تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 602 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه ama.lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

به نام خدا/سلام به استاد خوبم آقای rave-87
    اول به موضوع مهم تر یعنی اخلاقیات میپردازم.
    از نظر خودم این کار یه تشکر از ایشون محسوب میشد که اگر قرار هست جایی مطلبی از ایشون بذارم نامشون ذکر بشه و مورد دوم این که اساتید این بخش هم از نظر کمیت و هم از نظر کیفیت در رده بالایی قرار دارند(یکیشون هم خود شما) ،برای همین این جا هم مطرح کردم،در هر صورت،چشم پست رو ویرایش میکنم.
    در مورد سوالم از مقیسه بین صدای خروجی از لپتاپ و گوشی متوجه شدم که اصلا خوب درایو نمیشه.لپ تاپ من HP-pavilion dv-6 6990 که اسپیکرش beats هست،متشکر از وقتی که میذارید و تذکرتون/یا علی

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

به نام خدا/سلام به استاد خوبم آقای rave-87
    اول به موضوع مهم تر یعنی اخلاقیات میپردازم.
    از نظر خودم این کار یه تشکر از ایشون محسوب میشد که اگر قرار هست جایی مطلبی از ایشون بذارم نامشون ذکر بشه و مورد دوم این که اساتید این بخش هم از نظر کمیت و هم از نظر کیفیت در رده بالایی قرار دارند(یکیشون هم خود شما) ،برای همین این جا هم مطرح کردم،در هر صورت،چشم پست رو ویرایش میکنم.
    در مورد سوالم از مقیسه بین صدای خروجی از لپتاپ و گوشی متوجه شدم که اصلا خوب درایو نمیشه.لپ تاپ من HP-pavilion dv-6 6990 که اسپیکرش beats هست،متشکر از وقتی که میذارید و تذکرتون/یا علی
    نه آقا خواهش می کنم، این واژه ها چیه؟ لااقل من که شایستش نیستم، حالا من به خاطر نیازم اومدم چند تا مطلب خوندم و اینجا نقل قول کردم.

راستش نقل قول به عنوان منبع (یعنی اظهار نظر و ذکر منبع به عنوان حفظ قانون کپی رایت ) کار خیلی خیلی شایسته و پسندیده ایی هست که متأسفانه توی فروم های ما ارزش خاصی براش قائل نمیشن.

راستش خروجی هدفون لپ تاپ ها اکثراً کیفیت پایینی دارن و قدرت خروجیشون بیشتر از پلیر هست. توی لپ تاپ ها اولویت اینه که بلندترین صدا رو از اسپیکرها بگیرن (چون مشتری عامیانه این رو میپسنده) تنها لپ تاپ هایی که من شنیدم خروجی مناسبی دارن لپ تاپ های اپل هستن
    راستش برای همین سوال پرسیدم که از کجا فهمیدین که s3 هدفون رو درایو نمی کنه و به نظرتون لپ تاپ چه چیزی رو داشت که s3 نداره؟
    s3 هم خروجی واقعاً خوبی داره و شما نگفتین که از اون نرم افزاری که گفتم استفاده کردین یا نه؟ اگر نکردید حتماً دانلود کنید و استفاده کنید (ما که توی ایران ماشالله همه چیز رو کرک استفاده می کنیم و از کافر هرچیزی کندن رو غنیمت میشماریم.) و نظر بدید، وگرنه همون j3 مناسب هستش.
    Last edited by rave-87; 03-11-2012 at 01:42.

3. این کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ama.lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

به نام خدا/باز هم ممنون.
    بله الان دانلود کردم و دارم استفاده میکنم،واقعا کیفیت بهتر شده ولی هنوز با خروجی لپتاپ فاصله داره ،به نظر شما،استاد گرامی اگر j3 رو تهیه کنم صدایی که خواهد داشت در مقایسه با لپ تاپ چه طور هست؟
    در مورد قیمت و محل فروش هم اگر اطلاعی دارید استفاده میکنم
    از همه دوستان هم به خاطر اختلاط بحث پلیر و هندزفری عذر خواهی میکنم/یا علی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    می خواستم ببنم اینجا کسی در مورد هدفون سنهایزر HD219 چیزی می دونه؟در مورد HD408 چه طور؟ایا هدفون های خوبی برای دستگاه های پرتابل هستند؟
    لطفآ اساتید مقایسه ای بین HD219،HD408 و Px200 II انجام دهید.ممنون میشم.
    کسی نبود جواب ما رو بدهد؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام
    earphone که شرکت cowon میزنه به درد میخوره؟
    تا 80 هزار بهترین earphone رو مشخص کنید لطفا با تلفن و آدرس نمایندگی.
    ممنون

داره خودمونی میشه aiza1372's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ↩↖BURDIAM↗↪

پيش فرض

سلام... تو رو خدا یکی منو کمک کنه.من اهل تبریزم.میخوام یه هدفون بخرم که :
    1.رو گوشی باشه
    2.صدای خوب و بیس قوی داشته باشه
    3.قیمت حداکثر 45تومن(بودجه بسیار بالا!!!!)
    خودم نگا کردم 2 تا مدل هست: یکی فیلیپس shs4700 و یکی انرژی سیستم ای510.
    به نظرتون کدومش خوبه؟؟؟ یا مدل خوب دیگه ای هست(رو گوشی)؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه amt1231's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من یه هدفون می خوام که بیسیم باشه یه چیزی تو تریپ هد فونای beats ولی شنیدم قیمت اونا خیلی بالاس
    من واسه گوش دادن مکالمات انگلیسی می خوامش
    پولی که می تونم بزارم در حد 100 تومنه. اصلا با چنین پولی میشه هدفون بیسم پیدا کرد؟
    راستی یه سوال این بیسیم ها فایل های صوتی رو ذخیره می کنن یا مثلا از طریق bluetooth دریافتشون می کنن؟
    با تشکر
    Last edited by amt1231; 03-11-2012 at 20:28.

داره خودمونی میشه mansell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه هدفونهایی آدم تو بازار میبینه!!!
    امروز پایتخت بودم یه هدفون دیدم با قیمتی حدود 1میلیون و پونصد و شصت هزار تومن به اسم Sms Sync Audio
    بی اختیار طراحیش منو یاد MONSTER انداخت .کاش به جای وارد کردن این هدفونها چند تا هدفون درست و حسابی از برندهایی که اصلا وارد ایران نمیشن پیدا میشد.

10. این کاربر از mansell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mansell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چند تا پست بالاتر از هدفون Ex1000 صحبت شد قبلا هم بحث درایو شدن این هدفون مطرح شده ولی هنوز من یه چیزو دقیق در مورد این هدفون نفهمیدم.یادمه آقا رضا میگفتند این هدفون به آمپ نیاز داره اما بعضی دوستان اعتقاد دارن بدون آمپ به صورت پورتابل با پلیر هم قابل داریو شدنه.این هدفون طبق اطلاعات خود شرکت 200mw نیرو نیاز داره (power hadling capacity) پس وقتی ما این هدفون رو به پلیری مثل COWON می زنیم قاعدتا بایستی در حدود 29mw (مثلا در C2) خروجی برای درایو کردن هدفون بگیریم.اما این به نظر کافی نمیاد،چون این 29mw هم با مقیاس هدفون 16 اهمی سنجیده میشه.پس باید به دو تقسیم بشه،چون این هدفون 32 اهم داره.اگه اشتباه میکنم بگید؟؟!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان يه سوال مبتديانه!
    اين كه ميگن هدفون آمپ داشته باشه يعني چي؟
    براي چه كاربردهايي بايد از هدفوني كه آمپ داره استفاده كرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •