تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 154 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض برلوسکوني روسونري را خلوت مي‌کند!

ورزش۳: ميلان کهنه‌سوارانش را يک به يک از دست مي‌دهد. فليپو اينزاگي و گنارو گاتوزو همانند آلساندرو نستا در پايان فصل جاري رقابت‌هاي فوتبال روسونري را ترک خواهند کرد تا بخشي از پروژه صرفه‌جويي برلوسکني در باشگاه به اجرا درآيد. قرمز و مشکي‌پوشان شهر ميلان دو بازمانده ديگر از تيم قهرمان جهان در سال 2006 را از دست مي‌دهند. جمعه شب فيليپو اينزاگي و گنارو گاتوزو اعلام کردند، ميلان را در پايان فصل جاري ترک مي‌کنند. يک روز پيش از اين هم آلساندرو نستا، مدافع ميلان در نشستي خبري خداحافظي‌اش را اعلام کرده بود. اين بازيکن 36 ساله درباره علت تصميم خود هم ابراز داشت، شمار بازي‌هاي ميلان براي او بسيار زياد بوده و از همين رو در در انديشه پيوستن به ليگ حرفه‌اي آمريکا MLS است. نستا در اين نشست خبري گفت: "برنامه بازي‌هاي ميلان به خاطر حضورش در ليگ قهرمانان اروپا،‌ سري A و جام حذفي بسيار فشرده است. نمي‌توانم به طور پيوسته بازي کنم؛ هميشه هم نمي‌توانم روي نيمکت بنشينم. ترجيح مي‌دهم جايي بروم که با فشار کمتري همراه باشد. ميلان قرارداد يک ساله‌اي را به من پيشنهاد داد ولي آن را رد کردم. بايد پذيرفت که براي هميشه هم نمي‌توان بازي کرد. فوريه گذشته اين تصميم را گرفتم." هفته‌ها پيش از آن که روزنامه «لا رپوبليکا» بنويسد، سيلويو برلوسکوني، مالک ميلان در انديشه صرفه‌جويي در باشگاهش افتاده است. اين روزنامه در شماره چهارشنبه خود همچنين نوشته بود، بر اساس برنامه‌ريزي‌هاي برلوسکوني قرار است قرارداد بازيکنان تجديد شده و دستمزد آنها در هر فصل حداکثر 2 ميليون يورو کاهش يابد. از اين گذشته کاهش فهرست بازيکنان هم در برنامه‌هاي نخست وزير پيشين ايتاليا جاي دارد. نستا يکي از 10 بازيکني است که قراردادشان در تابستان پيش رو به پايان مي‌رسد. اين مدافع مياني پس از 241 بازي در سري A با پيراهن ميلان و لاتزيو آمريکا را هدف بعدي خود برشمرد: «مي‌خواهم جايي بازي کنم که سرعت و شتابش اين اندازه بالا نباشد. تجربه آمريکا چندان هم بد نيست و ماجراجويي فوق‌العاده‌اي به نظر مي‌رسد. تا زماني که قراردادي را امضا نکنم، نمي‌توانم هيچ حرفي بزنم.» جمعه شب هم فيليپو اينزاگي و گنارو گاتوزو خداحافظي خود را از ميلان اعلام کردند. اينزاگي خطاب به هواداران اين باشگاه ايتاليايي گفت: براي خودمان بازي کردم و پيروز شدم. پيوسته با اين احساس بودم و هيچ کس هم اين حس را از من نخواهد گرفت.

2. 5 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

دليل قهرمان نشدن ميلان از ديد کاسانو

آنتونيو کاسانو، مهاجم ايتاليايي باشگاه ميلان بر اين باور است که تيمش مي توانست عنوان قهرماني اسکودتو را از آن خود کند؛ البته به شرطي که تيمش با اين همه مصدوميت مواجه نمي شد.

آنتونيو کاسانو در تازه ترين صحبت هاي خود اعلام کرد که زماني که او مجبور به يک عمل جزئي جراحي بر روي قلب خود شد ، ترس اين را داشت که ديگر نتواند فرزندش را ببيند.

اين ملي پوش ايتاليايي که حال سلامت کامل خود را بازيافته است و از حدود يک ماه پيش به ميادين بازگشته ،در جريان بازي رفت برابر رم که با نتيجه 3-2 به نفع ميلان پايان يافت در فرودگاه رم دچار سرگيجه شد و بعد به بيمارستان منتقل شد و سرانجام مجبور به جراحي بر روي قلب خود شد.

کاسانو در مصاحبه با شبکه اختصاصي باشگاه گفت :"در بازي با رم حالم خوب بودو خوشحال از اينکه در 15 دقيقه پاياني به زمين مسابقه مي آمدم.در هواپيما نيز احساس خوبي داشتم که ناگهان پس از فرود هواپيما و در فرودگاه احساس سرگيجه کردم و نمي توانستم با چشم چپم به خوبي اطراف را ببينم.س از به هوش آمدن پزشک به من گفت که من را به بيمارستان منتقل کرده اند و من نمي توانم فعلا از بيمارستان مرخص شوم.رهنگامي که من را به بيمارستان مي بردند،سعي مي کردم صحبت کنم. اما کلمات گويي از دهانم خارج نمي شدند و در آن لحظه من تنها به فرزندم فکر مي کردم که ديگر نتوانم او را ببينم"

پس از اين صحبت هاي احساسي و عاطفي آنتونيو کاسانو به جريان مسابقات و فصلي که گذشت بازگشت و بازيکن سابق سمپدوريا در اين رابطه گفت:"در مرحله اول بايد به يوونتوس تبريک بگوييم اما ما گويي يک ميليارد مصدوميت داشتيم که تمامي نداشت ؛اگر اينطور نمي شد ما مي توانستيم دست کم 6 يا 7 امتياز بيشتر از امتيازي که در حال حاضر داريم کسب کنيم. ما فاصله اي با يوونتوس نداريم اما ما قوام و استقامت آن ها را نداشتيم اما ميلان به هر حال تلاش خود را براي پيروزي ادامه داد که در نهايت موفق به اين مهم نشد اما فصل آينده تمام تلاش خود را بکار خواهيم گرفت"

کاسانو در بخش پاياني صحبت هايش اعتراف کرد که به شدت اميدوار است که پاتو در ميلان بماند.اين ستاره برزيلي به دليل مشکلات و مصدوميت فراواني که داشته ،ممکن است از ميلان جدا شود و اين روزها خبر انتقالش به پاري سن ژرمن به گوش مي رسد اما کاسانو بر اين باور است که اگر ميلان به او اجازه جدايي دهد، حرکت احمقانه اي کرده است.

او ادامه داد:"زماني که در رابطه با پاتو صحبت مي کنم ،هميشه او را تحسين مي کنم چرا که فکر مي کنم او پتانسيل اين را دارد تا پس از مسي بهترين استعداد در جهان شود و اميدوارم که او قدرتمند تر از گذشته بازگردد"

کاسانو پس از به اتمام رساندن ليگ در روز يکشنبه خود را براي حضور در يورو 2012 آماده مي کند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دلايل ترک ميلان توسط پيرلو

بازي ساز يوونتوس در صحبتهايي به انتقاد از سياستهاي مربي روسونري پرداخته است.

آندره آ پيرلو بازي ساز ايتاليايي باشگاه يوونتوس در صحبتهايي اعلام کرده که در طول دوران حضور او در ميلان، ماسيميليانو الگري ، مربي روسونري ، مارک فان بومل و ماسيمو آمبروزيني را به او ترجيح مي داده و اين يکي از دلايل اصلي جدايي او از رختکن روسونري بوده است

پيرلو درتابستان سال 2011، تصميم گرفت تا قراردادش را با روسونري تمديد نکرده و ميلان را به مقصد يوونتوس ترک کرد و دراولين فصل حضورش در يووه، با اين تيم به قهرماني رسيد.

