تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 339 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پرویز مظلومی جواب استیلی را داد؛ هم در زمین، هم روی وایت‌برد خبرورزشی / عکس

پرویز مظلومی جواب استیلی را داد؛ هم در زمین، هم روی وایت‌برد خبرورزشی / عکس
    ورزش > لیگ برتر - «حمید جان دیدی بردیم؛ در زمین، نه روی وایت‌برد.» این پاسخ پرویز مظلومی است به جمله حمید استیلی که روی وایت‌برد خبرورزشی نوشته بود: استقلال را می‌بریم.

2. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

جشن تولد مظلومی/عکس

منتظری:به داد استقلال برسید ، فتح الله زاده تنهاست / قبل از دربی حرف نزدم تا بهانه نگیرند

سرویس : ورزشی

پژمان منتظری در گفتگو با پانا:
    به داد استقلال برسید ، فتح الله زاده تنهاست / قبل از دربی حرف نزدم تا بهانه نگیرند
    خبرگزاری پانا: مدافع استقلال گفت: حیف است به خاطر مشکلات مالی دچار مشکل شویم . باید به داد استقلال برسند چون فتح الله زاده تنهاست.
    پژمان منتظری در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری پانا با اشاره به پیروزی در دربی ۷۱ اظهار داشت: خدا را شکر توانستیم در این بازی خیلی خوب کار کنیم و برنده شویم. نسبت به بازی های گذشته که بعد از زدن گل عقب نشینی می کردیم، درس گرفتیم و عقب نکشیدیم .

وی در خصوص حضور خود در دربی علی رغم مصدومیت ، گفت: اکیپ پزشکان تیم به همراه دکتر نوروزی و خانم محمدی خیلی زحمت کشیدند و تلاش کردند. خودم فکر نمی کردم به دربی برسم چون دکترها گفته بودند که برای بهبودی نیاز به ۶ هفته مداوا دارم ولی با تلاش پزشکان ۴ هفته ای رسیدم.
    مدافع استقلال تصریح کرد: تیم خیلی خوبی بودیم و دیدید که با کار گروهی موفق به شکست پرسپولیس شدیم. در این بازی مطمئن بودیم که می بریم. اعتقاد به برد داشتیم و خدا کمک کرد و به آن رسیدیم. کاری به کری خوانی ها ندارم. همین که دو بر صفر بازی را بردیم خدا را شکر می کنم.
    منتظری در خصوص پنالتی که روی علی کریمی انجام داد، گفت: در آن صحنه کریمی را ندیدم و به او برخورد کردم. نمی دانم خطای پنالتی بود یا نه . بهتر است کارشناسان نظر دهند.
    وی در پاسخ به این سئوال که استقلال قهرمان لیگ می شود؟ تاکید کرد: تلاش همه بازیکنان، مجموعه و کادر فنی برای قهرمانی است اما یکسری مشکلات داریم که باید آنها را حل کنند. اگر آن مشکلات حل نشود مطمئن باشید استقلال به مشکل خواهد خورد و آن وقت دیگر کاری نمی شود کرد.
    مدافع استقلال افزود: متاسفانه عمده این مشکلات به مسائل مالی برمی گردد. الان خیلی از بچه های تیم هنوز یک ریال از قراردادهای امسال خود را نگرفتند و خودم هم یکی از آنها هستم. ما گذاشتیم تا دربی انجام شود و بعد حرف بزنیم.
    منتظری گفت: قبل از دربی حرفی از مشکلات مالی نزدیم تا اگر اتفاقی افتاد ، بهانه ای نشود. ما در این بازی خیلی خوب بازی کردیم و بردیم. الان صحبت ما این است که واقعا باید مسئولان به داد استقلال برسند چون فتح الله زاده تنهاست.
    وی ادامه داد: ۷، ۸ نفر هستیم که از قراردادهای امسال حتی یک ریال نگرفتیم که هیچ ، حتی از پول پارسال هم مبلغی طلبکاریم. مسئولین بیایند به استقلال کمک کنند. استقلال حیف است که با این مشکلات روبرو شود. تیم خیلی خوبی داریم که برای قهرمانی ایران و آسیا بسته شده پس نگذارند دچار حاشیه و این دست مشکلات شویم.

