تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 160 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 1597

نام تاپيک: ► هر گونه سوال راجع به موی سر در اینجا مطرح شود ◄

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    چند روز بعد از حمام كم كم شروع ميكنه به پوسته ريختن البته ريزش آنچناني نداره ولي هم خارش داره و هم پوسته حدود ٢ روز خوبه بعدش چرب ميشه كلا پوسته داره بعد چند روز شروع به ريختن ميكنه از حمام كه ميام بيرون پوسته ها ديده مي شن
    دو سه مدل دارو و شامپو استفاده كردم مقطعي خوب شده ولي باز همين جوري از حمام بيام بيرون بازم سرم پوسته داره نميدونم چه كار كنم با اينكه زود چرب ميشه ولي بازم پوسته داره

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    من جدیدا ریزش مو پیدا کردم و دنبال دلیلش میگردم
    چند سال پیش هم اینجوری شد و مو هام کم شد و شروع کردم به استفاده از تونیک طلسم و تقریبا از نتیجه راضی بودم
    اما بعد از چند سال دوباره دو ماه دست به سرم بکشم کلی مو میاد به دستم هر چی هم میخوام بیخیال بشم نمیشه فعلا هم شرایطی ندرام برم موهام رو از ته بزنم یه مدت ریزش مو رو نبینم
    برا همین دنبال یه دکتری بودم که به طور علمی و دقیق علل ریزش رو مشخص کنه اگه ارثی بود که کلا بیخیالش بشم و گرنه ببینم برا درمانش چیا پیشنهاد میده
    توی سرچ به ادرس زیر رسیدم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کسی امار این دکتر رو داره؟ میخوام به دکتر درست و حسابی برم فقط برا تشخیص علل ریزش مو
    تو سایت فوق مخصوصا همون صفحه ای که گذاشتم اطلاعات خوبی بود که خوب شاید خیلی هاش رو هم خودم قبلا خونده بودم بیشتر اومدم اینجا بپرسم اولا کسی میشناسه اینا رو؟
    دوم جاهای مطمئن دیگه هم سراغ دارید که برم و اطلاعات کامل بهم بده
    با تشکر

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

سلام دوستان.
    من 22 سال دارم و تقریبا 50 درصد از موهام سفید شده؛ می خوام برای اولین بار رنگ کنم ولی آشنایی زیادی ندارم!
    اول از همه چه مارکی خوب هست و از کجا خرید کنم؟؟ یک مارک عالی می خوام صرف نظر از قیمتی که میتونه داشته باشه. بعدش هم یک توضیح بدید بعد از رنگ شدن مو توسط آرایشگر, شامپوی چی استفاده کنم؟ هر از چند مدت یک بار موهام رو باید رنگ کنم؟ در کل ممنون میشم یک توضیح کامل در این مورد بهم بدید.

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان اوج ریزش مو از چند سالگی شروع و تقریبا تا چند سالگی ادامه پیدا میکنه ؟ یعنی تقریبا از چند سالگی به بعد میشه گفت ریزش مو ها دیگه خیلی کم میشه ؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

استفاده از اتو مو برای مو ضرری در پی داره ؟
    من مدل فعلی موهام جوری هست باید حتماً با اتو حالتش رو در بیارم ولی به ریشه و حتی پایین موهام نمیرسه اتو فقط همون چند سانتیمتر بالایی مو رو اتو می کشم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام خسته نباشید من یک دختر هستم که از 6-7 سال پیش موهام ریخت به صورتی که کف سرم تقریبا طاس شد و همیشه کف سرم معلومه و دکتر رفتم و سعی کردم درمانش کنم اما وقتی میدیدم 2-3 ماه از درمان گذشته و تغییر آنچنان ندیدم دیگه درمانو ول میکردم و آزمایش همه چیزم دادم سالمم فقط ویتامین D کم دارم والبته ارث هم دارم از خانواده اما 6--7 ساله که اینجوری شدم و خیلییییی به این خاطر غصه خوردم که موهام واقعا کمه و الان تقریبا 2 سال یا بیشتره که از پودر سر یعنی تاپیک استفاده می کنم و هیچ جا بدون تاپیک نمیرم و الان 2 ماهی هست که دارم از خاک سرشیرازی و روغن بادوم استفاده میکنم و این آخرین امیدمه می خواستم ببینم استفاده ازین پودر سر آیا به موهام آسیب بیشتری میزنه؟ چون من قبلا از یه دکتر پرسیدم و موادشو دیده و گفته فک نکنم مشکلی داشته باشه و میخواستم راجع به فرق ترمیم مو و کاشت مو بپرسم و بدونم بعد این عمل ها میشه تاپیک زد؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام نام دکترو اگه میشه بگید ممنونم از شما اگه مشکلی هست خصوصی بگید

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تجربه یک ساله من در درمان ریزش مو
    نوع ریزش: ارثی
    مدت درمان: نزدیک به 13 ماه
    خب دوستان بنده یه مدتی بود درچار ریزش مو شده بودم و میدونستم هم دلیلش چیه
    اسم ماینوکسیدل رو شنیده بودم که خیلی موثره گفتم بهتره امتحانش کنم برای شروع رفتم مانوکسیدل فرانسوی Alopexy رو خریدم به قیمت 150 تومن(چون برای یک سال پیش هست مطمئن نیستم) این ماینوکسیدل چون به صورت اسپری هست (البته پمپ هم داره) استفاده ازش راحته البته فکر کنم در بازار کمیاب شده مطمئن نیستم.....
    خب در یک دوره چهار ماهه هر شب محلول رو روی موهام اسپری میکردم اما حقیقتن راضیم نکرد و طی بررسی های که در سطح نت داشتم اکثرا میگفتن ماینو بهتره به صورت مایع روی سر استفاده بشه و اسپری درست به پوست سر نمیرسه و بیشتر روی موها پخش میشه

در همون حین در سطح نت تعریف محصولات الپسین رو هم شنیده بودم که روی بعضی ها خوب جواب داده ..
    رفتن داروخونه اقلام زیر رو خریدم
    1.ماینوکسیدیل ایرانی (پاک دارو )
    2.شامپو الپسین سی وان کافئین
    3.تونیک الپسین (لیکوئید کافئین) خوبی این تونیک اینه که بعد از استفاده هیچ اثری ازش بر روی موها باقی نمیمونه مثلن موها بچسبه به هم یا چرب بشه

متد استفاده از این سه تا هم اینجوری انجام میدادم که :
    هر روز صبح لیکویید کافئین استفاده میکردم (خیلی بوی خوبی داره)
    هر شب دوش میگرفتم و سرم رو با شامپو کافئین می شستم
    و قبل از خواب هم وقتی سرم خشک میشد دیگه ماینوکسیدل میزدم
    الان میشه گفت 9 ماه هست که به صورت مداوم دارم این کار رو میکنم حالا ممکنه مثلن یه روز نتونسته باشم انجام بدم ...
    در این ده ماه میتونم بگم ریزش مو هام متوقف ( یا بهتره بگم عادی) شده و تا 80 درصد موهای که از دست داده بودم برگشته و اصلن هیچ اثری از ریزش مویی که داشتم نیست ... خلاصه که خواستم بگم من از این درمانی که دارم انجام میدم راضی هستم و خیلی خوب جواب گرفتم ....

مهم ترین چیز در درمان ریزش موی ارثی تداوم و پشتکار هست اوایل یکم براتون یکم مشکله اما همین که خودتون نتیجه مثبت کار رو ببینید اشتیاقتون به ادامه کار هم بیشتر میشه و اینم بگم که چیزی که مشخصه باید این درمان رو برای همیشه ادامه بدین و اینجوری نیست که اگر موهاتون در اومد ماینوکسیدل رو بگذارید کنار .. من در این مدت یکساله حتی از یکدونه قرص هم استفاده نکردم و کلا توصیه میکنم تا جایی که میشه با درمان های موضعی به هدفتون برسید

سوالی بود درخدمتم با سپاس .
    مطلب زیر خاکی رو بیارم بالا

داداش ممنون به خاطر مطلبی خوبی که نوشتی . میخواستم ببینم وضعیت موهات چطوره ؟

ایا همین روند رو ادامه میدی یا روند رو عوض کردی ؟

همچنان ماینوکسیدیل رو ادامه میدی ؟ تا امروز چند مدت شده از استفاده ؟

توصیه و روش جدید چیزی هست ؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مطلب زیر خاکی رو بیارم بالا

داداش ممنون به خاطر مطلبی خوبی که نوشتی . میخواستم ببینم وضعیت موهات چطوره ؟

ایا همین روند رو ادامه میدی یا روند رو عوض کردی ؟

همچنان ماینوکسیدیل رو ادامه میدی ؟ تا امروز چند مدت شده از استفاده ؟

توصیه و روش جدید چیزی هست ؟

اره من همینطور ادامه میدم وضعیت استیبل هست .. فقط تونیک رو دیگه استفاده نمیکنم

راضی هستم

10. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

دوستان برای رفع چربی کف سر بهترین و ثابت شده ترین راه یا شامپو چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •