[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نطرتونن درباره ی این ترکیب چیه؟!اگه اینجوری باشه شک و تردید دارم نسبت به این ترکیب و چیدمان !
نطرتونن درباره ی این ترکیب چیه؟!اگه اینجوری باشه شک و تردید دارم نسبت به این ترکیب و چیدمان !
جلال جان ، مسی جواب سوالاتو نداد آخر ؟
ترکیب بدی نیست اما کمی ایراد داره به نظرم . جای پیکه اصلا خوب نیست اونجا .... با مهاجمین بیشتر میشه بازی کرد ... چون میلان زیاد تمایل و توان حمله رو نخواهد داشت و بیشتر چشم به ضد حمله داره .... شک نکن که حداقل 8 دفاع ثابت داره .....
با کمی ویرایش میشه ترکیب رو بهتر کرد ..... میشه جای بوسکتس با پیکه رو عوض کرد .... پیکه رو انداخت بیرونجاش فابرگاس بیاد . ژاوی تو ترکیب نیست ؟
مصدوم یا محروم ؟
احتمالا همین ترکیب خواهد بود (فقط پیکه به جای پویول دفاع وسط هست). ژاوی مصدومه و احتمالا نمی رسه ولی قطعی نشده هنوز.
ژاوی مصدوم هست!
تیاگو هم میتونه بازی کنه!!!
ممنون .
حیف شد . ژاوی رو از دست دادیم ظاهرا .
بله تیاگو هم گزینه ی مناسبیه .
من معتقدم مسی جاش درسته و باید همینجا بازی کنه . باید بهش توپ برسونن و شوت زنی کنه . یحتمل میلان دفاع اتوبوسی تشکیل میده و ما باید با شوت زنی گلزنی کنیم .
شوت زنی تو این بازی خیلی موٍثره . نباید با پاسکاری های عرضی وقت بازی رو هدر بدیم ......
من خیلی به صعود امیدوارم .
نه دیگه تموم شد نامرد جواب نداد!جلال جان ، مسی جواب سوالاتو نداد آخر ؟(به صورت کلی جواب داد سوالا رو و وقت نمیکرد تکی تکی جواب بده... .
) (جالبه الانم دارن سوال میکنن!
)
تقریبا 1 ساعت پیشم یه پیغام تو پیجش گذاشت و تشکر کرد ...!
!Gracias a @teammessi, disfruté muchísimo la sesión de preguntas de ayer
!Thanks to @teammessi, I really enjoyed answering your questions yesterday
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - بارسلونا برای تقویت خط دفاع خود، می خواهد توماس ورمالن، کاپیتان 27 ساله آرسنال را به خدمت بگیرد.
ورمالن یکی از اجزای جدا ناپذیر خط دفاع آرسنال می باشد، با این حال سان گزارش داد که توپچی ها می توانند با 15 میلیون پوند به جدایی این بازیکن رضایت دهند.
ورمالن در سال 2009 از آژاکس به آرسنال پیوست و به یکی از معدود مدافعان موفق این تیم در 8 سال گذشته تبدیل شد. همچنین با جدایی رابین ون پرسی، بازوبند کاپیتانی آرسنال نیز به او رسید.
مشخصه اصلی ورمالن قدرت او در نبرد های هوایی و همچنین مهارت گلزنی او می باشد که با توجه به سیستم بازی بارسلونا، کاملا برای این تیم مناسب است.
ونگر قطعا نمی خواهد بار دیگر یکی از کاپیتان های خود را از دست دهد، اما بدیهیست که سطح بالای کاتالان ها ممکن است سبب تجدید نظر این مدافع بلژیکی شود.
Messi played his first game with the boys’ team on 7th March 2001
کی فکرشو میکرد لئو الان به این محبوبیت برسه و ستاره شه ؟
خودش چی؟ هدفش چی بود ؟![]()
اگه کتاب زندگیش رو بخونی خودش هم فکر نمیکرد به اینجایی که هست برسه ولی چیزی که گفته اینه که فوتبال رو خیلی دوست داشته و همیشه برای بازی کردن میرفته به زمین فوتبال محلشون و به دلیل اینکه بقیه بچه ها میترسیدن بهش آسیب بزنن به خاطر کوچیک بودن بازیش نمیدادن و مادربزرگش بچه هارو مجبور میکرده که بازیش بده خودش هم یکی از تشویق کننده هاشو مادربزرگش میدونه و این خوشحالی بعد از گلش رو هم که رو به آسمون هست به مادر بزرگش که فوت کرده تقدیم میکنه!
ما که داریم لذت میبریم از بازیش!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)