مظلومی: دلخوش این شعارها نیستم فتح‌ا...زاده از ترسش نمی‌خواست به رختکن بیاید

شب رسیدیم خانه اما کسی در را روی من باز نمی‌کرد
    مظلومی: دلخوش این شعارها نیستم
    فتح‌ا...زاده از ترسش نمی‌خواست به رختکن بیاید
    خوشحال‌ترین مرد فوتبال ایران است.رکوردشکنی در داربی او را روی ابرها برده است. ۲۴ ساعت بعد از داربی به پرویز مظلومی چگونه می‌گذرد.
    ظاهرا بازکنان م‌خواستند در رختکن براتان جشن تولد بگرند، درست است؟
    فرهاد مجد گفت م‌خواهم چنن حرکت انجام دهم ول از آنها خواستم ذهنشان را به باز معطوف کنند. فرهاد مجد نز در جران باز بهترن عملکرد را داشت. از تمام بازکنانم به خاطر بهترن کادو که به من دادند، تشکر م‌کنم.
    پس از رسدن به منزل اولن کس که به شما تبرک گفت چه کس بود؟
    واقعا سورپراز شدم. ساعت ۱۱ به خانه رسدم و ددم در را باز نم‌کنند وقت به در کلد انداختم ددم باز نم‌شود و چراغ‌ها هم خاموش است. خلاصه به هر طرق که بود وارد منزل شدم و ددم چه جشن برام برپا کرده‌اند و خودم هم خبر نداشتم. آتش باز و فشفشه، سورپراز بود که خانواده‌ام برا من در نظر گرفته بودند که شرن ان پروز را دو چندان کرد. واقعا همسر و خانواده‌ام در طول دوران بازگر و مربگر کمک حال من بوده‌اند و خل از سخت‌ها را تحمل کردند و گاه غم و غصه مرا خوردند. م‌دانم که هچ وقت نم‌توانم ان کارها را جبران کنم.
    شب گذشته راحت خوابدد؟
    پاهام از قبل مال خودم نبود، شاد باورتان نشود قرص و دارو مصرف کردم تا بخوابم و حت مجبور شدم از قرص خواب‌آور استفاده کنم. پام مرا خل اذت م‌کند و باد در ک فرصت مناسب پام را هم عمل کنم. دوستان که در تمرنات و در کنار من هستند به‌خصوص ماساژورها تم خل زحمت م‌کشند که ان درد کهنه زاد اذتم نکند.
    سال گذشته که استقلال در دو باز پرسپولس را برد هواداران لقب «رفت و برگشت» را به شما دادند، امسال چه باد بگوند؟
    (با خنده) شاد امسال بگوند «پروز دوبله، سوبله!» البته من زاد دلخوش ان شعارها نستم چون همن هواداران بر سر ما منت گذاشتند. ان پروز‌ها به دست پروز مظلوم و به تنها به دست نامده و همه ان مجموعه در ان بردها سهم هستند. هر کس نقش افا کرده و در آخر م‌گوم که خدا بر سر ما منت گذاشت که ان بردها را به دست آورده‌ام.
    گفته بودد تا ابد داربی‌ها را م‌برم، منظورتان چه بود؟
    تا زمان که من در استقلال هستم ان اتفاق م‌افتد. بعد از باز با تراکتورساز در نشست خبر گفتم که داربی را م‌برم. هر چند برخ از دوستان قبل از باز با مصاحبه‌ها خود استرس داده‌ بودند ول آن مصاحبه‌ها نه تنها استرس نبود بلکه تحرک بود برا بازکنانم که پروز شوند. آنها ددند که مرب‌شان روحه برد دارد و با همن انگزه وارد زمن شده است. شاد باور نکند اما اگر بخواهم از ان باز حرف بزنم ک کتاب باد بنوسد.
    از شب گذشته تا به امروز برخ از ان صحبت م‌کردند که استقلال م‌توانست ۶ گل سال ۵۲ را جبران کند. شما موافق ان مساله هستد؟
    فقط م‌‌توانم بگوم با اقتدار بردم. رو تم پرسپولس خل فشار است و من دوست ندارم استل انگونه فشار را تحمل کند چون او مرب جوان و با دانش است و در باز با ذوب آهن خل خوب تم‌اش را جمع کرد. به طرفداران دو تم خسته نباشد م‌گوم ول در ان باز م‌توانستم با نتجه خل بهتر ببرم. با ان حال خدا را شکر م‌کنم که ان نتجه رقم خورد و همن مساله جا شکر دارد. با ان تفاسر پرسپولس در باز برگشت هم باد با استرس مقابل استقلال باز کند. تا آن زمان راه طولان باق مانده و من ترجح م‌دهم ک هفته قبل از باز برگشت در مورد آن مسابقه حرف بزنم.
    با ان پروز رکورددار شدد. درست است؟
    همن‌طور است. تا به حال اتفاق نفتاده ک مرب سه داربی را پشت سر هم ببرد. البته ما نم‌خواهم جاودانه باشم و تنها نگران من بهخاطر مسایل مال است. شاد باورتان نشود که آقا فتح‌ا...زاده از ترسش نم‌خواست به رختکن باد چون پاداش ۴ باز قبل را نتوانسته بود پرداخت کند. شاد او حس م‌کرد اگر به رختکن باد بازکنان پاداش م‌خواهند.
    باور کند شراط مال ما خوب نست و بارها شده نوبت پرداخت پول من رسده ول خودم خواسته‌ام که آن را به بازکنان دیگر بدهند. چه کس باور م‌کند که من ۸ ماه پول نگرفته باشم؟ حت حقوق ماهانه و ا ک رال هم درافت نکرده‌ام ول در جامعه مردم از ما انتظار دارند. همه فکر م‌کنند ما در آساش کامل هستم ول از درون ما خبر ندارند. مقدار از قدم پس‌انداز داریم که از آن خرج م‌کنم. من م‌گوم بازکن باد انگزه داشته باشد ول وقت نم‌توانم چنن پول‌ها بدهم چرا دم از خصوص‌ شدن م‌زنم؟
    امدوارم وزارت ورزش به وضعت باشگاه‌ها استقلال و پرسپولس رسدگ کند چون بازکنان ما با ان نتاج خوب هنوز پاداش نگرفته‌اند و باد انگزه‌ا برا آنها وجود داشته باشد. هستند کسان که در تم استقلال حضور پدا کرده‌اند ول تم‌ها دگر دو برابر به آنها م‌دادند. آنها به عشق ان پراهن آمدند و گذشت کردند.
    اما قبول دارد ان روزها دست فتح‌ا...زاده هم بسته است. شاد او باد از چند جبهه به قضاا مال نگاه کند.
    صددرصد همن طور است. بارها گفته‌ام که از او تشکر م‌کنم چون تک و تنهاست و با دست خال همه را نگه م‌دارد. گاه اوقات پش او م‌نشنم و م‌بنم که چند نفر به او زنگ م‌زنند و حت از خل جاها قرض م‌کند که همه را راض نگه دارد. از آقا عباس وزر محترم ورزش م‌خواهم نگاه وژه به استقلال داشته باشد و از همن ابتدا دست استقلال را بگرد.
    دشب خودتان را جا حمد استل گذاشتد؟
    حتما ان کار را کردم. شاد باور نکند اما همسر من به دنبال استل بود تا با او تماس بگرم و صحبت کنم و بگوم اظهار ناراحت نکند اما نتوانستم تماس بگرم. من هم دوست ندارم استل را در ان شراط ببنم.
    مرب بازنده همشه تنهاست. در ان جور مواقع همه خود را کنار م‌کشند و انتقادات سرازر م‌شود. برا خود من هم ان اتفاقات افتاده است. وقت م‌بازم همه اسم مظلوم را م‌آورند ول ان برام جالب است که وقت م‌برم تمرنات ک طرف دگر باعث برد شده است. در اران انگونه است ول استل مرب جوان است و جرات داشته که ان تم را با آن شراط تحول گرفته و من براش آرزو موفقت م‌کنم.
    به نظر شما استل م‌‌تواند تمش را جمع کند؟
    همه باد به او کمک کنند؛ از مدر تا هوادار باد دست استل را بگرند چون او به تنها نم‌تواند. استل تم خوب دارد و انگونه نست که پرسپولس ضعف باشد. آنها چند نقطه ضعف دارند که م‌توانند برطرف کنند.
    گفته بودد باخت بعد از داربی مثل زلزله م‌ماند. آا الان ان شراط برا پرسپولس رخ داده؟
    منظورم ان بود که همه چز سر مرب خراب م‌شود. باخت در داربی نه تنها زلزله است بلکه مثل سونام م‌ماند و از زلزله بدتر است.

جلال چراغپور:هیبت رحمتی امتیاز فنی نوری را مختل کرد

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، جلال چراغپور کارشناس فوتبال پیرامون بازی دو تیم استقلال و پیروزی گفت: قبل از بازی کاملا مشخص بود که تیمی نبض بازی را در دست میگیرد که برنده میانه میدان باشد یعنی جایی که بنیان و اساس حمله گذاشته میشود. ما در سراسر جریان بازی دیدیم که این برتری میانه برای پیروزی میسر نشد و این دلیل تفاوت مهره های تکنیکی میانه میدان استقلال با پیروزی بود. حضور کرار، جباری، تیموریان، رحمتی ترکیبی را در میانه استقلال به وجود آورده بود که از بازیکنان میانی پیروزی کارآمدتر و روان تر توانسته بودند خط حمله خود را تغذیه کنند.
    وی ادامه داد: برای برد استقلال نباید زیادتر از این دنبال مسائل فنی بگردیم ، کافی است دو دروازبان این دو تیم را با هم مقایسه کنیم آنجایی که سابقه و هیبت رحمتی در هنگام پنالتی امتیاز فنی و تاکتیکی محمد نوری را مختل کرد و باعث شد که وی با ترس ضربه پنالتی را به کنار دروازه بزند.
    چراغپور در انتها گفت: یکی از عوامل دیگر برد استقلال مقابل پیروزی تنوع تکنیکی تعویض های استقلال بود که به نوبه خود توانست انسجام دفاع پیروزی را مختل کند و گل دوم استقلال نتیجه برتری کادر فنی در تعویض ها بود.

نیکی کریمی:شکست پرسپولیس،مبارک همه استقلالی ها

در حالی که نیکی کریمی برد استقلال را تبریک گفت مهناز افشار دیگر بازیگر سینما که مانتوی قرمز رنگ پوشیده بود گفت که به طور اتفاقی این رنگ را انتخاب کرده است.
    به گزارش خبرآنلاین نیکی کریمی و کارن همایونفر در جشن سینمای ایران که شنبه شب برگزار شد از جمله افرادی بودند که برد استقلال مقابل پرسپولیس را تبریک گفتند.در این بین مهناز افشار که لباس قرمز برتن داشت پوشیدن این رنگ را کاملا اتفاقی دانست و گفت که اصلا اهل فوتبال نیست

خسروحیدری: خوشحالم اولین بردم در دربی قاطعانه بود / باید ۶ تایی می شدند

خسرو حیدری در گفتگو با پانا:
    خوشحالم اولین بردم در دربی قاطعانه بود / باید ۶ تایی می شدند
    خبرگزاری پانا: هافبک استقلال گفت: خوشحالم که اولین بردم در دربی با پیروزی قاطعانه همراه بود.
    خسرو حیدری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری پانا با اشاره به برتری استقلال مقابل پرسپولیس اظهار داشت: از اول آمده بودیم تا این بازی را ببریم . دیدار را قدرتمندانه شروع کردیم و دیدید که چقدر موقعیت گل داشتیم.
    وی افزود: هر دو نیمه سوار بازی بودیم و فرصت های زیادی را به هدر دادیم. چند تک به تک داشتیم و به دیرک هم زدیم. به نظرم کار گروهی خیلی خوبی داشتیم و این کار گروهی باعث شد چنین نتیجه ای را رقم بزنیم.
    هافبک استقلال تصریح کرد: اگر حتی نصف موقعیت هایی که داشتیم گل می شد، می توانستیم آن بازی ۶ تایی های معروف را جبران کنیم.

حیدری گفت: پرسپولیس تیم بزرگی است اما این ما بودیم که خیلی خوب بازی کردیم و توانستیم برنده شویم. امیدوارم بتوانیم تا قهرمانی این طور قدرتمندانه بازی کنیم. البته نباید مغرور شویم. بازی های سختی در پیش داریم و ادامه دادن این روند خیلی دشوار است.

Last edited by Nasser_ZRE; 18-09-2011 at 18:47.

4. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

بچه ها از وضعیت رحمتی و مجیدی خبر جدیدی دارید؟
    با توجه به اینکه بازی با سایپا دوشنبه هفته بعد هست ... امیدوارم تا اون موقع برسند ... اصلا نمی تونم قبول کنم با زرین ساعد به مصاف سایپای انصاری فرد بریم!
    Last edited by hojjatinho; 18-09-2011 at 18:48.

6. 2 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با توجه به اینکه بازی با سایپا دوشنبه هفته بعد هست ... امیدوارم تا اون موقع برسند ... اصلا نمی تونم قبول کنم با زرین ساعد به مصاف سایپای انصاری فرد بریم!
    استقلال بدون دروازبان هم با سایپا بازی کنه کاری از دست انصاری فرد و دار و دستش بر نمیاد
    6 تا گل هم از سایپا بخوریم 7 تا میزنیم
    دیگه همه ی تیمها از استقلال میترسن و این مایه ی افتخار ماس

8. 2 کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فكر نكنم مصدوميتشون جدي باشه .فرهاد كه بعد از بازي مصاحبه كرد و اثري از مصدوميت تو چهرش ديده نميشداما سيدو نميدونم كي روش هم بهش استراحت داده
    هادي سوتيو تا نيم فصل تحمل كنيم حله.اگه مشكلي پيش نياد نيم فصل مهدي واعظيرو ميگيريم

ويرايش

الان برنامه پارك ملت سيدو دعوت كرده بود خدارو شكر مشكلي نداشت سالم بود
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 19-09-2011 at 00:15.

10. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

منم با تاخیر نسبتا زیاد برد استقلال رو به همه آبی دلان تبریک میگم!
    تیم که یکدست باشه مدیریتش درست و حسابی باشه (حاجی) همین میشه که رقیب قرمز پوششون سه دربی پیاپی گل نزند... دوستان زیاد صحبت کردند راجع به بازی... به نظر من هم فرهادی عالی بود و البته کرار (سوای از اینکه تو ترکتور هم بود ازش خوشم نمیومد) + پرسپولیس ضعیفی هم خورد به استقلال...
    +
    کلا یاد گرفتیم از خارجی ها کارهای اشتباهشون رو یاد بگیریم... واقعا جای تاسف و خجالت داره...
    هرچند جریان لیزر اون طرفدار پرسپولیس به نظرم واقعا به سود استقال نموم شد... یه جورایی قضیه لیزر مشابه جریان تماشاگر نمای بازی برگشت ایران - استرالیای سال 97 شد. شاید اگه لیزری انداخته نمی شد و پنالتی سریع زده می شد، بازی مساوی میشد و بهتر از این می شد که تو مدت توقف بازی، فشار روحی روانی یکصد هزار نفر طرفدار سرخابی بهش منتقل بشه...
    +
    یه نکته هم بگم:
    دوستانی که هی میان ابراز تاسف می کنن که پست تبریکی ما پاک شد و ... یه زحمتی بکشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را مطالعه کنند! کسی با برد تیمی مشکل نداره یا از اعلام تبریک ناراحت نیست... اما برای جلوگیری از اسپمینگ قانون وجود داره که پست هایی که فقط برای ذکر تبریک ارسال میشن، اسپم محسوب شوند و البته حذف:
    401- بيهوده‌نويسی و Spamming ممنوع! پست‌های بی‌فایده‌ای كه "به اطلاعات مفيد كاربران نيفزايد"، در هر تاپيكی كه داده شده باشد حذف خواهد شد.
    تذکر: با توجه به شمارش پست‌ها و وجود دکمه تشکر در انجمن، ارسال لحظه به لحظه، پست‌های بی‌محتوا، صرفا تبریک، تشکر و امثال این‌ها ممنوع می‌باشد. در جهت تایید یا قدردانی از سایر پست‌ها از کلید تشکر استفاده کنید.
    یاعلی

12. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

لیدر پرسپولیس:چرا قلم پای مجیدی را نمی شکنید تا این قدر به ما گل نزند!

تمرین صبح امروز پرسپولیس در شرایطی برگزار شد که همه چیز تحت تاثیر حضور لیدرهای این تیم و درگیری آنها با محمد نوری قرار گرفته بود.
    پیش از این اتفاقات و قبل از آغاز تمرین کادرفنی با بازیکنان جلسه ای نیم ساعته برگزار کرد.
    ابتدای تمرین درهای ورزشگاه روی هواداران باز نشده بود و همین مسئله باعث اعتراض آنها شد اما بعد از دقایقی استیلی اجازه حضور هواداران را داد.
    تمرین از ساعت ۱۰:۳۰ در زمین درفشی فر آغاز شد. محمد نوری، علی کریمی و مازیار زارع که مقابل استقلال به میدان رفته بودند بعد از گرم کردن بدن خود به همراه محمد منصوری به ریکاوری و دویدن دور زمین مشغول شدند. در این هنگام در شرایطی که نوری در حال تمرین بود ۱۰ تن از لیدرهای عصبانی تیم شروع به داد و بیداد کردند. مخاطب آنها نوری بود.
    آنها به دلیل از دست دادن پنالتی توسط نوری به شدت از او ناراحت و عصبانی بودند. این لیدرها با الفاظی ناشایست این بازیکن را خطاب قرار داده بودند و به شدت علیه او موضع گرفتند. آنها به نوری گفتند که تو بازیکن دایی هستی و دلت با اوست و اعتراض داشتند که چرا سر تمرینات راه آهن می رود و جریمه نمی شود.
    لیدرها همچنین درحالی که با صدای بلند فریاد می زدند می گفتند چرا پنالتی را به بیرون زدی؟ تو که به رحمتی قبلا گل زده بودی چرا پنالتی را خوب نزدی؟ چرا کسی نبود مجیدی را بگیرد؟
    محمد نوری که از این شرایط پیش آمده ناراحت شده بود به سمت فنس رفت و از پشت فنس با لیدرها رو در رو شد. آنها دست هم را گرفته و کشیدند. در این هنگام لیدرها به نوری گفتند بالاخره تمرین تمام می شود و بیرون می آیی.
    هافبک پرسپولیس که از این وضعیت بهت زده شده بود درحالی که سایرین تمرین می کردند در گوشه ای نشسته بود. از بین بازیکنان پرسپولیس علیرضا حقیقی به نوری دلداری می داد. برخی از بازیکنان این تیم می گفتند وقتی پنالتی اعلام شد هیچ کس جرات نداشت پشت توپ قرار گیرد و نوری مجبور شد پشت توپ برود

وقتی لیدرها در حال جر و بحث با نوری بودند علی کریمی و حمید استیلی برای آرام کردن فضا به سمت آنها رفتند.
    * عده ای از هواداران تیم که پشت در مانده بودند با صدای بلند اعتراض می کردند. علی کریمی که شاهد این سر و صداها بود با ناراحتی گفت این چه طرز صحبت کردن است و باید با احترام بگویید که لطفا در را باز کنید. او سپس به هواداران گفت مگر ما بازیکنان از این شرایط خوشحالیم؟
    *لیدرهای پرسپولیس که حسابی تمرین را تحت تاثیر خود قرار داده بودند همچنان با صدای بلند فریاد می زدند و می گفتند بازیکنان بی غیرت هستند. حمید استیلی به سمت لیدرها رفت و به آنها گفت کم کاری از طرف ما بوده اما بعد از تمرین در خدمت شما هستم.
    * لیدرها در ادامه نشان دادن ناراحتی خود فریاد می زدند ذوبی ها و تراکتوری ها بازیکن خارجی گرفتند ما هم بازیکن خارجی گرفته ایم. چرا مهدوی کیا جذب نشد؟ مگر نمی بینید سمت راست ما اتوبان شده است؟
    * لیدرهای پرسپولیس با فریادهای خود می گفتند شما بازیکنان خجالت نمی کشید در تمرین حاضر شده اید؟
    *ترکش عصبانیت لیدرها خبرنگاران را هم گرفت. آنها به خبرنگاران می گفتند که از جایگاه خود خارج نشوند. لیدرها رو به بازیکنان می گفتند این همه پول می گیرید مگر ما پول می گیریم که در تمرین شرکت کنیم. آیا این پول ها حقتان است؟ اگر ما بازیکن بودیم و به استقلال باخته بودیم یک هفته عزاداری می کردیم.
    * بازیکنانی مثل جواد کاظمیان و مازیار زارع که ریکاوری شان تمام شده بود به سمت لیدرها رفتند و با آنها در مورد نوری صحبت کردند.
    *پس از پایان تمرین نوری درحالی که سعی می کرد فاصله خود را با لیدرها حفظ کند به سمتشان رفت و با آنها مشغول صحبت شد.
    وی به لیدرها گفت: من بعد از بازی سعی کردم که کمتر مصاحبه کنم. حال خودم خوب نیست و بابت از دست دادن پنالتی خیلی ناراحت هستم.
    در این وقت یکی از لیدرها گفت: شما بازیکنان سر الویه با هم دعوا می کنید. در بازی تمرکز ندارید. چرا مدیرعامل به ورزشگاه نیامده بود؟ چرا باشگاه جواب کری های فتح الله زاده و مظلومی را نمی دهد؟
    لیدرها همچنین در ادامه اعتراض های خود به شدت به محمد نصرتی ایراد گرفتند. آنها از اینکه او بعد از بازی وقتی دوربین تلویزیونی به سمتش رفته و با لبخند پاسخ داده ناراحت بودند و می گفتند: بازیکنی که با استقلال قرارداد می بندد و بعد به پرسپولیس می آید همین طور هم می شود. انگار آقا آمده بود سیزده بدر! چرا نباید یکی از این بازیکنان وقتی پنالتی شده سینه سپر کنند و پشت ضربه قرار گیرند؟
    نوری در ادامه صحبت های خود با لیدرها گفت: من برای چه در پرسپولیس ماندم؟ ماندم تا به این تیم کمک کنم. مگر نمی توانستم به تیم دیگری بروم؟ از شدت ناراحتی نمی دانم چه کار کنم.
    علی کریمی که از نحوه برخورد لیدرها ناراحت بود به حالت اعتراض به او گفت: این چه طرز برخورد است؟ طرف پنالتی نزده دلیل نمی شود این رفتارها را کنید.
    در این هنگام لیدری که ضارب علی دایی بود اجازه نمی داد خبرنگاران وارد محوطه بازیکنان شوند.
    * علی کریمی به سمت هواداران ناراحت پرسپولیس رفت و به آنها گفت: می دانیم که شما ناراحت هستید اما نباید این کارها را کنید. این کارها حاشیه های تیم را بیشتر می کند. من هم قبول دارم؛ باخت بدی بود ولی با این برخوردها چیزی درست نمی شود. مگر می توان بازی را برگرداند. کل تیم از این اتفاق ناراحت است.
    در این وقت یکی از هواداران به کریمی گفت: چرا کاشانی جواب کری های فتح الله زاده را نمی دهد و کریمی هم پاسخ داد: من که دیگر نمی توانم در این باره صحبت کنم. من حرف هایی که باید از جانب خودم می زدم را زدم. هیچ وقت هم در زمین کم فروشی نکردم.
    یکی دیگر از هواداران به کریمی گفت چرا مقابل استقلال مهاجم نوک بودی و کاپیتان سرخپوشان هم گفت: من هم بازیکن هستم و این مربی است که می گوید چه کسی کجا بازی کند.
    * محمد نوری که تمام این وقت را در حال صحبت با لیدرها بود پس از پایان صحبت هایش با آنها دست داد و به رختکن رفت.
    * لیدرهای باشگاه همچنین داد می زدند که چرا قلم پای مجیدی را نمی شکنید تا این قدر به ما گل نزند!
    * وقتی تمرین تمام شد لیدرها که منتظر خروج بازیکنان از زمین بودند با غلامرضا رضایی روبه‌رو شدند. آنها با این مهاجم برخورد بدی کردند تا او هم از کوره در برود و با آنها دست به یقه شود. رضایی به لیدرها گفت: فکر کرده اید چه خبر است که این طور داد و بیداد می کنید؟ در این هنگام علی کریمی که به رختکن رفته بود بار دیگر بازگشت.
    وی به لیدرها گفت چرا بلند صحبت می کنید؟ لیدرها هم به او گفتند ما به احترام شما چیزی نمی گوییم اما کریمی در پاسخ گفت احترام من را دارید این طور رفتار می کنید؟
    کریمی بار دیگر به هواداران گفت: عزیزانم با این رفتارها چیزی درست نمی شود. این کارها معنی ندارد اما یکی از هواداران به کریمی گفت چرا بازیکنان پرسپولیس به تمرین راه آهن می روند و او گفت: من نمی توانم در این باره صحبت کنم.
    لیدرها که اجازه نمی دادند خبرنگاران اتفاقات رخ داده را پوشش دهند با اعتراض علی کریمی روبه‌رو شدند. وی به لیدرها گفت: چرا جلوی خبرنگاران را می گیرید؟ آنها می دانستند که امروز چنین اتفاقاتی رخ می دهد و به همین دلیل هم آمده اند. آمده اند که همین چیزها را بنویسند. مگر خبرنگاران دزدی می کنند؟ این اتفاقاتی است که رخ داده و نمی توان روی آن سرپوش گذاشت.
    کریمی رو به هواداران ادامه داد: حرف حساب جواب ندارد. مگر سال گذشته پرسپولیس ۵ باخت پشت سر هم نیاورد؟ استقلال هم در آزادی به تراکتورسازی باخت. شما بگویید ما چه کار کنیم؟
    * تمرین پرسپولیس امروز در حالی به پایان رسید که حمید استیلی از لیدرها خواست به اتاق او بروند تا با آنها صحبت کند.
    به گزارش فارس علیرضا محمد و ابراهیم شکوری غایبان تمرین بودند. نکته قابل توجه در تمرین پا به توپ شدن اولادی بود.

پروین: اگه من مربی استقلال بودم، این پرسپولیس رو ۶ تایی می‌کردم!

صحبت‌های علی پروین پس از پایان داربی هفتاد و یکم شنیدنی‌تر از آن چیزی بود که بتوان به‌راحتی از آن گذشت.
    سلطان محبوب سرخ‌ها که از شکست تیمش مقابل استقلال بسیار ناراحت بود، در حالی مقابل همایون بهزادی و فرامرز ظلی در مورد داربی صحبت می‌کرد که به قول معروف خون جلوی چشمانش را گرفته بود. پروین که معتقد بود حقیقی می‌توانست گلر اول سرخ‌ها برای داربی باشد، بدون توجه به اتفاق‌ها و درگیری‌های چهارشنبه شب، به حمایت از گلر جوان سرخ‌ها پرداخت: «من به حمید استیلی هم گفته بودم که حقیقی رو بذار توی گل! برای این بازی حقیقی بهتر بود! استقلال تا قبل از گل اول از پرسپولیس ترس داشت، گل رو که زدن همه‌چی به‌هم ریخت و وضع خراب شد. میثاق گل بدی خورد، گلی که به استقلال جون داد و استقلالی‌ها از ترس اومدن بیرون.»
    پروین که به گفته آمار سلطان داربی‌ها محسوب می‌شود، حسابی از عملکرد پرسپولیس شاکی است: «پرسپولیس در این بازی خیلی شل داد. اون گل اول باعث شد تا شیرازه تیم به‌هم بخوره و استقلال حمله کنه. باور کن که اگه من بودم، چند تا دیگه هم می‌زدم! اگه من سرمربی استقلال بودم و با این پرسپولیس بازی می‌کردم، شیش تا می‌زدم و پرسپولیس رو شیش‌تایی می‌کردم!»
    سلطان همچنان به بررسی نقاط ضعف پرسپولیس می‌پردازد. او دست روی نقطه قوت استقلال و البته نقطه ضعف پرسپولیس می‌گذارد: «آقا عجب بازیکنیه این مجتبی جباری! حرف نداره. همه استقلال رو کاکل جباری می‌چرخه. هر کاری دلش خواست کرد. پرسپولیسی‌ها همه برنامه‌شون روی مجیدی بود. هی در مورد اون حرف می‌زدن و می‌گفتن برای مجیدی برنامه داریم، ولی اگه اینها زرنگ بودن یه برنامه برای جباری می‌چیدن تا وسط زمین رو اینطوری از دست ندن. بازم می‌گم... جباری عالی بود و همه کار کرد.»
    هرچند خیلی‌ها فرهاد مجیدی را به خاطر گلی که به پرسپولیس زد، یکی از چهره‌های شاخص داربی هفتاد ویکم می‌دانند ولی سلطان نظر دیگری دارد: «مجیدی هم خوبه... توی این سن و سال هم خوب می‌دوه و هم خوب گل می‌زنه ولی بازم می‌گم که جباری یه چیز دیگه است. مجیدی خیلی توی چشمه و همه مجیدی را می‌بینن ولی استقلال روی کاکل جباری می‌چرخه. مجیدی یه گل خیلی خوب زد ولی جباری هم گل زد و هم پاس گل داد.»‌

دربی ۷۱ تهران با تمام اشک ها و لبخندهایش به پایان رسید

دربی ۷۱ تهران با تمام اشک ها و لبخندهایش به پایان رسید. آبی پوشان تهرانی بازی بزرگ سال را ۲ بر صفر بردند تا قرمزهای پایتخت سومین شکست
    دربی ۷۱ تهران با تمام اشک ها و لبخندهایش به پایان رسید. آبی پوشان تهرانی بازی بزرگ سال را ۲ بر صفر بردند تا قرمزهای پایتخت سومین شکست متوالی خود را تجربه کنند اما دربی به لحاظ فنی چیزی برای ارائه نداشت.دربی ۷۱ تمام شد اما بار فنی نازل این دیدار را نمی توان نادیده گرفت و از کنار آن به راحتی گذشت. استقلال و پرسپولیس در حالی به مصاف یکدیگر رفتند که کارلوس کوئیروش ناظر ویژه دیدار بزرگ سال بود و بازی ۲ تیم بزرگ ایران را از نزدیک می دید اما سوال اینجاست که کوئیروش از فوتبال سطح پایین ۲ تیم که در حد و اندازه خودشان نبود و در سطح محلات برگزار شد، چه برداشتی داشته است.کوئیروش در گذشته هم اعلام کرده بود که فوتبال ایران لیاقت هوادارانش را ندارد و به نظر می رسد پس از دربی تهران روی موضع قبلی خود تاکید بیشتری داشته باشد چرا که استقلال و پرسپولیس به عنوان ۲ تیم بزرگ و پر هوادار ایران و حتی آسیا به هیچ عنوان نتوانستند به لحاظ فنی به اندازه نام و اعتبار خود ظاهر شوند و شاهد نمایش ضعیفی از آنها بودیم.استقلال البته بازی به مراتب بهتر و روانتری ارائه کرد اما پرسپولیس یک تیم ضعیف، بی برنامه و بی تاکتیک بود که روند بسیار بد شاگردان استیلی در طول ۹۰ دقیقه، روی عملکرد بازیکنان پرویز مظلومی هم تاثیر گذاشته بود و باعث افت فاحش بازی به لحاظ فنی شده بود. استقلال هر چند دربی را برد اما به دلیل حساسیت بیش از حد و نمایش ضعیف پرسپولیس، استقلال هم تیم همیشگی نبود و نتوانست عملکرد مطلوبی داشته باشد.دربی ۷۱ تمام شد و به تاریخ پیوست اما طبق پیش بینی و مطابق انتظار بازی بزرگ سال مثل همیشه تحت تاثیر حساسیت بیش از حد قرار گرفت و نتوانست به لحاظ فنی حرفی برای گفتن داشته باشد. استقلال البته چند موقعیت خوب داشت و ۲ بار هم توپ را به تیر دروازه پرسپولیس کوبید؛ اما دربی در مجموع در حد نام و اعتبار ۲ تیم نبود تا باز هم به این مساله اعتراف کنیم که دربی تهران زیبا و تماشاگر پسند نبوده و نیست و شاید در آینده هم نباشد. حساسیت دربی آنقدر زیاد است که هیچگاه رضایت علاقمه مندان را به لحاظ فنی برآورده نکرده و نمی تواند یک بازی کلاسیک تمام عیار باشد

درددل مظلومی در رختکن

در رختکن استقلال بعد از پیروزی قاطع مقابل پرسپولیس شوروشعفی و صف ناشدنی حاکم بود
    در رختکن استقلال بعد از پیروزی قاطع مقابل پرسپولیس شوروشعفی و صف ناشدنی حاکم بود به طوری که همه بازیکنان سراز پا نمی شناختند و طوری هلهله می کردند که گویی فاتح لیگ برتر شده اند. البته شیرینی این پیروزی با صدرنشینی لیگ برایشان دو میزان هم شد اما با این وجود حکایت پرویزمظلومی چیز دیگری بود.سرمربی استقلال جمعه شب در حالی که به واسطه خوشحالی فتح سه باره دربی صدایش می لرزید در رختکن تیم خطاب به اطرافیانش می گفت: این پیروزی پاسخی بود به همه آنهایی که بعد از شکست به تراکتورسازی از هر فرصتی برای کوبیدن من استفاده کرده و دلشان می خواست زمین خوردنم را ببینند. آنها فکر می کردند استقلال دربی را می بازد و پس از آن همه چیز برای کوبیدن من فراهم می شود. اما به لطف خدا پرسپولیس را بردیم و حالا دیگر نمی دانم منتقدانی که در طول هفته گذشته این همه جاروجنجال راه انداختن چه حرفی برای گفتن دارند.

ایا مظلومی رویای بزرگ ناصرخان را تحقق خواهد بخشید؟

ناصرخان ارزویش به عنوان سرمربی استقلال , قهرمانی در اسیا بود , اما با بدشانسی در اخرین گام در رسیدن به ان ناکام ماند. باید قهرمانی اسیا را تقدیم ناصرخان کنیم چرا که جامهای دیگر بسیار کوچکتر از نام بزرگ استقلال و ناصرخان حجازی است , هر چند برای بعضی ادمهای کوچک بالاترین افتخارها تنها در سطح کشور و انهم به هر طریقی معنا دارد. اما از انجا که امسال بزرگانی همچون پورحیدری و مظلومی و فرهاد مجیدی در استقلال حضور دارند قهرمانی در اسیا و کسب سومین ستاره افتخار تنها چیزی است که به طور کامل عطش هواداران واقعی استقلال را سیراب میکند. استقلال امسال با مربی با دانشی همچون پرویز مظلومی شانس مناسبی برای انجام اینکار بسیار دشوار و تاریخی دارد و هوداران هوشیار استقلال باید پشتیبانی خود از این مربی باشخصیت استقلالی برای کسب این افتخار بزرگ تاریخی را افزایش دهند و مراقب فعالیتهای مشکوک عده ای را که سعی در ایجاد تفرقه در استقلال را دارند باشند. این عده سعی کردند با بزرگ جلوه دادن یک باخت کم اهمیت که در مسیر قهرمانی هر تیمی در یک سال کاملن طبیعی و گریزناپذیر است ناجوانمردانه ترین حملات را به سوی مظلومی و استقلالی های واقعی روانه کنند و متاسفانه عده بسیار معدودی از افراد فریب این ریاکاران را خوردند اما مظلومی باهوش تر از این حرفها بود و با کسب سومین برد پیاپی در دربی هم اسم خود را در تاریخ استقلال جاودانه کرد و هم با کسب صدرنشینی نقشه شوم دشمنان استقلال را بر اب کرد. زنده باد استقلال , زنده باد مظلومی باتعصب , ما به سمت کسب سومین ستاره اسیایی خود رهسپاریم.

نظری جویباری :جواب کری ها را در زمین دادیم

علی نظری جویباری معاون اول باشگاه استقلال گفت: در ابتدا کسب سومین برد پیاپی مقابل رقیب سنتی و کسب صدمین امتیاز استقلال در ادوار دربیها را به تمام تماشاگران و عاشقان استقلال تبریک عرض میکنم
    علی نظری جویباری معاون اول باشگاه استقلال گفت: در ابتدا کسب سومین برد پیاپی مقابل رقیب سنتی و کسب صدمین امتیاز استقلال در ادوار دربیها را به تمام تماشاگران و عاشقان استقلال تبریک عرض میکنم. خوشحالم که مقتدرانه حریف را بردیم و هیچگونه حرف و حدیثی هم باقی نگذاشتیم چرا که حریف سال قبل سعی داشت دو برد رفت و برگشت ما را با بیان مسائل بلا وجه لوث کند اما شکر خدا طوری فاتح دربی شدیم که صدای خیلیها در نمی آید و در سکوت به سر میبرند و به قولی پاسخ کری ها را در زمین مسابقه دادیم.
    وی ادامه داد: من کارشناس فنی نیستم اما مثل همه هواداران اعتقاد دارم که همه بازیکنان در حد خودشان بودند و نفر به نفر از حریف خود سر بودند. اگر پدیده ای به اسم تیر دروازه و واقعیتی به نام شانس وجود نداشت نتیجه ای باورنکردنی رقم خورده بود. اینهم از شانس و اقبال ما بود که توپها یا به تیر میخورد یا به مدافعان حریف یا با حداقل اختلاف به خارج می رفت اما باز جای شکرش باقیست به حداقل لیاقت خود رسیدیم و شرمنده هواداران خود مانند هفته قبل نشدیم.
    نظری افزود: اعتقاد دارم این اولین برد ما مقابل پیروزی در سال جاری نیست. یکبار در فصل نقل و انتقالات آنها را به سختی شکست دادیم اما عده ای سعی کردند آنرا کمرنگ کنند ،در مسابقه جمعه مشخص شد هنر مدیریت و تیم بستن استقلال در چه حدی است و استقلال امسال از چه عیاری برخوردار است.
    معاون اول باشگاه استقلال در انتها گفت: در حال حاضر بزرگترین مشکل ما دغدغه مالی است. امیدوارم با نظر مثبت وزیر محترم ورزش این مشکل هر چه سریعتر مرتفع شود و بتوانیم به تعهدات خود به بازیکنان عمل کنیم. به هر حال این حق طبیعی آنهاست که مطالبات خود را بخواهند و از آنها ممنونیم که ما را درک میکنند و همراه ما هستند تا این دوره را بگذرانیم. در پایان از همه هواداران تشکر ویژه ای دارم که حامی ما هستند ، امیدوارم با ادامه روند موفقیتها، دل آنها را شاد کنیم.

محسن یوسفی: اگر شوت من گل می‌شد یک شب رویایی داشتم/ پرسپولیس مشکل خلاقیت و کار گروهی دارد

سایت گل ـ محسن یوسفی هافبک چپ پای استقلال در بازی با پرسپولیس به عنوان یار تعویضی وارد زمین شد و اتفاقا بازی خوبی را به نمایش گذاشت. او در گفت‌وگو با خبرنگار سایت گل در مورد بازی می‌گوید: « به نظر من یکی از قشنگ‌ترین دربی‌های چند سال اخیر بود. ما خیلی زود به گل رسیدیم و می‌توانستیم با اختلاف سه یا ۴گل به برتری برسیم درضمن معتقدم که پرسپولیس به غیر از ضربه پنالتی موقعیت جدی دیگری نداشت.»
    او ادامه می‌دهد:« نمی‌توان گفت اگر پنالتی پرسپولیس گل می‌شد نتیجه طور دیگری رقم می‌خورد. اگر این اتفاق می‌افتاد شاید شرایط پرسپولیس بهتر می‌شد یا اینکه ما بازی بهتری انجام می‌دادیم. ولی همه دیدند که بعد از ضربه پنالتی موقعیت‌های زیادی را از دست دادیم.»
    یوسفی در پاسخ به این سوال که چرا پرسپولیس ضعیف بود خاطرنشان می‌کند:« پرسپولیس بازیکنان بسیار خوبی دارد ولی بازیکنان استقلال خلاق‌تر و باهوش‌تر هستند. من معتقدم پرسپولیس در هوش، خلاقیت و بازی گروهی مشکل دارد و همین موضوع به آنها ضربه زد.»
    یوسفی که به عنوان بازیکن تعویضی به میدان آمد خاطرنشان می‌کند:« قبل از بازی می‌دانستم که فرصت بازی به من می‌رسد. پرویز مظلومی به من گفت که به سمت چپ بروم و به میثم حسینی کمک کنم چون کریمی از آن سمت به دروازه استقلال نزدیک می‌شد. البته من نفوذ هم کردم و یک شوت هم زدم که اگر گل می‌شد یک شب رویایی داشتم.‌»

bordobakht

14. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

منم در گذشت ناصر خان رو تسلیت میگم .
    ولی واقعا پیروزی در دربی 71 خیلی چسبید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

من می خوام در این تاپیک عضو شم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •