سلام
من برای یکی از دوستان نسخه جدید رو نصب کردم ولی بعد از نصب ، کومودو اجرا نمی شه و حتی با ریستارت کردن سیستم هم باز بالا نمیاد و مجبور شدم پاکش کنم و همون نود که بود رو براش نصب بکنم.
مشکل از کجاست؟
سلام
من برای یکی از دوستان نسخه جدید رو نصب کردم ولی بعد از نصب ، کومودو اجرا نمی شه و حتی با ریستارت کردن سیستم هم باز بالا نمیاد و مجبور شدم پاکش کنم و همون نود که بود رو براش نصب بکنم.
مشکل از کجاست؟
کسی نیست به این سوال جواب بده ؟
نمیدونیم چرا برای چند کاربر تو تاپیک هم همین جوری شد . برای من وقتی نصب کردم یک صفحه سیا امد و پنج دقیقه صبر کردم و الت کنترل دلیت رو زدم بعد دیدم صفحه کامپیوتر امد و دو دقیقه بعد کامل صفحه کامپیوتر بدون مشگل باز شد و بعد دیگه باهاش مشگل نداشتم
داداش داغ دل ما رو تازه نكن؟ نميدونم خود كمودو اينو ميدونه ؟اخه قبلا اصلا اينجوري نبود
سلام
دوستان همه برید تو تنظیمات اسکن کامل هوش مصنوعی رو فعال کنید و اسکن کامل رو انجام بدید نتیجه رو بیاید اینجا بنویسید من این کار رو کردم گیر کرد![]()
برای کنترل کامپیوترهای دیگه از طریق شبکه یا ریموت هست و عنوان شده که دسترسی سریع داره.در اصل یک نرم افزار مستقل مثل موزیلا و کروم هست که کومودو احتمالا امنیت اون رو بالا برده.
اینجا یک آموزش مختصر هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Version 6.1.276867.2813 بچه ها ورژن جدید کومودو داشتم اپدیت میکردم دیدم حجم اپدیتها بالاست رفتم به این صفحه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا مشکل بوت در ویندوز ایکس پی هم حل شده....
![]()
لینک مستقیم نسخه جدید دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی این آپدیت کومودو تو مخه ها! هر دفعه اومدم با خود برنامه آپدیت کنم وسط آپدیت ارور میده، مثلا 15 درصد رفته یهو ارور میده بعد دوباره از اول! یه فکری به حال این سرورهای آپدیتشون باید بکنن
الان من مجبورم واسه یه آپدیت جزیی دوباره 144 مگ از اول دانلود کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)