تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 280 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خط میانیه پرسپولیس در بازی با استقلال یکی از بهترین و هوشمندانه ترین بازیهای خودش رو انجام داد
    باید بازی رو در میانه زمین نگه میداشتن که این کارو کرد
    برای تقسیم انرژی نباید زیاد پرس میکردن و نبایدپرفشار بازی میکردن که این کار رو هم کردن
    باید بازی ترکیبی خط میانی استقلال رو به هم میزدن که حقیقتا این رو کارو به خوبی انجام دادن

من تا زمانی که بازی برابر بود چیزی از خط میانی استقلال ندیدم نه خبری از جباری بود نه میداوودی نه آندرانیک
    بازی ویژه کریمی حقیقتا بازیکنای میانی استقلال رو از کار انداخته بود

آندو به نظر من در حال حاظر بهترین هافبک دفاعی آسیاست یا نهایتا همراه با هافبک دفاعی استرالیا که اسمش یادم نیست در یک سطح قرار دارن
    اما چندین بار در صحنه های تک به تک در برابر کریمی کم اورد
    با تمام فرمایشاتت موافقم به شدت دوست عزیز ...

چیزی که دیروز خیلی نمود میکرد این بود که 90 دقیقه خط هافبک استقلال مورد اختلال قرار گرفته بود ...

خلاقیت کریمی واقعا آندو رو کلافه کرده بود ...

آندویی که تو مصاحبه هاش گفته بود نگران کریمی نباشید در اختیار من بزاریدش تا نگذارم تکون بخوره ...
    دیدیم واقعا دیروز نقش آندو رو !! تو مصاف های تک به تک با بازیکنا تقریبا غافله رو میباخت !

... و مقابل علی کریمی 34 ساله یکی دو بار آنچنان دریبل بدی خورد که نزدیک بود با سر بخوره زمین ! چون واقعا صحنه خنده داری بود !

و اما جباری ... من همیشه معتقدم جباری بازیکنی هست که تو یه گروه با نظم و خوب پرورش پیدا کرده ...
    همبازی هاشو خیلی خوب پیدا میکنه و همکاریهاش تو میانه زمین عالیه ...

اما خب مشکلی که جباری نسبت به کریمی داره مشکل کوچکی نیست ... نبود خلاقیت های منحصر به فرد و تعیین کنندس ...
    موردی که تقوی بازیکن سالهای نچندان دور استقلال هم بهش اشاره داشت که جباری هیچوقت توی تیم ملی هم جایگزین یه کریمی آماده نمیتونه باشه !

چون رمز موفقیت یه هافبک موفق غیر قابل کنترل و مهار بودنه ... که مجتبی دیروز 90 دقیقه در بازی گم بود ...
    و همچنین تکنیک فردی برای دور زدن مدافعین هست که تو این مورد هم ....

جباری هم داره از شخصیت منظم تیمش سود میبره ... اگه دقت کرده باشید چه تو تیم ملی و چه در استقلال بیشتر نقش تموم کننده کار رو داره تا سازنده کار !

ضمنا این آقای جباری رو باید 6-7 سال دیگر دید ( تا به سن امثال کریمی و باقری برسه ) و دید آیا همین کارهای نصف و نیمه ای که در جهت موفقیت تیمش انجام میده هم از دستش بر میاد یا افت میکنه و محو میشه ؟!

شک ندارم اگه جباری تو تیم بود حتی از محمد نوری ما هم گنگ تر و نامفهوم تر توپ میزد ...
    چون تیم ما امسال شخصیت بازی نداره ! تیمی که دایی سال قبل تونست با بازیکنانی در سطح پایین شخصیتی براش دست و پا کنه !

اما خب جباری با کیفیت فنی متوسط و صرفا یه بازی ساده باید کلی دورش بگردن اما علی کریمی با اون همه بازیگردانی و پاسهای تودر زیباش و تمام خلاقیت های ظریف تکنیکی که داشت باز هم باید تاوان این تیم رو پس بده ...
    Last edited by Ssarshar; 10-12-2011 at 22:07.

2. 9 کاربر از Ssarshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

حمید درخشان به نیمکت پرسپولیس نزدیک شد

ماجرا وقتی جالب تر می شود که بدانیم درخشان به بازیکنان قدیمی پرسپولیس گفته است نود درصد کارها صورت گرفته و وی گزینه اول نیمکت سرخ پوشان پایتخت است.

سایت گل - مسئولان باشگاه پرسپولیس مذاکراتی را با حمید درخشان برای قبول سمت سرمربی گری این تیم انجام داده اند.
    به گزارش سایت گل سردار رویانیان باب مذاکره را تمام گزینه های موجود چه ایرانی و چه خارجی باز گذاشته است و به نظر می رسد حمید درخشان که سال هاست به دنبال هدایت قرمزهاست بیش از پیش به این تیم نزدیک شده است چرا که وی با چند تن از پیشکسوتان باشگاه پرسپولیس برای حضور در کادر فنی این تیم صحبت کرده است.

ماجرا وقتی جالب تر می شود که بدانیم درخشان به بازیکنان قدیمی پرسپولیس گفته است نود درصد کارها صورت گرفته و وی گزینه اول نیمکت سرخ پوشان پایتخت است.

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

5. 2 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه matarsaak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

من موندم استیلی چرا استعفا داد
    استفا داد که چی بشه
    بالاتر از سیاهی که رنگی نیست
    اون موقع که باید استعفا میداد نداد
    حالاکه دیگه هیچی نموده واسه پرسپولیست نه جام حذفی و نه قهرمانی لیگ
    پس دلیلش از استعفا چی بود؟؟؟؟؟؟؟
    میموند دیگه از این بدتر که نمیشود
    حالا اگه مورینیو هم بیاد نه جام حذفی برمیگرده و نه به قهرمانی لیگ میرسیم
    استیلی چرا موندی و چرا الان رفتی
    فقط خواستی نشون بدی که چی؟

7. 4 کاربر از matarsaak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اختصاصی گل/ لوکا بوناچیچ سرمربی پرسپولیس شد

سایت گل- لوکا بوناچیچ سرمربی تیم پرسپولیس شد. در جلسه امروز مدیران باشگاه پرسپولیس، این مربی 56 ساله کروات به عنوان سرمربی جدید سرخپوشان انتخاب شد و از فردا تمرینات این تیم را زیر نظر می گیرد. بوناچیچ کروات که فصل جدید را با تیم سپاهان شروع کرده بود، پس از شکست سنگین 3- صفر مقابل مس کرمان از کار برکنار شد. لوکا امشب وارد تهران می شود و پس از عقد قرارداد از فردا کار خود را با این تیم شروع می کند. بوناچیچ در فصل 87 هم کاندید مربیگری این تیم بود، اما در نهایت وینگادا پرتغالی انتخاب شد.
    لوکا دو سال پیش هم در وضعیتی مشابه مس کرمان را تحویل گرفت و در مسابقات آسیایی با این تیم نتیجه خوبی کسب کرد و مس از گروه خود صعود کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mdmehry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اوضاع و احوال امروزی تیم پرسپولیس اصلا جالب نیست ولی می‌تونیم به ستاره محبوبمون علی کریمی افتخار کنیم این مطلب رو به همه هواداران علی کریمی تقدیم می‌کنم؛
    کریمی، فرصت شناس کم حاشیه حرفه ای!
    در دنیای فوتبال هم مثل خیلی حوزه های دیگر، خیلی ها می آیند، اسطوره می شوند و خیلی هم بی سر و صدا فراموش می شوند. از بین این جمع بزرگ فقط چند نفری ماندگار می شوند و همیشه صدر نشین می مانند.
    در دنیای فوتبال هم مثل خیلی حوزه های دیگر، خیلی ها می آیند، اسطوره می شوند و خیلی هم بی سر و صدا فراموش می شوند. از بین این جمع بزرگ فقط چند نفری ماندگار می شوند و همیشه صدر نشین می مانند. علی کریمی عضوی از همین گروه کوچک است، کسی که خیلی زود و در جوانی اش به اوج رسید و با وجود گذشتن سال های زیاد از آغاز فعالیتش هنوز هم در اوج هست. جادوگر فوتبال ایران، نه تنها یک چهره بین المللی در دنیای ورزش است بلکه خارج از دنیای فوتبال و در زندگی اجتماعی اش هم هواداران بسیار دارد. این که علی کریمی چرا اسطوره شد و چرا اسطوره ماند را در این مطلب خواهید خواند تا شاید درس هایی از زندگی او بگیرید.
    درس اول : خاکتان را فراموش نکنید
    ایران برای کریمی همه چیز است. در تمام این سال ها، آنقدر در فوتبال جهان هیاهو به پا کرده که در هر تیمی جایش باشد اما باز هم وفاداری اش را به کشورش ثابت کرده و برگشته است: «برای ادامه زندگی ام ایران را به همه جای دنیا ترجیح می دهم. اصولا حس وطن پرستانه بسیار قوی دارم. هر وقت در جمع های دوستانه مان صحبت از زندگی در خارج از کشور و رفتن از ایران می شود، من مخالف سرسخت این کار هستم. بعد از اتمام آن ۸ سالی که به خاطر فوتبال خارج از ایران زندگی کردم، حتی از یکی، دو تیم دیگر هم پیشنهاد داشتم اما دیگر از غربت خسته شده بودم و فقط می خواستم به ایران برگردم.»
    درس دوم : حرفه ای باشید حاشیه ساز نباشید
    باور کنیم یا نه، دنیای فوتبال ایران، دنیای پرحاشیه ای است اما حرف های ضد و نقیض و جنجال هایی که همیشه درون این گروه هست و تمامی ندارد در زندگی علی کریمی جایی ندارد. علی کریمی را در تلویزیون زیاد نمی بینید. او علاقه ای به اظهارنظرهای جنجالی ندارد و می گوید: « این اعتقاد شخصی من است که هرچه از مطبوعات دورتر باشم، برایم بهتر است چون با این کار، کمتر دچار حاشیه می شوم. به هر حال با همه خبرنگاران دوستم اما این اعتقاد شخصی من است که مصاحبه نکنم.» گذشته از حاشیه های مطبوعاتی، کریمی سعی می کند حمایت هوادارانش را حفظ کند و با هر تندی تماشاچیان نرنجد. او گفته است: « بعد از این همه سال بازی کردن یاد گرفته ام که وقتی به زمین می روم از تشویق ها روحیه بگیرم و کاری با مسائل دیگر نداشته باشم. در هر حالت من کار خودم را می کنم. موقعی هم که جو استادیوم مناسب نباشد طوری رفتارمی کنم که انگار در استادیوم نیستم.
    درس سوم : به تصمیم ها احترام بگذارید
