ممنون
به لینکی که گفتید سر میزنم و امتحان می کنم
در مورد اون فایلها که پاک کردم دو تاشون حجیم بودند و بقیه فولدرها و فایلهای txt و غیره ای بودند که یکهو یکی بهم گفت پاکشون کن !حالا مشکل از همونه ؟
ممنون
به لینکی که گفتید سر میزنم و امتحان می کنم
در مورد اون فایلها که پاک کردم دو تاشون حجیم بودند و بقیه فولدرها و فایلهای txt و غیره ای بودند که یکهو یکی بهم گفت پاکشون کن !حالا مشکل از همونه ؟
در ضمن من مودم رو توی فدورانصب کردم و کانکشن رو هم با kppp ساختم و کانکت میشم اما متاسفانه فایرفاکس هیچصفحه ای رو باز نمیکنه. همش میزنه آفلاین در حالی که آفلاین نیست. تایمر کانکشن نشون میده که کانکت هستم و همه چیز خلاصه درسته و مشکل از مودم و کانکشن نیست فقط سایت باز نمیکنه ...
دوم هم اينكه من برنامه mplayer رو نصب كردم از روي سورس و حالا نميدونم كجا هست !! وقتي تو سر يك فايل mp3 ميزنم شروع ميكنه به خوندن اما اصلا معلوم نيست و كاملا hidden هست!
حتي skin براش گرفتم اما فولدر اون رو هم پيدا نكردم. ممنون ميشم بگيد كجا بايد پيداش كنم
ممنون میشم راهنمایی کنید.
Last edited by mohammad110; 17-01-2009 at 17:21.
بله
تنظیمات دی ان اس در kppp فدورا مشکل داره
تو فهرست تاپیک مودم راه حل این مشکل هست (صفحه اول تاپیک مودم)
به هر جهت الآن دیگه خراب شده، ضمن اینکه این فایلها در ویندوز هیدن هستند.
طبق راهنما بر درست کردنش جلو برید.
اگر می خواهید اجرا کنید در فولدر زیر هستش:
/usr/bin
برای اسکین هم:
/usr/share/mplayer
با توجه به مشکلات kppp تو فدورا بهتره از gnomeppp یا gppp استفاده بشه!
اون دستور رو وارد كردم ولي حكايت همچنان باقي است !!
مشكل گراپ رو حل كردم. image ويندوزم رو ريختم و بدون اينكه گير بده بعد از اولين بوت شدن گراپ صحيح و سالم اومد بالا.
-------------------
در مورد mplayer من كه پيداش نكردم. خيلي جالبه هم فيلم پخش ميكنه هم صدا اما معلوم نيست كجاست. تقريبا تو هر سوراخي رو گشتم اما ...
البته من قبلا اين رو ناقص ريخته بودم. شايد الآن فولدر نميسازه. فكر ميكنه قبلا هست !
با tar از روي سورس نصب كردم با چه دستوري ميتونم پاكش كنم ؟ تو چه فولدري بايد باشم و بايد آدرس سورس رو بدم يا فولدرش توي root رو ؟
ممنون
مشکل در جائی دیگه ای نیست جز 2 مورد :
1. ISP شما...
2. حتما حتما چک کنید offline mode در قسمت منوی file در فایرفاکس تیک نخورده باشه.
Ispكه فكر نكنم مشكل داشته باشه چون كانكت ميشم. من با 9092303200 وصل ميشم كه حالا باز ميگم فكر نكنم مشكل از اين باشه
در ضمن اون تيكي كه فرموديد قبلا برداشتم و هربار هم چك ميشه و برمي دارم اما نميشه !
حالا مثلا نميشه با دستور yum چك كرد كه send & recive هست يا نه ؟
اخه خیلی عجبیه!
حتما مطمئن بشید که اون دستور رو درست وارد کردید. راستی اون دستور هیچ خروجی نداره.
بازم سعی کنید.
با یام نمیشه فکر نمیکنم. یام برای دریافت بسته ها هست.
راستی خروجی این دستور رو بدید :
cat /etc/resolv.conf
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)