پروفایلت رو عوض کردن. من تا حالا اصلا بازی آنلاین نکردم. پینگ 4.2.2.4 برای من 230 هستش
پروفایلت رو عوض کردن. من تا حالا اصلا بازی آنلاین نکردم. پینگ 4.2.2.4 برای من 230 هستش
اخرین فیش یا قبض تلفن رو میبریم و درخواست کم یا زیاد سرعت رو میدیم.
که از پیشکسوتان مخابراتم من.![]()
پیشکسوت مخابراتدقیقا چه مراحلی رفتی بگو ما هم بریم حالشو ببریم سرعت بره بالا. هرچی زنگ میزنم 1899 خانومه میگه اشغاله ارتباط امکان پذیز نیست
![]()
سلام
برای منم امروز وصل شد 256 سرعت دانلودم 29-31 پینگم با گوگل 189ms و با 4.2.2.4 203ms
من 5-6 بار زنگ زدم اخر درست کردن . اگه 1899 اشغال باید چند با 1899 رو بگیری تا بتونی وصل شی باید اعلام خرابی بدی با پشتیبان صحبت نکن. چون به منم گفتن باید اعلام خرابی بدی.
پورت رو عوض میکنن![]()
اها که این طور
من ارتباط با اپراتور رو میزدم
الان خرابی میزنم
حالا نیان اینترنت مارو بیخودی قطع کنن؟
دمت هات
واسه من پینگمو داغون کردن قبل از درست کردن پینگم با 4.2.2.4 ~160 بود ولی الان 340 . ولی سرعت اپلودم دو برابر شدش. از همه مهم تر بود برام. حلا راحت یه وب سایت دانلود راه اندازی میکنم.
پورت رو عوض کردند ؟
تنها راهش عوض کردن پورت هست. چون اینها فکر کنم بلد نیستند تغییرات بدهند رو همون کانفیگی که هست دارند سرویس می دهند.
Last edited by sei_pm; 20-11-2011 at 20:46.
مثلا الآن 512 دشته باشین و بگی 128 - بعدا بازم بهتون 512 می دن یا نه داستان از اول شروع می شه برای شما که 512 داشتین؟
سرعت آپلود رو به صورت دقیق از تو کجای مودم میشه فهمید و برای 256 مخابرات باید رو چند باشه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)