ورزش۳: ميلان کهنهسوارانش را يک به يک از دست ميدهد. فليپو اينزاگي و گنارو گاتوزو همانند آلساندرو نستا در پايان فصل جاري رقابتهاي فوتبال روسونري را ترک خواهند کرد تا بخشي از پروژه صرفهجويي برلوسکني در باشگاه به اجرا درآيد. قرمز و مشکيپوشان شهر ميلان دو بازمانده ديگر از تيم قهرمان جهان در سال 2006 را از دست ميدهند. جمعه شب فيليپو اينزاگي و گنارو گاتوزو اعلام کردند، ميلان را در پايان فصل جاري ترک ميکنند. يک روز پيش از اين هم آلساندرو نستا، مدافع ميلان در نشستي خبري خداحافظياش را اعلام کرده بود. اين بازيکن 36 ساله درباره علت تصميم خود هم ابراز داشت، شمار بازيهاي ميلان براي او بسيار زياد بوده و از همين رو در در انديشه پيوستن به ليگ حرفهاي آمريکا MLS است. نستا در اين نشست خبري گفت: "برنامه بازيهاي ميلان به خاطر حضورش در ليگ قهرمانان اروپا، سري A و جام حذفي بسيار فشرده است. نميتوانم به طور پيوسته بازي کنم؛ هميشه هم نميتوانم روي نيمکت بنشينم. ترجيح ميدهم جايي بروم که با فشار کمتري همراه باشد. ميلان قرارداد يک سالهاي را به من پيشنهاد داد ولي آن را رد کردم. بايد پذيرفت که براي هميشه هم نميتوان بازي کرد. فوريه گذشته اين تصميم را گرفتم." هفتهها پيش از آن که روزنامه «لا رپوبليکا» بنويسد، سيلويو برلوسکوني، مالک ميلان در انديشه صرفهجويي در باشگاهش افتاده است. اين روزنامه در شماره چهارشنبه خود همچنين نوشته بود، بر اساس برنامهريزيهاي برلوسکوني قرار است قرارداد بازيکنان تجديد شده و دستمزد آنها در هر فصل حداکثر 2 ميليون يورو کاهش يابد. از اين گذشته کاهش فهرست بازيکنان هم در برنامههاي نخست وزير پيشين ايتاليا جاي دارد. نستا يکي از 10 بازيکني است که قراردادشان در تابستان پيش رو به پايان ميرسد. اين مدافع مياني پس از 241 بازي در سري A با پيراهن ميلان و لاتزيو آمريکا را هدف بعدي خود برشمرد: «ميخواهم جايي بازي کنم که سرعت و شتابش اين اندازه بالا نباشد. تجربه آمريکا چندان هم بد نيست و ماجراجويي فوقالعادهاي به نظر ميرسد. تا زماني که قراردادي را امضا نکنم، نميتوانم هيچ حرفي بزنم.» جمعه شب هم فيليپو اينزاگي و گنارو گاتوزو خداحافظي خود را از ميلان اعلام کردند. اينزاگي خطاب به هواداران اين باشگاه ايتاليايي گفت: براي خودمان بازي کردم و پيروز شدم. پيوسته با اين احساس بودم و هيچ کس هم اين حس را از من نخواهد گرفت.