تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 269 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من متاسفم برای بعضیها که انقدر کوته فکر هستند و دشمنیشون رو به هر طریقی میخوان نشون بدن . بدون اینکه مطمئن باشند چپ و راست به فرهاد تهمت دوپینگی میزنند .دارن میسوزن که میبینند بازیکنی تو این سن و سال اینطوری میدویه اما توتیمهای خودشون یه مشت بی غیرت ریختند. بویی از انسانیت نبردند اینجور افراد که با آبروی چنین بازیکنی حتی در روز خداحافظیش بازی میکنند .
    فقط یادمون بمونه ...

2. 11 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

آقای شوالیه!
    تا کی باید فقط مصاحبه های خیالی شمارو تو رسانه ها بشنویم به شعارهای الکی و پوچ شما گوش بدیم؟ شمایی که به جای حفظ بازیکنی که با شما قرارداد داره و باید بمونه هیچ تلاشی نمیکنی شمایی که شب و روزتون اینه که جواب مدیر عامل تیم حریف رو بدید! نمیخواد فرهاد رو برگردونید شما کاری بکنید که همین بازیکن ها هم از تیم جدا نشن! امروز آندو جرات این رو داشت که قهر کنه و سر تمرین نره فردا بازیکن های دیگه صبرشون لبریز میشه!
    مگه قرار نبود یکی بهتر از مجتبی جباری واسمون بیاری؟ پس چی شد؟ چقدر اخه میخوای عوام فربی کنی بسه تو رو خدا...اول فصل امید ابراهیمی و مجتبی جباری و آرش افشین که کارشون توسط امیرقلعه نوعی با استقلال تموم شده بود و فقط پرداخت پیش قراردادش رو شما باید انجام میدادی در یک فرصت خوب که تیم تو اوکراین بود فراریشون دادی به سپاهان!شما حتی پول هایی رو که امیرقلعه نوعی برای جذب بازیکن از جیب خودش و قرض گرفتن از دوستاش تو باشگاه خرج کرد بهش تا حالا برنگردوندی!
    درسته شما زیاد زحمت کشیدی واسه تیم ولی اگه واقعا عاشق این تیمی بزار یکی دیگه بیاد مثه بقیه هم که شده با مافیا بازی پول واسه تیم جور کنه
    الان من هرچی فکر میکنم میبینم یکشنبه قراره چه جوری با سایپا بازی کنیم ...

4. 6 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه abbas3500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    همین دورو برا

پيش فرض

ایول به داش فرهاد که تو این سن از بیشتر بازیکن های دیگه سرتر بود به نظرم بازم میتونست بازی کنه ای کاش خداحافظی نمیکرد
    من که به شخصه عاشق بازیش بودم و دلم براش تنگ میشه
    ایشاا...هر جا باشه موفق بشه

6. 4 کاربر از abbas3500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

آقايوني که الان شمشير کشيدين واسه حاجي...يادتون نره استقلال هرچي داره از اين مرد داره...
    امسال دستش بستس از جاي ديگه اما بازم داره واسه سر بلندي تيمش تلاش ميکنه.
    خوب موقعي گير آوردين واسه اين که حاجي رو بکوبيد
    متاسفم واسه بعضيا که حافظه ي ضعيفي دارن

من نمیگم فتل عالیه ولی یکی بیاد بگه کدوم تیم اینهمه ستاره سرشناس تو 3 سال پشت هم داشته حتی سپاهان با اون تیم مدیریت و پشتوانه 1 سال بیشتر نتونست اینکارو کنه که بیشترین مهر رو داشته باشه من به مسائل فنی کار ندارم که چه نتیجه ای گرفت ولی 3 سال همین اقا اس اس طوری بست که هرسال تیتر روزنامه ها میشد گرونترین استقلال تاریخ!!!!!!!!

8. 4 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

آقايوني که الان شمشير کشيدين واسه حاجي...يادتون نره استقلال هرچي داره از اين مرد داره...

من نمیگم فتل عالیه ولی یکی بیاد بگه کدوم تیم اینهمه ستاره سرشناس تو 3 سال پشت هم داشته حتی سپاهان با اون تیم مدیریت و پشتوانه 1 سال بیشتر نتونست اینکارو کنه که بیشترین مهر رو داشته باشه من به مسائل فنی کار ندارم که چه نتیجه ای گرفت ولی 3 سال همین اقا اس اس طوری بست که هرسال تیتر روزنامه ها میشد گرونترین استقلال تاریخ!!!!!!!!

دوست عزیز شمشیر کشیدی یعنی چی ... اگه دقت کنی منم گفتم حاجی خیلی زحمت کشیده واسه تیم ولی چیزی که هست این حاجی که تو این دوفصل میبینیم دیگه اون حاجی سابق نیست حالا بحث این که پول بهش میرسه یا نه به کنار ولی خیلی جاها سکوتش ادمو نابود میکنه سره قضیه توپ های لیگ بد جوری پشت امیر خان رو خالی کرد و کسر امتیاز دیگه بماند...
    بازم میگم کسی منکر اینکه تو مدیریت اسطوره ما تاجیا هست نمیشه ولی الان....

10. 3 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من متاسفم برای بعضیها که انقدر کوته فکر هستند و دشمنیشون رو به هر طریقی میخوان نشون بدن . بدون اینکه مطمئن باشند چپ و راست به فرهاد تهمت دوپینگی میزنند .دارن میسوزن که میبینند بازیکنی تو این سن و سال اینطوری میدویه اما توتیمهای خودشون یه مشت بی غیرت ریختند. بویی از انسانیت نبردند اینجور افراد که با آبروی چنین بازیکنی حتی در روز خداحافظیش بازی میکنند .
    فقط یادمون بمونه ...
    بخدا قسم اگه خود فرهاد از این آدمها بگذره من به عنوان هوادار اون دنیا این آدم نماها رو حلال نمیکنم

آقا مهدی مدیر خوب بودن به ریخت و پاش الکی نیست به جَنَم و جربزه هست که فتح الله زاده نداره حالا اگه میتونست پول این ریخت و پاش ها رو جور کنه به چیزی! نه اینکه هر روز صدا یکی از بازیکنا در بیاد
    هیچکس منکر این نمیشه که بازیکنان خوبی جذب کرد تو این چند سال ولی این واسه خوب بودن کافی نیست چون اصل کاری که درایت هست رو نداره! مخصوصأ حالا که همه بسیج شدن استقلال رو زمین بزنن این تیم مدیر باکفایت میخواد و بیشتر از همیشه فقدانش داره حس میشه

مخاطب خاص ندارم پستمو پاک یا ادیت نکنید! لطفأ!
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 01-11-2013 at 11:21. دليل: حاشیه

12. 5 کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه سری بازیکنا تو تیمای سرخابی بودن که نه فقط طرفدارای تیم خودشون بلکه هوادارای تیم رقیبم دوسشون داشتن.
    متاسفانه خیلی وقته دیگه یه همچین بازیکنای با غیرتیو نمی بینیم تو تیمامون
    فارغ از رنگ و تیم، مجیدیو بخاطر کردار و مرامش دوسش داشتم و خیلی ناراحت شدم خداحافظی کرد
    ما که پرسپولیسی بودیم ناراحت شدیم وای به حال استقلالیا
    در هر صورت تصمیم شجاعانه ای گرفت تو اوج رفت و براش آرزوی موفقیت میکنیم.
    این وصله های دوپینگو اینجور چیزا هم بهش نمیچسه.

14. 4 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

16. 12 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Esteghlal_Paydar44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

واکنش فتح الله زاده به اظهارات رويانيان

مديرعامل باشگاه استقلال در واکنش به اظهارات همتاي خود در پرسپوليس گفت: رويانيان بهتر است به جاي اينکه به فکر مجيدي باشد، براي مهدوي‌کيا بازي خداحافظي بگيرد.

