دوست گلم 181 یعنی چی؟؟؟ یعنی همون 18 ؟ معنی یک بعد از 18 چیه !!!؟
دوست گلم 181 یعنی چی؟؟؟ یعنی همون 18 ؟ معنی یک بعد از 18 چیه !!!؟
آره مثلا نویز 50 رو میزنه 500
روش محاسبش اینطوریه
بعد از صحبت با پشتیبانی و تغییر پروفایل، به من گفتن که دیگه قطعی رخ نمی ده اما متاسفانه سرعت دانلود من از 30 به 20 کاهش پیدا کرده، این هم وضعیت نویز خط بعد از تغییرات،--- System Information ---من از سرعت دانلود به شدت ناراضیم، با توجه به اطلاعات جدید باز هم فکر نمی کنم مشکل نویزداشته باشم، بنابراین تغییر آی اس پی روپیشنهاد میدید؟
Vendor: Linksys
ModelName: WAG54G2
--- DSL Information ---
DSL Driver Version: E.25.41.39
DSL VPI/VCI: 0/35
DSL Status: Showtime
DSL Mode: ADSL2
DSL Channel: 64
DSL Upstream Rate: 636600
DSL Downstream Rate: 131700
Down up
DSL Noise Margin: 42.5 dB 40.5 dB
DSL Attenuation: 10.5 dB 4.95 dB
DSL Transmit Power: 8.0 dBm 12.1 dBm
شرکت شما پهنای باند خطت رو احتمالا کاهش داده یعنی از اکانتیک سرعتت رو محدود کردن که نویزت پایین بیاد و باعث کمی قطعی بشه .ولی به نظر من اگه قطعی داخلی باشه تاثیری نداره هر چقدر سرعتت رو پایین بیارن.
100% شک نکن اگه این شرکت شما رو اذیت میکنه برین از شرکت دیگه ای سرویس بگیرین
سلام دوستان
مشخصات نویز خط فعلی :
SNR Up : 6.0
SNR Down : 18.8
Line Attenuation Up : 36.7
Line Attenuation Down : 57.0
آیا راهی هست قبل از ثبت نام و رانژه بفهمم از بین خط تلفنها کدام کیفیت نویز بهتری داره ؟ تا ثبت نام دومم را انجام بدم
مرسی
نه.
کیفیت خطت خوبه ولی خوب نویزت بالاست.از دم در تست کردی؟
این بی کیفیتی میتونه از شرکتی هم که ازش سرویس میگیری باشه
.
بله امتحان کردم تقریبا همینه آخه رو این خط گوشی تلفن نیست و سیم کشی مشکلی نداره و اسپیلتر هم وصل نکردم ..
در مورد مشخص کردن نویز خط تلفنهایی که فعلا رانژه نشده راهی است ؟
نه.فکر نکنم راهی باشه.چون خطی که رانژه نشده نمیتونی ببینی مشخصاتش رو
منظورتون رو متوجه نشدم، یعنی اگر با این کار (پایین آوردن سرعت) مشکل همچنان باقی باشه، مشکل در سیم کشی داخلی خونه هست؟ و اگر مشکل کمتر بشه ایراد از بیرون از خونه هست؟ درسته؟؟
شما وقتی زنگ زدید شرکت گفتید که قطعی دارین اونا پهنای اومدن پهنای باند خطت رو کم کردن یا از اکانتیک سرعتت رو پایین اوردن که قطعی درست بشه.اگر مشکلت از سیم کشی داخلی باشه هر چقدر سرعتت رو پایین بیارن باز هم دچار قطعی میشی.
مشکلت باید کامل حل بشه.در ضمن بستگی به تجهیزات اون شرکت در مرکزتون هم داره مقدار نویز یا کیفیت خطت بالا یا پایین بره.
شما مودمت رو ببر سر خط (همون دم در)روشنش کن بزار چند ساعت کاکنت باشه بعد میری داخل پنلت و مشخص میشه که قطعی داری یا نه اگه نداشتی میگی سرعتت رو یکم ببرن بالاتر دوباره همین تست رو انجام میدی اگه همه چی دم در خوب بود.پس مشکلت داخلیه.و مربوط به سیم کشی میشه.اسپلیتر روی تلفن سالم هست؟برای مودم یه سیم جدا از یه پریز دیگه گرفتی برای تلفن هم همینطور؟
اگه اینطوریه یه اسپلیتر دیگه روی مودم بزار.البته اگه مواقعی که تلفن زنگ میخوره دقت کن که این موقع قطعی داره این کار رو بکن
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)