پيرلو در صحبتهايي به گاتزتا دلوسپورت گفت:« الگري مي خواست تابا فان بومل يا آمبروزيني در نوک خط دفاع بازي کند و من مي بايست پستم را تغيير مي دادم و تمايلي به اين کار نداشتم؛ پس به جاي آن، به يوونتوس آمدم.»

پيرلوي 32 ساله درادامه صحبتهايش به تمجيد از کنته پرداخت و گفت:« کنته مربي بزرگي است. من در طول سالها، مربيان فراواني داشته ام ولي هيچ کسي به اندازه کنته در کارش وسواسي و ريز بين نيست و در توضيح دادن موضوعات و مسائل هم بي نظير است.از نظر تاکتيکي و آموزي ،به نظر من، او حتي بهتر از کارلو آنچلوتي و مارچلو ليپي است»

يوونتوس در حال حاضر خود را براي آخرين بازي اش در رقابتهاي اين فصل سري آ مقابل آتالانتا آماده مي کند و بعد از آن در روز 20 مي در فينال کوپا ايتاليا مقابل ناپولي قرار خواهد گرفت.

Last edited by dogh; 12-05-2012 at 16:34. دليل: افزودن خبر

4. 4 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

از اون نسلی که چند سال طلایی برای میلان تو اروپا ساخته بودن و با پیروزی 1-2مقابل لیورپول قهرمان باشگاهای اروپا شده بودن غیر ماسیمو امبروزینی دیگه کسی نمونده

6. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

از اون نسلی که چند سال طلایی برای میلان تو اروپا ساخته بودن و با پیروزی 1-2مقابل لیورپول قهرمان باشگاهای اروپا شده بودن غیر ماسیمو امبروزینی دیگه کسی نمونده
    بین پیرمردهاش میگی
    پاتو و سیلوا هم بودنا

8. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ون بومل با چشمانی گریان: میلان برای من یک خانواده واقعی بود

مارک ون بومل بعد از حضور یک فصل و نیمی خود با پیراهن روسونری، این باشگاه را در پایان فصل ترک خواهد کرد. اگرچه او مدت زمان زیادی را همراه میلان نبوده است، اما نمیتواند در حالی که آخرین سخنان خود در مورد ترک میلان را بر زبان می آورد، از ریزش اشکهای خود جلوگیری کند.
    میلان در دیدار فردا مقابل نوارا، علاوه بر نستا، زامبروتا، گتوزو، سیدرف، و اینزاگی، حتی مارک ون بومل را نیز از دست خواهد داد و شاهد آخرین حضور این بازیکنان با پیراهن روسونری در میادین خواهد بود.

ژنرال میلان در آخرین مصاحبه خود با کانال اختصاصی میلان از تصمیم بر خداحافظی خود با روسونری میگوید:

چیزی که اکنون میخواهم بگویم، بیان آن برای من بسیار سخت است. حتی پس از مدت زمان نه چندان طولانی یک سال و نیم که در این باشگاه حضور داشته ام، ترک آن برای من به هیچ عنوان آسان نخواهد بود.

من از ابتدای حضورم در این باشگاه عنوان کرده بودم که میلان برای من یک خانواده واقعی بوده است. من از روز اولی که در این باشگاه حضور پیدا کردم مورد توجه دوستانه همه اعضا قرار گرفتم، میخواهم در همین لحظه از همه آنها تشکر کنم. زنده باد میلان قدرتمنـد.

من هم میروم، بعد از یک سال و نیم، البته رفتن من مانند اینزاگی و یا نستا بعد از حضور 10 ساله در این باشگاه نخواهد بود، اما بسیار برایم سخت است. گالیانی، میخواهم از شما تشکر کنم که مرا در باشگاه خود پذیرفتید.

من هر آنچه میتوانستم برای میلان انجام دادم، سال گذشته قهرمان کالچو شدیم، اما در این فصل نتوانستیم آن را تکرار کنیم. برای من بسیار سخت بود که به این باشگاه نه بگویم، اما اکنون به هلند باز میگردم و در کنار خانواده خود قرار میگیرم.

من به پی اس وی میروم و میخواهم در آینده مربی این تیم باشم. به هر حال شاید به زودی شما را باز هم ببینم، شاید این بار به عنوان مربی.

بدین ترتیب مارک ون بومل به دوران یک سال و نیم حضور خود در میلان خاتمه داد و راهی هلند خواهد شد. میلان برای تمدید یک ساله قرارداد ون بومل به وی پیشنهاد داده بود اما به نظر میرسید ون بومل بنا به دلایل شخصی تمایل به حضور در کشور خود یعنی هلند را داشته است.
    ون بومل در ژانویه 2011 به میلان پیوست و با میلان قهرمان اسکودتو 11-2010 و همچنین قهرمان سوپرکاپ اروپا در همین فصل شد. وی در مدت یک فصل و نیم حضور خود در میلان در 46 دیدار رسمی برای این باشگاه به میدان رفت.

کاسانو: میلان با شما مانند یک پادشاه رفتار می کند

آنتونویو کاسانو فصل بسیار عجیبی را در میلان سپری کرد. ابتدا در تابستان گذشته به نظر میرسید که او میلان را ترک کند، اما در میلان ماندنی شد و حتی در هفته های ابتدایی فصل یکی از ستارگان روسونری به شمار میرفت.

اما آن حادثه ناگوار بعد از دیدار مقابل رم و حمله قلبی که به وی دست داد باعث شد تا کاسانو در مدت بیش از 5 ماه دیدارهای میلان را از دست دهد. ا
    کنون ستاره 29 ساله میلان به میادین بازگشته و همچنان مانند سابق به درخشش خود ادامه میدهد. او حتی خواهد توانست تیم میلی ایتالیا را در رقابت های یورو 2012 همراهی کند.

فنت آنتونیو در مصاحبه با کانال اختصاصی میلان از زندگی خود در میلانلو میگوید:

میخواهم به دیگران کمک کنم و از صحبت کردن در مورد خودم لذت نمیبرم. من در این جا با همه بازیکنان و کادر فنی راحت هستم، با جوان ترین عضو میلان تا بزرگترین ستارگان میلان احساس راحتی میکنم.
    اگر نظر من در مورد پتانسیل های دنیای فوتبال را بخواهید، الکساندر پاتو از نظر من بعد از لیونل مسی بزرگترین ستاره جهان است.

من فقط توانایی این را دارم تا در مورد فوتبال صحبت کنم، من تقریبا تمام لیگ های فوتبالی را تماشا میکنم، و همین مساله باعث بروز مشکل بین من و همسرم شده است، چرا که من همیشه در حال تماشای مسابقات فوتبال هستم.

زمانی که تنها 10 روز از حضور من در میلان میگذشت، احساس حضور در بهشت به من دست داد. در این جا همه با شما طوری رفتار میکنند که گویی شما یک پادشاه هستید، چه در زمین و چه در میلانلو.

من نمیدانم چطور میتوانم این محیط را ترک کنم، آنها که میلان را ترک میکنند به زودی حسرت آن را خواهند خورد. حتی زمانی برلوسکنی به من گفت که همیشه میتوانم با او در تماس باشم، حتی در زمان هایی مانند ساعات شب نیز میتوانم روی کمک او حساب کنم.

برلوسکنی یک انسان بسیار خلاق است، شما میتوانید او را شماره 10 میلان بدانید. میخواهم در میلان بمانم، و دوست ندارم هیچ دلیلی باعث جدایی من از میلان شود. در اینجا همه چیز کامل است.

مشکل با میلان در تابستان؟

روز ایتالیا-اسپانیا برای من بسیار سخت گذشت، من نتوانستم در دقایق زیادی به میدان بروم. از این بابت خوشحال نبودم و ناراحت بودم که چرا در فرم ایده آل قرار ندارم. با گالیانی صحبت کردم، او به من گفت اگر یک حرفه ای باقی بمانی، هیچوقت در میلان به مشکل بر نخواهی خورد.
    بعد از دیدار مقابل اسپانیا گالیانی اعلام کرد: "من او را در اینجا نگه خواهم داشت. من در مورد او درست تشخیص داده بودم و از این زمان او به روند خوب خود بازخواهد گشت".

سپس کاسانو در مورد اتفاقاتی که بعد از پایان دیدار مقابل رم برای وی رخ داد سخن گفت، صحبت کردن در مورد آن اتفاقات دردناک برای کاسانو بسیار سخت بود و حتی اشکهای وی زمان صحبت کردن در این مورد سرازیر شد:

بعد از دیدار مقابل رم بسیار احساس خوبی داشتم، و حتی زمانی که بر روی نیمکت تیم نشستم کوچکترین ناراحتی احساس نکردم. اما بعد از بازگشت به میلان و در هنگام پیاده شدن از هواپیما و سوار شدن به اتوبوس به یکباره همه چیز تغییر کرد، ناگهان احساس بدی به من دست داد طوری که قادر به دیدن با چشم چپ خود نبودم.

پزشک به من گفت که باید به بیمارستان منتقل شوی اما من کوچکترین توجهی نکردم و مقاومت کردم. زمانی که نهایتا پزشک تیم مرا قانع کرد که به بیمارستان برویم، در راه بیمارستان شرایطم باز هم وخیم تر شد.

در آن لحظات حتی نمیتوانستم آنچه را که فکر میکنم بر زبان بیاورم، در آن لحظت فقط به این فکر میکردم که آیا خواهم توانست باز هم پسر خودم را ببینم یا خیر.

از این که همه نسبت به من ابراز احساسات میکردند، واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم. حتی کسانی خارج از دنیای فوتبال بودند که من را مورد لطف خود قرار دادند. آنها متوجه شده بودند که من دیوانه هستم، اما در عین حال مسئولیت پذیر و صادق هستم.

همسر و فرزندم مهمترین دلیل بودن من هستند، و پزشکان نیز همیشه با من بسیار صادق بوده اند و هیچ چیز را از من دریغ نکردند. من انسان چندان معتقدی به خداوند نبودم، اما عادت داشتم تا هر از چندگاهی نام او را بر زبان بیاورم.
    بعد از بروز عاضه قلبی برای من، دیگر نمیتوانم آن رفتار را تکرار کنم، حتی نمیتوانم در مورد آن فکر کنم، چرا که این خداوند بود که مرا نجات داد و فرصتی دوباره به من هدیه داد.

کاسانو همچنین در مورد کناره گیری بازیکنان بزرگی مانند نستا، سیدرف، گتوزو، و اینزاگی از میلان نظر خود را بیان کرد:

برای من بسیار غم انگیز است که این بزرگان میلان را ترک میکنند و برای ما تنها حسرت باقی میماند. همانطور که نستا توضیح داد، در زمان هایی خاص یک فوتبالیست باید تصمیماتی اتخاذ کند که غیر معمول است.

البته من اعتقاد دارم اگر او در تعداد بازی های کمتری به میدان برود هنوز میتواند در میلان حضور داشته باشد. اما در نهایت این تصمیمی است که او گرفته است و غیبت او برای ما جبران ناپذیر است. من هر کاری میکنم تا بتوانم نظر او را برگردانم.

رابطه من و زلاتان با یکدیگر؟ زمانی که توپ در اختیار ما دو نفر باشد، گویی اجازه هیچ حرکتی را به حریفان نداده ایم. ما بر روی شانه های خود دو سر متفاوت با تفکرات متفاوت داریم، اما ما با همدیگر سر میکنیم، و از حضور در کنار یکدیگر لذت میبریم. ایبرا در میلان بسیار موفق است، او هر زمان اراده کند میتواند به گل برسد.

یوونتوس اسکودتو 12-2011 را از آن خود کرد، اما کاسانو اعتقاد دارد که میلان به مراتب تیم قدرتمندتری از یوونتوس است و تنها مشکلات پیش آمده باعث شد تا میلان از تکرار قهرمانی کالچو خود نتواند دفاع کند:

در وحله اول، به یوونتوس بخاطر قهرمانی آنها تبریک میگویم، ما دچار میلیاردها مصدومیت شدیم، و شک ندارم در صورتی که در بحران بروز مصدومیت قرار نداشتیم، با 6 و یا 7 امتیاز اختلاف قهرمان میشدیم.

ما قدرتمندترین تیم در ایتالیا هستیم، اما در عین حال مانند یوونتوس از ثبات لازم برخوردار نبودیم. ما در فصل آینده تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست تا باز هم قهرمان ایتالیا شویم. برای همیشه زنده باد میلان..

10. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

وداع قهرمانان کهنه کار میلان با هوادارا در یکشنبه عصر

در اینجا میتوانید اسامی بازیکنان دعوت شده روسونری برابر بازی برابر نوارا را مشاهده کنید.

این احتمال وجود دارد بازیکنانی که خروج خود از میلان را تایید کرده اند در بازی روز یکشنبه برابر نوارا آخرین بازی خود با پیراهن روسونری را انجام دهند.

در هفته ای بسیار شلوغ برای میلانی ها ,بازیکنانی چون نستا,اینزاگی ,گتوزو و سپس مارک فن بومل تایید کردند که با پایان یافتن فصل میلان را ترک خواهند کرد.بازیکنانی که به پایان راه خود در باشگاه روسونری رسیده اند.

هر سه بازیکن ( مارک فن بومل به دلیل مصدومیت در این بازی حضور نخواهد داشت )انتظار میرود تا آخرین بازی خود در سن سیرو را انجام دهند و سپس با هواداران خود پس از پایان بازی وداع کنند.

همچنین به احتما قریب الوقوع کلارنس سیدورف و زامبروتا نیز باشگاه را در یک انتقال آزاد ترک خواهند کرد چرا که میلان هیچ برنامه ای برای تمدید قرارداد این بازیکنان ندارد.

بازیکنانی چون ,آباته,کریستین آبیانی,الکساندر پاتو,اوربی امانوئلسون,بونرا,ماتیا دی اسشیلیو,سولی مونتاری,ماکسی لوپز و تیاگو سیلوا همپی از مصدومین مهم این بازی هستند.

اسامی بازیکنان دعوت شده روسونری
    --------------------------------------------

دروازه بانان : آملیا و فلاویو روما

خط دفاعی : مصباح , مکسس,نستا,زامبروتا,یپس

خط میانی : آکوئیلانی ,بوآتنگ,فلامینی,گتوزو,نوچری نو و سیدورف

خط حمله : کاسانو ,ال شراووی,زلاتان,اینزاگی و روبینیو

12. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

میلان اخرین بازی فصلش در سن سیرو مقابل نوارا با نتیجه 1-2با پیروزی پشت سر گذاشت گلهای میلان هم توسط متئو فلامینی و فیلیپو اینزاگی در نیمه دوم به ثمر رسید تا اینزاگی هم با گلی که در اخرین بازیش برای تیم میلان به ثمر رسوند خداحافطی با شکوهی با طرفداراش داشته باشه در پایان لزوم استفاده از تکنولوژی خط دروازه برای بازیها ثابت شد تا ثمره تلاش یک تیم در طول فصل با اشتباهای بچه گانه تیم داوری به هدر بره وقهرمانی که حق مسلم تیم در این فصل بوده ازش گرفته بشه
    Last edited by clau; 13-05-2012 at 18:51.

14. 5 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اسنايدر وبالوتلي گزينه هاي جديد ميلان
    آخرين گزارشات رسيده از ايتاليا حاکي از آن است که ميلاني ها قصد دارند در تابستان پيش رو بالوتلي و اسنايدر را بخدمت بگيرند .
    به گزارش پايگاه خبري ميلان در ايران، سران روسونري طي جلسه اي که در شب گذشته داشتند تصميم گرفته اند براي بازسازي تيم در تابستان پيش رو بازيکناني چون ماريو بالوتلي و اسنايدر را به ترکيب تيمشان اضافه کنند.

در شب گذشته سيلويو برلوسکوني ,آدريانو گالياني و ماکس آلگري طي يک نشست به ظاهر غير کاري با يکديگر به صرف شام پرداختند.

اين موضوع در مرحله نخست به طور گسترده اي ايمان سران روسونري به آلگري را نشان ميدهد در حالي که گفته ميشد در صورت عدم کسب جام ماکس آلگري توسط برلوسکوني برکنار خواهد شد.

گاتزتادلواسپورت در تازه ترين گزارش خود به اين موضوع پرداخته است-بر اساس اين ادعا ماکسي آلگري درخواست بازيکن هاي باکيفيت بيشتري در خط مياني کرده است و در اين راه اين گزينه ها ميتواند بي پروا و وسوسه برانگيز باشد که ظاهرا گفته ميشود اسنايدر که در حال حاضر در اينتر توپ ميزند ميتواند يکي از گزينه هاي جنجالي روسونري باشد.

گزينه ارزان تر در صورت عدم موفقيت در جذب اسنايدر ميتواند هافبک خلاق حال حاضر کاتانيا, فرانچسکو لودي باشد .کسي که تا سال 2015 با باشگاه کاتانيا قرارداد دارد.

از سوي ديگر ميلان ممکن است در صدد آن باشد تا ماريو بالوتلي که بارها حتي در زمان حضورش در اينتر اعلام کرده است که يکي از هواداران متعصب روسونري است را به تيم خود اضافه کند.

با تمام تفاسير با وجود بازيکناني چون نستا,اينزاگي,گنوزو که خروج آنها رسما تاييد شده است در ميلان انتظار بازسازي ترکيب وجود دارد.

و با خروج قريب به يقين کلارنس سيدورف و مارک فن بومل نياز به بازسازي بيش از پيش در تيم ميلان خواهد شد.

16. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازی که 1 بر صفر عق بودیم توسط دو بازیکن تعویضی با پیروزی پشت سر گذاشتیم
    گل اول که توسط فلامینی زده شد که بجای بواتنگ مصدوم وارد زمین شده بود و گل دوم هم توسط سوپر پیپو به ثمر رسید که بجای کاسانو وارد بازی شده بود.

صحنه های پایان بازی جایی که زامبروتا - گتوزو و آمبروزینی اشک می ریختن خیلی ناراحت کننده بود
    خیلی حس بدی داشتم...یکدفعه بخوای با این همه بازیکن که کلی خاطره با اونا داری خداحافظی کنی خیلی سخته ...اشک من هم در اومد.
    فعلا حال درستی ندارم...بقیه صحبت ها برای بعد.
    Last edited by B3HZ@D; 13-05-2012 at 19:32.

18. 6 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این تصاویر مربوط به خداحافظی بازیکنانی از قبیل نستا - گتوزو - اینزاگی - زامبروتا و بقیه میشه.
    دوستانی که بازی رو ندیدن میتونن با دیدن این تصاویر تا حدودی شرایط و احساسات پایان بازی رو متوجه بشن.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

20. 6 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •