تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 468 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام
    من يه برنامه اي داشتم كه فايروال كاسپريسكسي بهش گير داده بود من فايروال كاسپريسكي را خاموش كردم برنامه به درستي كار كرد بعد يه مدتي فايروال كاسپريسكي را روشن كردم برنامه دوباره از كارافتاد وناقض كاركرد وبعدا هرچه فايروال كاسپريسكي را خاموش كردم و حتي به خاطر برنامه كلا كاسپريسكي را حذف كردم فايده نداشت وبرنامه كارنكرد كه نكرد
    حالا به نظر شما ايا ميتونه اشكال كار از كاسپريسكي باشه ويانه
    اگر جواب بله است من چطور به اين كاسپريسكي بفهونم كه كلا با اين برنامه وحتي پوشه ي اين برنامه كاري نداشته باشه .از فايروال گرفته تا خود انتي ويروس
    سلام
    اگه بعد از حذف کسپر باز هم مشکل داشتید احتمالا مشکل از جایی دیگس حالا شما برنامه رو به لیست امن کسپر منتقل کنید ببنید درست میشه
    برید به این مسیر :
    setting >application control<aplication
    در لیست برنامه ها برروی برنامه مورد نظر راست کلیک کنید و به بخش trusted منتقل کنید .

2. 3 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

با سلام. من از لحاظ قوی بودن فایر وال 2013 شکی به دل ندارم. اما با س شکن خیلی کند عمل می کنه. ولی در ویندوز 8 کارائی و سرعتش بی نظیره. مثل اینکه ورژن 2013 برای ویندوز 7 ساخته نشده. یک مشکل دیگه توی اورجینالش دارم. دوبار ویندوز عوض کردم . شماره سریال از کار افتاد. بعد از 2 هفته چک و چونه با شرکت پشتیبانی . به کار افتاد ولی مجبور شدم ویندوز عوض کنم. باز از کار افتاد. از روش backup هم استفاده کردم ولی اکثر اوقات پس از بک آپ انتی ویروس از کار می افتد و می بایست دوباره نصب نمود..
    سلام

خسته نباشید بهتر بود قبل از خرید قوانین شرکت کسپراسکای را هم مطالعه میکردید ولی حالا که نکردید بهتر است مواظب لایسنس خود باشید چون تمدید دوباره اون بعید هست

البته کسپر بطور حتم میتونه ویندوز شما را مدت زیادی سالم و امن نگه داره

در مورد فایروال هم بطور حتم در آی پی جدید ایجاد شده کنترلی پیش میاد بهتر هست در قسمت مربوطه بررسی کنید کسپر تنظیمات قوی داره و مشکل شما با بررسی تنظیمات حل شدنی هست

با سلام
    من يه برنامه اي داشتم كه فايروال كاسپريسكسي بهش گير داده بود من فايروال كاسپريسكي را خاموش كردم برنامه به درستي كار كرد بعد يه مدتي فايروال كاسپريسكي را روشن كردم برنامه دوباره از كارافتاد وناقض كاركرد وبعدا هرچه فايروال كاسپريسكي را خاموش كردم و حتي به خاطر برنامه كلا كاسپريسكي را حذف كردم فايده نداشت وبرنامه كارنكرد كه نكرد
    حالا به نظر شما ايا ميتونه اشكال كار از كاسپريسكي باشه ويانه
    اگر جواب بله است من چطور به اين كاسپريسكي بفهونم كه كلا با اين برنامه وحتي پوشه ي اين برنامه كاري نداشته باشه .از فايروال گرفته تا خود انتي ويروس
    دوست گل یه ایراد بزرگ که به کاربران هست اینه که به محض اینکه اتفاقی برای یه برنامه میوفته اولین مقصر میشه آنتی ویروس

ولی همیشه این نیست چون عوامل دیگه هم میتونه تاثیر گذار باشه و بهتر است برنامه را نصب دوباره کنید

برای توجیح برنامه به کسپر هم که دوست گلمون و استاد عزیزمون فرمودند چیکار کنید

موفق باشید

4. 4 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amir.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

سلام

دوستان کاسپر برا پیور 2 یه نسخه جدید داده ، بچه هایی که دوست دارن میتونن بگیرنش

6. 2 کاربر از amir.7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه baghozi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    از تاریخ 12/12/2012 کسپر اینترنت سکوریتی 2012 رو که میذارم اپدیت بشه تا 85 درصد میاد و گیر میکنه
    به نظرتون مشکال از چیه؟

