ممنونم از جوابت، من ثبت نام کردم، ولی اینجوری که زده بود، انگار تا 20 روز دیگه هم بهم نمیرسه، زده بود بعد 2 روز کاری تازه میدیم به پست، بعد پست بعد 5 روز کاری میده بهت!! ممنون، ولی فکر کنم رفت تو پاچم، حالا باید هی پیگیری کنم، ببینم کجا رفته؟!!
ممنونم از جوابت، من ثبت نام کردم، ولی اینجوری که زده بود، انگار تا 20 روز دیگه هم بهم نمیرسه، زده بود بعد 2 روز کاری تازه میدیم به پست، بعد پست بعد 5 روز کاری میده بهت!! ممنون، ولی فکر کنم رفت تو پاچم، حالا باید هی پیگیری کنم، ببینم کجا رفته؟!!
واسه همه همین رو میزنه!
ولی چند نفر تو همین تاپیک شب سفارش دادن ، فردا گرفتن.
ایشالا که میرسه غم مَخور
موفق باشید![]()
منم آنلاین سفارش داده بودم دوشنبه شب ثبت نام کردم چهار شنبه صبح رسید به دستم
دوستان. توصیه میشه برای ارائه مدارک جهت سرعت بالاتر و مدارک شناسایی همون همون روزی که برای تحویل سیم کارت میان مدارک رو به پیک رایتل ارائه بدین. اینطور هم تو وقتتون صرفه جویی میشه هم مطمعن هستین مدارک به مرکز ارسال شده!
همین دوشنبه ای که گذشت؟؟
ممنون، نه غم که نمیخورم، فقط میخام سریع برسه به دستم.
من کارت دانشجوییم عکسشه دارم، قبول میکنن؟ الان فارغ التحصیل شدم.
الان که ثبت نام کردم و اومد سیم کارته، چه کارای دیگه ای نیاز هست برای اکی کردنش؟ سیم کارتم دیتا هست.
برای سرعتهای بالاتر فقط کارت دانشجویی کپیش کافیه؟
Last edited by mahdi-xbox; 22-03-2014 at 00:22.
بعید میدونم تو تعطیلات مرسوله های پستی رو بیارن! شایدم بیارن.
فکر کنم قبول کنن. همون که عکس داشته باشه و مشخصات و خوبه. کارت ملی میخواد. دو رو. کپی شناسنامه تمام صفحات.
واسه راه اندازیش کاری لازم نیست بکنین. من انداختم تو گوشی پیام خوش آمدید آمد بعدم شروع به کار کرد.
احتمالا از روز 9 فروردین دوباره پستچی ها کار کنن.
خودشون هم کارشون مشخص نیست!
تو سایت پست خوندم که گفتن فقط 1 و 13 فروردین تعطیلن و بقیه روزها باز هستن و بسته های ارسالی نورورزی رو به صورت "ویژه ای" میرسونن و از این حرفا..
بعد امروز هم زنگ زدم ، تعطیل بودن.
بعد جالبیش اینه اون سالی که میخواستم برم خدمت ، برگه سبزم رو دقیقا روز 1 فروردین اوردن!![]()
موفق باشید![]()
عجب!!!!!!! کم کم دارم گیج میشم، یک فروردین ثبت نام کردم، میرسه تا نهم به دستم؟
اگه داداشم باشه و کارت ملی و کپیش رو بهش بدم، پسته بهش تحویل میده دیگه؟؟ چون تو سایتش زده فقط به خودم تحویل میده!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)