سلام دوستان
من قصد خرید این گوشی رو دارم ولی یک سوال دارم
ایا در هنگامی که گوشی روشن هست میشود مموری کارت را جابجا کرد یعنی مموری نمیسوزه؟
ممنون
سلام دوستان
من قصد خرید این گوشی رو دارم ولی یک سوال دارم
ایا در هنگامی که گوشی روشن هست میشود مموری کارت را جابجا کرد یعنی مموری نمیسوزه؟
ممنون
دوست عزیز در تنظیمات همه ی گوشی های اندرویدی قسمتی وجود داره که میتونید رم رو غیرفعال کنید و بعد با خیال راحت در بیارید
پیشاپیش مبارکه...
خیلی ممنون اما دو سوال دیگه هم دارم
ایا در s3 در رامهای رسمی از زبان فارسی پشتیبانی میکند یعنی اگه اپدیت کنم بازهم کیبرد و sms فارسی را راحت و بدون دردسر جواب میده و مشکلی نداره؟
گه با گوشی دانلود کنم یا بخوام فیلم گرفته شده با گوشی را روی کامپیوتر بریزم در رامهای رسمی که usb mass storage ندارد چطور این کار مقدور است؟
Last edited by ulsss; 20-02-2013 at 18:35.
رام رسمی اندروید 4.1.2 خاورمیانش مدتی هست واسه این گوشی اومده زبان فارسی هم ساپورت میکنه مشکلی هم از این نظر که گفتین نداره
خوب این گوشی بخواین فیلم یا عکس بگیرین یا هر کار خاص دیگه ای توی حافظه داخلیش ذخیره میشه دیگه
با عرض سلام.
1- میخواستم ببینم گوشی S III قابلیت Vibrate on touch داره؟ SONY Xperia این مورد رو داره.
2- آیا قابلیت تنظیم رنگ صفحه نمایش رو داره؟ آخه رنگهاش زیاد از حد اشباع و غیرطبیعی هستند.
1-تاچ کنی بلرزه؟ آره فکر کنم
2-اون برا S amoled plusه
این مشکلی نداره
پ.ن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .
یه برنامه خوب میخوام برای ضبط مکالمات ولی کیفیت ضبطش خوب باشه و ضعیف نباشه .
یه برنامه ای شنیدم هست که موقع صحبت کردن توو بک گروند صدای خیابون و ماشین و آژیر و ... میاره کسی از دوستان میتونه کمک کنه ؟
ممنون
Last edited by infernal_a; 25-02-2013 at 10:58.
دوستان یک دیکشنری آفلاین معرفی کنید لطفا
دیکشنری fastdic حجمش هم 13مگابایته
سلام خدمت همه دوستان کسایی که این گوشی دارن جایی سایتی سراغ ندارن بشه یک کیف درست حسابی واسه این گوشی گیر آورد تو رشت هر جا گشتم سایز این گوشی کیفی براش پیدا نکردم فقط کیف لپتاپی براش هست که اصلن باهاش حال نمیکنم همون کیف فابریک گلکسی اس 3 هم که موقع خرید گوشی فروشنده بهم پیشنهاد داد که بگیرم خیلی تنگ بود گوشی به سختی بیرون میومد ممنون میشم از راهنماییتون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)