آخه من خودم بعد از اون پچی که مات بودن تصویر رو حل میکرد توی تصویر و کیفیت اون مشکلی ندیدم دیگه
اما خب به هر حال هرچی که هست قطعا تا کمتر از یک هفته دیگه تموم این مشکلا برطرف میشهالبته امیدوارم
![]()
آخه من خودم بعد از اون پچی که مات بودن تصویر رو حل میکرد توی تصویر و کیفیت اون مشکلی ندیدم دیگه
اما خب به هر حال هرچی که هست قطعا تا کمتر از یک هفته دیگه تموم این مشکلا برطرف میشهالبته امیدوارم
![]()
با سلام به دوستان pes باز
یه سوال داشتم : بعد از آزاد کردن تیمهای کلاسیک مثلا کلاسیک آرژانتین ( با باتیستوتای افسانه ای که به خاطرش این بازی رو خریدم ) آیا می شه با این تیمها کاپ بین المللی بازی کرد یا نه؟ یا اینکه آیا می شه باتیستوتا رو از تیم آرژانتین کلاسیک آورد تو تیم آرزانتین جدید یا تیمهای باشگاهی؟
راستی کسی می دونه منتخب جهان و منتخپ اروپا تو این pes 2012 هست یا نه؟
من با دسته و روی کنسول XBOX 360 بازی میکنم .
وقتی که بایه بازیکن (مخصوصا اگه مدافع یا هافبک باشه) RB رو میگیرم و با سرعت میرم خوش یهو وسطش ترمز میکنه و مسیر عوض میکنه .
برای اینکه ترمز نگیره باید RB + RT رو با هم بگیرم .
نمیدونم این دیگه چه مسخره بازیه که در اوردن ؟
رفقا راهی وجود نداره که بشه این 100 xp و همین اول گرفت و مستر لیگ و با ترکیب اصلی تیما بازی کرد؟
با این فایل تموم گزینه موجود در Extra Content باز میشن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این و کجا بریزم؟ محل save بازی؟
خیلی عجیبه
فکر کنم دسته شما ایرادی چیزی داره
چون چنینی چیزی دیده نشده
دسته 2 را با 1 عوض کن موقتا
بعد ممکنه آنالگ درست تعریف نشه
و یا خلاصه دستت به دکمه ای برخورد کنه که باعث ترمز بشه
راستی روغن ترمز نریزی هم درست میشه![]()
سلام من لپ تاپ dell xps L502 دارم که رم 8 و گرافیک 2 گیگ داره corei7
وقتی pes2012 رو اجرا میکنم بهم ارور میده که حداقل سیستم رو ندارم حتی run with high graphic nvidia میکتم بازم همونو میگه
مجبورم ignore رو بزنم و با کمترین گرافیک بازی کنم از تو تنظیمات هم نمیتونم گرافیک رو رو high بزارم
نمیدونم واسه چیه ولی من وقتی لپ تاپمو با HDMI وصل میکنم به LCDtv هیچ اروری نمیده و میتونم از تنظیمات بازی گرافیک بازی رو high کنم و با آخرین کیفیت بازی کنم!!
خواهشا کمکم کنید.
تو become a legend چیکار کنم بازیکنم سر خود نره دنبال توپ هر دکمه ای رو میزنم بازفایده نداره یه توپ سرگردون تو فاصله بیست سی متری من میوفته بازیکنم میره دنبالش آخه بگو به تو چه ربطی داره تو وایسا سر جات !
بله این جایگزین option فایل خودت کن اگه دوست داشتی میتونی یه کپی هم از مال خودت بگیری و نگه داری واسه روز مبادا![]()
آخه توی این فایل به کم تنظیمات بازی تغییر کرده که شما میتونی دوباره تنظیمات رو به دلخوه خودتون انجام بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)