تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 163 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 1623

نام تاپيک: openSUSE

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان برای اینکه بتونم ویندوز رو توی لینوکس بالا بیارم باید چه نرم افزاری رو دانلود کنم؟ بی زحمت لینک دانلودش رو بزارید.
    می دونم با virtualbox میشه ولی فایل هایی که ‍‍‍بیدا میکردم همه exe بودن بی زحمت یه لینکی بزارید تا بتونم توی لینوکس نصب کنم
    سلام.

VirtualBox گزینه ی خوبیه.

این هم لینک دانلود برای اوبونتو:
    32 بیت:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    64 بیت:
    کد:
    پسورد فایلها:
    کد:
    اگر از توزیع دیگه ای استفاده میکنین، از زیر نسخهی مخصوص خودت رو دانلود کن:
    کد:
    موفق باشی.

Last edited by Amir Varasteh; 10-09-2010 at 21:59.

2. این کاربر از Amir Varasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان برای اینکه بتونم ویندوز رو توی لینوکس بالا بیارم باید چه نرم افزاری رو دانلود کنم؟ بی زحمت لینک دانلودش رو بزارید.
    می دونم با virtualbox میشه ولی فایل هایی که ‍‍‍بیدا میکردم همه exe بودن بی زحمت یه لینکی بزارید تا بتونم توی لینوکس نصب کنم
    خیلی از برنامه های exe رو میشه با wine هم run کرد و نیازی به ویندوز نیست. به نظر من شما wine رو امتحان کن اگر نیازتو بر طرف نکرد بعپ برو سراغ emulator

4. این کاربر از a.toraby بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سوزه از دسکتاب ۳بعدی بشتیبانی مسکنه؟
    طریقه مانت کردن درایو چطوریه ؟

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا وقتی لینوکس داره بوت میکنه یه محیط متنی میاد و محیط لینوکس نمیاد و مجبورم با failsafe بالا بیارم لینوکس رو

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

دوستان سلام
    من الان اپن سوزه دارم روي كامپيوتر . بخوام پاكش كنم بدون اينكه ويندوزم بپره بايد چيكار كنم ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام
    من الان اپن سوزه دارم روي كامپيوتر . بخوام پاكش كنم بدون اينكه ويندوزم بپره بايد چيكار كنم ؟
    پارتیشنهاش رو Delete کن.

پروفشنال thelastblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من الان اوبونتو ۱۰.۰۴ دارم ورژن خوبیه ولی راضیم نمیکنه....
    خواستم ببینم اوپن زوزه چجوریاست؟ برنامه همراش زیاده که یه دی وی دی کامل هست؟ یا مثل دی وی دی اوبونتو فقط زبان های زیادی رو پشتیبانی میکنه؟
    در ضمن پکیج های rpm زیاد هستن؟ نصب کردنشون چطوره؟ تو اوبونتو که رو پکیج های deb دوبار کلیک میکنی خودش نصبو واست میاره کاری نداره....
    کلا میخوام کوچ کنم به اوپن زوزه ولی تردید دارم یه کمکی بکنین....
    در ضمن من مودمم Agere Systems HDA Modem هست تو اوبونتو راه افتاده تو زوزه هم راه میافته؟
    گرافیکم هم intel 965 هست کم نمیاره که؟ تو اوبونتو که مشکلی ندارم تمام افکت ها رو هم فعال کردم کند هم نمیشه...

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من الان اوبونتو ۱۰.۰۴ دارم ورژن خوبیه ولی راضیم نمیکنه....
    خواستم ببینم اوپن زوزه چجوریاست؟ برنامه همراش زیاده که یه دی وی دی کامل هست؟ یا مثل دی وی دی اوبونتو فقط زبان های زیادی رو پشتیبانی میکنه؟
    در ضمن پکیج های rpm زیاد هستن؟ نصب کردنشون چطوره؟ تو اوبونتو که رو پکیج های deb دوبار کلیک میکنی خودش نصبو واست میاره کاری نداره....
    کلا میخوام کوچ کنم به اوپن زوزه ولی تردید دارم یه کمکی بکنین....
    در ضمن من مودمم Agere Systems HDA Modem هست تو اوبونتو راه افتاده تو زوزه هم راه میافته؟
    گرافیکم هم intel 965 هست کم نمیاره که؟ تو اوبونتو که مشکلی ندارم تمام افکت ها رو هم فعال کردم کند هم نمیشه...
    سلام.

میزکار سوزه KDE هست و با اوبونتو فرق داره.

سوزه بسیار قوی هست و ابزار مدیریتی گرافیکی عالی ای به نام Yast داره که این توزیع رو نسبت به بقیه برتری میده.

دی وی دی شامل نرم افزارهای زیادیه که موقع نصب میتونی انتخاب کنی تا نصب شه.

پکیجهای rmp هم بله به اندازه کافی زیاد و کامل هستند.

اوپن سوزه یک متود نصب داره به نام One Click Install که همونطور که از اسمش پیداست نرم افزارها رو با 1 کلیک میتونی نصب کنی.

گرافیکت هم گمون نکنم مشکلی داشته باشه!

سوالی داشتی بپرس.

موفق باشی.

پروفشنال thelastblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من قدیما یه CD زوزه داشتم نصب کردم خیلی هم حال کردم ولی چند وقت بعد CD خراب شد.... در واقع 5 تا CD بود خیلی برنامه داشت ولی مشکل CD ها لینوکس همیشه این هست که با کمترین خش به مشکل بر میخورن ، البته فک کنم به خاطر فشرده سازی زیاد روی CD هست این CD اوبونتوی من هم همین طوری شده ....
    اگه زوزه همون راه قدیم رو ادامه داده باشه الان باید خیلی توپ باشه من که میخوام بیام...
    من با KDE کار کردم ولی خوب میدونم که زوزه GNOME هم داره مشکلی نخواهم داشت....
    در مورد افکت ها : من فعلا از compiz استفاده میکنم راحت هم فعال شده تو زوزه هم compiz دارم یا چیزه دیگه دارم؟ اصلا افکت هاش در حد compiz هست؟
    در مورد KDE: من تو GNOME از cairo-dock استفاده میکنم خیلی راحت و بسیار زیباست KDE هم همچین چیزی داره؟ میدونم KDE به کل زیباتر از GNOME هست ولی خوب میخوام بدونم آخه قراره یه DVD دانلود کنم!
    احتمالا هفته دیگه زوزه رو میگیرم بعد میخوام کل سیستم رو پاک کنم( حتا ویندوزم رو ! ) و کلا برم تو لینوکس واسه همین میخوام یه توزیع خوب داشته باشم....

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من قدیما یه CD زوزه داشتم نصب کردم خیلی هم حال کردم ولی چند وقت بعد CD خراب شد.... در واقع 5 تا CD بود خیلی برنامه داشت ولی مشکل CD ها لینوکس همیشه این هست که با کمترین خش به مشکل بر میخورن ، البته فک کنم به خاطر فشرده سازی زیاد روی CD هست این CD اوبونتوی من هم همین طوری شده ....
    اگه زوزه همون راه قدیم رو ادامه داده باشه الان باید خیلی توپ باشه من که میخوام بیام...
    من با KDE کار کردم ولی خوب میدونم که زوزه GNOME هم داره مشکلی نخواهم داشت....
    در مورد افکت ها : من فعلا از compiz استفاده میکنم راحت هم فعال شده تو زوزه هم compiz دارم یا چیزه دیگه دارم؟ اصلا افکت هاش در حد compiz هست؟
    در مورد KDE: من تو GNOME از cairo-dock استفاده میکنم خیلی راحت و بسیار زیباست KDE هم همچین چیزی داره؟ میدونم KDE به کل زیباتر از GNOME هست ولی خوب میخوام بدونم آخه قراره یه DVD دانلود کنم!
    احتمالا هفته دیگه زوزه رو میگیرم بعد میخوام کل سیستم رو پاک کنم( حتا ویندوزم رو ! ) و کلا برم تو لینوکس واسه همین میخوام یه توزیع خوب داشته باشم....
    اوپن سوزه یکی از قویترین توزیعهای KDE هست.

شما هر چی بخوای پیدا میشه

راحت دانلود کن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •