تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 720 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196246646 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

مگه میخوای از نزدیک تلویزیون نگاه کنی؟ 42 که خیلی کوچیکه. همون 50 بهترین سایزه.
    یکی از اینا رو انتخاب کن، یا V20 یا VT20 . نکنه میخوای بری پنلهای سامسونگ و سونی رو بخری که نه زاویه دید داره . نه رنگ درستی داره . نه کنتراست داره.نه موشن درستی داره. اصلا چی داره؟؟؟
    Last edited by *Alucard*; 06-02-2011 at 22:23.

2. 3 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

از دور نگاه کنی خوبتر نشون میده، به نظر من که 50 بهتر است.

4. این کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان سلام
    بعضي از دوستان در رابطه با خريد از بانه براي V20 سؤال داشتن.
    من الان تلوزيون V20 از بانه رسيد دستم , تستش كردم خدا رو شكر فعلا كه همه چيزش اوكي بود و پيكسل سوخته هم نداره.
    1330 خود تي وي و 100 تومن هم كرايه شد مجموع 1430
    تيونر ديجيتالش هم عالي كار ميكنه واقعا مي ارزيد كه كلي دنبال اين مدل S باشم.
    با توجه به اينكه طبق قوانين نميشه اينجا شماره تلفن و اسم فروشنده رو تو بانه بيارم هر كسي كه ميخواد براش پيغام خصوصي ميكنم كه طبق قولي كه داده بودم بتونه با خيال راحت خريد كنه.
    من ريسكش رو انجام دادم حالا فرد مطمئني كه هست اگر كسي ميخواد ميتونه خريدش رو زودتر انجام بده چون تعداد محدودي از اين مدل اومده و يك مدتيه كه كمياب شده.
    به نظر من اختلاف 300 تومني با مدل بانيان و اينكه تيونر ديجتال هم سرخود داره مي ارزه به بدون گارانتي بودنش , هر چند كه تحمل ريسك هست.
    لطفا تلفن و اسم فروشنده را به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ايميل بزنيد . با تشكر بسيار

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

مگه میخوای از نزدیک تلویزیون نگاه کنی؟ 42 که خیلی کوچیکه. همون 50 بهترین سایزه.
    یکی از اینا رو انتخاب کن، یا V20 یا VT20 . نکنه میخوای بری پنلهای سامسونگ و سونی رو بخری که نه زاویه دید داره . نه رنگ درستی داره . نه کنتراست داره.نه موشن درستی داره. اصلا چی داره؟؟؟
    خیلی دارید بی انصافی میکنید،مگه پانوسونیک چی داره من که از پاناسونیک تا حالا خیری ندیدم،نه از دوربینش،نه از فکس و نه از تلفن بی سیمش
    Last edited by *Alucard*; 06-02-2011 at 22:24.

7. 3 کاربر از aftab_azad20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

خیلی دارید بی انصافی میکنید،مگه پانوسونیک چی داره من که از پاناسونیک تا حالا خیری ندیدم،نه از دوربینش،نه از فکس و نه از تلفن بی سیمش
    باید قبول کرد Panasonic الان در تولید HDTV یه سروگردن از بقیه ی برند ها بالاتره
    Last edited by *M!L4D*; 06-02-2011 at 21:48.

9. 5 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

من هم دوربين فيلمبرداري پاناسونيك دارم , هم تلفن بيسيم و هم تي وي پاناسونيكه, به نظر من از خيلي از برندها ديگه حرفه اي تر عمل ميكنه و كيفيت رو در نظر ميگيره , برندها ديگه بيشتر از اينكه كيفيت رو براي مشتري در نظر داشته باشن بازار و مشتري پسندي رو مد نظر دارن مثل سوني.
    اين نظر من در رابطه با پاناسونيكه كه از بقيه حرفه اي تره , حتي كساني كه مدافع برندهاي ديگر هستن در مورد پلاسما همشون قبول دارن كه پاناسونيك اولين و بهترينه.

11. 6 کاربر از hakim2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

من هم دوربين فيلمبرداري پاناسونيك دارم , هم تلفن بيسيم و هم تي وي پاناسونيكه, به نظر من از خيلي از برندها ديگه حرفه اي تر عمل ميكنه و كيفيت رو در نظر ميگيره , برندها ديگه بيشتر از اينكه كيفيت رو براي مشتري در نظر داشته باشن بازار و مشتري پسندي رو مد نظر دارن مثل سوني.
    اين نظر من در رابطه با پاناسونيكه كه از بقيه حرفه اي تره , حتي كساني كه مدافع برندهاي ديگر هستن در مورد پلاسما همشون قبول دارن كه پاناسونيك اولين و بهترينه.
    دوست عزیز شکی نیست که پانا تو پلاسما از همه برند ها موفق تر عمل کرده،ولی این دوستمون poonel داره میگه پنلهای سونی و سامسونگ،اینو رو هم باید قبول کنید که پانا تو ال سی دی و ال ای دی و مخصوصا دیزاین هیچ حرفی واسه گفتن نداره،شاید اینم برمیگرده به بدشانسی من چند سال پیش یه دوربین لومیکس پانا خریدم شاید باورتون نشه بعد از یه مدت کیفیت عکس ها کم کم افت کرد،یه فکس پانا یه سال پیش خریدم 1سال نگذشته بود که خراب شد بردم گارانتی گفت100تومن خرج داره،فکس رو 150 خریده بودم،یه تلفن بی سیم هم خریدم که هر ماه می بردمش تعمیرچند وقت پیش هم انداختمش دور(همشون هم گارانتی داشتن)
    Last edited by *Alucard*; 06-02-2011 at 22:26.

13. 2 کاربر از aftab_azad20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه love021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

با hakim2020 کاملا موافقم منم هر محصول پاناسونیکی که خریدم از جمله دوربین فیلمبرداری کاملا برتری اون رو به برندهای دیگه حس کردم مخصوصا تو کیفیت تصویر الان چند سالی هم هست که پاناسونیک عنوان سازنده بهترین دوربین فیلمبرداریو داره و جایزه هم زیاد میبره مشکل اصلی پاناسونیک تو ایران قیمت بالای محصولاشه که برای مقابله با این قضیه جنسای رده پائین چینیش تو بازار زیاد شده ولی محصولای اصلیش اگه کسی پولشو داشته باشه به نظرم جزو بهترینهاس.

15. 2 کاربر از love021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه love021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوست عزیز شکی نیست که پانا تو پلاسما از همه برند ها موفق تر عمل کرده،ولی این دوستمون داره میگه poonel آشغال های سونی و سامسونگ،اینو رو هم باید قبول کنید که پانا تو ال سی دی و ال ای دی و مخصوصا دیزاین هیچ حرفی واسه گفتن نداره،شاید اینم برمیگرده به بدشانسی من چند سال پیش یه دوربین لومیکس پانا خریدم شاید باورتون نشه بعد از یه مدت کیفیت عکس ها کم کم افت کرد،یه فکس پانا یه سال پیش خریدم 1سال نگذشته بود که خراب شد بردم گارانتی گفت100تومن خرج داره،فکس رو 150 خریده بودم،یه تلفن بی سیم هم خریدم که هر ماه می بردمش تعمیرچند وقت پیش هم انداختمش دور(همشون هم گارانتی داشتن)
    دوست عزیز شما حتما خیلی بد شانسی که اینهمه اتفاق ناگوار پاناسونیکی باهم برات اتفاق افتاده من فکر کنم شما هر برند دیگه ای میخریدی باهاش به مشکل میخوردی شاید شرایط نگهداریو رعایت نمیکنی اتفاقا تو محل کار من حداقل ده تا فاکس و تلفن پاناسونیک داره حداقل 5-6 ساله بدون مشکل کار میکنه.
    در مورد ال سی دی بگم که پاناسونیک با اینکه فعلا ال سی دیو ال ای دی بالای 40 اینچ درست نمیکنه مگر برای کشورای جهان سوم از نظر خیلی سایتا و مجله ها به خصوص فنهای تکنولوژِی ال سی دی ال سی دیای پاناسونیک تو سایز زیر 40 اینچ جزو بهترینهاس.

17. این کاربر از love021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

من تمام وسایلی که گفتید را از نوع پاناسونیک دارم و خیلی راضیم.
    هر مارکی مدل خوب و بد داره. شاید شما با توجه به نیاز و سلیقه تون مدلهای خوب پاناسونیک را انتخاب نکرده اید.
    Last edited by poonel; 06-02-2011 at 21:54.

19. 4 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •