تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 626 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

دوستان میشه لیستی از قابلیت های تاچ پد قرار بدید؟ (یا حداقل اون فیلمش که فابلیت هاش رو نشون میده کجاست؟)
    بعدش هم این پروسه dust remover چطوریه؟ تایم داره یا دست خودمونه؟

داره خودمونی میشه nima snr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    مازندران - ساری

پيش فرض

دوستان میشه لیستی از قابلیت های تاچ پد قرار بدید؟ (یا حداقل اون فیلمش که فابلیت هاش رو نشون میده کجاست؟) بعدش هم این پروسه dust remover چطوریه؟ تایم داره یا دست خودمونه؟
    دوستان dust remover چیه؟ یکمی توضیح میدین؟

داره خودمونی میشه stepheno_1919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان dust remover چیه؟ یکمی توضیح میدین؟
    dust remover اسمش سرشه دیگه زمانی که میزنیش دور فن میره بالا. واسه این باید باشه که اگه گرد و خاکی چیزی داخل دستگاه بود بکشه بیرون. در جواب دوستمون هم باید بگم من امتحانش کردم در حد چند ثانیه انجام میده و بعد قطع میشه. خودتونم میتونید وسطاش قطع کنید

4. 3 کاربر از stepheno_1919 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

من اینکارو کردم ولی حدود 2 دقیقه ای شد آخر خودم قطعش کردم
    (روشش هم به اینصورته که دور فن رو کم و زیاد می کنه تا غبار رو بده بیرون)

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin5222106's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    مشهد

3

عزیزم شما اول بفرمایید که ویندوزت 8 هست یا 7 ؟
    win 8 64bit

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان من محمد هستم حدود 1 ماهه این لپ تاپ رو خریدم
    با کلی ذوق و شوق رفتم خریدمش از سایت کیمیا آنلاین و با گارانتی ویستا و گارانتی طلایی کیمیا آنلاین !
    باید بگم که به شدت از خریدم ناراضیم و 3.000.000 تومان پول بی زبونم رو به باد دادم !
    از روز اولی که خریدم بزرگترین شوکی که بهم وارد شد این بود که دیدم بدنه فلزی لپ تاپ برق داره !!!
    بعد روش ویندوز 8 نصب کردم و چون تمامی اون مشکلاتی که تو این فروم بهش اشاره شده رو هر روز میدیدم ( مشکلاتی مثل کم شدن نور لپتاپ و ... ) و علاوه بر اون مشکل در اجرای اکثر نرم افزار های معماری از قبیل مکس و رویت و کد و .... طوری شد که 11 12 بار ویندوز 8 نصب کردم اونم چی! تو ایام تحویل پروژه ! یه بار نصب میکردم مشکل نداشت بعد یهو نور صفحه میرفت یه بار دیگه نور صفحه خوب بود نرم افزار ها بالا نمیومد یا حتی سِت آپشون بالا نمیومد و ... خلاصه سرتون رو درد نیارم
    مشکل بسیار بزرگی که هنوزم داره اینه که فن لپ تاپ همینجور با سرعت نسبتا زیاد میچرخه و حتی در حالت power save سرعت چرخیدن فن بیشتر هم میشه !!!!
    مشکل دیگه داغ کردن خیلی زیاد این لپ تاپه ! شما فرض کن من اول صبح لپ تاپ رو روشن میکنم بدن اینکه هیچ کاری کنم فقط ویندوز میاد بالا ! بعد از 10 15 دقیقه میبینی نیمه سمت چپ داغ میشه ! حتی این حالت زمانی که اتاقم کولر روشنه هم همینه !
    خلاصه مشکل پشت مشکل ! ای کاش که گول ظاهرشو نمیخوردم و میرفتم همون g580 رو میخریدم و 500 تومن بقیه پولمو یه گوشی موبایل ! والا منتقی تر بود ! البته اگه میدونستم این چیزارو !
    جالب اینجاست وقتی درایور های گرافیک رو که آخرین نسخه هاست نصب کردم بدتر میشد ! مثل درایور به روز intel HD
    سلام من تا جایی که اطلاعات داشته باشم جوابهاتون رو میدم
    1 برق داشتن بدنه فلز کاملا طبیعی هستش من با چند مدل دیگه که فلز بودن کار کردم این ایراد رو داشتن (البته اگه این برق انقد قوی هستش که حسابی احساس میشه مشکل داره ) اگه در حدی هست که فقط سطح فلز یه جورای لغزان میشه طبیعی هست
    2 مشکل کم شدن نور تا قبل از نصب درایورهای گرافیک کاملا طبیعی هست اکثر لپتاپ های که من دیدم تا وقتی درایورهاش نصب نشه یا میزان نور کم و زیاد نمیشه و ثابت هست مثل برند سونی (چند مدلی که من دیدم) یا 1 بار کم میشه و دیگه زیاد نمیشه و فقط از نصب درایور هست و مطمئن باشید اگه لپتاپ شما دست من بود بدون هیچ دردسر و بدون دانلود درایور جدید این مشکل رو حل میکردم.
    3-سرعت فن به حالت power save ربطی نداره فکر میکنم شما در قسمت انرژی منیجمنت dust remove رو استارت کردین و باید خاموشش کنید (رو این مورد زیاد اطمینان ندارم و باید دقیق تر بررسی شه)
    4-برای نصب نرم افزار هم من تا حالا مشکلی نداشتم و تمام نرم افزارهای 64 بیت به راحتی نصب شده
    شما چه ورژنی از نرم افزار رو نصب میکنید که مشکل داره یا نصب نمیشه دقت کنید که نرم افزار 64bit و البته مخصوص ویندوز 7 یا 8 باشه
    5-مشکل داغ کردن میتونه به چندین عامل مربوط شه
    *مشکل دار بودن ویندوز
    * اجرا بودن برنامه های سنگین
    دما البته تا یه مقداری طبیعی هستش اخه بدنه ظریفی داره و قطر خیلی کمش باعث میشه تا شما گرما رو روی بدنه احساس کنید اما با نرم افزارهایی مثل (CoreTemp) که دمای رو نشون میدن چک کنید استاندارد در حالت عادی بین 55 تا 65 هستش
    Last edited by amin5222106; 10-07-2013 at 08:23.

8. 2 کاربر از amin5222106 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه سوال دارم
    دوستان من با نرم افزار فتوشاپ PS6 و PS5 که کار میکنم از سرعت خوبی برخوردار نیستم و یه مقدار با کندی کارها رو انجام میده
    شما راهکاری به ذهنتون نمیرسه
    جایی تنظیمی چیزی نداره؟

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه سوال چرا بعضی ها ی کانفیگ رو 2تا قیمت متفاوت میدن؟؟ مثلا i5، شکلاتی، gf635، رو ی جا میگه 2،500 ی جا دیگه میگه 2،300 ب نظرتون این دلیلش چیه؟؟ ممکنه که سی پی یو جای اینکه ای وی بریج باشه سندی بریج باشه؟ دلیلش چیه؟ ممنون میشم دوستان ج بدن..
    بعضی فروشنده ها رو هوا قیمت میدن بعضی هم قیمت جدید دستشون نیست
    زمانی که من میخواستم بخرم یه فروشگاه قیمت میداد 3200000 با گارانتی الماس در صورتی که دقیقا با همون مشخصات و همون گارانتی 2900000 هم در فروشگاه های دیگه بود

11. 2 کاربر از amin5222106 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان جواب بدین گناه نمیشه ها!! عجب داستانی داره این تاپیک! کسی نیست جواب مارو بده همه دنبال راست کلیک با دو انگشتن!! شانسه ماست والا! ‏`‏
    چون سوال شما باید در بخش مشاوره قبل از خرید مطرح شه
    شما بگرد دنبال پایین ترین قیمت و نگران نباشفقط قبلش با فروشنده طی کن . من مشخصاتی که میخواستم رو به فروشنده گفتم و قید کردم در صورت مقایرت، من لپتاپ رو نمیخوام. پلمپ رو باز کرد و همونی بود که میخواستم

13. این کاربر از amin5222106 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

هر دو بکلایت هم داشتن.. اما 200تومن تفاوت قیمت! واقعا شبهه برانگیزه، دلیلش خیلی واسم مهمه!!
    دلیل خاصی نداره لپتاپ مال خودشه دوس داشته 200 تومان گرونتر بده
    و هستن ادمایی که بدون پرسش و... در اولین فروشگاه لپتاپ رو میخرن(دیدم که میگم)

15. این کاربر از amin5222106 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •