تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 379 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 3782

نام تاپيک: Grand Theft Auto V

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوب عزیزم جنبه و ... حرفای بی منطقی هست.
    الآن از فردا میبینی هر بچه 8 ساله ای داره GTA V بازی میکنه. فقط توی ایران هم فکر نمیکنم این مسئله وجود داشته باشه. ممکنه روش نوشته باشه +18 ولی هر بچه ای بازی میکنه.
    حالا +18 هم باشه، یعنی هرکی 18 سالش بشه باید هر چرت و پرتی رو بازی کنه یا نگاه کنه؟
    این بازی کلاً مشکل داره. فکر کنم حتی برخی کارشناسان خارجی هم تأیید کردند.
    به هر حال من توصیه میکنم این بازی رو انجام ندید. اختیار با شماست.
    این هم آخرین پستم توی این تاپیکه تا کسی از پستای ما بیشتر ناراحت نشه.
    در خارج از کشور بیتشر از ایران محدودیت فروش بازی به افراد زیر سن قانونی حک شده روی cd وجود داره ولی خوب بهرحال همیشه راه گریزی هست از این قوانین.

وقتی شما به سن 18 سالگی میرسی در هر جامعه ای عرف هست که شما یک انسان مستقل هستی و میتونی برای زندگی خودت تصمیم بگیری. در مورد این بازی ها هم همینه میتونی بازی کنی یا نکنی.

از نظر شما چه بازی مشکل و ایراد نداره؟ به نظر شما (طبق دیدگاه شما ) همه بازی ها مضر نیستند؟ یا خشن هستند و میشه در اونها ادم کشت یا پر از صحنه ها و تیکه های جنسی هستند. پس کلا نباید فیلم و سریال دید و بازی کرد درسته؟

کلا شما تو هر تاپیکی میری از بازی انتقاد میکنی فقط. احساس میکنم( قصد توهین یا انگ زدن ندارم اید احساسم درست نباشه) ولی شما تحث تاثیر فروم های دینی و ضد فراماسونری هستین منم یک زمانی بودم!! خیلی پوچ تر از اینه که فکرش رو میکنی.

2. 5 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

پيش فرض

نمی دونم چه قدر حقیقت داره ...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

At least if it isn't a hoax. The UK based website GameSeek offers GTA V PC for pre-order with a release date on 22 November. Despite many rumors, the PC version was not yet announced with a specific date.

It remains a little unclear if [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] can actually deliver on that date as we have seen this stuff happening a lot with pre-orders, but rumors have been there for a long time now. The game is offers for £24.75 in preorder.

.
    Next to that on [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] some guy has posted some screenshots of the PC version of the game, he claims to be a Beta tester. Check out the screenshots

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از Mahdi_Moosavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه peysun's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    mash

پيش فرض

خوب عزیزم جنبه و ... حرفای بی منطقی هست.
    الآن از فردا میبینی هر بچه 8 ساله ای داره GTA V بازی میکنه. فقط توی ایران هم فکر نمیکنم این مسئله وجود داشته باشه. ممکنه روش نوشته باشه +18 ولی هر بچه ای بازی میکنه.
    حالا +18 هم باشه، یعنی هرکی 18 سالش بشه باید هر چرت و پرتی رو بازی کنه یا نگاه کنه؟
    این بازی کلاً مشکل داره. فکر کنم حتی برخی کارشناسان خارجی هم تأیید کردند.
    به هر حال من توصیه میکنم این بازی رو انجام ندید. اختیار با شماست.
    این هم آخرین پستم توی این تاپیکه تا کسی از پستای ما بیشتر ناراحت نشه.
    ها این جوریه! دوست عزیز ناراحت نشی ولی امثال شما با این طرز تفکر نمی ذارن جامعه رشد کنه.چرا ما خودمون چنین بازی هایی تولید نکنیم؟دوست عزیز توجه کن قرن چندم هستی دیر بجنبی.....و....!

6. این کاربر از peysun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

Grand Theft Auto V Signature Series Guide
    مستقیم شده توسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    ممنون بابت لینک
    اما اگه میشه یه لینک دیگه یا لینک اصلی رو معرفی کنید ! با ای پی من نمیشه دانلود کرد !
    آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

امکان داره عکس ها فتوشاپ باشه یا با برنامه ای داره همزمان از یک مانیتور برای pc و xbox استفاده میکنه.

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ممنون بابت لینک
    اما اگه میشه یه لینک دیگه یا لینک اصلی رو معرفی کنید ! با ای پی من نمیشه دانلود کرد !

10. این کاربر از Haniiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dverbame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Public_html

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

At least if it isn't a hoax. The UK based website GameSeek offers GTA V PC for pre-order with a release date on 22 November. Despite many rumors, the PC version was not yet announced with a specific date.

It remains a little unclear if [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] can actually deliver on that date as we have seen this stuff happening a lot with pre-orders, but rumors have been there for a long time now. The game is offers for £24.75 in preorder.

.
    Next to that on [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] some guy has posted some screenshots of the PC version of the game, he claims to be a Beta tester. Check out the screenshots

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد تصاویر که دوستان 1-2 صفحه قبل گفتند .. احتمالا فیک هست

اما احتمال ارائه نسخه پی سی در اون تایم هست .. و دلیلش هم باز چند صفحه پیش یکی از دوستان گفتن .. یکی از سایت ها شروع به پیش فروش برای پی سی برای اون تاریخ کرده و ظاهرا سایت نامعتبری نیست

اما خودش میشه 2.5 ماه دیگه .. چه فایده.. تا اون موقع هم اگه تازه بیاد.. پی سی بازا دق میکنن

آخر فروم باز 2lombe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    هر جایی دور از دست شیطان!!

پيش فرض

سلام!

اقیون من نسخه
    QUACKخریدم ولی در بعضی مواقع از بازی میپره بیرون و خیلی اعصاب به میرزه حالا به نظر شما برم دم فرئشگاه با نسخه Complex عوض میکنه با مقداری پول بیشتر بهشون بدم؟!

آخر فروم باز 2lombe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    هر جایی دور از دست شیطان!!

پيش فرض

سلام!

اقیون من نسخه
    QUACKخریدم ولی در بعضی مواقع از بازی میپره بیرون و خیلی اعصاب به میرزه حالا به نظر شما برم دم فرئشگاه با نسخه Complex عوض میکنه با مقداری پول بیشتر بهشون بدم؟!
    اقا تو روخدا زود جواب بدید خیلی فوری!

در آغاز فعالیت kasra r.m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    همین نزدیکا

پيش فرض

بالاخره بازیو تموم کردم
    خلاصه چیزی نمیگم
      محتوای مخفی: پول 
    در آخر هر کدوم از شخصیتا 23میلیون دلار پول دارن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •