تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 456 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض اولین بازی سسک فابرگاس با فتح یک جام همراه شد.

شماره 4 بارسا، به همراه اکسیس سانچز، در حالی اولین عنوانش با بارسا را تجربه کرد که تنها 3 روز با تیم بوده است.

سسک فابرگاس نمی توانست شروع بهتر از این داشته باشد. او در دقیقه 82 به زمین آمد؛ درست پس از زمانی که بنزما نتیجه بازی را به تساوی 2-2 کشانده بود. اما ورود او به بازی، انقلابی در هواداران و تیم ایجاد کرد. زمان کوتاهی پس از آن، در دقیقه 88، مسی گل پیروزی را زد؛ گلی که سوپرجام را برای بارسا به ارمغان آورد.

برای سسک، این فراتر از یک گل بود؛ این گلی بود که عنوانی جدید را برای بارسا به ارمغان آورد؛ عنوانی که اولین تجربه فابرگاس با بارسا است. آمدن به بارسا و جای گرفتن در تیم؛ سه روز پس از آمدن به بارسا و بردن یک عنوان و در فاصله 9 روز... همچنین یک سوپرجام اروپا در پیش روست که می تواند دومین عنوان وی باشد.

فابرگاس همچنین خطای بدی را متحمل شد که منجر به کارت قرمز مستقیم مارسلو شد. سسک در اولین بازی اش، طعم افتخار به دست آوردن عنوان و تجربه یک خطای بد - که خوشبختانه مصدومیتی به همراه نداشت - را همزمان چشید. زمانی که در دقیقه 98 داور سوت پایان بازی را به صدا در آورد، سسک مملوء از احساس شعف شده و برای جشن گرفتن سومین عنوان شخصی خود به آغوش هم تیمی هایش پیوست.

شماره 4 بارسا امیدوار است که این شروع چندین موقعیت باشد. بارسا آمدیوار است که سسک کمک خوبی در به دست آوردن عناوین جدید باشد. به نظر گواردیولا او بسیار مهم است. مربی تیم اظهار داشت: «در 10 دقیقه، ما به اندازه کافی در مورد سسک دیدیم تا بتوانیم بفهمیم او چگونه است.» او همچنین توضیح داد که نحوه جای گیری فابرگاس در تیم تقریبا بی مثال است.

و الکسیس سانچز نیز...

الکسیس با وجود این که در بازی برگشت بازی نکرد، در تمام دقایق بازی رفت حضور و در پیروزی بارسا نقش به سزایی داشت. شماره 9 جدید بارسا که در ماه جولای به تیم پیوست نیز، اولین عنوان خود با باشگاه را تجربه کرد.

2. 12 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض فابرگاس: به بارسا نیامده ام که چابی خداحافظی کند

هافبک 24 ساله بارسلونا معتقد است چابی هنوز 3 تا 4 سال دیگر می تواند به فوتبالش ادامه دهد

سایت گل – سسک فابرگاس اعلام کرد برای اینکه جای چابی را در بارسا بگیرد به این تیم نیامده است. فابرگاس معتقد است چابی بازیکن با تجربه ای است و می تواند چیزهای زیادی از او یاد بگیرد.
    فابرگاس دوشنبه رسما به بارسا پیوست و دو روز بعد در دیدار برگشت سوپرکاپ اسپانیا مقابل رئال مادرید که با برتری 3 بر دو آبی و اناری ها به پایان رسید برای این تیم به میدان رفت.
    فابرگاس در گفتگو با وب سایت رسمی باشگاه می گوید:" به نظرم من چابی بازیکن فوق العاده ای است و هنوز مدت زیادی تا پایان فوتبالش باقی مانده است. او کارهایی برای بارسا کرده که کسی آن را باور نمی کند. من برای جانشینی او نیامده ام. من برای بازی در کنار او و کسب تجربه از او به بارسا آمده ام."
    "تمام حرفهایی که زدم در مورد آندرس اینیستا و تیاگو آلکانتارا نیز صدق می کند. ما گروه بسیار خوبی هستیم و می توانیم با بارسا به موفقیت برسیم."
    "من هنوز بسیار جوان هستم و سال های درخشان فوتبالم با بارسلونا در راه است. امیدوارم بتوانم در این فصل برای تیمم موثر باشم."

4. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض درخواست لاپورتا از روسل: از ارزشهای باشگاه و اعضای تیم دفاع کن

رئیس کنونی بارسلونا باید از این باشگاه، اعضای تیمش و ارزشهای باشگاه دفاع کند.من همیشه در این راه تلاش فراوانی می کردم

سایت گل- خوان لاپورتا، رئیس سابق باشگاه بارسلونا از ساندرو روسل، رئیس کنونی این باشگاه خواسته تا از «باشگاه، اعضای بارسلونا و ارزشهای تیم» دفاع کند. لاپورتا بعد از برخوردی که ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی رئال در دیدار برگشت سوپرکاپ اسپانیا با تیتو ویلانوا دستیاراول گواردیولا داشت وانگشتش را در چشم او فرو کرد و همچنین صحبتهای این مربی پرتغالی در کنفرانس خبری بعد از بازی این صحبتهار ا مطرح کرد.
    لاپورتا در صحبتهایی که در صفحه فیس بوکش منتشر و توسط اروپا پرس بازتاب داده شد، نوشته:« در ساعات اخیر، پیغامهای زیادی دریافت کرده ام که خیلی از آنها پیغام تشکر است و از من خواسته اند تا بعد از رفتارهای مربی رئال مادرید، نظرم را ابراز کنم. ولی فکر می کنم که این وظیفه رئیس کنونی بارساست تا از باشگاه،افراد باشگاه و ارزشهای بارسلونا دفاع کند.»
    لاپورتا بدون آنکه از روسل نامی ببرد، او را رئیس کنونی بارسلونا نامید و از او خواست تا از ارزشهای باشگاهی که خود لاپورتا هفت سال به بهترین نحواز آن حفاظت می کرد، حمایت کند:« من همیشه و در دوران ریاستم سعی کردم تا این کار را به بهترین نحو ممکن انجام دهم و فکر می کنم که به خوبی از بارسا حمایت می کردم.»

6. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من بازي سوپر كاپ رو از دقيقه 60 به بعد نديدم
    سايتي سراغ دارين دانلود كنم..؟؟؟
    اگه با كيفيت 1080 گير بياد كه عالي ميشه

8. این کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اوزیل : ویا به دین من توهین کرد

ستاره آلمانی و ترک تبار رئال مادرید از دلیل عصبانیتش در دیدار 4شنبه شب سوپرکاپ اسپانیا گفت

سایت گل- در دقایق پایانی دیدار دو تیم بارسلونا و رئال مادرید در دور برگشت سوپرکاپ اسپانیا که با برد2-3 بارسا و قهرمانی این تیم همراه بود، درگیری هایی میان بازیکنان دو تیم رخ داد. در یکی از این درگیری ها گویا داوید ویا به مسعوت اوزیل توهین کرده بود و اوزیل که معمولا بازیکن آرامی است به شدت خشمگین شده و قصد حمله به ویا را داشت. در آن دقایق مهار اوزیل کار آسانی نبود و او به شدت عصبی و ناراحت به نظر می رسید

طبق گزارش منتشره در روزنامه آ بولای پرتغال، اوزیل ستاره آلمانی ترک تبار رئال مادرید در پایان این دیدار که بااخراج او هم همراه بود از دلیل درگیری اش با ویا صحبت کرد و به این نکته اشاره کرد که ویا به دین او (اسلام) توهین کرده است:« من عصبانی شدم، چون می خواستم از دینم دفاع کنم. ویا به دین اسلام اهانت کرد.»

فرانس فوتبال هم در گزارشی صحبتهای اوزیل را بازتاب داده.آنچه در تصاویر تلویزیونی مشخص بود، در ابتدا ویا اوزیل را زد و همین باعث شد تا این ستاره آلمانی خشمگین شود.

البته بعید به نظر می رسد که ویا چنین صحبتهایی را برزبان آورده باشد، چرا که آبیدال، کیه تا و آفلای، هم تیمی های ویا در بارسلونا همگی مسلمان هستند.

انتظار می رود که ویا و اوزیل به خاطر درگیری در دقایق پایانی 4شنبه شب با محرومیتی یک تا 3 جلسه ای مواجه شوند و در صورتی که ویا چنین صحبتهایی را برزبان آورده باشد، ممکن است با محرومیت بیشتری مواجه شود

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Ghazal Ziari

2011/8/19

Video Suggests David Villa Didn't Insult Mesut Ozil's Religion

کد:
    August 19, 2011

پی نوشت: مثل اینکه اوزیل والدز رو هل داده و ویا به اوزیل سیلی زده. امیدوارم نوشته های گفته شده در توییتر رسمی اوزیل و رئال نباشه. یعنی ادامه جنگ روانی و ادعای نادرست بازیکنان مادرید حتی فراتر از بازی!

10. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

پی نوشت: مثل اینکه اوزیل والدز رو هل داده و ویا به اوزیل سیلی زده. امیدوارم نوشته های گفته شده در توییتر رسمی اوزیل و رئال نباشه. یعنی ادامه جنگ روانی و ادعای نادرست بازیکنان مادرید حتی فراتر از بازی!
    به دینش توهین کرده بود.. وگرنه دیوننه نیست که اونجوری داغ کنه. بارسایی ها یکم منصف باشید!

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

به نظر من سی ال سوم لازمه تا اسم بهترین تیم تاریخ رو بیارم اما ترکیب این عکس منو به فکر فرو برد.

FC Barcelona Official Team Picture 2011-12

With the signing of Alexis Sanchez & Cesc Fabregas and the promotion of La Masia gems Thiago Alcantara and Andreu Fontas, FC Barcelona’s squad for the 2011-12 season seems to be complete. Yesterday evening, the players posed for the official team picture.

The picture consists of 21 first team members along with 3 Barca B players (Marc Muniesa, Martin Montoya, Jonathan Dos Santos)

Picture Courtesy: Miguel Ruiz, FC Barcelona

کد:
    August 20, 2011

کد:
    ویرایش: و یادی از گذشته.

Messi, Cesc and Piqué together again

کد:
    August 19, 2011
    Last edited by nw_nk; 20-08-2011 at 15:12.

13. 12 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

به دینش توهین کرده بود.. وگرنه دیوننه نیست که اونجوری داغ کنه. بارسایی ها یکم منصف باشید!
    دوست عزیز اگه با دین اوزیل مشکل داره پس باید با هم تیمیاشم به مشکل بوخوره پس چرا تو تیم این کارو نکرد!!!
    حتما فقط با مسلمانای رئال مشکل داره!!!
    از اون حرفا بودا

15. 4 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

خدمت دوستان:

اوزیل با مصاحبه با بیلد المان گفت : ویا اصلا توهینی به دین من نکرده است وخبرگزاری عربی را متهم به دروغگویی کرد.

منبع:
    کد:

17. 11 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

توهين مسي مقابل همه بدرفتاريهاي رئال:

سايت‌هاي مادريدي بدون اشاره به بد رفتاريهاي عجيب بازيکنان و مربيان رئال مادريد حرکت توهين آميز مسي را تا حد افراطي برجسته کرده‌اند به نقل از اسپورت کاتالونیا، خطای عجیب خدیرا روی صورت آبیدال، خطای وحشیانه مارسلو روی مسی و فابرگاس، حرکات کاملا غیر ورزشی په‌په و راموس، رفتار تاسف برانگیز خوزه مورینیو در طول بازی و انتهای آن هیچ کدام از دید روزنامه‌هایی چون مارکا، آس و ABC مهم نبوده و تنها با اشاره‌ای کوتاه از کنار آن عبور کرده‌اند؛ اما یکی از حرکات لیونل مسی که اشاره به دستور به سکوت بازیکنان رئال مادرید داشته مسئله‌ای عجیب و به شدت توهین آمیز شده است.
    منابع خبری مادریدی حتی در متن منتشر شده از فدراسیون فوتبال اسپانیا خواسته‌اند درباره این توهین مسی تصمیم قاطعانه بگیرد که البته در این صورت باید تصمیم درباره مورینیو و حداقل 5 بازیکن رئال مادرید را در اولویت قرار داد.

منبع:
    کد:

19. 9 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •