوت شده به اردوی تدارکاتی تیم ملی فوتبال به شرح زیر است:

دروازه بان ها:

علیرضا حقیقی
    علیرضا بیرانوند
    محسن فروزان

مدافعین:

هاشم بیک زاده
    وریا غفوری
    سید جلال حسینی
    پژمان منتظری
    امیرحسین صادقی
    مرتضی پورعلی گنجی
    مهرداد پولادی

هافبک ها:

جواد نکونام
    آندرانیک تیموریان
    احمد عبدالله زاده
    امید ابراهیمی
    احسان حاج صفی

مهاجمین:

خسرو حیدری
    سروش رفیعی
    کریم انصاریفرد
    علیرضا جهانبخش
    مسعود شجاعی
    سردار آزمون
    رضا قوچان نژاد
    وحید امیری
    اشکان دژاگه

گفتنی است، بازیکنان فوق باید روز شنبه ۱۲ مهر تا قبل از ساعت 14:00 خود را به کادر فنی تیم ملی در هتل ازادی معرفی کنند.

تیم ملی فوتبال شنبه 12 مهر ماه راس ساعت 21:45 تهران را به مقصد پرتغال ترک خواهد کرد.
    تمرینات تیم ملی در استادیوم ملی پرتغال(ژامور) که در شهر لیسبون قرار دارد،برگزار خواهد شد.
    لازم به ذکر است، اولین بازی تدارکاتی تیم ملی روز جمعه 18 مهر ماه مقابل تیم استوریل
    و بازی دوم ملی پوشان برابر بنفیکا روز سه شنبه 22 مهر ماه برگزار خواهد شد.

طبق اعلام کادر فنی بازیکنان باید کفش های مخصوص شرایط بارانی را به همراه خود داشته باشند.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

جالبه دوباره

محمد رضا خلعتبری
    مهدی شریفی
    رحمان احمدی
    و سید مهدی رحمتی

خط خوردند !!!!!!!!!!!

4. این کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

سید مهدی رحمتی؟؟؟؟!!!@!
    خداپدرکیروش رحمت کنه نزاشت این دربازه سوراخ بازی کنه اصلا هی گل میخوره

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

گل خوردن زیاد از حدش به مشکلات اخیرش مثل دعوت نشدن برای جام جهانی و ... برمیگرده ...
    چون قبلا اینطوری بازی نمیکرد به نظر من علت اصلیش مشکلات روحی روانی و نداشتن انگیزه اونه ...

7. این کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

بالاخره ما نفهمیدیم پست این وحید امیری چیه!

توی یکی از خبرگزاری ها نوشته بود، هافبک مرکزی نفت تهران
    توی نود خودش گفت: پستم هافبک هجومیه و دوست دارم به حمله اضافه شم و ...
    ورزش سه هم توی هر پستی در موردش می نویسه مدافع نفت تهران

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

میانگین سنی بازیکنان تیم ملی چقدر است؟

کارلوس کی‌روش سرمربی تیم ملی فوتبال ایران درحالی اسامی 24 بازیکن را برای حضور در اردوی آماده‌سازی این تیم در کشور پرتغال آغاز کرد که
    برخلاف صحبت‌های این مربی پرتغالی، همچنان میانگین سن بازیکنان ایران بالاست.

هرچند در بین نفرات دعوت شده به نخستین اردوی تیم ملی برای حضور در جام ملت‌های آسیا 2014 - استرالیا،
    بازیکنانی از جمله سردار آزمون، مرتضی پورعلی‌گنجی، علیرضا بیرانوند، احمد عبدالله‌زاده و حتی علیرضا جهانبخش دیده می‌شود اما برخی دیگر از بازیکنان دعوت شده بالای 25 سال هستند،
    مانند محسن فروزان، وریا غفوری، وحید امیری و امید ابراهیمی و البته سروش رفیعی 24 ساله.

البته کی‌روش که نسبت به فهرست نهایی تیم ملی ایران در جام جهانی 7 بازیکن جدید را به اردوی تیمش فرا خواند،
    نتوانست میانگین سنی تیم ملی را برای حضور در اردوی آماده‌سازی پرتغال پائین بیاورد زیرا درحال حاضر معدل سنی تیم ملی 27 سال است.

با توجه به اینکه تیم ملی ایران در جام جهانی برزیل با میانگین سنی 27/2 در رده سیزدهم تیم‌های حاضر در آن رقابتها قرار گرفت، این امیدواری وجود داشت
    که جهت شرکت در جام ملت‌ها و دعوت از نفرات جدید سن تیم ملی پائین‌تر بیاید که در این بین تنها کمتر از 2 ماه این سن کاهش یافته است.

در فهرست نفرات دعوت شده به تیم ملی، جواد نکونام با 34 سال، مسن‌ترین بازیکن حاضر در اردو است و سردار آزمون هم با 20 سال جوان‌ترین بازیکنی است که فرصت شرکت در اردوی پرتغال را بدست آورده است.

در زیر تاریخ تولد بازیکنان تیم ملی ایران که در اردوی پرتغال حضور دارند را مشاهده می‌کنید:

دروازه‌‌بان‌ها:
    علیرضا حقیقی (متولد 12/02/1367 - 26 سال)
    علیرضا بیرانوند (متولد 30/06/1371 - 22 سال)
    محسن فروزان (متولد 14/02/1367 - 26 سال)

مدافعان:
    هاشم بیک‌زاده (متولد 02/11/1362 - 31 سال)
    وریا غفوری (متولد 29/06/1366 - 27 سال)
    سیدجلال حسینی (متولد 14/11/1360 - 33 سال)
    پژمان منتظری (متولد 17/10/1362 - 31 سال)
    امیرحسین صادقی (متولد 15/06/1360 - 32 سال)
    مرتضی پورعلی‌گنجی (متولد 31/01/1371 - 22 سال)
    مهرداد پولادی (متولد 07/12/1365 - 28 سال)

هافبک‌ها:
    جواد نکونام (متولد 15/07/1359 - 34 سال)
    آندرانیک تیموریان (متولد 15/12/1361 - 32 سال)
    احمد عبدالله‌زاده (متولد 16/02/1372 - 21 سال)
    امید ابراهیمی (متولد 25/06/1366 - 27 سال)
    احسان حاج‌صفی (متولد 06/12/1368 - 25 سال)
    خسرو حیدری (متولد 23/06/1362 - 32 سال)
    سروش رفیعی (متولد 04/01/1369 - 24 سال)

مهاجمان:
    کریم انصاریفرد (متولد 14/01/1369 - 24 سال)
    علیرضا جهانبخش (متولد 20/05/1372 - 21 سال)
    مسعود شجاعی (متولد 19/04/1363 - 30 سال)
    سردار آزمون (متولد 11/10/1373 - 20 سال)
    رضا قوچان‌نژاد (متولد 29/06/1366 - 27 سال)
    وحید امیری (متولد 13/01/1367 - 26 سال)
    اشکان دژاگه (متولد 14/04/1365 - 28 سال)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. این کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

11 محمد رضا خلعتبری : کی روش‌ گفت‌ : ديگر نمي‌‌ توانيم‌ با هم‌ باشيم !!!!!!!!!!!

محمدرضا خلعتبري در بازي با پرسپوليس موثرترين بازيکن تيمش بود و در يک حرکت کاملا حرفه اي سازنده گل 3 امتيازي براي تيمش لقب گرفت.
    کی‌روش در لیست 50 نفره تیم‌ملی خلعتبری را دعوت کرده بود اما برای اردوی پرتغال او را خط زد.
    در همین خصوص انتقادات زیادی از سرمربی تیم‌ملی شد. گفت‌وگوی مفصلی با خلعتبری در همین رابطه انجام دادیم که در زیر می‌ خوانید:

می‌ دانستم دعوت نمی‌ شوم
    قبل از اینکه اسامی تیم‌ملی اعلام شود من به دوستانم گفتم که کی‌روش من را دعوت نمی‌ کند. چون من ایشان را خوب می‌ شناسم.
    او تفکراتی دارد که می‌ خواهد همان تفکرات را در تیم پیاده کند. من در این فصل خوب کار کردم و برای تیمم جزو بهترین ها بودم اما من را خط زد.

شجاع و مهدی شریفی باید دعوت می‌ شدند
    من در مورد خودم حرف نمی‌ زنم اما سپاهان بازیکنان خوبی داشت که می‌ توانستند به تیم‌ملی دعوت شوند.
    چرا شجاع خلیل‌زاده به تیم‌ملی دعوت نشد؟ شجاع از دفاع وسط به هافبک دفاعی آمد و بهتر بازی کرد.
    مهدی شریفی خیلی خوب بوده و برای تیم ما مثمر ثمر کار کرده و از جوانان با انگیزه است اما چرا دعوت نشده؟
    غفوری و حاج‌صفی خوب بودند اما باید بازیکنان دیگر هم دیده می‌ شدند.

کی‌روش گفته بود :
    دیگر نمی‌ توانیم با هم باشیم !!!
    مربی گری سلیقه ای است و من این مساله را قبول دارم اما چرا نباید بازیکنان خوب و آماده به تیم‌ملی دعوت شوند؟
    خود آقای کی‌روش گفته بودند که ما دیگر نمی‌ توانیم با هم باشیم و این لیست آخر من است و تو دیگر در لیست من نیستی !!!
    قبل از جام‌جهانی آقای آقاجانیان به من زنگ زد و گفت: ما 4 سال با هم بودیم و دیگر نمی‌ توانیم با هم باشیم.
    من هم حرفی نزدم و به خاطر تیم‌ملی کشورم به نظر سرمربی احترام گذاشتم.

چرا خودشان را گول می‌ زنند
    با این کارها نمی‌ توانند خودشان را گول بزنند. من نمی‌ دانم چه چیزی را می‌ خواهند ثابت کنند؟ بازیکنی تیم ندارد ولی به تیم‌ملی دعوت می‌ شود. من نمی‌ د انم چرا این اتفاقات می‌ افتد و شاید هم من اشتباه می‌ کنم. من را دعوت نکردی بقیه را چرا دعوت نکردی؟ من نمی‌ توانم در مورد بازیکنان دیگر صحبت کنم و فقط در مورد همبازیان خودم صحبت می‌ کنم.
    البته آقای رحمتی از دروازه بانان بزرگ است.

دعوت هم شوم حرف هایم را می‌ زنم
    شاید کی‌روش از حرف من هم ناراحت شود اما من واقعیت ها را گفتم. او ناراحت شده که من گفتم هر مربی هم جای او بود در جام‌جهانی همین نتایج را می‌ گرفت. الان هم این حرف را می‌ زنم و حتی اگر من را هم دعوت کنم باز حرفم را می‌ زنم. واقعیت را گفتم و هر مربی دیگری هم این نتایج را می‌ گرفت همانطور که در جام‌جهانی های قبلی گرفتند.

امیدوارم تیم‌ملی هجومی شود
    من تیم‌ملی کشورم را دوست دارم و برای تمام بازیکنان آرزوی موفقیت می‌ کنم. حتی برای کی‌روش در تیم‌ملی آرزوی موفقیت دارم اما امیدوارم تفکراتش بهتر شود. برای جام ملت های آسیا هم تیم‌ملی ما به مشکل می‌ خورد اما امیدورام تفکر کی‌روش تغییر کند و تیم‌ملی بتواند در جام ملت های آسیا بازی هجومی انجام دهد. با همین بازیکنان آرزوی موفقیت می‌ کنم و برای من قابل احترام هستند به هر حال مربی گری سلیقه ای است و بازیکن گناهی ندارد. پیراهن تیم‌ملی و پرچم ایران مقدس است
    و من برای تیم‌ملی آرزوی موفقیت می‌ کنم، من باز هم انگیزه دارم و هیچوقت نا امید نمی‌ شوم.

برای کریمی آرزوی موفقیت دارم
    علی کریمی از بازیکنان بزرگ ما بوده و برای او در تیم‌ملی آرزوی موفقیت می‌ کنم. او انسان بزرگ و با شخصیتی است و دوست دارم در تیم‌ملی هم موفق شود و باز هم بتواند به فوتبال ملی کمک کند.

"ورزش 3 "

12. این کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

تيم ملي ايران مقابل اشتوريل به برتري رسيد

تيم ملي کشورمان در ديداري تدارکاتي مقابل اشتوريل به پيروزي رسيد.

تیم ملی کشورمان از ساعت 10 صبح امروز به وقت پرتغال در ورزشگاه اختصاصی اشتوریل به مصاف تیم باشگاهی اشتوریل پرتغال رفت که این دیدار در نهایت با نتیجه 2 بر صفر به سود ایران به پایان رسید.

برای تیم ملی در این دیدار سردار آزمون و علیرضا جهانبخش گلزنی کردند.

کارلوس کی‌روش سرمربی تیم ملی دو تیم متفاوت را روانه میدان کرد.

تر کیب تیم ملی در نیمه نخست:
    علیرضا حقیقی، هاشم بیگ‌زاده، امیرحسین صادقی، وحید امیری، امید ابراهیمی، احسان حاج صفی، ووریا غفوری، جواد نکونام، رضا قوچان نژاد، اشکان دژاگه و کریم انصاری فرد.

در نیمه دوم هم تیم ملی با ترکیب زیر بازی کرد:
    محسن فروزان، پژمان منتظری، مهرداد پولادی، مرتضی پورعلی‌گنجی، احمد عبدالله‌زاده، مسعود شجاعی، سروش رفیعی، خسرو حیدری، آندرانیک تیموریان، علیرضا جهانبخش و سردار آزمون.

کی‌روش به سید جلال حسینی که با آسیب دیدگی جزئی مواجه است در این بازی استراحت داد. همچنین دروازه‌بان‌های تیم ملی هر کدام 30 دقیقه بازی کردند و فروزان در دقیقه 30 به جای حقیقی وارد میدان شد و در دقیقه 60 هم بیرانوند در ترکیب تیم ملی قرار گرفت.

غریبی، سفیر ایران در پرتغال به همراه برخی از مسئولان این سفارتخانه با حضور در ورزشگاه نظاره‌گر بازیکنان بودند و حدود 10 تا 15 نفر از ایرانیان مقیم لیسبون هم به استادیوم آمدند.

تیم ملی ایران سه‌شنبه در دومین دیدار تدارکاتی خود در اردوی پرتغال سه‌شنبه به مصاف بنفیکا می‌رود.

14. 2 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

من به شخصه هنوزم که هنوزه متوجه نشدم چرا اون سال فدراسیون فوتبال ایران، بهترین فدراسیون آسیا شد!

فقط میدونم بعد ها کفاشیان گفت: بخاطر تلاش در مسائل پایه ای، اهمیت دادن به تیم های پایه ( نوجوانان، جوانان، امید و ... )

16. 3 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

برتري تيم ملي ايران مقابل بنفيکا با گل آزمون

تيم ملي ايران در دومين بازي تدارکاتي خود در اردوي پرتغال بنفيکا را با نتيجه يک بر صفر شکست داد تا شاگردان کارلوس کي روش با روحيه خوب اين اردو را به پايان برسانند.

به گزارش "ورزش سه"، تک گل ایران در این بازی سردار آزمون در دقیقه 44 زد تا در 2 بازی پیاپی برای تیم ملی گل زنی کرده باشد.

در این بازی که جواد نکونام کاپیتان تیم ملی به دلیل سرما خوردگی از اول وارد زمین نشد، کارلوس کی روش ترکیب زیر را در نیمه اول به زمین بازی فرستاد:
    علیرضا حقیقی، مهرداد پولادی، پژمان منتظری، امیرحسین صادقی، ووریا غفوری، سروش رفیعی، امید ابراهیمی، آندرانیک تیموریان، علیرضا جهانبخش، مسعود شجاعی و سردار آزمون.

در دقیقه 30 محسن فروزان جانشین علیرضا حقیقی شد و از دقیقه 60 هم ترکیب زیر برای تیم ملی به میدان رفت:
    علیرضا بیرانوند، احسان حاج‌صفی، سیدجلال حسینی، هاشم بیگ‌زاده، مرتضی پورعلی‌گنجی، وحید امیری، احمد عبدالله‌زاده، خسرو حیدری، رضا قوچان نژاد، اشکان دژاگه و کریم انصاری فرد.

ملی‌پوشان ایران با برگزاری این دیدار به کار خود در اردوی پرتغال خاتمه دادند. شاگردان کی‌روش جمعه گذشته مقابل اشتوریل با نتیجه 2 بر صفر به برتری رسیده بودند.

18. این کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •