تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 302 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

آنچلوتي:بيل مصدوم است وفردا بازي نمي‌کند

سرمربي ايتاليايي رئال مادريد اعلام کرد که بازيکن ولزي تيمش بازي فردا شب در کوپا‌دل‌ري را به دليل مصدوميت از دست داده است.

کارلو آنچلوتي اعلام کرد که گرت بيل به دليل مصدوميت در ديدار فردا شب تيمش در کوپا‌دل‌ري به ميدان نخواهد رفت و دي‌ماريا جانشين وي خواهد شد. رئال در بازي رفت با تساوي بدون گل مقابل المپيک ژاتيوا متوقف شد و فردا شب در سانتياگو برنابئو تلاش خواهد کرد تا يکي از 16 تيم حاضر در مرحله بعد باشد.

به نقل از فارس،وي در نشست خبري اظهار داشت: گرت مصدوميت مختصري در تمرين پيدا کرد و براي بازي فردا شب در دسترس نخواهد بود. دي ماريا به جاي وي در ترکيب اصلي قرار خواهد گرفت. آنخل مقابل اوساسونا خوب کار نکرد اما يک فرصت ديگر در بازي فردا شب به او داده مي‌شود.

سرمربي رئال مادريد خاطرنشان کرد: بايد منتظر بمانيم و ببينيم مصدوميت بيل چگونه پيش مي‌رود اما انتظار ندارم که براي بازي يکشنبه مقابل والنسيا مشکلي داشته باشد.

وي اضافه کرد: همه ما مي‌دانيم که بايد حدود 100 امتياز کسب کنيم تا قهرمان لاليگا شويم.

مادريد در حال حاضر از 16 بازي 38 امتياز کسب کرده و در رده سوم قرار دارد و با اختلاف پنج امتياز در تعقيب اتلتيکو مادريد و بارسلونا است.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

////////////////

ویرایش

برای اونایی که آمار بازی رئال رو میخوان

رئال امشب با المپیک دژاتیوه بازی داره (( بازی برگشت کوپا دل ری ))

بازی ساعت 00:00 هست تو برنابئو
    Last edited by wooooow; 18-12-2013 at 11:37.

2. 5 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گزارش روز: جداری ضد گلوله برای حفاظت از توپ طلای کریس رونالدو

در مراسم افتتاحیه این موزه، کریس که با اکثر جوایز و اشیا مهم موزه اش عکس یادگاری می گرفت، تمایلی نداشت تا با توپ طلایش عکس بگیرد.

سایت گل- اگر کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی رئال مادرید در روز 13 ژانویه سال 2014 توپ طلا را مال خود کند، می داند که باید این جایزه را کجا نگه دارد. او به خیابان پرینسسا دنیا آملیا ی، پلاک 10 در شهر فونچال در منطقه مادیرا می رود تا توپ طلایش را در آنجا قرار دهد. از روز یکشنبه در این آدرس موزه دائمی سی آر7 برپاست. یک جایگاه اختصاصی که توپ طلای سال 2008 کریس و جوایز و افتخارات فراوان دیگری که کسب کرده نیز در آنجا قرار داده شده است. خود کریس که اعلام کرده که نمی تواند میان 150 جایزه ای که دراین موزه قرار دهد فرق خاصی قائل شود ولی خودش هم می داند که توپ طلا برای او اهمیت و ارزش خاصی دارد. از همین رو توپ طلایی که او در سال 2008 کسب کرده در محاصره دوربین های امنیتی است و جداره شیشه ضدگلوله ای آن را در برگرفته.

جالب اینجاست که در مراسم افتتاحیه این موزه، کریس که با اکثر جوایز و اشیا مهم موزه اش عکس یادگاری می گرفت، تمایلی نداشت تا با توپ طلایش عکس بگیرد. در کنار توپ طلای کریس دو کفش طلایی که او در سالهای 2008 و 2011 مال خود کرده بود نیز دیده می شود و جایزه بازیکن منتخب سال فیفا درسال 2008 را نیز دراین جاقرار داده است. مجسمه مومی کریستیانو رونالدو که با پیراهن تیم ملی پرتغال و در قد و قواره واقعی او نیز ساخته شده در این موزه به چشم می خورد و به میهمانان خوش آمد می گوید. درهای این موزه از روز سه شنبه به روی همگان باز است.

دراین موزه جالب توجه، فقط جوایز و عناوین تک وبی نظیر دیده نمی شود و در بخش دیگری از موزه می توان عناوین وافتخارات دیگری را نیز ملاحظه کرد که شاید چندان شناخته شده نباشند ولی برای خود رونالدو واقعا مهم هستند . به عنوان مثال می توان به اولین جامی که او فتح کرده اشاره کرد ودرکنار آن جایزه ای که رونالدو در سن 8 سالگی و وقتی در مادیرا و در تورنمنت آدلینو رودریگس بازی می کرد ، به عنوان بهترین بازیکن جوان تورنمنت ملی مال خود کرده بود نیز دیده می شود

ستاره پرتغالی هوادارانش را نیز فراموش نکرده و چند تا از هزاران هدیه ای که هوادارانش روزانه به او می دهند را در این نمایشگاه گذاشته. علاوه بر جوایز و یادگاری ها ، کریس رونالدو موزه اش را با تصاویر برخی از شخصیت ها و چهره های مهم در طول کارنامه ورزشی اش مزین کرده. نام یکی از این افراد دراین روزها بیش از هرفرد دیگری به گوش می رسد.عکسی مربوط به سال 2010 و در جریان رقابتهای جام جهانی درآفریقای جنوبی با نلسون ماندلا که در بازدید کاروان پرتغال از خانه او در پریتوریا گرفته شد. په په هم دراین موزه کریس را همراهی می کرد و امیلیو بوتراگنیو و میگل پاردسا نیز به عنوان نماینده های باشگاه مادریدی درمراسم افتتاحیه این موزه درکنار اعضای خانواده و دوستان کریس حضور داشتند.

4. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

امشب ساعت 12 رئال بازی داره و شبکه مذخرف ورزش بازی رو پخش نمیکنه !!!!!
    در حالی که تو اون ساعت هیچ برنامه ای ندارن !

من نمیدونم این شبکه رو واسه چی تاسیس کردن ؟؟

هر وقت زدیم شبکه ورزش داشت مسابقات اسب سواری - فرمول 1 - و .... پخش میکرد که همشون ظبط شده بودن
    به جای پخش مسابقات زنده فوتبال چه چیزهایی که پخش نمیکنن !!
    هرچی برنامه مذخرفت هست از این شبکه ورزش پخش میشه بجز فوتبال زنده !!!

نمیخوام بگم ورزش فقط فوتبال هست
    ولی وقتی تو ایران فوتبال بیشتر بیننده و طرفدار داره بهتره بیشتر بهش پرداخته بشه (( فکرکنم تو اکثر کشور های خارجی هم فوتبال آمار بیشتری نسبت به بقیه ورزش ها داشته باشه ))

Last edited by wooooow; 18-12-2013 at 19:17.

6. 3 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

يکي از کارت‌هاي زرد راموس بخشيده شد

فدراسيون فوتبال اسپانيا روز چهارشنبه اعلام کرد يکي از دو کارت زردي را که سرخيو راموس مدافع رئال مادريد در بازي روز شنبه مقابل اوساسونا دريافت کرده بود، بخشيده است.

بدين‌ ترتيب راموس مي‌تواند در بازي روز يکشنبه آينده مقابل والنسيا در چارچوب رقابت‌هاي هفته هفدهم فوتبال قهرماني باشگاه‌هاي اسپانيا لاليگا حضور پيدا کند.

در بازي روز شنبه مقابل اوساسونا که با تساوي دو بر دو پايان يافت، راموس ابتدا به خاطر خطايي نه چندان آشکار يک کارت زرد دريافت کرد و درست پيش از پايان نيمه نخست يک کارت زرد ديگر دريافت کرد و از بازي اخراج شد.

راموس در طول دوران فعاليت حرفه‌اي خود هجده بار کارت قرمز دريافت کرده است.

خب خدا رو شکر بازی بعدی که خیلی هم مهم و سخت هست رو میتونه بازی کنه
    فقط امیدوارم بازم حرکات آکروباتیک نزنه

///////////////////////

در مورد بازی امشب هم 2-0 شد و اصلا تیم اصلی تو زمین نبود
    گل اول رو یارامندی و گل دوم هم دیماریا از رو نقطه پنالتی زد
    رونالدو و خیلی های دیگه تو زمین نبودن
    البته من بازی رو ندیدم

سیستم رئال

همونطور که میبینید میشه گفت باز هم تیم دوم رفت و رونالدو - آلونسو - بیل - مودریچ و ... نبودن

و یک فرصت خوب واسه بازیکن های جوونی که فرصت بازی بهشون داده بشه

خسه - یارامندی - موراتا - ایسکو - کاسمیرو - کارواخال - ناچو (( کسایی که فصل قبل اصلا تو تیم یا نبودن یا اصلا فرصت بازی کامل نداشتن ))
    ترکیبی که اکثرشون این فصل به تیم اضافه شدن و در عرض نیم فصل وارد ترکیب اصلی شدن و دارن خوب کار میکنن و این خوبه
    داشتن یه تیم جوون به تیم خیلی کمک میکنه و اگه این روند ادامه پیدا کنه میتونه خوب باشه !!!!!!

اگه اینا بتونن خوب کار کنن میشه امید داشت تو بازی ای فشرده آخر فصل تیم کم نیاره و بشه به بازیکن هایی مثل رونالدو - الونسو و ... استراحت داد و امید داشت تیم خوبی تو زمین هست
    Last edited by wooooow; 19-12-2013 at 02:05.

8. 4 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خب با خبر بخشیده شدن کارت دوم راموس کاملا مشخص شد که داوری باز به ضرر تیم بوده
    ما عادت کردیم به اینجور چیزا

+

امشب ساعت 12 رئال بازی داره و شبکه مذخرف ورزش بازی رو پخش نمیکنه !!!!!
    در حالی که تو اون ساعت هیچ برنامه ای ندارن !

من نمیدونم این شبکه رو واسه چی تاسیس کردن ؟؟

هر وقت زدیم شبکه ورزش داشت مسابقات اسب سواری - فرمول 1 - و .... پخش میکرد که همشون ظبط شده بودن
    به جای پخش مسابقات زنده فوتبال چه چیزهایی که پخش نمیکنن !!
    دقیقا
    من برنامه های شبکه ی ورزش رو نگاه میکردم ، میخواستن بسکتبال برای قرن پیش رو نشون بدن ولی یه بازی زنده رو نشون ندن
    نمیگم حتما بازی رئال رو باید نشون میدادن ، باید بازی که مهم بود رو نشون میدادن و از اونجایی که بازی رئال ساعت خیلی خوبی داشت میتونستن راحت نونش بدن ولی ...
    من حرفم اینه که اینا چه فکری کردن که میان بجای اینکه یه بازی فوتبال زنده پخش کنن رفتن بازی بسکتبالی که معلوم نیست کی انجام شده رو نشون میدن
    البته این نکته مهمه :
    ورزش فقط فوتبال هست
    ولی دوستمون جواب خوبی دادن :
    ولی وقتی تو ایران فوتبال بیشتر بیننده و طرفدار داره بهتره بیشتر بهش پرداخته بشه
    کلا کاری براشون نداره پخش کردنش
    فقط باید یه لوگو برای جایگزینی رو لوگوی شبکه ی خارجی آماده کنن

+

دیشب شبکه ی 3 داشت بازی منچستر رو نشون میداد ، یه لحظه هوا خیلی خراب شد داور بازیو تعطیل کردم
    من منتظر بودم باز بازی کنسل شه اینا بازی رئالو نشون بدن

+

و در آخر برد و سعود تیم رو تبریک میگم و امیدوارم موفق باشه

************************************************** ************************************************** ***********************************

کریس رونالدو : مادرید خانه ام است ؛ باشگاه و مردم و هواداران را دوست دارم ؛ آنچلوتی می داند که چطور باید رختکن تیم را مدیریت کند

زیزوتجربیات فوتبالی اش را به ما و به ویژه به جوان ترها منتقل می کند.این فوق العاده است. خوشحالم که با او کار می کنم. چون او بازیکن فوق العاده ای بود وتجربه خیلی زیادی دارد
    سایت گل- کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی باشگاه رئال مادرید در گفتگو با تاک سپورت راجع به تیم کنونی اش و مسائل مختلفی به صحبت پرداخت. دراینجا می توانید گزیده ای از این صحبتها را که راجع به تیم مادریدی،شرایط او در رئال، هم تیمی ها و سرمربیانش و صعود تیم ملی پرتغال به جام جهانی است را مطالعه کنید:
    *احساس خوشبختی می کنی؟ : بله. این به خاطر تمدید قراردادم است. اینجا خانه ام است. درمادرید احساس فوق العاده ای دارم. باشگاه و مردم و هواداران را دوست دارم. من اینجا همه چیز دارم و به این خاطر قراردادم را تمدید کردم. نمی دانم که پایان کارنامه ورزشی ام به چه ترتیبی رقم خواهد خورد ولی در حال حاضر دراینجا احساس غرور ودرعین حال خوشبختی می کنم
    *گرث بیل:او عملکردی تماشایی دارد. بیل به خاطر مصدومیتی که داشت فصل را تدریجی شروع کرد و این کاملا طبیعی است. چون او در اردوی پیش فصل حضور نداشته بود. ولی الان فشار زیادی روی اوست. سخت است ولی فکر می کنم که بیل در مسیر خوبی است و بیشتر در تیم جا افتاده و هواداران و بازیکنان او را دوست دارند. بیل بازیکن فوق العاده ای است وامیدوارم که بتواند به ما کمک کند تا جامهای زیادی کسب کنیم
    *آنچلوتی: او انسان فوق العاده ای است. قبل از مربیگری،بازیکن بوده وبه همین خاطر تجربه خوبی دارد و می داند که چطورباید با بازیکنان رفتارکند. من از کار کردن با او راضی هستم.از او واعضای کادر فنی درسهای زیادی می آموزم. آنچلوتی می داند که دقیقا چطور باید رختکن را مدیریت کند
    *زیدان: زیزوتجربیات فوتبالی اش را به ما و به ویژه به جوان ترها منتقل می کند.این فوق العاده است. خوشحالم که با او کار می کنم. چون او بازیکن فوق العاده ای بود وتجربه خیلی زیادی دارد. دوست دارم که درکنار بهترین ها باشم
    *جام جهانی: واقعا خوشحالم که با تیم ملی به جام جهانی رسیده ایم. فکر می کنم که درمسیر رسیدن به جام جهانی به پرتغال کمک کرده ام و ازاین بابت خوشحال و راضی ام. برای خودم و هم تیمی هایم خوشحالم. فردای برگزاری بازی برگشت پلی آف، همه درمورد تیم ملی پرتغال حرف می زدند وتازه آن موقع بود که متوجه شدیم که چه کار کرده ایم. لحظات فوق العاده ای برای من،برای بازیکنان تیم ملی، برای پرتغالی ها و برای طرفداران زیادی که دربرزیل داریم بود
    *ایبراهیموویچ: او بازیکن بزرگی است و درسالهای اخیر این را نشان داده.او گلهای زیادو گلهای مهمی می زند واین روزها در سطح خیلی بالایی فوتبالش را دنبال می کند

Last edited by Abdolreza2012; 19-12-2013 at 13:29. دليل: اضافه کردن خبر

10. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

کاسياس در رئال‌مادريد ماندني شد

ايکر کاسياس اعلام کرد به هيچ وجه قصد جدايي از رئال‌مادريد را ندارد و دوست دارد فوتبالش را در اين تيم به پايان برساند.

ايکر کاسياس، دروازه‌بان رئال‌مادريد مدت‌ها در اين تيم دروازه‌بان دوم بوده است و تنها در ليگ قهرمانان و کوپا دل‌ري براي رئال‌مادريد به ميدان مي‌رود. او که پيش از اين اعلام کرده بود اگر شرايط براي او در رئال تغيير نکند در زمان نقل‌و انتقالات ژانويه از اين تيم جدا خواهد شد، به شايعات پايان داد و اعلام کرد در رئال‌مادريد مي‌ماند.

به نقل از ايسنا، ايکر کاسياس در گفت‌وگو با شبکه "ال‌هورميگوره" اسپانيا گفت: خيلي‌ها درباره آينده من در رئال‌مادريد صحبت کرده‌اند و هر روز شايعه جديدي درباره تيم آينده خود مي شنوم. همين‌جا بايد اعلام کنم که باشگاه من رئال مادريد است. اينجا خانه من است که تمام زندگي خود را در آن سپري کرده‌ام. مي خواهم در رئال باقي بمانم و در اين تيم به دهمين قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا و بازيهاي بيشتر در ليگ برسم. مي‌خواهم افتخارات زيادي با رئال تجربه کنم و براي هميشه در اينجا بمانم.

کاسياس درباره بازي‌هاي خوبش در اسپانيا و بازي نکردن در رئال‌ گفت:‌ براي من فرقي ندارد. من به تصميم مربي احترام مي گذارم و هر زمان که از من بخواهند در درون دروازه قرار گيرم، سعي مي‌کنم به خوبي وظايفم را انجام دهم.

کاپيتان تيم ملي اسپانيا درباره قرعه اين تيم در جام جهاني 2014 گفت: به هيچ وجه در قرعه خوبي قرار نداريم. همه تيمهاي گروه ما تيم‌هاي بسيار خوبي هستند که شرايط را براي ما سخت مي‌کند. البته ترسي از رويارويي با اين تيم‌ها نداريم. مي دانيم همه تيم‌ها در جام جهاني تيم‌هاي خوب و با کيفيتي هستند.

دروازه‌بان تيم ملي اسپانيا درباره شانس قهرماني اين تيم در جام جهاني گفت: زمان زيادي تا جام جهاني داريم و نبايد خيلي خودمان را درگير آن کنيم. اکنون تمرکز من روي قهرماني با رئال‌ است و اينکه بتوانم شرايط خوب خودم را حفظ کنم. بايد از زندگي لذت ببريم تا زمان جام جهاني فرا رسد.

12. 6 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

wooooow عزیز این خبر رو گذاشته ولی تو این خبر یکم جزئیات بیشتر هست ، منم میذارم
    ممنون

************************************************** *************************************************

کاسیاس: از حضور درمادرید لذت می برم ؛ تا 5 یا 6 سال آینده خواهیم دید که چه خواهد شد؛ هنوز نام فرزندمان را انتخاب نکرده ایم

تصمیم امروز من ماندن در مادرید است. می خواهم دهمین قهرمانی اروپایی (لادسیما) و جامهای قهرمانی بیشتری را فتح کنم

سایت گل- ایکر کاسیاس دروازه بان باتجربه رئال مادرید در گفتگو با برنامه «ال اورمیگروی»آنتنا 3 درمورد رئال مادرید و آینده اش دراین تیم و اوضاع در رختکن کهکشانی ها به صحبت پرداخت

گزیده ای از این گفتگو را اینجا مطالعه کنید:

*زمین خوردن در بازی با ساتیوا: هنوز کمی درد دارم. به شدت ترسیدم. بد زمین خوردم ؛ همه نگران شده بودند. اخیرا هر وقت با یکی از هم تیمی هایم برخورد می کنم، مشکلی برایم پیش می آید.دیگرنمی خواهم از این چیزها بترسم.مربی بدنساز تیم به من گفت که کمرم کمی گرفته ولی فکر می کنم که فردا و پس فردا خوب شوم

*رئال مادرید: داشتن کارنامه ورزشی بلند بالا آن هم دراین تیم که هرسال می توانی با آن جام قهرمانی فتح کنی، مهم است ولی اگر بتوانی برای مدتی طولانی در رئال بمانی کار واقعا سختی است. هرسال باید بهتر ازقبل شوی و سطح توقعات از تو بالا وبالاتر می رود

*قرعه کشی جام جهانی:ساده نخواهد بود ولی جام جهانی همین است. شاید در زمان انجام قرعه کشی ، همه تیم ها را به یک چشم نمی دیدم ولی الان می گویم که نباید ترسید

*حضور درترکیب اصلی تیم دربرزیل: نمی دانم.هنوز زمان زیادی مانده و الان باید از لحظه لذت برد. خواهیم دید که 5 یا 6 ماه دیگر چه خواهد شد. الان باید برروی عملکرد باشگاهی تمرکز کرد. این است که کار تو را برای حضور در اردوی تیم ملی ساده ترخواهد کرد

*مهارضربه روبن درفینال جام جهانی 2010: ازهر10 موقعیت این چنینی، 9 تایش گل می شود. من نهایت توانم را به کار گرفتم و خوش شانس هم بودم. وقتی روبن توپ را شوت کرد، سعی کردم با پایم آن را بگیرم. وقتی توپ به من خورد، فهمیدم که دیگر وارد دروازه نخواهد شد

*بهترین بودن در تیم ملی؛ در رئال این طور نیست: این سرمربیان هستند که بهترین تصمیمات را می گیرند. من هیچ مشکلی ندارم و رقابت می کنم. من از چالش ها خوشم می آید. هرزمان که در کانون توجهات قرار می گرفتم،می خواستم نشان دهم که اینجا هستم. این رقابتها خوبی است. نگران نیستم.تلاش می کنم که خوب تمرین کرده و لذت ببرم

*آینده درمادرید یا خارج از آن؟: در آینده روزی به تیم دیگری خواهم رفت. شاید تا ده سال دیگر. در سن 38 سالگی کار کردن برای من سخت خواهد بود. در زمان کنونی به باشگاه مادریدی تعلق دارم. از حضور درمادرید لذت می برم ولی تا 5 یا 6 سال آینده خواهیم دید که چه خواهد شد

*آرسنال و سیتی: افراد خیلی درمورد شرایط و آینده من گمانه زنی می کنند. این فقط مربوط به سالهای اخیر نیست و هرروز شایعات جدیدی ظهور می کنند و ممکن است چنین اخباری منتشر شود. من به رئال مادرید تعلق دارم و رئال باشگاه زندگی من است. می خواهم اینجا بمانم. تصمیم امروز من ماندن در مادرید است. می خواهم دهمین قهرمانی اروپایی (لادسیما) و جامهای قهرمانی بیشتری را فتح کنم

*پدر شدن: باید بگویم که آماده ام. ولی تا به امروز این را نمی دانستم. هنوز 2 هفته دیگر تا پدرشدنم و تغییر مسیر زندگی مان مانده. نام بچه ام؟ هنوزاسمی انتخاب نکرده ایم

14. 7 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

رئال مادريد بيشترين گل را از خارج محوطه جريمه به ثمر رسانده است

به گزارش فوتبال ريپورت و به نقل از سايت رسمي رئال مادريد،اولين گل خارج از محوطه رئال مادريد توسط كريستيانو رونالدو در برابر الچه
    و از روي ضربه آزاد مستقيم به ثمر رسيد.اين مهاجم پرتغالي و ايسكو تنها بازيكناني اند كه دو گل خارج محوطه به ثمر رسانده اند.مادريدي ها
    در هفت ديدار توانسته اند از خارج محوطه گل به ثمر برسانند.

REAL MADRID’S GOALS FROM OUTSIDE THE AREA IN LA LIGA 2013/14
    DATE MATCH SCORER
    25-09-2013 Elche 1-2 Real Madrid Cristiano Ronaldo
    19-10-2013 Real Madrid 2-0 Málaga Di María
    26-10-2013 Barcelona 2-1 Real Madrid Jesé
    30-10-2013 Real Madrid 7-3 Sevilla Bale
    09-11-2013 Real Madrid 5-1 Real Sociedad Cristiano Ronaldo
    23-11-2013 Almería 0-5 Real Madrid Benzema
    Isco
    Morata
    14-12-2013 Osasuna 2-2 Real Madrid Isco

16. 6 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

عدم تمدید قرارداد ژابی داره نگران کننده میشه

18. این کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

به امید موفقیت رئال مادرید ...
    Real Madrid Forever
    بدرود ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •