تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 201 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 2006

نام تاپيک: مشاوره خرید خودرو از 10 تا 20 میلیون تومان

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    من می خوام یه تیبا بگیرم اما یا توجه به اینکه تا الان ماشین نداشتم و تجربه ی ماشین سواری ندارم، پیشنهاد می کنید ماشین صفر بگیرم یا دست دوم؟
    البته چون از ماشین چیز زیادی نمی دونم میترسم اگر بخوام دست دوم بگیرم هم سرم کلاه بره و بعدا پشیمون بشم.

با این حال پیشنهاد شما چیه؟

یه سوال دیگه هم داشتم در مورد رنگ خودرو، از یکی شنیدم که رنگ های نوک مدادی و مشکی و ... اگر احیانا ماشین تصادف کنه و بخوام بدنه رو رنگ کنم ممکن دو رنگ بشه و خودشو نشون بده اما تو رنگ سفید دیگه از این مشکل ها نیست. می خواستم بدونم واقعا به همین شکله یا اینکه میشه رنگ های متالیک رو هم تر تمیز در اورد؟ چون نظر خودم بیشتر رو رنگ نوک مدادی هست.

با تشکر
    ابتدا بودجه خود را مشخص نمایید ، به مراتب خودروی صفر بیشتر پیشنهاد میشه اما شما که تازه کار هستید و تجربه ایی ندارید میتونید به خودروهای کارکرده بیشتر فکر کنید
    رنگ های متالیک سخت تر ساخته میشن و در صورت تصادف اگر رنگ کار ماهر باشد به سختی و به همان اندازه رنگ روشن و سفید قابل تشخیص است

2. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mirzanejad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بین پژو 405 مدل 83-84 بنزینی و پرشیا مدل 81-82 بنزینی، هر چند که منطقی به نظر نمی رسه اما پرشیا (فسیل!!!) می خوام پیدا کنم. از آشناها این مدلها رو دارن که واقعاً سر پا موندن (یکیشون که حتی موتورش آچار هم نخورده با کلی کارکرد). البته ماشین رو نهایتاً تا یکسال نگه خواهم داشت. به نظرتون ماشینی که از نظر بدنه تمیز و کارکردش کم باشه قابل یافت هست با حدود 12 -13 میلیون؟ (روزنامه، عبدل آباد و حکیمیه).

ممنون

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

بین پژو 405 مدل 83-84 بنزینی و پرشیا مدل 81-82 بنزینی، هر چند که منطقی به نظر نمی رسه اما پرشیا (فسیل!!!) می خوام پیدا کنم. از آشناها این مدلها رو دارن که واقعاً سر پا موندن (یکیشون که حتی موتورش آچار هم نخورده با کلی کارکرد). البته ماشین رو نهایتاً تا یکسال نگه خواهم داشت. به نظرتون ماشینی که از نظر بدنه تمیز و کارکردش کم باشه قابل یافت هست با حدود 12 -13 میلیون؟ (روزنامه، عبدل آباد و حکیمیه).

ممنون
    چون هردو خودرویی که نام بردی تقریبا نزدیک به هم هستن
    بهتره موردی که از هر نظر سالم تر و روپاتر هست رو انتخاب کنی
    اون مورد که گفتین از نظر موتور آچار هم نخورده اگر بدنش خط و خش جزئی یا مالیدگی کم داشته باشه ارزش خرید داره.

5. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان
    راستش من یه پراید دوگانه 86 دارم میخوام ردش کنم بره یه 13 تومنی بذارم روش ( حدودا میشه 23 تومن کل بودجه) به جاش یه مشاین دیگه ور دارم
    سالی 15 هزار تا کار میشکم از ماشین معمولا سیکل خارج شهر و داخل شهر رو با هم دارم (منزل کرج - محل کار مرکز تهران و گاهی شرق تهران)
    صندوق دار بودن یا نبودن مهم نیست واسم ، 2 نفر سرنشین هست داخل ماشین همیشه
    خب حالا گزینه هایی که مد نظر داشتم
    1- گلف گل مدل های 85 86 (عاشق این ماشینم اما نمیدونم وضعیت فنی اشون چه جوری هست ، سر و صدا تو اتاق و ..... اگه کسی سوارش شده یا دارتش ممنون میشم توضیح بدم و بهم کمک کنه)
    2- سمند se صفر
    3- سمند lx دوگانه مدل های 90 91
    4- تندر مدل های 89
    5- پرشیا 89 88
    6 بگردم دنبال یه سمند سورن 87
    میدونم کلی گزینه شد الان اینا اما واقعا نمیدونم چه مدلی مناسب تر هست واسه من

داره خودمونی میشه mirzanejad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

چون هردو خودرویی که نام بردی تقریبا نزدیک به هم هستن
    بهتره موردی که از هر نظر سالم تر و روپاتر هست رو انتخاب کنی
    اون مورد که گفتین از نظر موتور آچار هم نخورده اگر بدنش خط و خش جزئی یا مالیدگی کم داشته باشه ارزش خرید داره.
    ممنون آقا محمد
    منظورم این بود که آیا میشه چنین مواردی رو پیدا کرد؟ متاسفانه اونهایی رو که سراغ دارم قصد فروش ندارن.
    پس به نظر شما میشه موتور دست نخورده رو با چنین قیمتی پیدا کرد دیگه.
    قراره تهران دنبالش بگردم (اینجا پرشیا رو کلاً قیمت پرت می دن، سالمم باشه که دیگه بدتر).

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان
    راستش من یه پراید دوگانه 86 دارم میخوام ردش کنم بره یه 13 تومنی بذارم روش ( حدودا میشه 23 تومن کل بودجه) به جاش یه مشاین دیگه ور دارم
    سالی 15 هزار تا کار میشکم از ماشین معمولا سیکل خارج شهر و داخل شهر رو با هم دارم (منزل کرج - محل کار مرکز تهران و گاهی شرق تهران)
    1- گلف گل مدل های 85 86 (عاشق این ماشینم اما نمیدونم وضعیت فنی اشون چه جوری هست ، سر و صدا تو اتاق و ..... اگه کسی سوارش شده یا دارتش ممنون میشم توضیح بدم و بهم کمک کنه)
    2- سمند se صفر
    4- تندر مدل های 89
    5- پرشیا 89 88
    درود
    در مورد گل ، خودروی جمع و جور با موتور قوی و امکانات معمولی ، به علت توقف این خودرو قطعاتش به سختی گیر میاد و البته بسیار گرون ، موتور پر اصطهلاکی داره ، خیلی سریع دور میگیره و صدای موتور هم بالاست ( دور موتور 3.5 دنده 5 سرعت شما 100 کیلومتر )
    مکان فرمان این خودرو کمی غیر معقول است و تقریبا عمودی کار شده ، به نظر من خودروی راحتی نیست تنها مزیتش موتور پرقدرتشه و در ضمن مصرفش هم با 405 یکی هست
    در کل با قیمت های بازار اصلا خرید این خودرو به صرف نیست
    از بین خودروهایی که فرمودید
    1- سمند LX
    2 - سمند اس ایی صفر
    3 - ال 90
    پارس و سورن هم خریدشون به صرف نیست ، پارس که همون 405 هست و سورن 87 هم با ال ایکس یکی هست
    موفق باشید

9. 3 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان
    2- سمند se صفر
    4- تندر مدل های 89
    5- پرشیا 89 88
    سلام دوست من
    با توجه به صحبت های شما و دوستمون پوریا جان
    منم پژو 405 با موتور TU5 و تندر 90 رو برات پیشنهاد میکنم

11. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

ممنون آقا محمد
    منظورم این بود که آیا میشه چنین مواردی رو پیدا کرد؟ متاسفانه اونهایی رو که سراغ دارم قصد فروش ندارن.
    پس به نظر شما میشه موتور دست نخورده رو با چنین قیمتی پیدا کرد دیگه.
    قراره تهران دنبالش بگردم (اینجا پرشیا رو کلاً قیمت پرت می دن، سالمم باشه که دیگه بدتر).

خیلی باید وقت بزاری تا پژو مدل پایین اما تمیز و سالم پیدا بکنی
    اگر میتونی بودجه رو افزایش بده اگر نه که باید وقت بزاری و تو بازار بگردی

13. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود
    در مورد گل ، خودروی جمع و جور با موتور قوی و امکانات معمولی ، به علت توقف این خودرو قطعاتش به سختی گیر میاد و البته بسیار گرون ، موتور پر اصطهلاکی داره ، خیلی سریع دور میگیره و صدای موتور هم بالاست ( دور موتور 3.5 دنده 5 سرعت شما 100 کیلومتر )
    مکان فرمان این خودرو کمی غیر معقول است و تقریبا عمودی کار شده ، به نظر من خودروی راحتی نیست تنها مزیتش موتور پرقدرتشه و در ضمن مصرفش هم با 405 یکی هست
    در کل با قیمت های بازار اصلا خرید این خودرو به صرف نیست
    از بین خودروهایی که فرمودید
    1- سمند LX
    2 - سمند اس ایی صفر
    3 - ال 90
    پارس و سورن هم خریدشون به صرف نیست ، پارس که همون 405 هست و سورن 87 هم با ال ایکس یکی هست
    موفق باشید
    سلام دوست من
    با توجه به صحبت های شما و دوستمون پوریا جان
    منم پژو 405 با موتور TU5 و تندر 90 رو برات پیشنهاد میکنم
    با تشکر از هر دو بزرگوار که وقت واسه سوال بنده گذاشتن
    راستش 405 رو بنا به دلایلی امکان خریدش رو ندارم با توجه به حرف های شما دوستان الان گزینه ها lx و تندر هست با این حساب
    فقط یه سوال دیگه هم دارم این لیفان 520 مدل های 89 90 هم میشه پیدا کرد اون هم پیشنهاد میشه یا مشکلات داره ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

با تشکر از هر دو بزرگوار که وقت واسه سوال بنده گذاشتن
    راستش 405 رو بنا به دلایلی امکان خریدش رو ندارم با توجه به حرف های شما دوستان الان گزینه ها lx و تندر هست با این حساب
    فقط یه سوال دیگه هم دارم این لیفان 520 مدل های 89 90 هم میشه پیدا کرد اون هم پیشنهاد میشه یا مشکلات داره ؟
    لیفان 520 هم خودروی با کیفیت - کم مصرف و جمع و جوریه اما من تندر 90 رو بهش ترجیح میدم.
    به هر حال رنو فرانسه بحثش جداست با خودروهای تازه وارد چین. البته نسبت به تندر 90 رو میگم

16. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •