تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 328 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

داره خودمونی میشه ahadpoolghahat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

یک سوال دوستان: چرا کاکا تعویض شد؟ بد بازی کرد ؟ چون من 25 دقیقه آخر رو دیدم
    افتضاح به تمام معنا بود........

دقت کردین 8 بازی ، 4 برد ، سه مساوی ، فقط یه باخت ....

آمار فوق العاده موریتیو.....

2. 2 کاربر از ahadpoolghahat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

این حس خیلی خوبه که حتی به تیم ذخیره هامون هم میتونیم جلوی بارسا بازی بدیم و در نهایت هم ببریم!
    و البته نکته مهمتر اینه که در حین بازی همین تیم ذخیره هامون، کوچکترین استرسی نداریم نسبت به تیم!
    این رو مدیون خوزه هستیم و باید قدردانش باشیم...

صحنه آخر اصلا پنالتی نبود...
    +
    راموس سر گل کاملا مقصر بود اما خب با گلش و بخصوص اون حرکت اوج تعصبیش، به کل همه چی رو عوض کرد..دوست داریم پسر
    +
    کریس هم فقط اومده بود زمین که موشک روانه دروازه والدز کنه! 4-5 تا موشک زد انصافا! واقعا حیف که گلش رو نزد...
    +
    نکته آخر هم اینکه دیدن نور آفتاب تویه بازهای رئال بسی عجیب بود!

4. 13 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

لینک دانلود هایلایت با حجم کمتز از 80 مگ اگه ممکنه لطفا بزارین با تشکر
    ضمنا لطفا لینک دانلود گل کریس به یونایتد رو هم بزارین با تشکر
    با تشکر

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

منم تبریک میگم این برد شیرین رو
    عالی بازی کردن صحنه اخر به نظر من پنالتی بود ولی ولی ولی .....
    اشتباهات داوری در شاخه همون اگرها میگنجه که اگر توپ رونالدو یا تک به تک مورتا گل میشید الان بازی 4.2 میبردیم اینا جدا از موقعیتهای خطرناک دیگس
    به امید پیروزی در مقابل منچستر

7. 5 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

Alvaro Arbeloa's Face.Book: REAL MADRID 2 - FC BARCELONA 1 ¡HALA MADRID

+

کتف راموس خیلی وخیم میزنه! امیدوارم مشکلی نباشه و به بازی با منچستر برسه.

9. 13 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

من این برد شیرین به همه طرفدارای رئال تبریک میگم البته دیگه برامون عادی شده موقعیت های زیادی برای گلزنی داشتیم که 2تا موقعیت خیلی عالی که موراتا اواسط نیمه اول یکی با ضربه سر بیرون زد یکی هم که با موقعیت تک به تک با والدز تو نیمه دوم که موراتا نتونست به خوبی ازش استفاده کنه و گرنه با اختلاف گل بیشتری بازی به نفع خودمون به اتمام میرسوندیم کریستیانو رونالدو که از وقتی وارد بازی شد مثل همیشه عالی بازی کرد 3تا ضربه کاشته عالی زد که 2تاش والدز به هزار زور و زحمت دور کرد یکیش هم که با خوش شانسی محض تیم مقابل به تیر دروازه خورد و گل نشداستحقاقمون پیروزی با اختلاف بیش از یک گل بود

11. 7 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

به طرفداران رئال تبریک میگم, طبیعتا در این فاصله زمانی که بارسا رقیب میلان هم هست منم از شکست بارسا خوشحال میشم
    و این چیزی نیست که بخوام کتمان کنم, به قول معروف میگن " دشمن دشمن من دوست منه"
    ولی واقعا تو هر دو بازی این هفته رئال مستحق پیروزی بود و بهتر از بارسا بود. رونالدو تو هر دو بازی فوق العلاده بود و امیدوارم همین
    فرم رو تا آخر فصل نگه داره و بتونه توپ طلا رو با شایستگی کامل بدست بیاره. یکی از فانتزیام شده این که توپ طلا رو دست رونالدو ببینم

در مورد صحنه آخر بازی هم بنظرم برخورد وجود داشت و پنالتی بود, ولی آدریانو خیلی ناشیانه دایو کرد که اصلا این حس منتقل میکرد که دایو بوده!
    شاید اگه کمی حرفه ای تر عمل میکرد میتونست پنابتی رو بگیره. فکر نمی کتم عمدی تو این اشتباهات باشه, اگه عمدی بود کمک داور میتونست
    گل مسی رو آفساید بگیره که برعکس خیلی میلیمتری و دقیق با یک کار خوب آفساید نگرفت.
    در مورد اشتباهات داوری هم که همیشه هست باید گفت, چیزی که عوض داره گله نداره.

+ این بازی فقط یک چیز کم داشت, ایستگاهی رونالدو که اگه گل میشد چی میشد
    Last edited by آرش-19; 02-03-2013 at 21:21.

13. 11 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بازی خوبی بود...ولی ما خیلی شل گرفته بودیم...که البته تا حدودی می شد به بچه ها حق داد.

ولی من نگران خط دفاعم. خیلی ساده گل می خوریم. تو این بازی بارسلونا 2 تا شوت تو چارچوب داشت که یکیش گل شد ! بازی قبل تو کوپا هم فکر کنم 2 تا یا 3 تا داشتن که بازم یکیش گل شد...امیدوارم جلو منچستر اینطوری نشه...

کریس خیلی سرحال هست و بازیش آدمو خیلی امیدوار می کنه...تو 20 دقیقه ای که اومد کاملا جریان بازی رو عوض کرد....برای خودش موقعیت ساخت...یه توپم که به تیرک زد...حیف شد..تا حالا همه جور گلی به بارسا زده ...الا ضربه آزاد..اینم نزدیک بود بزنه.

تو یک صحنه هم توپ بعد از شوت موراتا خورد به دست اینیستا...دقیقا عین صحنه ای که تو بازی میلان اتفاق افتاد. خوب کاملا مشخص بود که پنالتی نیست.

تبریک به همه دوستان ...امیدوارم بتونیم تو سی ال صعود کنیییم

15. 8 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

بعد مدت ها سلام یه چند وقتی بود نتونستم تو انجمن فعالیت کنم

تبریک بابت بردمون

موراتا..... بازیش یه جورایی خام میزد توی تمام حرکاتش.... خوب بود به نسبت سطح تجربه و سطح کیفی خودش ولی واقعا حرکاتش رو میدیم یکم بوی خامی یه بازیکن اکادمی میداد اور لپ هاش و پاس هاش ... میدونین یه جورایی جون دار نبود

راموس ......3تا اشتباه تو 3تا دیدار مهم .. البته اشتباه نگیم ،بهتره بگیم که درست وظیفه شو انجام نداد بازی منچستر ، ال کلاسیکو کوپا ، حالا هم گل اول این بازی....ولی خب بوسه بر بازوبندش رو عشق ست سرخیو تو دله ما جاته

کایه خون ..... به شدت این بازیکن رو دوس دارم ولی نمیدونم چرا این فصل انقدر افت عجیب کرده البته بخشی هم بر میگرده که اون طرف ساپورت نمیشه زیاد اگه اوزیل تو بازی نباشه.

اسین.... یه جا که اومد جلو و کایه خون بهش پاس داد اومد به یاد ایام جوانی یه استارت بزنه و با قدرت بدنیش از دوتا بازیکن بارسا بگذره که توپ رو از دست داد، ناخدا گاه خندم گرفت و گفتم پیرشدی جوون کجایی که یادت بخیر! قدرت بدنیش لنگه نداشت قبلنا

رونالدو.... جز معدود اشتباهات مورینیو در این بازی بود.... جاه طلبترین بازیکن جهان دقیقه به دقیقه نشستن روی نیمکت براش فشاره و استرس زا ، مورینیو میخواست به کسی استراحت بده که ذره ای از خستگی من تو این سال های گذشته درش ندیدم! نباید براش مشغله ذهنی ایجاد میکرد مورینیو .. بیشتر میتونست بار جنبه منفی داشته باشه اینکار تا جنبه مثبت مخصوصا اگه تو این بازی میباختیم که شاید بازی با من یو دیگه شرایط بدجور میشد

اها یه چیزی یادم رفت...

یه نکته تعجب بر انگیز هم برای من به شخصه این بود که بارسایی که همیشه کم خطا میکرد و من امار 5 خطا و 3 خطا در یک بازی رو یادمه از این تیم ، متاسفانه عجیب به خاطر استرس این هفته اخیر و شرایط بازی خطا میکردن. که این برای من ناخوشایند بود دوس داشتم حریفمون رو با اون صلابت همیشگیش و نوع تفکر خاصشون میبردیم و مبارزات جانانه رو بیشتر میپسندم!تا این که حریف حرفی واسه گفتن نداشته باشه!

په په هم تو این بازی خوب بود و فکر کنم تو این بازی بیشترین خطا روی اون انجام شد...هر چند نبود ژابی النسو عزیز حس میشد
    Last edited by kasra_khan2003; 02-03-2013 at 23:38. دليل: دخالت در کار مدیریت

17. 5 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ahadpoolghahat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان که بازی رو دیدن، همشون میدونن که رئال مادرید خیلی سرتر بوده و 4-5 تا موقعیت

100% از تیرک گرفته تا تک به تک داشته اونم با تیم دوم... در حالی که تیم حریف کلا یه دونه موقعیت

با یه صحنه به ظاهر!!! مشکوک تو دیقه 93 داشته... باید واقع بین بود ..... صحنه رو یه بار دیگه ببینین...

آدریانو قبل اینکه به راموس برسه خودشو پرت کرده....

19. 2 کاربر از ahadpoolghahat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •