فعلا که خلق در حال فحش کش کردن ea هستن و ea هم جوابی نمیده.
نگا کن یه سری منتظر پچن، یه سری عین من بدبخت، منتظر کرک.
فعلا که خلق در حال فحش کش کردن ea هستن و ea هم جوابی نمیده.
نگا کن یه سری منتظر پچن، یه سری عین من بدبخت، منتظر کرک.
ناراحت نباش داداش همدرد زیاد داری!!!![]()
داری میگی دانلود کردیش از اریجین . منظور منم همون بود که بازی بدون ستاپ نصب شده . یه جورایی مثل پرتابل یا کپی پیسته . کلا اگه کرک رو توی همون پوشه بریزی درست کار کنه . چون کرک کاری که میکنه اینه که همون exe فیفاست به طوری که نخواد اریجین اجرا بشه و توی بازی هم به سرور دسترسی نداشته باشه .
الان رفتم skidrowgames دیدم بله، ایرانی جماعت واسه ما ابرو نذاشته.
راستی، کسی cd-key بازیو خریده بیاد صحبت میکنیم سر یه قیمتی به توافق میرسیم.
به خدا باهاش online نمیشم.
Last edited by mj94; 07-10-2012 at 12:26.
دوستان شما ک خوده بازیا دانلود کردید این فایل تورنت کرک را امتحان کنید ببینید جواب میده
تورنت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [kat.ph]fifa13.crack.only.by.raadbi
سایت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها الان رفتم تو سایت .avazehshop.com بازی فیفا 13 رو گذاشته واسه فروش من ازش بازی زیاد خریدم میخوام سفارش بدم البته قبلش به مدیر سایتشون یه زنگ میزنم خبرتون میدم
بچه ها زنگ زدم گفتن کرکش کار نمیکنه وقتی کرک اومد واستون میفرستن. مثل بقیه سایتا ...... سال 2015 همچنان در کف کرک فیفا 13
دوستان تا موقعی که EA پچ اصلاحی رو منتشر نکنه از کرک هم خبری نیست .
اگر الان کرک منتشر بشه , کمپانی EA در پچ اصلاحی خودش با ارتقای سیستم امنیتی مانع از کاربرد کرک میشه . پس با این اوصاف طبیعیه که کرک تا زمان ارائه پچ اصلاحی EA منتشر نمیشه.
هر وقت این پچ منتشر میشد میشه انتظار داشت که کرک به زودی عرضه بشه.
Last edited by B3HZ@D; 07-10-2012 at 14:06.
دوستانی که دمو رو با دسته بازی کردن خواهشن اون فایل نوت پد دسته رو آپ کنن حجمی نداره. TNX
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)