نداشتن خروجي هدفون واقعا عجيبه چقدر هم لازم است . فقط كمتر از 500 تومان خرج دارد براي ما. براي LG كمتر از 100 تومان![]()
نداشتن خروجي هدفون واقعا عجيبه چقدر هم لازم است . فقط كمتر از 500 تومان خرج دارد براي ما. براي LG كمتر از 100 تومان![]()
دوست عزیز مدل تلوزیون من هم همین مدله .
برنامه lg tv remote را با یه سرچ راحت تو گوگل پیداش میکنی.(البته فقط برنامه ای رو نصب کن که متعلق به خود کمپانی lg باشه)
رو گوشیت که نصب کردی wi fi direct را تو گوشی روشن کن (نمیخواد به ابنترنت وصل باشی )
بعدا ز منوی تلوزیون - قسمت تنظیمات شبکه - بخش smart shar رو انتخاب کن و پیدا کردن دستگاه جدید را روشن کن -
بعد از چند لحظه گوشیت رو میشناسه وباهم جفت میشن.(الته یه کد پایین tv مینویسه تو گوشیت تکرارش کن)
واز این پس گوشییت میشه کنترل هوشمند وخیلی راحت تمام کارهات را با لمس سطح مونیتور گوشیت انجام میدی !
حتی میتونی عکس و فیلمهای گوشیت رو تو تلوزیون ببینی و برنامه های شبکه های دیجیتال رو تو گوشیت ببینی ...
حتی از صفحه tv اسکرین شات بگیری- برنامه های tv رو تو گوشیت انتخاب کنی و تو رو کاملآ از کنترل هوشمند 200 تومانی بی نیاز میکنه ...
مدل گوشیم : htc disire hd - مدل تلوزیون : 47LM 64100 LG
موفق باشی.
اگه تی وی رو با کابل اپتیکال به سینما وصل کنی درست میشه
دوستان عزیز سلام
من بالاخره بعد از کلی تحقیق (البته همش تئوری) تصمیم گرفتم مدل 42lm76100 رو بخرم
حالا از دوستانی که این مدل رو تهیه کردن میخوام بپرسم:
- چطور میشه دقیق تشخیص داد دستگاه آکبنده و اصطلاحا پشت ویترینی نیست؟
- گلدایران هم مثل سام سرویس پول رو میگیره و بعد نصاب تلوزیون رو میاره؟
- کارتن تلوزیون باید پلمپ باشه؟
- محتویات داخل جعبه چه چیزهاییه؟
- آیا با روشن شدن تلوزیون منو یا لوگوی خاصی وجود داره که بشه تشخیص داد این تلوزیون برای اولین بار روشن شده؟
با تشکر از شما منتظر راهنمایی دوستان عزیز هستم
Last edited by ma3743; 27-05-2013 at 23:52.
شما دستگاه رو که از نمایندگی سفارش بدید دیگه خیالتون راحت باشه که آکبند تحویلتون می دن و خودتون نباید در جعبه رو باز کنید تا اینکه نصاب بیاد بازش کنه و کارت گارانتی رو مهر کنه. برای اطمینان از میزان کارکرد دستگاه از نصاب بخواید که تو منو نشونتون بده. در ضمن گلدیران بابت حمل و نقل و نصب پولی نمی گیره ولی نمی دونم برای خرید باید پول تلویزیون رو اول پرداخت کرد یا موقع تحویل.
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز
یعنی از طریق منوی مخفی میزان کارکرد دستگاه مشخص میشه؟
نصاب میتونه زیر بار این کار نره و منو رو نشون نده یا وظیفه داره اين کار رو انجام بده؟
شما نمایندگی منصف در شمال غرب تهران سراغ دارید؟
سلام
من 47lm76100 دارم
این تلویزیون بلوتوث داره یا نه؟ البته برام مهم نیست ولی پشت تلویزیون رو یکی از برچسبا نوشته bluetooth module مشخصات بلوتوث رو نوشته. ولی من سرچ میکنم چیزی نمیاد...
یه مشکل دیگه هم اینه که تو بعضی از صحنه ها انگار تصویر گیر میکنه... مثلا تیتراژ آخر فیلما که اسما نوشته میشه...
سینما خانگی که باهاش میدن از arc پشتیبانی نمیکنه نه؟
مرسی
Last edited by alireza_asol; 26-05-2013 at 10:23.
میزان ساعت کارکرد تلویزیون های ال جی تو منوی مخفی نیست. یادمه دکمه منوی تلویزیون بعد دکمه قرمز رو که می زدیم می شد دید ولی دقیقشو از همون نصاب بپرسید.
همه نمایندگی ها از رو لیست قیمت جنساشونو می فروشن می تونید از سایت goldiran.ir لیست نمایندگی ها رو ببینید.
راستی کسی لینک دانلود 4.20.11 برای 76100 رو داره؟ تو سایت خودش 4.10.09 هست...
برای 7600 تا ورژن 5 اومده!
دوستانی که قصد ارتقاء تلوزیون 76100 خودشون رو دارند من خریدار تلوزیون هستم 42 و 47 اینچ هم فرقی نمیکنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)