سلام
در حالت گرمایش حدود 1 دقیقه شاید کمتر روشن و حدود 1 دقیقه خاموش و به همین منوال
ممنون از لطف شما
سلام
در حالت گرمایش حدود 1 دقیقه شاید کمتر روشن و حدود 1 دقیقه خاموش و به همین منوال
ممنون از لطف شما
این مشکل بیشتر در سیستم های گرمایش از کف دیده میشه. مواقعی که چرخش آب به خوبی صورت نمیگیره و یا سیستم هوا داشته باشه.
اول پمپ را چک کنید ، کامل بازش کنید داخل حوزینگ پمپ را تمیز کنید پره های پمپ را نگاه کنید ببینید آیا سالمه یا نه.سیستم گرمایش را هم کامل بشورید.و هوا گیری را هم با دقت بیشتری انجام بدید.
انصافاً به نظر شما کدوم آدم احمقی میاد یک پکیج چینی را 4 سال گارانتی بده.مطمئن باشید شرکت ایرتمپ اینقدر به پکیج هاش مطمئن هست که میادو برای مشتریاش ارزش قائل میشه و پکیج هاشو با گارانتی 4 ساله میفروشه.
شما از ناوین تجربه ای داری ؟ خوبه بده ؟
توی نمایشگاه دیدم ، یک پکیج کره ای ظاهراً پکیج خوبیه. در توضیحاتش میگفت که شرکت سازنده این پکیج به تولید انبوه رسیده و بقدری تولیداتش زیاد شده که دیگه داره برای بیشتر شرکت های پکیج ساز دیگه قطعه میسازه و قطعات یدکی خودش هم خلی ارزون قیمته.مثلاً میگفت برد دستگاه در حدود 120 هزار تومنه. در صورتی که برد هیچ دستگاهی فکر نمیکنم زیر 200 هزار تومن باشه ،آریستون که بردش خیلی گرونه حدود 500هزار تومان به بالا، و همین ارزون بودن لوازم یدکی خودش یک مزیت بزرگه.
Last edited by tamirkar1; 05-11-2013 at 19:05.
دوستان میشه لطف کنن و اسم شرکتهای وارد کننده ی پکیج رو بگن
با سلام ما تو شرق کشور منطقه کویری هستیم که شبهای سرد داره ولی یخبندان و برف نداریم میخواهیم منزل رو شوفاژ نصب کنیم برند ایرانی کدوم یکی بهتره زیر بنا فکر کنم 190 باشه در ضمن اینجا گاز کشی نیست و از کپسول استفاده می کنیم و پکیج باید تو انباری حیاط نصب بشه
سلام دستگاه بوتان بنسره پرو با ظرفیت 30 کیلو وات رو به شما پیشنهاد میکنم
این دستگاه فنداره و مشکلی از بابت نصب برای شما نداره
با توجه به اینکه میخواهید از کپسول استفاده کنید فیلتر گاز و کیت تبدیل سوخت هم تهیه کنید
موفق باشید
دوست گرامی، من اگه جای شما بودم این کار رو نمی کردم. برای شرایطی که گاز وجود نداره و از کپسول قراره استفاده بشه اصلا پکیج گازی توجیه نداره اون هم با شرایط نصبی که شما میگید یعنی پکیج تو انباری حیاط نصب بشه و زیربنای ساختمون هم نسبتا زیاده!!! هرچی گاز مصرف کنی باید نصفشو تو حیاط هدر بدی تا برسه به خونه و تازه هزینه اولیه پکیج و شوفاژ هم برای شما نسبتا زیاد در میاد! الان اگه بخوای رادیاتور و لوله کشی و پکیج رو یک حساب سرانگشتی بزنی حدود 10 میلیون هزینه اولیه داری تازه هزینه کپسول و دردسر عوض کردن مداوم اون هم هست. به نظر من اگه خیلی اصرار داری از سیستم شوفاژ تو منزل استفاده کنی برو دنبال سیستمهای موتور خونه ای با سوخت نفتی...
ممنون
اما من رفتم بازا رو تحقیق کردم به هر کی میگفتم فرولی چند سال ضمانت داره میگفت 3سال میگفتم تازگی ها شده 4 سال اما میگفتن یه شایعست !!!!
یعنی هیچ کدوم اصلا اطلاعی نداشتن که شده 4سال - شما مطمئن هستید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)