    کریمی یک ورزشکار حرفه ای است و این موضوع را نه تنها در بازی اش بلکه در رفتارهای حرفه ای اش هم نشان می دهد. او پیش از این در واکنش به اما و اگر هایی که در دعوتش به تیم ملی وجود داشت، گفته بود: «توقعی ندارم. این مربی است که تصمیم می گیرد چه بازیکنی را دعوت کند و چه کسی را دعوت نکند. دعوتم کردند تلاش خودم را می کنم تا برای تیم ملی بازیکن موثری باشم، دعوت نکنند هم آرزوی موفقیت می کنم و دعا.
    درس چهارم : با سلاح پول تهدید نکنید
    در دنیای فوتبال ایران که پرداخت دستمزدهای باشگاهی آن قدر به تعویق می افتد که حاشیه ساز می شود، علی کریمی هرگز در مورد مطالبات مالی اش حرفی نزده است. او حاضر نیست چک و سفته هایی که از تیم های باشگاهی گرفته اما وصول نشده اند را مقابل دوربین های تلویزیونی نمایش بدهد. در شرایطی که برخی بازیکنان فصل استیل آذین همچنان پیگیر مطالبات خود از این باشگاه بودند، علی کریمی قبل از پایان فصل، باقی مانده مبلغ قراردادش را بخشید و از مسئولان باشگاه خواست که حق و حقوقش را در امور خیریه خرج کنند.
    ● درس پنجم : بدون هیاهو به دیگران کمک کنید
    موسسه «خانه سازندگان فردا» در منطقه محروم پیشوای ورامین، یک خانه خیریه است که در آن از بچه های بی سرپرست گرفته تا سالمندان زندگی می کنند. هیئت امنای این مجموعه از افراد خیر، تحصیل کرده و استادان دانشگاه تشکیل شده و در میان آن ها علی کریمی، ورزشکاری است که به صورت افتخاری در میان آنان حضور دارد اما نمی خواهد که کسی از حمایت هایش باخبر شود. او کسی است که برنج سالانه و پوشاک این موسسه را تامین می کند و گذشته از کمک های نقدی، به گفته یکی از اعضای این موسسه، رختشوی خانه مدرن و بسیار گرانقیمتی را نیز خریداری کرده و به این موسسه اهدا کرده است اما کمک های علی کریمی به این موسسه تنها محدود به پشتیبانی مالی نمی شود. می گویند هر زمانی که فرصت کند سری به آنجا می زند و با بچه ها، فوتبال گل کوچک بازی می کند.
    ● درس ششم : همراهانتان را تنها نگذارید
    بابک معصومی، کاپیتان سابق تیم ملی فوتسال ایران پس از مدت ها مبارزه با سرطان، از دنیا رفت اما کمتر کسی از همراهی علی کریمی با او در دوره بیماری اش خبردار شد. درحالی که بسیاری از مسئولان ورزش بار ها با حضور در بیمارستان، مقابل دوربین های تلویزیونی و عکاسان رسانه ها، وعده کمک به معصومی را داده بودند و پس از پخش ویدئو ها در تلویزیون و چاپ عکس ها، وعده های خود را فراموش کرده بودند، کریمی وعده ای نداد اما بی سر و صدا و دور از دوربین ها تا آخرین روزهای زندگی معصومی در کنارش ماند و حمایتش کرد. به گفته معصومی، او حتی قصد داشت معصومی را برای معالجه به آمریکا بفرستد اما شرایط ادامه درمان در ایران مهیا شد. معصومی در مصاحبه ای گفت: «مردم باید بدانند زمانی که پزشکان از من قطع امید کرده بودند، فقط علی کریمی بود که با سخاوتش مثل همیشه تمام هزینه های بیمارستان مرا پرداخت کرد. با هزینه او از یک اتاق عمومی به اتاق اختصاصی رفتم و تمام هزینه های مربوط به درمانم را هم او پرداخت کرد.» اما تا قبل از این مصاحبه معصومی، کسی از این ماجرا مطلع نبود.
    ● درس هفتم : برای رشد حرفه تان تلاش کنید
    او که حسن نیتش به فوتبال کشورش را بارها و بارها نشان داده، از تیم های ورزشی بانوان هم غافل نبوده و با دیدن کوتاهی های مسئولان در تامین نیازهای فوتبال بانوان، خودش دست به کار شده است. زمانی که تیم ملی فوتبال دختران زیر ۱۹ سال ایران راهی رقابت های مقدماتی قهرمانی آسیا شده بود، مهناز امیر شقاقی، سرمربی این تیم در مصاحبه ای گفت: «علی کریمی نسبت به فوتبال، بانوان توجه خاصی دارد. او یک الگوی ورزشی برای ارتقای روحیه بازیکنان است و جدا از این موضوع، کریمی امکانات و لوازم مورد نیاز ما را تامین کرده است. کریمی نمی خواست نامش مطرح شود، او برای بازیکنان ما فقط یک شرط گذاشت. کریمی گفت به شرطی این کمک ها را انجام می دهد و ادامه خواهد داد که تیم ما گل بزند و مقام بیاورد.

مجله سیب سبز

10. این کاربر از mdmehry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض یک گزارش تلخ از عاقبت شکست پرسپولیس در داربی / قتل عام پس از داربی در زرین شهر اصفهان با کلاشنیکف

سایت گل- دیروز روزنامه شرق در یک گزارش عجیب از قتل عام توسط یک طرفدار افراطی پرسپولیس با کلاشنیکف در زرین شهر اصفهان خبر داد.این مرد چند روز پیش دستگیر شده است.

این روزنامه در این باره نوشته است:مردي كه در داربي 71 دو تيم استقلال و پيروزي از ناسزاگويي به تيم محبوبش خشمگين شده و هفت نفر را به رگبار بسته بود در بازجويي‌ها اعلام كرد زمان قتل در حالت عادي قرار نداشت. روز 25شهريور درحالي‌كه دو تيم استقلال و پيروزي براي هفتادويكمين مرتبه رودرروي هم قرار گرفته بودند، مردي اصفهاني كه ساكن محله ورنامخواست زرين‌شهر بود با اين اميد كه تيم پرسپوليس برنده بازي باشد پاي تلويزيون نشست. او با دقت و حساسيت بازي را دنبال مي‌كرد، اما وقتي تيم محبوبش اولين گل را خورد به شدت عصبي شد.

وي با اين اميد كه نتيجه تغيير كند همچنان به گيرنده‌اش چشم دوخته بود كه ناگهان مجتبي جباري دومين گل را وارد دروازه پرسپوليس كرد . پس از آن بود كه اين مرد ديگر نتوانست خودش را كنترل كند و درحالي‌كه بسيار عصباني بود به كوچه رفت و شروع به ناسزاگويي به تيم مقابل كرد در اين بين مردي 65ساله به نام «خدامراد» كه از اهالي همان محله و طرفدار تيم ديگر بود حرف‌هاي مرد ميانسال را شنيد و با او به دليل توهين‌هاي فوتبالي درگير شد اين دو از پيش نيز با هم به شدت اختلاف داشتند و رفتار هوادار پيروزي بهانه تازه‌اي را به خدامراد داده بود اين دعوا دقايقي بعد بدون اينكه حادثه خاصي رخ بدهد پايان يافت . اما خدامراد كه همچنان در وضعيت جنون‌آميزي به سر مي‌برد به خانه رفت و كلاشينكفش را برداشت.

در اين هنگام عده‌اي از شاهدان دعواي قبلي پشت درخانه خدامراد تجمع كرده و مشغول گفت‌وگو بودند كه مرد 65ساله انگشتش را روي ماشه فشرد و چند گلوله به سمت در شليك كرد تا حاضران را متفرق كند. در اين هنگام اهالي به سمت انتهاي كوچه دويدند اما خدامراد از خانه خارج شد و بي‌هدف به سمت حاضران شليك كرد و باعث شد جوان 33ساله‌اي به نام «يارعلي» از ناحيه سر مورد اصابت گلوله قرار بگيرد و در دم جان ببازد. در اين حين جوان 37ساله‌اي به نام «نورالله» كه شاهد صحنه بود به سمت يارعلي دويد تا شايد بتواند به او كمك كند اما او هم هدف گلوله قرار گرفت و كشته شد. ماجرا به همين جا ختم نشد و اهالي محل با شنيدن سروصداي تيراندازي از خانه‌ها بيرون آمدند و خود را به محل درگيري رساندند.

آنها در حالي بالاي سر مقتولان حاضر شدند كه خدامراد همچنان سلاح در دست در گوشه‌اي كمين كرده بود. او اين بار ناگهان به صورت رگبار چندين گلوله شليك كرد كه در اين ميان يك جوان 27ساله حامي پرسپوليس با اصابت گلوله نقش بر زمين شد و در ادامه يك زن ميانسال و يك دختر جوان و دو مرد نيز هدف گلوله‌هاي بي‌هدف خدامراد قرار گرفتند. خدامراد سپس درحالي‌كه دو نفر را كشته و پنج نفر را زخمي كرده بود پا به فرار گذاشت. با گزارش اين رخداد شاه محمدي، دادستان زرين‌شهر دستور انجام تحقيقات ويژه را صادر كرد و خدامراد بعد از جست‌وجوهاي وسيع و همه‌جانبه بازداشت شد و به قتل اقرار كرد. همچنين ماموران از وي يك قبضه كلاشينكف و 12 تير فشنگ جنگي كشف كردند.

خدامراد هفته پيش تحت بازجويي قرار گرفت و در اعترافاتش گفت: «تصميم نداشتم دست به چنين كاري بزنم و فقط براي ترساندن اين افراد چند تير به در خانه زدم، اما در ادامه احساسی بر من غلبه كرد و به كوچه رفتم و به صورت بي‌هدف به سمت حاضران شليك كردم.» وي با بيان اين اظهارات با قرار قانوني بازداشت موقت روانه زندان شد و اكنون تحقيقات تكميلي در اين خصوص ادامه دارد. اين در حالي است كه پنج مجروح حادثه بهبود نسبي يافته و هر يك شكايات خود را عليه متهم در دستگاه قضايي طرح كرده‌اند. زرین شهر یکی از شهرهای استان اصفهان است که ددر 41 کیلومتری این شهر قرار دارد. این شهر مرکز شهرستان لنجان استان اصفهان است. جمعیت زرین‌شهر نزدیک به 70 هزار نفر است.

12. 3 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض پرسپوليس را محسن عاشوري ارنج خواهد كرد/ پروین:مربي خارجي پرسپوليس بايد در حد كي‌روش باشد

سردار رويانيان اعتقاد دارد كه بايد سرمربي خارجي به اين تيم بياورد و در اين مقطع مربي ايراني نمي‌تواند مشكلات پرسپوليس را حل كند. شايد اصلا من خودم موافق حضور مربي ايراني باشم

سایت گل - علي پروين مدیر راهبری پرسپولیس در تمرین امروز حرفهای مهمی درباره اتفاقات اخیر پرسپولیس زد.
    به گزارش گل به نقل از ایسنا علي پروين در حاشيه تمرين امروز (يكشنبه) تيم فوتبال پرسپوليس درباره آخرين وضعيت اين تيم به خبرنگاران گفت: ديروز جلسه‌اي با رويانيان داشتيم و قرار شد فعلا محسن عاشوري هدايت پرسپوليس را بر عهده داشته باشد تا يك مربي درجه يك براي اين تيم انتخاب كنيم. البته وقت هم نيست. هر مربي كه بياييد سه، چهار ماه طول مي‌كشد تا بچه‌ها را بشناسد. شرايط سخت است و بايد ببنيم چه مي‌شود.
    وي در پاسخ به اين سوال كه آيا در جلسه امروز كميته فني سرمربي جديد پرسپوليس انتخاب خواهد شد، گفت: امروز جلسه داريم، اما معلوم نيست در اين جلسه سرمربي جديد تيم انتخاب شود چون هنوز گزينه نزديكي را به شرايط پرسپوليس نداريم و درباره هيچ شخصي به جمع‌بندي نرسيده‌ايم. باشگاه با مربيان بزرگي صحبت كرده است، اما آوردن آن‌ها طول مي‌كشد و زمان مي‌خواهد. فعلا عاشوري هدايت تيم را بر عهده دارد تا ببينم چه مي‌شود.
    وي با بيان اين كه از حميد استيلي در مسئوليت‌هاي فني پرسپوليس استفاده خواهد شد، گفت: بايد از زحماتي كه استيلي براي اين تيم كشيد تشكر كنم. حميد حتما كنار ما خواهد بود، حال با هر پستي كه خودش بخواهد و با او هماهنگ شود. در جلسه ديروز هم اين موضوع را مطرح كردم و قرار شد با حميد صحبت كنيم تا او در كنار ما باشد.
    پروين با بيان اين كه پرسپوليس چوب خوب بسته نشدنش را در ابتداي فصل مي‌خورد، گفت: تيم ما براي اين فصل خوب بسته نشد. ما الان بازيكنان مصدوم و محروم متعددي داريم و نفرات جايگزين حرفه‌اي و مناسبي‌ هم برايشان نيست. اميدوارم دو بازي آينده تا نيم فصل را سپري كنيم تا بعد از آن 14 ـ 15 روز زمان داشته باشيم تا تيم احيا شود.
    پروين در پاسخ به اين سوال كه آيا در بحث انتخاب سرمربي جديد پرسپوليس اين كه او با شرايط فوتبال ايران آشنا باشد يا نباشد هم مطرح است اظهار كرد: اتفاقا همين مساله هم در جلسه ديروز صحبت شد. فكر مي‌كنم ما بايد مربي در اين مقطع بياوريم كه از فوتبال ايران و از بازيكنان ايراني شناخت داشته باشد. به طور مثال جمال حاجي يكي از گزينه‌هاي ما است و در جلسه كميته فني امروز روي او بحث خواهيم كرد، اما او هم از فوتبال ايران و تيم ما شناختي ندارد. به هر حال مشكل زياد است،
    وي در پاسخ به اين سوال كه آيا لوكا بوناچيچ هم از گزينه هاي پرسپوليس هست؟ چرا كه امروز شايعات زيادي مبني بر حضور احتمالي او در اين تيم مطرح شد خطاب به خبرنگاران گفت: از نظر شما آيا لوكا خوب است؟ بعضي از خبرنگاران گفتند در اين مقطع و با توجه به شرايط اخلاقي لوكا شايد براي پرسپوليس مناسب نباشد كه پروين گفت: پس او را نمي‌آوريم! پروين ادامه داد: بايد مربي بياوريم تا همه بازيكنان هم او را قبول داشته باشند و همه جوانب مربوط به جذب او را در نظر بگيريم. گزينه‌هاي مختلفي مطرح است كه بايد روي آن‌ها بررسي بيشتري داشته باشيم.
    پروين با بيان اين كه به هيچ وجه بر روي نيمكت پرسپوليس نخواهد نشست، هر گونه دخالت در ارنج كردن پرسپوليس براي دو بازي آينده را رد كرد و گفت: پرسپوليس را در چند بازي آينده محسن عاشوري ارنج خواهد كرد و من هيچ دخالتي نخواهم كرد. اگر مشورتي خواستند به آن‌ها مي‌دهم وگرنه كه هيچ. زماني كه استيلي هم بود همين رويه را داشتم.
    پروين در ادامه درباره شكست پرسپوليس در داربي مقابل استقلال نيز به خبرنگاران گفت: فكر مي‌كنم اشتباهات فردي بعضي از بازيكنان باعث اين شكست شد. ما در طول 90 دقيقه خوب بوديم. البته شما ببينيد با اين همه بازيكن محروم و مصدوم چطور بايد آن بازي را مي‌برديم؟! استقلال تيمي است كه خوب بسته شده و معتقدم از سه جامي كه پيش‌رو دارد، در دو جام شانس قهرماني دارد و البته لياقتش را هم دارد.
    وي با حمايت از موضع گيري علي كريمي در قبال سازمان ليگ به خاطر به تعويل نيانداختن برگزاري داربي در جام حذفي، اظهار كرد: من عزيزالله محمدي را خيلي دوست دارم. او از دوستان خوب من است و ميان كساني كه در فوتبال مسئوليت دارند او را جزو بهترين‌ها مي‌دانم، اما اين كه در اين شرايط بازي ما برابر راه‌آهن را از برنامه مسابقات خارج كرده و داربي جام حذفي را قرار مي‌دهند، جاي انتقاد دارد. سازمان ليگ جواب بدهد كه چرا اين كار را كرده است؟! آيا آن‌ها مي‌دانند كه اگر ما به فيفا شكايت كنيم و بگوييم كه سازمان ليگ برنامه مسابقات را از قبل به ما داده و بايد در تاريخ 18 آذر مقابل راه‌آهن در ليگ بازي مي‌كرديم، اما اين گونه نشده، فيفا چه برخوردي مي‌كند؟! سازمان ليگ چه جوابي براي ما دارد؟ حمايت من از كريمي به خاطر همين است.
    وي در واكنش به اين كه آيا براي اعاده حقي كه شده به فيفا شكايت خواهيد كرد؟ خاطر نشان كرد: امتيازي كه از ما رفته ديگر بر نمي‌گردد و ما ديگر در جام حذفي حضور نداريم. ما باختيم، كار تمام شده است. آدم بازنده هيچ نگويد بهتر است. فقط سوال ما اين است كه آيا در اين شرايط با وجود اين همه بازيكن محروم و مصدوم بايد چنين داربي حساسي را براي ما بگذارند؟
    وي افزود: آدم بازنده ممكن است نتيجه‌اش را گردن اين و آن بياندازد، در حالي كه او ديگر باخته است و بهتر است كاري نكند. پروين با تاكيد بر اين كه دود اتفاقات ميان حبيب كاشاني و علي دايي به چشم حميد استيلي رفت، گفت: واقعا آتشي كه آن زمان به پا شد، دودش به چشم استيلي رفت. تيم ما تا آن زمان خوب بسته نشد. شب قبل از اين كه حميد استيلي بخواهد به پرسپوليس بيايد به او گفتم كه كارت خيلي سخت است. آن زمان هم تيم نصفه و نيمه‌اي داشتيم. با 10 ـ 15 بازيكن به تركيه رفتند و فشارها از همان زمان شروع شد. استيلي فشار زيادي را تحمل كرد. حال ديگر گذشته‌ها گذشته و اميدوارم در آينده تيم ما بهتر شود.
    وي درباره مسابقه آتي پرسپوليس مقابل راه‌آهن و تقابلي كه سرخپوشان با علي دايي خواهند داشت گفت: تقابل خاصي نيست. دايي بازيكن پرسپوليس بوده. او هم زماني شاگرد من بود و از بزرگان فوتبال اين مملكت است. ما تنها يك مسابقه فوتبال در پيش داريم. اگر راه‌آهن را ببريم تا حد زيادي شرايط روحي تيم خوب مي‌شود و جبراني از گذشته خواهيم داشت.
    پروين در واكنش به جمله يكي از خبرنگاران كه گفت شايعه پيوستن بوناچيچ به پرسپوليس خيلي پررنگ‌ شده است با خنده گفت: الان به من اس ام اس دادند و گفتند كار بوناچيچ و پرسپوليس تمام شده است. تيمي كه سرمربي ندارد، از اين شايعات برايش مطرح مي‌شود. بايد ببنيم اوضاع چگونه مي‌شود.
    وي همچنين در واكنش به اين كه آيا بازيكنان پرسپوليس از لوكا بوناچيچ ناراحت نيستند، خاطر نشان كرد: اينها را بايد از خودشان بپرسيد. من هميشه سعي مي‌كنم با بازيكنان صحبت كنم. آن‌ها نزد من مي‌آيند و مشكلاتشان را در ميان مي‌گذارند.
    وي در پاسخ به اين سوال كه اگر مربي خارجي بزرگ يا مربي چون لوكا بوناچيچ به پرسپوليس آمد و خواست اختيار تمام وسايل فني تيم را بر عهده داشته باشد، شما با او مشكلي نخواهيد داشت، به خبرنگاران گفت: من نه مدير فني‌ام و نه يكي از اعضاي كادر فني. ما به عنوان بزرگ‌تر به پرسپوليس آمديم تا اين تيم به جايگاه واقعي خودش برسد. اميدوارم بتوانم مثمرثمر باشم. هر كسي كه بيايد و براي تيم مفيد باشد ما با او مشكلي نداريم و اصلا همه كاره مسايل فني باشد. ما فقط مي‌خواهيم پرسپوليس موفق باشد.
    پروين در پايان اين گفت‌وگو‌ دوباره به زمان برگزاري داربي اشاره كرد و گفت: واقعا عزيز محمدي را دوست دارم، اما يك حرفي مي‌زنم و شما هم به من بگوييد كه آيا درست يا خير. پروين گفت: آيا نبايد يك نماينده از باشگاه پرسپوليس و يك نماينده از باشگاه استقلال در جلسه تعيين زمان برگزاري داربي در جام حذفي حضور پيدا مي‌كردند و با توجه به شرايطي كه دارند روي اين مساله نظر مي‌دادند؟
    پروين خودش در ادامه گفت: فكر مي‌كنم كه اين حرف خيلي درست باشد. پروين در پاسخ به اين سوال كه آيا شما با آوردن سرمربي ايراني به ويژه‌ حميد درخشان براي جانشيني استيلي مخالف بوديد تصريح كرد: من با هيچ آدمي مشكل ندارم. خود شما الان اگر صحبت نادرستي از من بنويسيد و منتشر كنيد، من فردا با شما باز هم احوالپرسي خواهم كرد. منتهي در بحث انتخاب سرمربي، سردار رويانيان اعتقاد دارد كه بايد سرمربي خارجي به اين تيم بياورد و در اين مقطع مربي ايراني نمي‌تواند مشكلات پرسپوليس را حل كند. شايد اصلا من خودم موافق حضور مربي ايراني باشم، اما باشگاه اعتقاد ديگري دارد. البته بنده معتقدم كه اگر قرار باشد مربي خارجي به پرسپوليس بياورند بايد كسي در حد كارلوس كي‌روش باشد.

14. 4 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mdmehry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

علی پروین واقعا درست میگه مربی در حد لوکا برای پرسپولیس کاری نمیتونه بکنه، مخصوصا اینکه قرار باشه برای یه نیم فصل باهاش قرارداد ببندن مسلما دیگه انگیزه ای براش نمی مونه فقط میاد پولش رو میگیره و چند تا نتیجه خوب و بد میگیره و میره.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

سایت گل نوشته که دنیزلی قبول کرده بیاد پرسپولیس و با قرارداد یکسال و نیمه موافقت کرده(البته بهش ۳ ساله ارائه کردند).
    اگه این خبر واقعیت داشته باشه بهترین خبری هست که امسال در مورد پرسپولیس برامون اتفاق میفته.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •