تجربه یک ساله من در درمان ریزش مو
نوع ریزش: ارثی
مدت درمان: نزدیک به 13 ماه
خب دوستان بنده یه مدتی بود درچار ریزش مو شده بودم و میدونستم هم دلیلش چیه
.gif)
اسم ماینوکسیدل رو شنیده بودم که خیلی موثره گفتم بهتره امتحانش کنم برای شروع رفتم مانوکسیدل فرانسوی Alopexy رو خریدم به قیمت 150 تومن(چون برای یک سال پیش هست مطمئن نیستم) این ماینوکسیدل چون به صورت اسپری هست (البته پمپ هم داره) استفاده ازش راحته البته فکر کنم در بازار کمیاب شده مطمئن نیستم.....
خب در یک دوره چهار ماهه هر شب محلول رو روی موهام اسپری میکردم اما حقیقتن راضیم نکرد و طی بررسی های که در سطح نت داشتم اکثرا میگفتن ماینو بهتره به صورت مایع روی سر استفاده بشه و اسپری درست به پوست سر نمیرسه و بیشتر روی موها پخش میشه
در همون حین در سطح نت تعریف محصولات الپسین رو هم شنیده بودم که روی بعضی ها خوب جواب داده ..
رفتن داروخونه اقلام زیر رو خریدم
1.ماینوکسیدیل ایرانی (پاک دارو )
2.شامپو الپسین سی وان کافئین
3.تونیک الپسین (لیکوئید کافئین) خوبی این تونیک اینه که بعد از استفاده هیچ اثری ازش بر روی موها باقی نمیمونه مثلن موها بچسبه به هم یا چرب بشه
متد استفاده از این سه تا هم اینجوری انجام میدادم که :
هر روز صبح لیکویید کافئین استفاده میکردم (خیلی بوی خوبی داره

)
هر شب دوش میگرفتم و سرم رو با شامپو کافئین می شستم
و قبل از خواب هم وقتی سرم خشک میشد دیگه ماینوکسیدل میزدم
الان میشه گفت 9 ماه هست که به صورت مداوم دارم این کار رو میکنم حالا ممکنه مثلن یه روز نتونسته باشم انجام بدم ...
در این ده ماه میتونم بگم ریزش مو هام متوقف ( یا بهتره بگم عادی) شده و تا 80 درصد موهای که از دست داده بودم برگشته و اصلن هیچ اثری از ریزش مویی که داشتم نیست ... خلاصه که خواستم بگم من از این درمانی که دارم انجام میدم راضی هستم و خیلی خوب جواب گرفتم ....
مهم ترین چیز در درمان ریزش موی ارثی تداوم و پشتکار هست اوایل یکم براتون یکم مشکله اما همین که خودتون نتیجه مثبت کار رو ببینید اشتیاقتون به ادامه کار هم بیشتر میشه و اینم بگم که چیزی که مشخصه باید این درمان رو برای همیشه ادامه بدین و اینجوری نیست که اگر موهاتون در اومد ماینوکسیدل رو بگذارید کنار .. من در این مدت یکساله حتی از یکدونه قرص هم استفاده نکردم و کلا توصیه میکنم تا جایی که میشه با درمان های موضعی به هدفتون برسید
سوالی بود درخدمتم با سپاس .