8. این کاربر از baghozi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستاناز تاریخ 12/12/2012 کسپر اینترنت سکوریتی 2012 رو که میذارم اپدیت بشه تا 85 درصد میاد و گیر میکنه به نظرتون مشکال از چیه؟
    سلام . منظورتون از "گیر میکنه" چیه؟ اگر میره تا یک درصدی مثلا 15% و متوقف میشه , این طبیعی هست . ولش کنین تا یا آپدیت رو کامل کنه یا پیام بده که مشکل چیه . اگر نسخه ی اصلی باشه , فقط با دوباره و دوباره آپدیت کردن درست میشه اما طول میکشه . بنده با اینترنت سریع که سرعت دانلودش 400kb هست , از 2012 ارتقا دادم به 2013 , فایل ارتقا 160 مگ بود و حدود دو ساعت طول کشید و چند باره آپدیت متوقف شد تا بالاخره کامل آوپدیت شد .

10. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه baghozi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام . منظورتون از "گیر میکنه" چیه؟ اگر میره تا یک درصدی مثلا 15% و متوقف میشه , این طبیعی هست . ولش کنین تا یا آپدیت رو کامل کنه یا پیام بده که مشکل چیه . اگر نسخه ی اصلی باشه , فقط با دوباره و دوباره آپدیت کردن درست میشه اما طول میکشه . بنده با اینترنت سریع که سرعت دانلودش 400kb هست , از 2012 ارتقا دادم به 2013 , فایل ارتقا 160 مگ بود و حدود دو ساعت طول کشید و چند باره آپدیت متوقف شد تا بالاخره کامل آوپدیت شد .
    من حدود 3 ساعت گذاشتم ولی هیچ کاری انجام نمیده داخل بخش security problems که میرم دوتا پیغام داره که یکیش مربوط به اپدیت هست و دیگری نوشته system watcher is disabled که هرچی روی کلید مقابلش کلیک میکنم فعال نمیشه به نظرتون پاکش کنم 2013 نصب کنم؟
    2013 روی ویندوز 7 64 بیتی مثل 2012 خوب هست یا نه یکی از دوستان گفته بود کمی مشکل داره

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    دوستان چرا من وقتی کد
    22222-22222-22222-2222u
    رو برای وارد کردن سریال جدید میزنم ارور زیر رو دریافت می کنم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. این کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

با سلام
    دوستان چرا من وقتی کد
    22222-22222-22222-2222u
    رو برای وارد کردن سریال جدید میزنم ارور زیر رو دریافت می کنم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اول ارتباط خود رو با اینترنت قطع کن
    بعد از این کد استفاده کن
    aaaaa-aaaaa-aaaaa-aaaa3

15. 3 کاربر از 55021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت nasrin.pnu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلاممن اينترنت سكوريتي2012 رو آپديت آنلاين 100%كردمولي وقتي سيستم رو خاموش ميكنم وفردا كه روشن مي كنم در قسمت ديتابيس نوشته: have not been updated for a long timeبعد از اولين آپديت كامل دوبار ديگه هم آپديتش كردم به صورت آنلاينكه اين دوبار آخر هر بار2ساعت طول كشيد تا آپديت كامل شد؟

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلاممن اينترنت سكوريتي2012 رو آپديت آنلاين 100%كردمولي وقتي سيستم رو خاموش ميكنم وفردا كه روشن مي كنم در قسمت ديتابيس نوشته: have not been updated for a long timeبعد از اولين آپديت كامل دوبار ديگه هم آپديتش كردم به صورت آنلاينكه اين دوبار آخر هر بار2ساعت طول كشيد تا آپديت كامل شد؟
    تاریخ و ساعت سیستمت باید دقیق باشه بعد اینم بگم که این مشکل اکثر اوقات پیش میاد چون به دلیل حجم زیاد آپدیتها و اینکه سرعت دریافت آپدیتها پایینه ممکنه وسط آپدیت مشکلی پیش بیاد هرچند پیامی مبنی برموفقیت آمیز بودن آپدیت میده ولی درواقع کامل آپدیت نشده و باید دوباره آپ کنید تا درست بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •