افتضاح به تمام معنا بود........
دقت کردین 8 بازی ، 4 برد ، سه مساوی ، فقط یه باخت ....
آمار فوق العاده موریتیو.....![]()
افتضاح به تمام معنا بود........
دقت کردین 8 بازی ، 4 برد ، سه مساوی ، فقط یه باخت ....
آمار فوق العاده موریتیو.....![]()
این حس خیلی خوبه که حتی به تیم ذخیره هامون هم میتونیم جلوی بارسا بازی بدیم و در نهایت هم ببریم!
و البته نکته مهمتر اینه که در حین بازی همین تیم ذخیره هامون، کوچکترین استرسی نداریم نسبت به تیم!
این رو مدیون خوزه هستیم و باید قدردانش باشیم...
صحنه آخر اصلا پنالتی نبود...
+
راموس سر گل کاملا مقصر بود اما خب با گلش و بخصوص اون حرکت اوج تعصبیش، به کل همه چی رو عوض کرد..دوست داریم پسر
+
کریس هم فقط اومده بود زمین که موشک روانه دروازه والدز کنه! 4-5 تا موشک زد انصافا! واقعا حیف که گلش رو نزد...
+
نکته آخر هم اینکه دیدن نور آفتاب تویه بازهای رئال بسی عجیب بود!
لینک دانلود هایلایت با حجم کمتز از 80 مگ اگه ممکنه لطفا بزارین با تشکر
ضمنا لطفا لینک دانلود گل کریس به یونایتد رو هم بزارین با تشکر
با تشکر
منم تبریک میگم این برد شیرین رو
عالی بازی کردن صحنه اخر به نظر من پنالتی بود ولی ولی ولی .....
اشتباهات داوری در شاخه همون اگرها میگنجه که اگر توپ رونالدو یا تک به تک مورتا گل میشید الان بازی 4.2 میبردیم اینا جدا از موقعیتهای خطرناک دیگس
به امید پیروزی در مقابل منچستر
Alvaro Arbeloa's Face.Book: REAL MADRID 2 - FC BARCELONA 1 ¡HALA MADRID+
کتف راموس خیلی وخیم میزنه! امیدوارم مشکلی نباشه و به بازی با منچستر برسه.
من این برد شیرین به همه طرفدارای رئال تبریک میگم البته دیگه برامون عادی شدهموقعیت های زیادی برای گلزنی داشتیم که 2تا موقعیت خیلی عالی که موراتا اواسط نیمه اول یکی با ضربه سر بیرون زد یکی هم که با موقعیت تک به تک با والدز تو نیمه دوم که موراتا نتونست به خوبی ازش استفاده کنه و گرنه با اختلاف گل بیشتری بازی به نفع خودمون به اتمام میرسوندیم کریستیانو رونالدو که از وقتی وارد بازی شد مثل همیشه عالی بازی کرد 3تا ضربه کاشته عالی زد که 2تاش والدز به هزار زور و زحمت دور کرد یکیش هم که با خوش شانسی محض تیم مقابل به تیر دروازه خورد و گل نشد
استحقاقمون پیروزی با اختلاف بیش از یک گل بود
![]()
به طرفداران رئال تبریک میگم, طبیعتا در این فاصله زمانی که بارسا رقیب میلان هم هست منم از شکست بارسا خوشحال میشم
و این چیزی نیست که بخوام کتمان کنم, به قول معروف میگن " دشمن دشمن من دوست منه"
ولی واقعا تو هر دو بازی این هفته رئال مستحق پیروزی بود و بهتر از بارسا بود. رونالدو تو هر دو بازی فوق العلاده بود و امیدوارم همین
فرم رو تا آخر فصل نگه داره و بتونه توپ طلا رو با شایستگی کامل بدست بیاره. یکی از فانتزیام شده این که توپ طلا رو دست رونالدو ببینم
در مورد صحنه آخر بازی هم بنظرم برخورد وجود داشت و پنالتی بود, ولی آدریانو خیلی ناشیانه دایو کرد که اصلا این حس منتقل میکرد که دایو بوده!
شاید اگه کمی حرفه ای تر عمل میکرد میتونست پنابتی رو بگیره. فکر نمی کتم عمدی تو این اشتباهات باشه, اگه عمدی بود کمک داور میتونست
گل مسی رو آفساید بگیره که برعکس خیلی میلیمتری و دقیق با یک کار خوب آفساید نگرفت.
در مورد اشتباهات داوری هم که همیشه هست باید گفت, چیزی که عوض داره گله نداره.
+ این بازی فقط یک چیز کم داشت, ایستگاهی رونالدو که اگه گل میشد چی میشد![]()
Last edited by آرش-19; 02-03-2013 at 21:21.
بازی خوبی بود...ولی ما خیلی شل گرفته بودیم...که البته تا حدودی می شد به بچه ها حق داد.
ولی من نگران خط دفاعم. خیلی ساده گل می خوریم. تو این بازی بارسلونا 2 تا شوت تو چارچوب داشت که یکیش گل شد ! بازی قبل تو کوپا هم فکر کنم 2 تا یا 3 تا داشتن که بازم یکیش گل شد...امیدوارم جلو منچستر اینطوری نشه...
کریس خیلی سرحال هست و بازیش آدمو خیلی امیدوار می کنه...تو 20 دقیقه ای که اومد کاملا جریان بازی رو عوض کرد....برای خودش موقعیت ساخت...یه توپم که به تیرک زد...حیف شد..تا حالا همه جور گلی به بارسا زده ...الا ضربه آزاد..اینم نزدیک بود بزنه.
تو یک صحنه هم توپ بعد از شوت موراتا خورد به دست اینیستا...دقیقا عین صحنه ای که تو بازی میلان اتفاق افتاد. خوب کاملا مشخص بود که پنالتی نیست.
تبریک به همه دوستان ...امیدوارم بتونیم تو سی ال صعود کنیییم![]()
بعد مدت ها سلام یه چند وقتی بود نتونستم تو انجمن فعالیت کنم
تبریک بابت بردمون
موراتا..... بازیش یه جورایی خام میزد توی تمام حرکاتش.... خوب بود به نسبت سطح تجربه و سطح کیفی خودش ولی واقعا حرکاتش رو میدیم یکم بوی خامی یه بازیکن اکادمی میداد اور لپ هاش و پاس هاش ... میدونین یه جورایی جون دار نبود
راموس ......3تا اشتباه تو 3تا دیدار مهم .. البته اشتباه نگیم ،بهتره بگیم که درست وظیفه شو انجام نداد بازی منچستر ، ال کلاسیکو کوپا ، حالا هم گل اول این بازی....ولی خب بوسه بر بازوبندش رو عشق ستسرخیو تو دله ما جاته
کایه خون ..... به شدت این بازیکن رو دوس دارم ولی نمیدونم چرا این فصل انقدر افت عجیب کرده البته بخشی هم بر میگرده که اون طرف ساپورت نمیشه زیاد اگه اوزیل تو بازی نباشه.
اسین.... یه جا که اومد جلو و کایه خون بهش پاس داد اومد به یاد ایام جوانی یه استارت بزنه و با قدرت بدنیش از دوتا بازیکن بارسا بگذره که توپ رو از دست داد، ناخدا گاه خندم گرفت و گفتم پیرشدی جوون کجایی که یادت بخیر! قدرت بدنیش لنگه نداشت قبلنا
رونالدو.... جز معدود اشتباهات مورینیو در این بازی بود.... جاه طلبترین بازیکن جهان دقیقه به دقیقه نشستن روی نیمکت براش فشاره و استرس زا ، مورینیو میخواست به کسی استراحت بده که ذره ای از خستگی من تو این سال های گذشته درش ندیدم! نباید براش مشغله ذهنی ایجاد میکرد مورینیو .. بیشتر میتونست بار جنبه منفی داشته باشه اینکار تا جنبه مثبت مخصوصا اگه تو این بازی میباختیم که شاید بازی با من یو دیگه شرایط بدجور میشد
یه نکته تعجب بر انگیز هم برای من به شخصه این بود که بارسایی که همیشه کم خطا میکرد و من امار 5 خطا و 3 خطا در یک بازی رو یادمه از این تیم ، متاسفانه عجیب به خاطر استرس این هفته اخیر و شرایط بازی خطا میکردن. که این برای من ناخوشایند بود دوس داشتم حریفمون رو با اون صلابت همیشگیش و نوع تفکر خاصشون میبردیم و مبارزات جانانه رو بیشتر میپسندم!تا این که حریف حرفی واسه گفتن نداشته باشه!
په په هم تو این بازی خوب بود و فکر کنم تو این بازی بیشترین خطا روی اون انجام شد...هر چند نبود ژابی النسو عزیز حس میشد
Last edited by kasra_khan2003; 02-03-2013 at 23:38. دليل: دخالت در کار مدیریت
دوستان که بازی رو دیدن، همشون میدونن که رئال مادرید خیلی سرتر بوده و 4-5 تا موقعیت
100% از تیرک گرفته تا تک به تک داشته اونم با تیم دوم... در حالی که تیم حریف کلا یه دونه موقعیت
با یه صحنه به ظاهر!!! مشکوک تو دیقه 93 داشته... باید واقع بین بود ..... صحنه رو یه بار دیگه ببینین...
آدریانو قبل اینکه به راموس برسه خودشو پرت کرده....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)