علي فتح‌‌الله‌زاده درباره تلاش براي منصرف کردن فرهاد مجيدي از خداحافظي اظهار داشت: هم من و هم هيئت مديره به دنبال آن هستيم با فرهاد جلسه بگذاريم تا نظرش را عوض کند. البته مجيدي دوست دارد در اوج فوتبالش را به پايان برساند. او همين الان هم از بسياري از بازيکنان جوان بهتر بازي مي‌کند و دوست دارد در چنين شرايطي از فوتبال خداحافظي کند.

به نقل از تسنيم، وي ادامه داد: به عنوان کسي که 20 سال است با فرهاد آشنا هستم و او را از کودکي به استقلال آوردم تلخ‌ترين روزهاي دوران فعاليت در فوتبالم را مي‌گذرانم و تلاش مي‌کنم براي شادي هواداران استقلال مجيدي را حداقل براي بازي تا آخر فصل راضي کنم.

مديرعامل باشگاه استقلال در واکنش به اظهارات همتاي پرسپوليسي خود که از امکان حضور فرهاد مجيدي در ديدار پيشکسوتان پرسپوليس و ستارگان ميلان خبر داده بود، تاکيد کرد: از اين تصميم باشگاه پرسپوليس تشکر مي‌کنم و به آقاي رويانيان مي‌گويم مجيدي بازيکن بزرگي است و احتياجي به حضور در آن بازي ندارد. اگر رويانيان به فکر انجام چنين کاري است به نظرم بهتر است ترتيب يک بازي خداحافظي براي مهدي مهدوي‌کيا را بدهد. در مورد مجيدي هم اگر قرار باشد بازي بزرگي براي خداحافظي‌اش انجام شود خود استقلال باني اين کار خواهد بود.

فتح‌الله‌زاده درباره اولتيماتوم آندرانيک تيموريان براي پرداخت مطالباتش به منظور جلوگيري از ترک استقلال توسط اين بازيکن به تسنيم گفت: من با ضرب‌الاجل‌ها کار نکردم و به اين مسائل کاري ندارم. تيموريان هم بازيکني نيست که به خاطراين مسائل استقلال را رها کند. مگر باشگاه استقلال پول داشته و پرداخت نکرده که بخواهد براي ما ضرب‌الاجل تعيين شود؟

وي ادامه داد: تيموريان درست مي‌گويد و ما تاکنون در پرداخت به او کسري داشتيم. تصور مي‌کنم تاکنون تنها 300 ميليون به اين بازيکن پول پرداخت کرده‌ايم اما مشکل اينجاست که هنوز وزير ورزش تعيين نشده است. تاکنون 2 وزير به مجلس معرفي شدند و راي نياورده‌اند. اميدواريم هر چه زودتر وزير ورزش مشخص شود و اين مشکلات مالي ما خاتمه يابد. تيموريان هم بهتر است صبوري کند تا وزير جديد راي بياورد و ما بتوانيم با دريافت پول از وزارت ورزش حقوق او را پرداخت کنيم.

مديرعامل باشگاه استقلال درباره بحث جدايي يکي از بازيکنان اين تيم از ميان ساموئل، تيموريان و نکونام در نيم فصل خاطرنشان کرد: اين احتمالات و تصميم‌گيري‌ها دست من نيست و سرمربي استقلال است که تشخيص مي‌دهد ما بايد کدام بازيکن را در چه پستي جذب کنيم. قلعه‌نويي فهرست بازيکنان مورد نياز استقلال را در نيم فصل اعلام مي‌کند که البته تا اين لحظه فهرستي در مورد بازيکناني که مي‌روند يا جذب مي‌شوند در اختيار من قرار نگرفته است.

فتح‌الله‌زاده در واکنش به انتقاد برخي انتقادها از ديدارهاي مختلف او با سفراي کشورهاي خارجي گفت: اين ديدارها چه ايرادي داشته، مگر انجام چنين ديدارهايي جزو کارهاي باشگاه حساب نمي‌شود؟ اينکه من با سفراي کشورها ديدار و زمينه تاسيس کلينيک،‌ ديدارهاي تدارکاتي و امکان برگزاري اردو و ويزا را فراهم کنم جزو وظايف مدير باشگاه محسوب نمي‌شود؟

وي ادامه داد: شايد از اين پس بايد چنين کارهايي را به مرفاوي بسپاريم که از اين موضوع انتقاد کرده است. سفراي کشورها شخصيت‌هاي برجسته‌اي هستند که حتي حضورشان در باشگاه استقلال بسيار اهميت دارد. از مرفاوي هم مي‌خواهم به جاي آنکه در کارهاي مديريتي دخالت کند در دوره‌هاي مربيگري شرکت کند و بتواند از نظر فني کار خود را آنقدر ارتقا دهد که در تيم‌هايي که مشغول مي‌شود نتيجه بگيرد.

مديرعامل باشگاه استقلال خاطرنشان کرد: همه اين نقل قول‌ها و انتقادها به ديدارم با سفرا حرف مرفاوي و ديگراني که در اين باره صحبت مي‌کنند نيست و برخي به خاطر ناراحتي که از من دارند اين حرف‌ها را در دهان آنها مي‌گذارند.

فتح‌الله‌زاده در مورد اينکه بعد از ديدارش با سفير برزيل گفته بود قصد دارد زمينه بازي تدارکاتي ايران و برزيل را فراهم کند به تسنيم گفت: رايزني لازم را در اين باره انجام دادم و سفير برزيل هم موافقت کرد از اين به بعد ديگر پيگيري آن به کفاشيان مربوط است. قرار شده رئيس فدراسيون فوتبال نماينده‌اي را براي پيگيري بازي ايران و برزيل معرفي کند.

وي درباره بحث جذب کرار جاسم در نيم فصل گفت: جذب اين بازيکن در همان ابتداي فصل که بدقولي کرد منتفي شد و ديگر به هيچ عنوان تصميمي براي جذب او نداريم.

مديرعامل باشگاه استقلال در مورد اظهارات قلعه‌نويي که از جذب يک هافبک در نيم فصل خبر داده بود تاکيد کرد: يک بازيکن برزيلي در خط هافبک به ما معرفي شده که در حال رايزني براي جذب او هستيم.

فتح‌الله‌زاده درباره درخواست باشگاه پرسپوليس براي تغيير زمان بازي استقلال و گسترش فولاد جهت مهيا شدن زمينه بازي پرسپوليس و ميلان تصريح کرد: رويانيان در نامه‌اي از من براي اين کار تقاضا کرده که من هم نامه را در اختيار قلعه‌نويي قرار دادم چرا که بحث روز بازي و مسائلي از اين دست به نظر سرمربي و شرايط تيم ما بازمي‌گردد و اين قلعه‌نويي است که بايد درباره آن تصميم‌گيري کند. اگر سرمربي تيم در اين باره نظرش مثبت باشد من هم موافق خواهم بود.

منبع : ورزش 3

18. 6 کاربر از Esteghlal_Paydar44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Best.Team IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که باورم نمیشه فرهاد خداحافظی کرده

دیگه از این به بعد کاپیتانمون باید رحمتی باشه ؟ فکرش هم آدمو داغون میکنه چه برسه به اینکه بخوایم ببینیم .

فرهاد 38 ساله از جوونترین بازیکنای لیگ هم جوون تر بود و واقعا حیف شد خداحافظی کرد . اسطوره و ستاره ای که توی فوتبال ایران نمونش پیدا نمیشد و نخواهد شد . فرهاد از نظر اخلاق و کردار با تمامممم بازیکنای ایران فرق میکرد . اینی که فقط و فقط به فکر استقلال بود حتی تیم ملی اندازه استقلال براش مهم نبود ! این رفتاراش باعث شد که همیشه خاص باشه و نزد هوادارا اینقدر محبوب

امیدوارم هر چه سریعتر مدرکش رو بگیره و بتونیم تو لباس مربیگری استقلال ببینیمش

20. 4 کاربر از Best.Team IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •