ببین می خواستم اونو با نرم افزار Xs++1.2 روش یه مدیاپلایر جدید بریزم.
بعد گوشی یه ارور داد و دیگه الان روشن نمیشه
اصلا نه فار منجر نه هیچ برنامه ی دیگه ای دیگه الان روش جواب نمیده
نمیدونم چه اروری داد یادم نمیاد.
تورو خدا کمکم کنید.!
ببین می خواستم اونو با نرم افزار Xs++1.2 روش یه مدیاپلایر جدید بریزم.
بعد گوشی یه ارور داد و دیگه الان روشن نمیشه
اصلا نه فار منجر نه هیچ برنامه ی دیگه ای دیگه الان روش جواب نمیده
نمیدونم چه اروری داد یادم نمیاد.
تورو خدا کمکم کنید.!
با همین نرم افزار Phone XS++1.2 هم اینکارو کردم.
براي كا 750 بهترين انتخاب فار هستش راحت تر هم هستش. ولي شما ميتوني فايل main مربوط به فريم ور گوشيت رو با phone xs فلش كني رو گوشي درست ميشه.
اقا من k750 خودم را به راحتی هک کردم همه چیزشو تغییر دادم حالا می خوام گوشی عیالمو روش تغییرات بدم چون حالا که ظرفیت sms گوشی من زیاد شده گوشی منو پیچونده گوشی اون z550i هست با فریمور R6BA033 فایل SSW اونو دارم ولی REST این فریمور را ندارم اگر کسی داره یا راهی برای ساختنش هست لطفا کمک کنه چون رجیسترش دستی نمی خوام MAIN بریزم روش
ببینید وقتی میخوام گوشی رو وصل کنم دیگه روی هیچی جواب نمیده نه فار منیجر نه فون ایکس اس هیچ کدوم نمیشناسنش در حالی که قبل از این اتفاق اینطوری نمیشد ! الان وقتی استارت می زنم بعد سی رو میگیرم بعد کابلو وصل می کنم روی همین صفحه می ایسته و دیگه جلوتر نمیره!
چیکار کنم ؟
هرچی هم صبر کنم دیگه از این صفحه جلوتر نمیره که نمیره!
روی فار منجر هم همینطوره!
Last edited by Nina#1; 22-04-2007 at 11:16.
والا بايد ببينم. گوشيت شارژش كامله؟؟؟؟ باطري در بيار 20 دقيقه بزار بيرون باشه بعد جا بزن usb flash چك كن دوباره اين كارارو انجام بده بايد بشه
آقای mrmostafa از راهنماییت ممنون !
گوشیه درست شد !
واقعِاّ ممنون![]()
سلام می خواستم اگه کسی بلده آموزش مو به موی Gflash رو برای فلش کردن با عکس برای من و بقیه بزاره . خواهشن فقط کامل توضیح بدید و اگه هر پلاگین یا چیز دیگه ای می خواد لینک اونم بزارید . و بگید میشه با این نرم افزار ایکون منو را هم عوض کرد لطفا اینم توضیح بدید . فقط جون مادرتون کامل باشه چون من زیاد وارد نیستم . یه دنیا ممنون می شم اگه کمک کنید .![]()
![]()
![]()
![]()
سلام !
اگه یه گوشی K750i قفل بشه چیکار باید کرد ؟
یعنی یکی روش پسورد گذاشته بعد وقتی که بالا میاد بعد از اینکه پین رو وارد میکنیم یه پسورد میخواد !![]()
خواهش میکنم سریع تر پاسخ بدید ( خیلی عجله دارم) .![]()
خواهش ميكنم وظيفستحالا چي كار كردي درست شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)