دوستان میشه لیستی از قابلیت های تاچ پد قرار بدید؟ (یا حداقل اون فیلمش که فابلیت هاش رو نشون میده کجاست؟)
بعدش هم این پروسه dust remover چطوریه؟ تایم داره یا دست خودمونه؟
دوستان میشه لیستی از قابلیت های تاچ پد قرار بدید؟ (یا حداقل اون فیلمش که فابلیت هاش رو نشون میده کجاست؟)
بعدش هم این پروسه dust remover چطوریه؟ تایم داره یا دست خودمونه؟
دوستان dust remover چیه؟ یکمی توضیح میدین؟
dust remover اسمش سرشه دیگهزمانی که میزنیش دور فن میره بالا. واسه این باید باشه که اگه گرد و خاکی چیزی داخل دستگاه بود بکشه بیرون. در جواب دوستمون هم باید بگم من امتحانش کردم در حد چند ثانیه انجام میده و بعد قطع میشه. خودتونم میتونید وسطاش قطع کنید
من اینکارو کردم ولی حدود 2 دقیقه ای شد آخر خودم قطعش کردم
(روشش هم به اینصورته که دور فن رو کم و زیاد می کنه تا غبار رو بده بیرون)
win 8 64bit![]()
سلام من تا جایی که اطلاعات داشته باشم جوابهاتون رو میدم
1 برق داشتن بدنه فلز کاملا طبیعی هستش من با چند مدل دیگه که فلز بودن کار کردم این ایراد رو داشتن (البته اگه این برق انقد قوی هستش که حسابی احساس میشه مشکل داره ) اگه در حدی هست که فقط سطح فلز یه جورای لغزان میشه طبیعی هست
2 مشکل کم شدن نور تا قبل از نصب درایورهای گرافیک کاملا طبیعی هست اکثر لپتاپ های که من دیدم تا وقتی درایورهاش نصب نشه یا میزان نور کم و زیاد نمیشه و ثابت هست مثل برند سونی (چند مدلی که من دیدم) یا 1 بار کم میشه و دیگه زیاد نمیشه و فقط از نصب درایور هست و مطمئن باشید اگه لپتاپ شما دست من بود بدون هیچ دردسر و بدون دانلود درایور جدید این مشکل رو حل میکردم.
3-سرعت فن به حالت power save ربطی نداره فکر میکنم شما در قسمت انرژی منیجمنت dust remove رو استارت کردین و باید خاموشش کنید (رو این مورد زیاد اطمینان ندارم و باید دقیق تر بررسی شه)
4-برای نصب نرم افزار هم من تا حالا مشکلی نداشتم و تمام نرم افزارهای 64 بیت به راحتی نصب شده
شما چه ورژنی از نرم افزار رو نصب میکنید که مشکل داره یا نصب نمیشه دقت کنید که نرم افزار 64bit و البته مخصوص ویندوز 7 یا 8 باشه
5-مشکل داغ کردن میتونه به چندین عامل مربوط شه
*مشکل دار بودن ویندوز
* اجرا بودن برنامه های سنگین
دما البته تا یه مقداری طبیعی هستش اخه بدنه ظریفی داره و قطر خیلی کمش باعث میشه تا شما گرما رو روی بدنه احساس کنید اما با نرم افزارهایی مثل (CoreTemp) که دمای رو نشون میدن چک کنید استاندارد در حالت عادی بین 55 تا 65 هستش
Last edited by amin5222106; 10-07-2013 at 08:23.
یه سوال دارم
دوستان من با نرم افزار فتوشاپ PS6 و PS5 که کار میکنم از سرعت خوبی برخوردار نیستم و یه مقدار با کندی کارها رو انجام میده
شما راهکاری به ذهنتون نمیرسه
جایی تنظیمی چیزی نداره؟
بعضی فروشنده ها رو هوا قیمت میدن بعضی هم قیمت جدید دستشون نیست
زمانی که من میخواستم بخرم یه فروشگاه قیمت میداد 3200000 با گارانتی الماس در صورتی که دقیقا با همون مشخصات و همون گارانتی 2900000 هم در فروشگاه های دیگه بود
چون سوال شما باید در بخش مشاوره قبل از خرید مطرح شه
شما بگرد دنبال پایین ترین قیمت و نگران نباشفقط قبلش با فروشنده طی کن . من مشخصاتی که میخواستم رو به فروشنده گفتم و قید کردم در صورت مقایرت، من لپتاپ رو نمیخوام. پلمپ رو باز کرد و همونی بود که میخواستم
دلیل خاصی نداره لپتاپ مال خودشه دوس داشته 200 تومان گرونتر بده
و هستن ادمایی که بدون پرسش و... در اولین فروشگاه لپتاپ رو میخرن(دیدم که میگم)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)