تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 146 از 461 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

2. بچه هایی که کتاب زبان جامع کنکور خیلی سبز (علیرضا جابری) رو زدن، به نظرتون تست ها و متن های این کتاب به کنکور نزدیکه؟ منظورم اینه که آسون تره یا سخت تره؟
    در بخش گرامر تست هاش به کنکور نزدیک هستن در مورد لغت بننا به دلایلی نمیتونم اظهار نظر کنم

یه حسن خوب که این کتاب داره اینه که تست هایی نداره که مثلا توی تست درس 1 ؛ لغت های درس های دیگه اومده باشن و شما با دیدن تنها لغت درس 1 جواب تست رو به دست بیارین ! خودش اومده اون تست ها رو گذاشته آخر درس که آدم نتونه خودشو گول بزنه
    کلا اگه میخواین در کنار مبتکران- انار شهابی یه کتاب دیگه تهیه کنین این کتاب خوبه . حتی به نظر من سطحش از گاج سبز هم بالاتره

4. تو کنکور، توی هر متن حدودا چنتا لغت جدید استفاده میشه؟
    کاملا بستگی داره به سلیقه طراح به نظر من نمیشه اظهار نطر کرد ولی خب یه 3-4 تایی حداقل استفاده میشه معمولا . بعضی لغت های جدید که تابلو هست معنیشون و اکثرا اسم فاعل و مفعول و مشتق کلمات داخل کتاب هستن
    Last edited by Alireza SM; 23-10-2011 at 20:10.

2. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه eminem never dies's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Detroit City

پيش فرض

چندتا سوال:

1. شیمی پیش بجز اون مراحل هیدروژن دار شدن، جای دیگش تغییر نکرده؟ اگه کرده ، شماره صفحه رو بگید خیلی ممنون میشم.

2. بچه هایی که کتاب زبان جامع کنکور خیلی سبز (علیرضا جابری) رو زدن، به نظرتون تست ها و متن های این کتاب به کنکور نزدیکه؟ منظورم اینه که آسون تره یا سخت تره؟

3. کتاب درک متن شهاب اناری چی؟ در حد کنکور هست؟ آخه من متن های کتاب خیلی سبز رو تقریبا بدون مشکل میزنم، ولی وقتی درک متن اناری رو میزنم، احساس میکنم هیچی بلد نیستم.

4. تو کنکور، توی هر متن حدودا چنتا لغت جدید استفاده میشه؟

ممنون.
    1) صفحه 26 خود را بيازماييد ببين اون شكلش تغيير كرده يا نه! من كتاب جديدو نتونستم تهيه كنم فعلا وگرنه چك ميكردم
    2 و 3) من پارسال كل اين كتابو تو 4 روز تموم كردم! يه كم زبانم خوبه از نظر تست لغت كتابش خيلي عاليه! ولي از نظر متن،نه!
    جواب تستاشم خيلي ريلكس داده،يعني فقط معني جمله رو نوشته بعد زير كلمه اي كه جواب ميشد خط كشيده! اين كتاب جوريه كه اول بايد اون درسو مسلط باشي بعد بياي باهاش كار كني! كلا مدلش اينجوريه كه تو واژه نامه خيلي سبزو بخوني واسه يه درس بعد بياي از رو اين تست بزني! البته نه بلافاصله!! گرامرم كه خيلي عالي توضيح داده در سطح كنكور!
    البته من نه كتاب شهاب اناريو ديدم نه كتاب شبقره! ولي با همين كنكور 90و 92 زدم! بازم نميتونم بگم خيلي به اين كتاب ربطي داشت چون فقط يه دور نشستم پاش همه تستاشو زدم، هيچ وقتم دوره نكردم
    ولي از نظر متن خوب نيست! چون متنو اول بايد فوت و فنشو از يه جا ياد بگيري يعني با چندتا مثال! حالا ميخواد اند ريدينگ باشه ميخواد كتاب نترسيم از متن باشه بعدشم فقط تمرين كني، هيچ راهه ديگه اي نداره! هرچيم متنات سخت ترو جون دار تر باشن كارت تو كنكور راحت ميشه!
    4) فك نكنم يه چيز روتين باشه! بستگي به متنش داره، يعني اينا اينقد كارشون دقيقه كه بيان حساب كنن چندتا لغت خارج از كتاب تو اين متنه كه ما داريم ميديم؟؟ بابا اينا تست ميدن جوابش تو گزينه ها نيست چه برسه به...
    كلا فكرتو رو اين چيزا نذار
    Last edited by eminem never dies; 24-10-2011 at 08:19.

4. این کاربر از eminem never dies بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بچه ها دمتون گرم.
    فقط اگه ممکنه یکی بیاد به من بگه این کتاب درک متن اناری با شبقره چقدر فرق داره و کدوم به کنکور نزدیکتره. چون در حال حاضر متن های سخت و عجیب غریب اصلا به کار من نمیاد. اناری رو دارم میخوام ببینم ارزش داره برم شبقره رو بگیرم یا نه. مرسی.

6. 2 کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه birang1357's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بهترین کتاب برای گرامر انگلیسی چه کتابیه؟؟؟ تاکید می کنم گرامرررررررررر

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    مهم نـــــــی !!

پيش فرض

سلام خوبيد ؟!
    من واسه تحليلي ! گاج سفيد و سبز دارم به نطزتون اون همه تست گاج سفيد رو بزنم ارزش داره يا .... ؟

آخر فروم باز ashjaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظر من زبان جامع خیلی سبز (کتاب های دیگه رو نخوندم اما اینو که خوندم خیلی راضی بودم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من شبقره دارم خوبه در سطح کنکور گفته!این برا گرامر

برای ریدینگ هم اگه بخوایی یا درک متن به زبان ساده یا نترسیم از متن بگیر چون خودمم تو دوراهی گیر کردم کدومو بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه urchin7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

دوستان چند سوال هم در مورد دروس عمومی دارم کتاب ایاد فیلی بجز بخش های خاص انسانی همگی رو باید بخونیم؟کتاب عربی صفر تا صد تضمین دانش تا بحال به گوشتون خورده!؟کلا دروس و مقطع تفکیک شده هست به نظرم خوبه!
    یک سوال در مورد اعلام های اخر کتاب ادبیات 2و3 داشتم که ایا باید حفظ کنیم؟
    اعلام رو به هیچ وجه از اخر کتاب درسی نخون به یک کتاب کمک آموزشی بخر!
    چون بعضی از کتاب های فلان نویسنده چندتاش در اعلام کتاب ذوم یکی در تاریخ ادبیات کتاب سوم و 2تا در بیاموزیم پیش

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

دبير ما از روي تجربه اي كه داشت يه صفحه اچار به ما گرامر گفته بود به صورت خيلي خلاصه و گفته بود فقط همين بخونيد برا سراسري(نه ازاد) و زيادم اصرار نميكرد كه تست اضافي بزنيد و بيشتر همون كنكورها رو ميزديم

13. این کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hosein29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام خدمت همه ی دوستایه گلم میشه کسی بگه واسه اینکه سر جلسه آزمون وقت کم نیارم چیکار کنم ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •