تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 146 از 287 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اينها حتي به همديگه ضربه هم نميزنن

در بيشتر صحنه ها كه قراره طرف باباي اون يكي رو در بياره

اول با دوربيني كه واقعه رو خوب نشون ميده به ما نشان ميدن

بعد دقيقا همون لحظه اي كه ضربه قراره بخوره به طرف دوربين عوض ميشه

به جرات ميگم بيشتر از 50 درصد ضربه هاشون اصلا به هم نميخوره كه بخوان اروم بزنن يا محكم

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

فكر ميكنم نظورتون از راستال مانيا (رستل منيا باشه):دي
    رويال رامبل همينطور كه گفتين اولين پي پي وي سال هست
    كه برندش با صاحب كمربند ورد هوي ويت در رسل منيا مسابقه ميده

پروفشنال reza boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخ داد : ای سی دابلیو

تاریخ انجام : سه شنه ، 11م نوامبر سال 2008

محل انجام : منچستر ، انگلستان

عکسی برای یادبود از وتران نشون داده میشه .

اینتروی ای سی دابلیو پخش میشه .

به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین شوء که بسیار هم دیدنی هست انجام میشه .

مسابقه اول :: جان موریسن ، میز و جک سوئگر در برابر کرایم تایم و تامی دریمر

جان موریسن وارد میشه و میره داخل رینگ . همتیمی او ، میز وارد میشه . چند لحظه بعد آهنگ جک سوئگر پخش میشه و او هم میره و داخل رینگ منتظر میمونه . آهنگ کرایم تایم پخش میشه و اون ها به همراه تانی دریمر وارد میشن تا مسابقه ی تگ تیم سه به سه شروع بشه . جی تی جی و سوئگر کار رو آغاز میکنن . سوئگر به دریمر نگاه میکنه و او رو تهدید میکنه . سپس با جی تی جی لاک آپ میشه ولی جی تی جی موفق تر هست و بعد از کونر ، دراپ کیک میزنه . جی تی جی ، سوئگر رو پرت میکنه بیرون رینگ . سپس شد (بدون تگ) وارد میشه و با دابل کلوزلاین ، میز و موریسن رو هم به بیرون پرت میکنه . شد در یک حرکت تیمی ، همتیمیش جی تی جی رو بلند میکنه و پرتش میکنه بیرون رینگ روی جک سوئگر . سپس دریمر میره بیرون رینگ و سوئگر رو میزنه . بعد از کامرشال برمیگردیم . برگشتیم و حالا تیم هیل ها بازی رو در اختیار دارن . جی تی جی در کنترل موریسن هست اما او بعد از یه کونر ، موفق میشه از دست موریسن در بره و با دریمر تگ بشه . دریمر وارد میشه و همه ی اعضای تیم حریف رو میزنه . او بعد از اجرای بولداگ بر روی میز ، اوور هد اسلم رو روی موریسن اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . سرعت مسابقه کم میشه و دریمر حواسش میره طرف سوئگر . برمیگرده و موریسن بعد از اجرای یه دی دی تی ، مونلایت درایو رو روی دریمر اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

در بک استیج ، مصاحبه ای با مت هاردی صورت میگیره . مت هاردی میگه : " فینلی باید این رو بدونه که جنگ امشب ، سر زندگی من هست . امیدوارم فینلی هر چی چوب و چماق داره همراه خودش بیاره ، چون باید بدونه در غیر این صورت من امشب قهرمان ای سی دابلیو باقی خواهم موند . " در همین لحظه هورنسواگل میاد و حرف مت رو قطع میکنه و میگه : " من مسابقات فینلی رو کنترل میکنم و حواسم بهش هست . " او کمی صحبتش رو ادامه میده که مورد توجه تماشاگرا نیز قرار میگیره .

ویدئویی از بازگشت جان سینا پخش میشه .

میریم به کنار رینگ و مت استرایکر یاد آور میشه که در سروایور سریس ، جان سینا و کریس جریکو سر کمربند قهرمانی جهان با هم مسابقه خواهند داد.

بعد از کامرشال برمیگردیم .

مسابقه دوم :: اولیور باینی در برابر مارک هنری به همراه تونی اطلس

آهنگ مارک هنری پخش میشه و او به همراه هال آو فیمر ، تونی اطلس وارد میشه . در حین ورود ، گزارشگر علاوه بر معرفی این دو ؛ اینترتینر جوون داخل رینگ رو که اولیور باینی نام داره هم معرفی میکنه . مسابقه شروع میشه و مارک هنری به اولیور حمله میکنه و او رو میزنه . سپس بعد از زدن چند مشت و ضربه به کمر حریف ، هنری موفق میشه وورلد استرانگست اسلم رو اجراء کنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

بعد از مسابقه ، تاد گریشام میره داخل رینگ تا با هنری مصاحبه کنه . هنری میگه : " من اصلا اهمیت نمیدم که امشب در مسابقه ی مت هاردی برابر فینلی کی برنده میشه . " سپس هنری یه نگاه به هیکل گریشام میندازه و میخنده.

ویدویی از رلیس شدن دی وی دی اددی گررو پخش میشه .

مسابقه سوم :: ای سی دابلیو چمپینشیپ مچ :: مت هاردی © در برابر فینلی به همراه هورنسواگل

فینلی و هورنسواگل وارد میشن و مورد تشویق قرار میگیرن . اون ها بعد از خوش و بش با تماشاگرا (بچه ها) ، میرن داخل رینگ و منتظر میمونن . آهنگ قهرمان ای سی دابلیو ، مت هاردی پخش میشه و او هم بشدت مورد تشویق قرار میگیره . مت میره داخل رینگ و کمربندش رو رو به تماشاگرا بالا میگیره . مسابقه آغاز میشه . دو اینترتینر لاک آپ میشن و چندین رفت و برگشت رو از این دو داریم که بی فایده هست . مت هاردی موفق میشه فینلی رو پرت کنه بیرون رینگ . فینلی به هورنی میگه که بره زیر رینگ . بعد از کامرشال برمیگردیم . برگشتیم و هاردی داره روی فینلی کار میکنه و حالا بولداگ رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . هورنسواگل میاد داخل رینگ و حواس مت و داور رو پرت میکنه . فینلی مت رو میزنه . هورنی پرت میشه بیرون رینگ و بنظر میرسه که از ناحیه ی زانوی پا دچار آسیب دیدگی جزئی شده . فینلی میره بیرون تا هورنی رو چک کنه . سپس برمیگرده تا روی هاردی کار کنه . فینلی یه کلوزلاین به هاردی میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کار به بیرون رینگ میکشه و هاردی سر فینلی رو به پله ها میکوبه . فینلی یه کلوزلاین دیگه به مت میزنه . مت بلند میشه و در حالی این دو با هم درگیر هستن (بیرون رینگ) ، میریم برای کامرشال و برمیگردیم . برگشتیم و فینلی هاردی رو کاور کرده ، یک.. . هاردی به بازی برمیگرده و به فینلی ساید افکت میزنه . تماشاگرا هاردی رو بعد از زدن ساید افکت هو (بو) میکنن . بنظر میرسه کار تموم هست . کاور میکنه ، یک..دو.. اما فینلی کیک اوت میکنه . هاردی وایمیسه و یه ساید افکت دیگه میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. اما باز هم موفق نیست . هاردی میخواد سومین ساید افکت رو بزنه ولی فینلی کونر میکنه و رول آپ میکنه ، یک..دو.. . رولینگ گات باستر از فینلی . کاور میکنه ، یک..دو.. . هاردی به بازی برمیگرده و فینلی رو میندازه وسط رینگ . هاردی میره بالای طناب ها و مونسالت رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . فینلی با مت درگیر میشه و مت میفته . فینلی کاور میکنه ، یک..دو.. . فینلی آروم آروم مت رو بلند میکنه اما در همین لحظه مت هاردی توییست آو فیت رو روی فینلی اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

بعد از مسابقه ، مت هاردی شادیش رو با تماشاگرا تقسیم میکنه . فینلی بلند میشه و به هاردی نگاه میکنه . فینلی و مت با هم دست میدن و تماشاگرا هر دو رو تشویق میکنن . مت بار دیگه میره بالای طناب ها و کمربندش رو بالا میگیره .

------------------------------------------

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

تصمیم کریستین مبنی بر بازگشت به دابلیو دابلیو ای :

قرار داد کریستین ، سوپراستار فعلی کمپانی تی ان ای رو به اتمام هست و مدت هاست که صحبت هایی مبنی بر بازگشت این سوپراستار به دابلیو دابلیو ای به گوش میرسه . کریستین از وضعیت فعلی خودش در تی ان ای اصلا راضی نیست اما کمپانی تی ان ای قصد داره با اضافه کردن او به تیم Main Event Mafia و دادن قدرت و محبوبیت بیشتر به کریستین ، او رو در کمپانی نگه داره اما بعید بنظر میرسه که کریستین با این موضوع موافقت کنه .

چند روز پیش اعلام شد که کریستین با جف جرت صحبت کرده و گفته که از پیشنهاد دابلیو دابلیو ای هیجان زده هست و دوست داره بار دیگه به این کمپانی برگرده . کریستین گفته که با مسئولان دابلیو دابلیو ای صحبت کرده و اون ها از هر لحاظ (پول ، کریر و ...) پیشنهاد قابل توجهی بهش دادن . کریستین از اون موقع به بعد موندن در تی ان ای رو کاملا فراموش کرده و همه فکر و ذکرش حضور در دابلیو دابلیو ای هست .

گفته میشه که مسئولان دابلیو دابلیو ای قصد دارن علاوه بر کریستین ، تایسن تامکو رو هم به دابلیو دابلیو ای برگردونن تا این دو به علاوه ی اج یه تیم سه نفره ی قدرتمند رو تشکیل بدن . تایسن تامکو هم مثل کریستین علاقه ی زیادی به بازگشت به دابلیو دابلیو ای داره و پیشنهاد این کمپانی رو (مبنی بر بازگشت) قبول کرده .

علاقه شان مایکلز به پایان دادن پیروزی های آندرتیکر در رسلمینیا :

شان به تازگی در San Antonio , Texas ، مصاحبه ای با Kiss Rock انجام داده و در اون درباره ی خودش و علاقه به پایان دادن پیروزی های آندرتیکر در رسلمینیا صحبت کرده . شان گفت :

" مسابقه ی کابوس رسلمینیا برابر مستر رسلمینیا بالاخره انجام خواهد شد و شاید این اتفاق در رسلمینیا 25 بیفته . شکست دادن آندرتیکر اون هم در رسلمینیا کار خیلی بزرگ و باحالیه . خیلی دوست دارم که به شکست ناپذیری آندرتیکر در رسلمینیا پایان بدم . "

شان در ادامه ی صحبت هاش گفت : " وقتی من به دابلیو دابلیو ای برگشتم (بعد از مصدومیت) ، قرار بود که فقط یه مسابقه انجام بدم و بعد از اون برای همیشه از کشتی حرفه ای کنار برم . اما شش سال از اون روز گذشته ولی من هنوز نرفتم . ببینید ، من هیچ وقت نگفتم که بازنشست میشم ؛ این دکتر ها بودن که چنین حرفی زدن ."

شان در پایان مصاحبه کمی درباره ی زن و بچه (ها) اش هم صحبت کرد.

میستر کندی و صحبت درباره ی رسلمینیا :

میستر کندی ، اینترتینر فعلی دابلیو دابلیو ای و اسمکدان که مدتی هست بدلیل مصدومیت و بازی کردن در فیلم از مسابقات دور بوده مصاحبه ای با The Miami Herald انجام داده و درباره ی رسلمینیا و فیلمی که درش ایفای نقش کرد ، صحبت کرده .

" همیشه گفته شده که در رسلمینیا ها و ایونت های بزرگ دیگه ، افراد معروف حضور خواهند داشت . اینبار ، استون کلد در رسلمینیا 25 حضور خواهد داشت . این چیزی هست که تا الان مشخص شده . "

" امیدوارم در آینده فیلم های بیشتری بازی کنم . وینس مک من اولین کپی از فیلم Behind Enemy Lines 3 رو دیده و از کار من بسیار راضی بوده . "

تاریخ بازگشت کن کندی به رینگ هنوز مشخص نشده و خودش هم درباره ی این موضوع چیزی نگفته .

اینترتینر و دیوای جدید کمپانی دابلیو دابلیو ای :

کمپانی دابلیو دابلیو ای با جانی دیواین ، سوپراستار سابق تی ان ای قرار دادی کوتاه مدت امضاء کرده و در حال حاضر او اینترتینر دابلیو دابلیو ای محسوب میشه . دیواین فعلا زیر نظر مربیان کمپانی ، در حال تمرین هست و از اینکه داره در دابلیو دابلیو ای فعالیت میکنه بسیار خوشحاله .

در Diva Search سال 2007 ، جسیکا یکی از افراد شرکت کننده بود که میتونست برنده باشه اما موفق نشد .البته بعد از اون ایونت ، کمپانی دابلیو دابلیو ای از او تست گرفت و جسیکا در تمرینات شرکت کرد اما کارش مورد پسند مسئولان قرار نگرفت . کمپانی دابلیو دابلیو ای از جسیکا خواسته تا فعلا در کمپانی های دیگه به تمرین بپردازه و تا بعد از رسیدن به آمادگی ، تست دیگه ای از او بگیره. جسیکا در جدید ترین صحبت هاش گفته که به مرز آمادگی رسیده و شرایط حضور در دابلیو دابلیو ای رو داره.

اخراج دو اینترتینر و یه دیوا از دابلیو دابلیو ای :

الایجا بورک از ای سی دابلیو ، پال لاندان و لینا یادا از راء دو روز پیش توسط کمپانی دابلیو دابلیو ای بطور رسمی اخراج شدن . کمپانی دابلیو دابلیو ای در سایت رسمیش اعلام کرد :

" کمپانی وورلد رسلینگ اینترتینمنت بطور قانونی (رسمی) پال لاندان ، الایجا بورک و لینا یادا رو در تاریخ 11م نوامبر سال 2008 اخراج کرد . دابلیو دابلیو ای بهترین ها رو برای این سه آرزو میکند. "

ضمن اینکه احتمال اخراج کنی دایکسترا هم بسیار زیاد هست و احتمالا خبر رلیس شدن او از دابلیو دابلیو ای تا چند روز دیگه از سوی کمپانی اعلام خواهد شد .

درخواست کوین نش از مسئولان تی ان ای :

کوین نش از کمپانی تی ان ای خواست تا صمیمی ترین دوستش ، اسکات هال رو از این کمپانی اخراج کنن . قرار بود در پی پی وی Turning Point 2008 ، اسکات هال بعد از نزدیک دو سال دوری به رینگ تی ان ای برگرده اما او در حین شوء ورزشگاه رو ترک کرد ! کمپانی تی ان ای هم مجبور شد اسکات هال رو از اون قسمتی که باید حضور میداشت حذف کنه و نتیجه ی یه مسابقه رو عوض کنه .

برنامه ریزی شده بود تا در مسابقه کوین نش برابر ساموا جوء ، اسکات هال دخالت کنه ولی باز هم ساموا جوء با یه لو بلو (ضربه به بیضه) پیروز مسابقه بشه . اما اسکات هال قبل از انجام این مسابقه ورزشگاه رو ترک کرد و در همون زمان کم کمپانی تی ان ای تصمیم گرفت تا کوین نش رو پیروز این مسابقه کنه . کوین نش بعد از زدن دو پاوربامب (فینیشرش) ، ساموا جوء رو پین کنه و پیروز بشه .

دو روز پیش ، کوین نش گفت که اسکات هال علاقه ای به ادامه ی همکاری با تی ان ای نداره و این کار رو برای به هم زدن برنامه ریزی های این کمپانی انجام داده . نش از مسئولان تی ان ای خواست تا دوستش ، اسکات هال رو از این کمپانی اخراج کنن و اجازه بدن او بره تا دیگه چنین اتفاقاتی نیفته .

مسابقات مشخص شده برای سروایور سریس :

Chris Jericho © vs. John Cena | World Heavyweight Championship Match

Triple H © vs. Vladimir Kozlov | WWE Championship Match

The Undertaker vs. Big Show | Casket Match

Team " Shawn Michaels " vs. Team " JBL " | Traditional Tag Team Match

Team " Batista " vs. Team " Randy Orton " | Traditional Tag Team Match

امکان تغییر در این مسابقات وجود داره . اما لازم به ذکر هست که در تردیشنال تگ تیم مچ اول ، تیم شان مایکلز رو ری میستریو ، کرایم تایم و گریت کالی تشکیل میدن و تیم جی بی ال رو کین ، ام وی پی ، میز و موریسن . اما در دومین تردیشنال تگ تیم مچ ، تیم باتیستا متشکل از سی ام پانک ، کوفی کینگستن ، مت هاردی و آر تروث هست و تیم رندی اورتن رو کودی رودس ، شلتن بنجامین ، ویلیام ریگل و مارک هنری میسازن .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

صحبت های رندی اورتن درباره ی موزیک ورودی اش :

قهرمان سابق دابلیو دابلیو ای ، رندی اورتن جدیدا مصاحبه ای انجام داده که از Game Daily منتشر شده . رندی در این گفتگو درباره ی بازی کردن Wii در زمان مصدومیت و موزیک ورودیش صحبت کرد که قسمت جالبش که مربوط به آهنگ ورودیش هست رو میتونید پائین تر بخونید .

" کاشکی میشد ما خودمون موزیک ورودیمون رو انتخاب کنیم . در مدتی طولانی من موزیک Burning My Light یا هر چیز دیگه ای رو داشتم که اولش با 'Hey, Nothing You Can Say ' شروع میشد و من از این قسمت لعنتی متنفر بودم و باید چهار سال تمام اون رو تحمل میکردم . از روز اول از این موزیک متنفر شدم و چندین بار خواستن نظر من رو دربارهش تغییر بدن اما باز هم من ازش متنفر بودم . "

" من به وینس مک من و کوین دان گفتن که از موزیکم متنفرم و اون ها به من چیز جدیدی دادن که من مجبور بودم اون رو چهار سال تحمل کنم . سر آخر ، من بهشون یه سی دی دادم که در اون موزیک مورد علاقه ی من بود و اون رو برای مدت دو هفته استفاده کردم تا وقتی که وینس گفت این موزیک به کرکترم نمیخوره . در هفته ی بعد ، سی ام پانک وارد کمپانی شد و این آهنگ رو به او دادن . در حال حاضر از آهنگ Voices راضی هستم و این آهنگ واقعا از آهنگ های قبلی ام قابل تحمل تر هست . "

آمار قابل توجه فروش بلیط های رسلمینیا :

اولین هفته ی فروش بلیط های پی پی وی Wrestlemania 25 آمار چشمگیری رو به همراه داشته و تا الان 40.000 بلیط فروخته شدن و رقمی نزدیک 4.800.000 دلار بدست اومده که میتونه یکی از بیشترین در آمد ها رو در تاریخ کشتی حرفه ای رقم بزنه ، در حالی که فروش بلیط همچنان ادامه داره .

دابلیو دابلیو ای برای رسلمینیای امسال نسبت به سال های قبل تبلیغ بیشتری کرده که در نتیجه مردم از پنجاه ایالات و بیست و چهار کشور مختلف بلیط این پی پی وی رو خریدن تا در ایونت حضور داشته باشن . ارزون ترین بلیط موجود در بازار 40.000 دلار هست و قراره بلیط ها فقط تا پایان سال 2008 بفروش برسن .

در Wrestlemania 24 که در Orlando , Florida انجام شد جمعیتی بالغ بر 74.635 نفر حضور داشتن که به این ترتیب 5.854.590 دلار به حساب کمپانی دابلیو دابلیو ای ریخته شد . اما بنظر میرسه با انجام شدن رسلمینیا امسال در Houston , Texas کمپانی دابلیو دابلیو ای پول بیشتری به جیب بزنه و نسبت به سال قبل موفق تر باشه .

بازگشت ملینا به رینگ کشتی حرفه ای :

دیوای حال حاضر دابلیو دابلیو ای ، ملینا که بدلیل شکستگی از ناحیه ی کف پا مجبور شد ماه ها خونه نشین بشه ؛ در شوء این هفته ی Florida Championship Wrestling که در شهر Tampa , FL انجام میشد حضور پیدا کرد و به رینگ کشتی حرفه ای بازگشت . ملینا که گفته میشد هنوز مصدومیتش کاملا برطرف نشده در اف سی دابلیو این هفته کشتی گرفت و :

Melina & Tyler Seks def. Alicia Fox & Jake Gabriel | 2 on 2 Tag Team Match

باید ببینیم دابلیو دابلیو ای بازگشت او رو برای چه روزی برنامه ریزی میکنه . شاید در این هفته یا هفته های بعد شاهد حضور ملینا در RAW باشیم .

تیفانی و جدایی از ریک فلیر :

همسر فعلی دابلیو دابلیو ای هال آو فیمر ریک فلیر که تیفانی نام داره ، برای بار دوم در Unholy Matrimony Radio حضور پیدا کرد و درباره ی جدایی از ریک گفت :

" ریک بعد از حضور من در شوء قبلی شما ، با نامزد دخترم دعواش شد و او رو زد . من از این نمایش خوشحالم . بچه های ریک رو خیلی دوست دارم اما با اتفاقات پیش اومده باید بگم که علاقه ای به ریک ندارم و خوشحالم که از این ماجرا خودم رو کتار کشیدم ، اما مثل اینکه ریک دوست داره این ماجرا ها ادامه پیدا کنه . در حال حاضر مدت هاست اصلا با ریک فلیر صحبت نمیکنم ، کسی که چند وقت پیش به خونه ی دوست دختر جدیدش نقل مکان کرد. با توجه به گفت های وکیل های حاضر در دفتر طلاق Carolina ، من و ریک تا ما ژوئن زن و شوهر هستیم و بعد از اون بصورت قانونی از هم جدا میشیم . "

این هم خبری جنجالی بود که مدتی بود مطرح شده بود و هر دفعه به نوعی تکذیب میشد اما با صحبت های تیفانی فلیر در این شوء ، همه چیز مشخص شد .

مسابقات مشخص شده برای اسمکدان امشب :

ECW Champion Matt Hardy vs. United States Champion Shelton Benjamin | None Title Match

Carlito vs. The Brian Kendrick w/ Ezekiel Jackson

Michelle McCool © vs. Maria | Divas Championship Match

M.V.P. vs. Kung Fu Naki

The Undertaker vs. Jeff Hardy | Extreme Rules Match

در این هفته بیگ شوء ، گریت کالی ، ویکی گررو ، چاوو گررو ، جسی ، فستس و ... هم حضور خواهند داشت.

مسابقات مشخص شده برای هفته ی بعد اسمکدان :

ECW Champion Matt Hardy & R-Truth vs. United States Champion Shelton Benjamin & Mark Henry

Jesse & Festus vs. Miz & John Morrison

WWE Champion Triple H vs. Jeff Hardy | None Title Match – if Jeff wins , He ‘ll go to Survivor Series

M.V.P. vs. Local English Jobber

WWE Tag Team Champion Carlito & Primo Colon vs. The Brian Kendrick & Ezekiel Jackson | None Title Match

Bella Twins vs. Victoria & Natalya

ضمن اینکه در این هفته بیگ شوء ، ویکی گررو ، چاوو گررو ، وبلادیمیر کازلاو ، ماریا و ... هم حضور خواهند داشت.

Last edited by reza boy; 14-11-2008 at 23:17.

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخ داد : اسمکدان

تاریخ انجام : جمعه ، 14م نوامبر سال 2008

محل انجام : منچستر ، انگلستان

تعداد تماشاگران : 14.939 نفر

اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .

هایلایت هایی از هفته ی قبل اسمکدان و دخالت جف در مسابقه ی آندرتیکر و کازلاو .

به ورزشگاه میریم و جیم راس و تز به همه خوش آمد میگن .

یه تابوت داخل رینگ هست و همه جا تاریک هست . صدای آندرتیکر به گوش میرسه که میگه : " بیگ شوء ، من به عنوان مجازات کننده در تاریکی ها بدنیا اومدم . " در همین لحظه تابوت باز میشه و آندرتیکر میشینه . تماشاگرا او رو تشویق میکنن . صدای جف هاردی حرف آندرتیکر رو قطع میکنه . از مانیتور ورزشگاه پخش میشه که جف هاردی در اتاقی نسبتا تاریک نشسته . جف هاردی میگه : " من چیزی برای از دست دادن ندارم . پس امشب باید ببرم و اکستریم (فوق العاده) باشم . " آندرتیکر در جواب جف میگه : " تو امشب ، رست این پیس خواهی شد . "

جیم راس و تز در قسمت گزارشگر ها نشستن و جیم راس میگه که امشب میشل مک کول باید از کمربندش برابر ماریا دفاع کنه ، ضمن اینکه باتیستا ، آر تروث ، سی ام پانک ، کوفی کینگستن و مت هاردی در سروایور سریس برابر تیم رندی اورتن ، کودی رودس ، شلتن بنجامین ، مارک هنری و ویلیام ریگل قرار خواهند گرفت .

مسابقه اول :: ای سی دابلیو چمپین ، مت هاردی در برابر یونایتد استیتس چمپین ، شلتن بنجامین

مت هاردی وارد میشه و مورد تشویق تماشاگرا قرار میگیره . سپس شلتن بنجامین وارد میشه و در حین ورود او ، چهره ی هاریکین هلمز در گوشه ی تصویر دیده میشه و او شلتن رو مسخره میکنه . مسابقه آغاز میشه و دو اینترتینر با هم درگیر میشن . بعد از یه شولدربلاک ، مت هاردی میره تا روی بازوی شلتن کار کنه . شلتن کونر و آرم درگ میکنه . بعد از کامرشال برمیگردیم . مسابقه جدی تر شده و هاردی بعد از یه تیک داون چند کاور رو انجام میده اما موفق نیست ، میره برای یه کاور دیگه ، یک..دو.. . هاردی بلند میشه و میخواد البوء دراپ بزنه اما موفق نیست . چند لحظه بعد ، شلتن یه کیک قوی به سر مت هاردی میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . هاردی به بازی برمیگرده و بعد از یه اسلم ، مونسالت میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . شلتن بلند میشه و قصد داره روی زانوی مت کار کنه . او بعد از چند ضربه ، مت رو بلند میکنه اما در همون لحظه مت بطور ناگهانی توییست آو فیت رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

مسابقه دوم :: کارلیتو به همراه پریمو کولون در برابر دی براین کندریک به همراه ازکیل جکسن

کارلیتو به همراه برادرش پریمو وارد میشه . سپس کندریک به همراه بادی گاردش وارد میشه و تماشاگرا او رو هو (بو) میکنن . کندریک میره داخل رینگ و مسابقه آغاز میشه . کارلیتو اشتباه میکنه و مسابقه در دست کندریک میفته . اما کارلیتو بعد از زدن چند کیک و دراپ کیک به بازی برمیگرده . کارلیتو بر بازی مسلط میشه اما در همین لحظه ازکیل در بیرون رینگ پریمو کولون رو بطور وحشیانه ای میزنه که این باعث میشه حواس کارلیتو پرت شه . کندریک از فرصت استفاده میکنه و بعد از یه کیک ، دی کندریک (فینیشرش) رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

ویدئویی برای معرفی اینترتینر جدید اسمکدان ، کیزارنی پخش میشه .

بعد از توضیحی کوتاه از جیم راس و تز ، ویدئویی از جان سینا پخش میشه .

داخل رینگ ، ویکی گررو روی ویلچر نشسته و چاوو همراه او هست . ویکی گررو میگه : " من تریپل ایچ و کازلاو رو دعوت میکنم تا به رینگ بیان و قرار داد مسابقه ی سروایور سریس رو امضاء کنن . به هیچ وجه درگیری فیزیکی ای رخ نخواهد داد . " بعد از کامرشال برمیگردیم . ویکی گررو میگه : " جف هاردی هم میتونه به چمپینشیپ مچ اضافه بشه در صورتی که به قولش مبنی بر شکست آندرتیکر عمل کنه . اما ابتدا برای ورود ، ولادیمیر کازلاو . " ولادیمیر کازلاو وارد میشه و تیپی خیابونی زده (شلوار جین ، تی شرت و جاکت) . سپس ویکی تریپل ایچ رو معرفی میکنه و تریپل ایچ در میان تشویق شدید تماشاگرا وارد میشه . او میره داخل رینگ . کازلاو به زبان روسی یه چیز به د گیم میگه . تریپل ایچ به تماشاگرا میگه : " کسی برداشت خاصی از این صحبت (کازلاو) داشت ؟ میبینی ، پانزده هزار نفر داخل ورزشگاه هستن و هیچ کس نفهمید که تو چی گفتی . " کازلاو اینبار به انگلیسی میگه : " خفه شو و به من گوش بده . " تریپل ایچ میگه : " نه ، تو به من گوش بده . تو تا الان در هیچ مین ایونتی حضور نداشتی و این اولین باری هست که ... " جف هاردی میاد داخل رینگ و کازلاو رو میزنه . او کازلاو رو روی میز مربوط به امضای قرار داد میندازه و سپس برگه ی قرار داد رو پاره میکنه و به طرف تریپل ایچ پرتاب میکنه .

مسابقه سوم :: کونگ فو ناکی در برابر ام وی پی

کونگ فو ناکی و سپس ام وی پی وارد میشن . مسابقه آغاز میشه و ام وی پی کار رو خوب آغاز میکنه . در همین ابتدای کار گریت کالی وارد میشه و ام وی پی حواسش پرت میشه . ام وی پی برمیگرده و کونگ فو ناکس کرین کیک رو روی ام وی پی میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

بعد از مسابقه ، گریت کالی میره داخل رینگ و به ام وی پی چاپ میزنه . رانجین سینگ میگه : " وقت کیس کم بود و به همین دلیل ما اومدیم . " سپس او یه زن رو انتخاب میکنه تا به رینگ بیاد . ام وی پی بلند میشه اما کالی یه چاپ دیگه به او میزنه . زن مورد نظر داره وارد رینگ میشه که در همین لحظه کالی به ام وی پی کالی بامب میزنه . سپس کالی میره تا اون زن رو ببوسه اما یه نگاه به ام وی پی میکنه . او ام وی پی رو بلند میکنه و سپس ام وی پی رو میبوسه که این حرکت باعث خندوندن تماشاگرا میشه. ام وی پی حالش بد میشه و رینگ رو سریعا ترک میکنه و میره .

مسابقه چهارم :: دیواس چمپینشیپ مچ :: میشل مک کول © در برار ماریا

هر دو دیوا وارد میشن و مورد تشویق قرار میگیرن . قبل از شروع مسابقه ، مک کول و ماریا با هم دست میدن و سپس با هم درگیر میشن . در همین لحظه جسی و فستس وارد میشن . فستس یه خرس عروسکی در دست خودش داره و ماریا حواسش به طرف فستس میره . ماریا برمیگرده و مک کول سابمیشن هولد ای رو روی ماریا اجراء میکنه . ماریا خیلی زود تپ اوت میکنه (تسلیم میشه) و مک کول موفق میشه از کمربند دفاع کنه .

بعد از مسابقه ، وقتی زنگ پایان مسابقه بصدا در اومد فستس مثل همیشه به هم میریزه و مپره داخل رینگ که این باعث میشه مک کول بترسه و فرار کنه . فستس آروم میشه و ماریا رو بلند میکنه و اون خرس رو بهش هدیه میده.

راء ریباند پخش میشه .

مسابقه پنجم :: اکستریم رولز مچ :: آندرتیکر در برابر جف هاردی

جف هاردی وارد میشه و تماشاگرا او رو تشویق میکنن . آندرتیکر وارد میشه و تماشاگرا او رو بشدت مورد تشویق قرار میدن . جیم راس در حین ورود آندرتیکر میگه که تیکر بیشترین تشویق رو در اسمکدان امشب داشت . تیکر وارد میشه و مسابقه آغاز میشه . دو اینترتینر به بیرون رینگ میرن تا اون جا با هم بجنگن . جف هاردی چند ضربه به آندرتیکر میزنه و یه پرش روی او میخواد انجام بده (در بیرون رینگ) اما تیکر او رو میگیره و کمرش رو به میله ی گوشه ی رینگ میکوبه . بعد از کامرشال برمیگردیم . برمیگردیم و حالا آندرتیکر کنترل بازی رو در دست گرفته و همچنان این دو در بیرون رینگ با هم درگیر هستن . تیکر هاردی رو میفرسته داخل رینگ اما سر او رو از زیر طناب ها (رو به بیرون) رد میکنه . تیکر یه صندلی برمیداره و روی گردن جف میذاره . سپس میره بالای رینگ در این طرف طناب ها و یه لگ دراپ قوی بر روی جف اجراء میکنه . جف درد میکشه و کاملا خودش رو به داخل رینگ میبره . آندرتیکر روی بازوی جف کار میکنه و میره برای اولد اسکول اما موفق نیست و جف ضربه ای به پای تیکر میزنه و بلاک میکنه . جف میره بیرون رینگ و یه نربدون بر میداره اما تیکر به او حمله میکنه . این دو به رینگ برمیگردن و جف به تیکر ویسپر اینده ویند میزنه . تیکر بلند میشه اما در همین لحظه بیگ شوء میاد و جف هاردی رو پرت میکنه بیرون و سپس میره داخل رینگ . بیگ شوء به آندرتیکر چوکسلم میزنه . جف میره بالای طناب ها و یه پرش رو انجام میده و تو هوا ضربه ای به بازوی بیگ شوء میزنه . آندرتیکر بلند میشه و صندلی رو برمیداره و یه ضربه ی قوی به پشت بیگ شوء میزنه . آندرتیکر حواسش میره طرف بیگ شوء و در همین لحظه جف هاردی با صندلی تیکر رو میزنه . جف میره بیرون رینگ و نردبون رو میاره و تنظیم میکنه . هاردی میره بالای نردبون و یه فلایینگ لگ دراپ رو روی تیکر اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

چند ریپلی از صحنه های این مسابقه پخش میشه .

از مانیتور ورزشگاه پخش میشه که جف هاردی به اتاق ویکی گررو رفته و ویکی او رو تشویق میکنه . ویکی به جف میگه : " در صورتی یه تایتل مچ در سروایور سریس میگیری که در هفته ی بعد تریپل ایچ رو شکست بدی ." جف هاردی هم خوشحال میشه و میگه : " در هفته ی بعد هم اکستریم خواهم بود . "

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

آقا میدونین که این جف هارئی چرا اینجوری شده؟
    من که فکر میکنم این جف هاردی آخر سر تیل رو میبره!
    آخه خیلی به این تایل گیر داده.و کس دیگه ای نیست که بتونه ببره ولادیمیر کوزلووم که اصلا مکان نداره ببره
    بدشم ولش میکنه.مگر اینکه wwe بخواد hhh با یکی دیگه درگیر شه مثلا big show که البته اونم بعیده.من که فکر میکنم اگر آندر تیکر بیگ شو رو ببره بیگ شو دیگه تا یک چند هفته ای نیست.چون آندرتیکر معمولا بازی های کسکتش توی ppv ها خیلی خوب بوده و طوری می شده که معمولا یارو یه چند هفته ای پیداش نمی شد
    خوب اگر اینجوری بشه آندرتیکرم امکانش کمه که با HHH سر تایل درگیری پیدا کنن پس کی میمونه جف هاردی
    یا هم شاید اصلا HHH تایل تو این 2 ماه یا 3 ماه از دست نده و ممکنه بعد survivor serios باز هم مثل جف هاردی با کوزلوو بازی کنه پس حتما یه1ماهی در گیر این هست.
    ولی من که تابحال ندیدم undertaker بیاد و کمربند wwe رو بگیره فکر کنم آخر سر جف ببره تایل رو.
    البته این حدس منه و شاید اصلا یک دفه ادج بیاد و ببره که احتمال این خیلی زیاده تبغ پشبینی های یک سایت.
    چون میگن که HHH تایلش زیاد دووم نمیاره(حدتکثر تا 4 ماه دیگه) بنا به خود گفته ی آقا رضا منم فکر می کنم این ادج با دسیسه های ویکی مثل بعد رسل مانیا که آندرتیکر هر چه قدر بازی تو ppv برد بازم این تایل رو ویکی آخر به ادج داد تازه اونم با نامردی محض.احتمالا با برگشت ادج یک تایل میگیره و در مورد رویال رامبلم بگم که فکر نمیکنم تا اونجا اگر ادج قهرمان شه دووم بیاره پس طبق پیشبینی ها ادج به رویال رامبل میاد و بازم بعیده ادج ببره چون معمولا با دسیسه های ویکی بازی هاشو می بره.من که فکر کنم تا اون موقع آندرتیکر قهرمان wwe شه

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

یک چیز دیگه این پستو دادم چون تاپیکتون خیلی خشک شده و کسی مثل قدیم زیاد بحث نمی کنه فقط این آقا رضای که تلاش میکنه و اخبار رو میگه یکم بی این تاپیک جون بدین اصلا نباید اینطوری باشه هرکس باید بیاد و یک نظری پیشبینی چیزی بده و بقیه بحث کنن در موردش از آقا رضا تشکر میکنم به خواطر زحماتی که میکشن من یک چند وقتی هست از سایت دارینوس به p30world اومدم چون اونجا دیگه مسخره شده بود در هر صورت یکم به این تاپیک جون بدین از الان پیشبینی های خودتونو در مورد رویال رامبل یا تایل ها بگین که تاپیک جذاب بشه
    و در کنار اون هم آقا رضا اخبار رو میده.

تشکر از همه.

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

براک لزنز ، قهرمان جدید سنگین وزن یو اف سی :

دیشب UFC 91 انجام شد و تماشاگران زیادی شاهد این ایونت بودن . آندرتیکر و جی بی ال که از بزرگ ترین طرفدارای MMA در دابلیو دابلیو ای هستن که برای بار چندم در یه پی پی وی یو اف سی به عنوان تماشاگر حضور پیدا کردن تا شاهد جنگیدن اینترتینر سابق دابلیو دابلیو ای ، و دوستشون براک لزنز باشن .

براک لزنر باید به مصاف قهرمان سنگین وزن جهان ، رندی کوچر میرفت . مسابقه ی این دو که مین ایونت این پی پر ویو بود از جذابیت بسیار بالایی برخوردار بود . براک لزنر با تلاش فراوان تونست Round 1 رو با نتیجه 10 به 9 به نفع خودش به پایان برسونه . Round 2 رو کوچر بهتر آغاز کرد و تونست بر بازی مسلط بشه اما براک به بازی برگشت و بعد از زدن چند مشت سنگین و پشت سر هم ، موفق شد حریفش رو با قانون .T.K.O شکست بده .

Brock Lesnar def. Randy Couture © via Technical Knock Out | UFC Heavyweight Championship

براک لزنر قهرمان جدید سنگین وزن یو اف سی شد . بعد از پایان مسابقه ، براک با کوچر دست داد و تماشاگرا این دو رو تشویق کردن . سپس مصاحبه ای با براک ترتیب داده شد (داخل رینگ) و قبل از شروع ، معرف براک رو به عنوان قهرمان سنگین وزن معرفی کرد . براک گفت : " خیلی عالیه . اصلا باورم نمیشه . فقط میدونم که سخت تلاش کردم و اینجا نتیجه اش رو گرفتم . " سپس رندی کوچر دعوت شد تا برای مصاحبه بیاد و رندی بعد از تبریک به براک گفت : " من برای پونزده ماه بود که نجنگیده بودم . الان 45 سالم هست ولی اصلا به بازنشستگی فکر نمیکنم . " همسر براک لزنر و دیوای سابق دابلیو دابلیو ای ، سیبل هم داخل رینگ حضور پیدا کرد و به براک تبریک گفت .

مصاحبه ی جدید راب ون دیم :

راب ون دیم در برنامه ی رادیویی Monday Night Mayhem این هفته حضور پیدا کرد و درباره ی موضوعات مختلفی صحبت کرد . ون دیم مدتی هست که جلوی دوربین های تلویزیونی حضور پیدا نکرده در ابتدای صحبت هاش گفت که به تی ان ای نخواهد رفت تا بر همه ی شایعات مبنی بر پیوستن او به کمپانی پایان بده . او در ادامه گفت :

درباره ی سی سی دابلیو : " من واقعا از شکلی که CCW و افرادش دور هم جمع شدن و این کمپانی رو تشکیل دادن هیجان زده هستم . حضور هالک هوگن ، اریک بیشاف ، جیسن هروی ، جیمی هارت ، براین نابز ، بریفکیک و ... میتونه خیلی به کشتی حرفه ای کمک کنه . به جرأت میگم هر کس که شنبه ی این هفته شوء سی سی دابلیو ِ هوگن رو نگاه کنه از اون چیزی که می بینه لذت خواهد برد . "

بازگشت کریستین به دابلیو دابلیو ای : " یکی از مهم ترین موضوعاتی که در هفته ی گذشته عنوان شده بازگشت احتمالی The Instant Classic ، کریستین به دابلیو دابلیو ای و جدائی او از تی ان ای هست . کریستین داره موقعیت خودش و راه خودش برای بهترین شدن در کشتی حرف ای (سرگرمی) رو هموار میکنه . مطمئن باشید نه تنها مسئولان و کمپانی ، بلکه تمام طرفداران دابلیو دابلیو ای در کل دنیا بازگشت او رو با آغوشی گرم خوهند پذیرفت ."

در پایان مجری ، برای ون دیم آرزو کرد که هر چه سریع تر از بند مصدومیت (بطور کامل) رها بشه و بار دیگه به رینگ کشتی حرفه ای برگرده . ون دیم قرار هست برای یه هفته در CCW و برای یک سال در NWE فعالیت کنه .

بابی لشلی و صحبت درباره ی جدایی از دابلیو دابلیو ای :

قهرمان سابق ای سی دابلیو و اینترتینر سابق دابلیو دابلیو ای ، بابی لشلی در برنامه ی رادیویی The Shoot مهمان بود و گفتگویی کوتاه با گری کنترل و الن مارتین انجام داد . او درباره ی وضعیت فعلی خودش و جدایی از دابلیو دابلیو ای صحبت کرد و گفت :

" من با مسئولان والا مقام کمپانی صحبت کردم و گفتم که تصمیم دارم دابلیو دابلیو ای رو ترک کنم که مورد تایید قرار گرفت . درباره ی شایعاتی که راجعبه دخالت کریستال مارشال در جدایی من مطرح شده باید بگم که کریستال هیچ دخالتی نداشته و هیچ دخالتی هم نکرده و این ها همش شایعه هست و هر چیزی که در این مورد شنیدید کاملا غلط هست . "

" اما درباره ی رسلمینیا باید بگم که راه رفتن و کشتی گرفتن در کنار 85 هزار نفر تماشاگر کار آسونی نیست و افتخار بزرگی برای من هست . قرار بود من بعد از مدتی تبدیل به یه استار بزرگ تر بشم و بیشتر مورد استفاده قرار بگیرم اما از اون طرف خانواده ی من نیاز به ساپورت شدن (از طرف من) داشتن . من باید به اون ها بیشتر اهمیت میدادم و بخاطر همین کنار کشیدم . "

بابی لشلی در بین صحبت هاش گفت که بدش نمیاد بار دیگه به دابلیو دابلیو ای برگرده اما فعلا مشغول تمرین هست تا از سال دیگه در MMA بجنگه و تجربه ی جدیدی داشته باشه .

باب اورتن و چلنج کردن پدر جان سینا :

اما دیگر مهمان Monday Night Mayhem این هفته ، پدر رندی اورتن ؛ باب اورتن بود که مفصل با او گفتگو کردند . باب اورتن در این مصاحبه درباره ی شش هفت موضوع صحبت کرد که جالب ترین هاش رو جدا کردیم و میتوتید پائین تر بخونید.

جان سینا و رندی اورتن : " امکان داره که در سال 2009 جان سینا و رندی اورتن بار دیگه با هم درگیر بشن . اما قبل از اینکه این اتفاق بیفته ، من میخوام جان سینای بزرگ (پدر جان سینا) رو به یه مبارزه دعوت کنم . جان سینا و رندی اورتن در حال حاضر از بهترین های این بیزینس هستن اما من میخوام الان در امواج میهم (برنامه) ، جان سینای بزرگ رو به طور رسمی چلنج کنم و تنها راهی که خانواده ی سینا بتونن این چلنج رو بشنون اینه که رادیو میهم رو بگیرن (نوعی تبلیغ). "

سروایور سریس : " پی پی وی سروایور سریس در یکشنبه ی آینده انجام خواهد شد و تیم باتیستا برابر تیم لجند کیلر ، رندی اورتن قرار خواهد گرفت که این مسابقه بثبت رسیده . راستش من خیلی دوست داشتم که جزوی از تیم پسرم باشم اما اعضای تیم او رو جوون ها تشکیل میدن . بعید میدونم حتی بتونم به عنوان منجر هم برای تیم اورتن ایفای نقش کنم . "

درگیری با آندرتیکر : " به سال 2005 برگردیم ، زمانی که من و پسرم با فینام ، آندرتیکر مشکل داشتیم . هیچ وقت مسابقه ی کسکت مچ در نو مرسی رو فراموش نمیکنم . گفته میشه که من با آندرتیکر هنوز هم مشکل دارم . من سال هاست که با آندرتیکر حرف نزدم اما من با او مسابقات و خاطرات خوبی رو داشتم و فکر نمیکنم چیزی بین من و تیکر باشه . ضمن اینکه از اینکه فرصت این رو داشتم که با پسرم تیم بشم خوشحالم و باعث افتخارم هست ."

در پایان برنامه هم باب اورتن درباره ی خداحافظی ریک فلیر و هالک هوگن و خاطراتی که با آیرون شیک داشت صحبت کرد.

چاوو گررو و قدردانی از ادی :

روز 14م نوامبر سال دو هزار و هشت ، سومین سالگرد قهرمان سابق دابلیو دابلیو ای ؛ ادی گررو بود . چاوو گررو بلاگ خودش رو در 15مین روز نوامبر آپدیت کرد و درباره ی پسر عموش ، ادی نوشت :

" سلام به همه ی کسانی که طرفدار من هستند و نیستند . همونطور که اکثرتون میدونید ، دیروز روزی مهم در خانواده ی گررو بود ، سومین سالگرد مرگ ادی . من میخواستم این مطلب رو دیروز بنویسم اما من در تور اروپا هستم و به وایرلس دسترسی ندارم ، به همین دلیل امروز دارم براتون مینویسم . من دیروز در زوریخ بودم و بعد از مسابقه ام میخواستم میکروفون رو بگیرم و چیزی بگم اما میدونستم اگه دهنم رو باز کنم مثل بچه ها شروع به گریه میکنم ، پس این کار رو نکردم . میدونم همه ی طرفدارا این روز رو یادشون هست ، چون فریاد ها و سرود هایی که برای ادی میخوندن در خاطر همه مونده . پس از همه ی شما متشکرم ، روز 13م نوامبر روزی هست که همیشه به یاد خواهد ماند . اصلا ناراحت نشید و از اینکه زندگی میکنید جشن بگیرید ، کاری که ادی میکرد . بدون توجه به اینکه او درد فیزیکی ، بدنی یا فکری داشت ؛ همیشه در زندگی چیزی برای شاد بودن داشت . در زندگی ، همیشه به فکر بچه هاش بود و دباره ی خدا ، همیشه میدونست که مسیح در کنارش هست . خیلی راحت هست تا بخاطر اینکه ادی دیگه با ما نیست ناراحت و اندوهگین بشیم ، اما در این مواقع من به ادی فکر میکنم که چطور دوست داشت من همیشه و در هر حال براش خوشحال باشم . خوشحالم که او دیگه درد نمیکشه ، خوشحالم که او الان در جایی هست که ما همه میخوایم اونجا باشیم ؛ بهشت . قصد ندارم دعا کنم اما این کار هایی بود که ادی همیشه دوست داشت . یادمه بعد از مرگ ادی یکروز در بیرون ورزشگاه جوء لوئیز در شهر دترویت ؛ یه تماشاگر جلوی من رو گرفت . کسی که شاید او رو زیاد دیده باشید و همیشه در ورزشگاه لباس هالک هوگن میپوشه . بگذریم ، او از پنجره ی ماشین من عکس ادی رو کند و در آغوش گرفت و شروع به گریه کرد . اون تماشاگر به من گفت که سرطان داره و درباره ی این موضوع با ادی صحبت کرده . ادی هم برای این مرد 45 دقیقه دعا کرده تا خوب بشه . مشخصه که ادی کار خاصی ازش بر نمیومد ، اما دقایقی از زندگیش رو گذاشت و برای این پسر دعا کرد تا با سرطان بجنگه . ادی چنین آدمی بود . من میتونم صد ها داستان براتون بگم که تماشاگرا برای من تعریف کردن که ادی در زندگیشون چجوری تاثیر مثبت گذاشته . بخاطر همینه همه ادی رو میخوان و دوسش دارن . براش گریه نکنید و از اینکه جای او دارید زندگی میکنید خوشحال باشید . ممنون از اینکه مقاله ی من رو خوندید و به من در این روز کمک کردید ، چاوو. "

کد های تقلب در اسمکدان ورسز راء :

یکسری کد تقلب برای بازی Smackdown vs. RAW 2009 منتشر شده که این کد ها مربوط به کنسول PS2 هست . شما میتونید با استفاده از این کد ها و وارد کردن اون ها در قسمت Cheat Codes بازی (داخل منوی آپشن) ، چندین اینترتینر و تیپ های مختلف رو آزاد کنید .

- کلماتی که بعد از ( قرار گرفته اند ، کد اصلی هستن و باید در قسمت چیت کد قرار بگیرن .

- به بزرگی و کوچکی حروف دقت کنید و جای خالی (اسپیش) و اضافه در بین اون ها قرار ندید .

- تمام کد ها بر روی بازی امتحان شده اند و کار میکنند (مشکلی ندارن) .

!!Boogeyman's Code : BoogeymanEatsWorms

Jillian's Code : PlayAsJillianHallSvR

Layla's Code : UnlockECWDivaLayla09

Snitsky's Code : UnlockSnitskySvR2009

Tazz's Code : UnlockECWTazzSvR2009

Vince McMahon's Code : VinceMcMahonNoChance

Alternate Attir For Jericho's Code : AltJerichoModelSvR09

Hornswoggle's Code : HornswoggleAsManager

Ric Flair's Code : FlairWoooooooooooooo

Saturday Night Main Event Arena's Code : SatNightMainEventSvR

Curt Hawkins & Zack Ryder's Code : Ryder&HawkinsTagTeam

در صورتی که کد های بیشتری منتشر شد ، حتما در سایت قرار میدیم .

نام رخ داد : راء

تاریخ انجام : دوشنبه ، 17م نوامبر سال 2008

محل انجام : آتلانتا ، جورجیا

اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .

به ورزشگاه میریم و جری لالر به همه خوش آمد میگه .

همه ی اینترتینر ها و دیواس راء داخل رینگ هستن . در همین لحظه مایکل کول ، استفانی مک من رو معرفی میکنه و استفانی وارد میشه . استف روی یه سکّو در ابتدای ورودی ورزشگاه وایمیسه . استفانی میگه : " از وقتی که مایک ادملی رفته ، خیلی سوالات و مشکلات پیش اومده که همه میخوان با من در میون بذارن . اولین نفر کیه؟ " رندی اورتن میکروفون میگیره و میگه : " من میخوام بدونم که چرا تایتل مچ در سروایور سریس به سینا داده شد ؟ من با استعداد تر و لایق تر از او هستم . " استف در جواب میگه : " این تصمیم توسط شین مک من گرفته شده . دلیلش هم اینه که سینا قبل از مصدومیتش ، یه کشتی گیر تاپ و همچنین قهرمان سابق بوده . " اورتن میگه : " خوبه . ولی بدون هر کسی که برنده بشه ، من نوبت بعدی هستم . " اما بعد از رندی ، کودی رودس میکروفون رو میگیره و میگه : " برای چی وقتی که اورتن با لگد بصورت تد دیبیاسی زد ، مجازات نشد ؟ حتی او به عنوان کاپیتان تیم در سروایور سریس هم انتخاب شد . چرا او به حالت تعلیق در نیومد ؟" استف در جواب گفت : " هر کس مسئول اعمال خودش هست . رندی در آنفورگیون یه لگد به صورت سی ام پانک زد و رندی اورتن امشب باید در یه لامبرجک مچ (سی نفر) ، بصورت تک به تک برابر سی ام پانک قرار بگیره . " رندی میگه : " داری شوخی میکنی ؟ این تصمیم تو فقط باعث آشوب خواهد شد . " اما بعد از رندی ، سانتینو مارلا میکروفون رو میگیره و میگه : " میدونید که رپر معروف ، آکان داخل ورزشگاه هست . من از او بهتر هستم و میتونم رپ بخونم . " سپس مارلا شروع کرد به رپ کردن درباره ی پس گرفتن کمربند اینترکانتیننتال از ویلیام ریگال (در آینده) . مارلا میگه : " البته من تو یه رستوران نیستم ولی یه میخوام یه ریمچ سرو کنم . " استف در حواب میگه : " تو دو ریمچ داشتی و از هیچ کدومشون نتونستی استفاده کنی و شکست خوردی . " مارلا میخواد حرف بزنه که جی بی ال میکروفون رو از او میگیره و میگه : " وینس مک من کجاست ؟ من با کسی که وینس مک من قبلا مدت ها باهاش مشکل داشت ، مشکل دارم . شان مایکلز! " استف در جواب جی بی ال میگه : " وینس مک من فعلا نیست و شین مک من شوء رو اداره میکنه . " شان مایکلز میکروفون رو از جی بی ال میگیره و میگه : " چطوره که من همین الان پدر جی بی ال رو در بیارم تا مجبور نشیم تا یکشنبه صبر کنیم . " تماشاگرا شان رو تشویق میکنن . بقیه ی اینترتینر ها رینگ رو ترک میکنن و شان مایکلز به همراه جی بی ال داخل رینگ میمونن . جی بی ال هم رینگ رو ترک میکنه و تماشاگرا او رو هو (بو) میکنن . شان به جی بی ال علامت میده و ازش میخواد بیاد داخل رینگ اما جی بی ال به طرف خروجی میره . سپس آهنگ شان مایلکز پخش میشه .

مسابقه اول :: کلی کلی در برابر ویکتوریا

کلی کلی وارد میشه و تماشاگرا او رو مورد تشویق قرار میدن . بعد از او ، ویکتوریا میاد تا مسابقه شروع بشه . دو دیوا با هم درگیر میشن و ویکتوریا کنترل مسابقه رو در دست میگیره . در همین ابتدای کار ویکتوریا فینیشر جدیدش رو روی کلی کلی امتحان میکنه . کاور میکنه، یک..دو.. . کلی بلند میشه و بعد از یه جاخالی ، رول آپ میکنه ، یک..دو..سه .

بعد از مسابقه ، ویکتوریا به کلی کلی حمله میکنه و چند لحظه بعد تیم دیواس راء میان و به کلی کمک میکنن .

نشون داده میشه که باتیستا داره اما میشه تا به رینگ بیاد.

جیم راس اعلام میکنه در سروایور سریس ، یه مسابقه ی تردیشنال تگ تیم مچ بین تیم دیواس راء و تیم دیواس اسمکدان انجام خواهد شد.

مسابقه دوم :: باتیستا در برابر مانو به همراه کودی رودس

باتیستا وارد میشه و تماشاگرا او رو مورد تشویق قرار میدن . بعد از او ، حریفش مانو میاد که کودی رودس هم او رو همراهی میکنه . مسابقه آغاز میشه و مانو و باتیستا با هم درگیر میشن . در قسمت ورودی ورزشگاه رندی اورتن دیده میشه که اومده تا مسابقه رو تماشا کنه . مانو یه مشت قوی به باتیستا میزنه و باتیستا میفته . باتیستا بلند میشه و میخواد پاوربامب بزنه اما مانو کونر میکنه و بک بادی دراپ میزنه . فلایینگ کیک از مانو . کاور میکنه ، یک..دو.. . مانو شونه ی باتیستا رو به رینگ میکوبه ، سپس او رو وسط رینگ میدازه و گریپ هولد رو روش اجراء میکنه . باتیستا قفل رو میشکونه و مانو رو میفرسته گوشه ی رینگ و به او کلوزلاین میزنه . مانو برمیگرده و یه اسپلش سنگین روی باتیستا اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . یه هدبات از مانو . کاور میکنه ، یک..دو.. . مانو میره برای یه فن اما باتیستا کونر میکنه و بعد از یه فورآرم و کلوزلاین ، به مانو اسپاین باستر میزنه . باتیستا میره برای باتیستا بامب ، سر مانو رو میذاره بین دو پاش و میخواد او رو بلند کنه اما مانو نمیذاره . باتیستا بر میگرده و به مانو اسپیر میزنه . بار دیگه مانو رو بلند میکنه و سر مانو رو بین دو پاش قرار میده ، اینبار مانو رو بلند میکنه و سپس باتیستا بامب رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

بعد از مسابقه ، باتیستا به رندی اورتن نگاه میکنه . کودی رودس وارد رینگ میشه و از باتیستا میخواد که کاری بهش نداشته باشه چون کودی میخواد مانو رو چک کنه . باتیستا میکروفون میگیره و میگه : " سه سال هست ، سه سال هست که رندی اورتن دهنش رو داره میجنبونه ؛ از ایوولوشن . من سه سال هست که میخوام رندی رو جر بدم اما تا الان موقعیتش پیش نیومده . اما در سروایور سریس ، من بالاخره موفق میشم . رندی باید نگران سروایور سریس باشی. " سپس باتیستا میکروفون رو میندازه .

همچنین امشب ، جی بی ال و کین در برابر تیم کرایم تایم و در دیگر مسابقه ، شان مایکلز و ری میستریو در برابر جان موریسن و میز قرار خواهند گرفت.

استفانی مک من در قسمت ورودی ورزشگاه هست . او دابلیو دابلیو ای هال آو فیمر ، چیف جی استرانگبوء رو معرفی میکنه و او وارد میشه . استرانگبوء برای تماشاگرا دست تکون میده .

در بک استیج ، رندی اورتن و کودی رودس با هم روبرو میشن . رندی اورتن میگه : " قبل تقدیره ! رفتی داخل رینگ و از باتیستا ترسیدی و ازش خواستی کاریت نداشته باشه . بخاطر همین من تو رو از تیمم در سروایور سریس بیرون خواهم کرد . در ضمن ، من امشب مقابل سی ام پانک مسابقه دارم و نمیخوام ... " کودی حرف رندی رو قطع میکنه و بهش میگه : " همینجوری به حرف زدن ادامه بده ، چون تنها کاری هست که میتونی خوب انجامش بدی."

تاد گریشام در قسمت ورودی ورشگاه هست . او میگه : " ویدئویی از یکی از هیجان آور ترین اینترتینر های این سال های دابلیو دابلیو ای رو شاهد خواهیم بود ." سپس ویئدویی از ایون بورن پخش میشه . برمیگردیم و حالا گریشام از بورن دعوت میکنه تا وارد بشه . ایون بورن وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . او از ناحیه ی پا درد میکشه و پاش رو باند پیچی کردن . گریشام میپرسه : " وضعیت انگشتت چطوره ؟ " در همین لحظه مایک ناکس وارد میشه و ایون بورن رو دنبال میکنه . ناکس به بورن نگاه میکنه و سپس میره .

در بک استیج ، شان مایکلز و ری میستریو دیده میشن که دارن آماده میشن تا به رینگ بیان . آهنگ راء پخش میشه (در بک استیج) . شان میگه : " آهنگ رو قطع کنید . " شان رو به ری میگه : " من با کسایی مثل هالک هوگن ، مارتی جنتی و ... تیم بودم . اما از اینکه با تو (ری) تیم هستم واقعا هیجان زده ام . " شان و ری دوباره راه میرن که دالف زیگلر جلوی اون ها رو میگیره و میگه : " سلام ، من دالف زیگلر هستم . " شان و ری ادامه میدن و شان درباره ی تیم شدنش با ری بیشتر صحبت میکنه .

مسابقه سوم :: شان مایکلز و ری میستریو در برابر جان موریسن و د میز

جان موریسن و میز وارد میشن . ری میستریو وارد میشه و تماشاگرا او رو تشویق میکنن . سپس شان مایکلز میاد و بشدت مورد تشویق قرار میگیره . مسابقه رو شان و موریسن آغاز میکنن . شان بعد از قفل ، شولدر بلاک میکنه و سپس نایف چاپ میزنه . ری تگ میشه و با شان یه حرکت تیمی انجام میده . کاور میکنه ، یک..دو.. . ری یه کیک به صورت موریسن میزنه و موریسن میفته رو طناب دوم . ری میره برای سیکس وان ناین اما میز دخالت میکنه و نمیذاره . شان میاد تا میز رو بزنه که موفق هم هست . ری هم در اون طرف موریسن رو پرت میکنه رو میز گزارشگر ها و به رینگ برمیگرده . شان و ری داخل رینگ هستن . بعد از کامرشال برمیگردیم . میز با ری درگیر هست و اجازه نمیده تا ری تگ بشه . میز با موریسن تگ میشه و موریسن در بدو ورودش به گات باستر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . موریسن جای خودش رو به میز میده . این دو یه حرکت تیمی با هم انجام میدن . میز کاور میکنه ، یک..دو.. . میز خیلی سریع با موریسن تگ میشه و بار دیگه یه حرکت تیمی از این دو . موریسن کاور میکنه ، یک..دو.. . موریسن از طناب ها برای خفه کردن ری استفاده میکنه . موریسن میره برای اسپرینگبورد اما ری تو هوا به او دراپ کیک میزنه . موریسن و ری هر دو به طرف همتیمیهاشون میرن و دو تگ همزمان صورت میگیره . شان و میز میان و با هم درگیر میشن . شان یه اسلم میزنه و میره بالای طناب ها . فلایینگ البوء دراپ از شان . شان نشون میده میخواد سوییت چین میوزیک بزنه اما یهو نظرش عوض میشه و فیگر فور لگ لاک رو اجراء میکنه . میز درد میکشه اما به هر حال کونر میکنه . شان بلند میشه و به میز و موریسن دابل کلوزلاین میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . ری وارد میشه (بدون تگ) و یه ضربه میزنه و سیکس وان ناین رو اجراء میکنه . شان آماده هست تا به میز سوییت چین میوزیک بزنه که این کار رو هم انجام میده . داور حواسش پرت میشه و در همین لحظه موریسن از فینیشر شان استفاده میکنه و به شان سوییت چین میوزیک میزنه . میز کاور میکنه ، یک..دو..سه .

مایک کول و جری لالر درباره ی یو اس ای نت ورک صحبت میکنن .

ویدئویی از بازگشت سینا پخش میشه .

در بک استیج ، استفانی و کریس جریکو دیده میشن که دارن ویدئوی بازگشت سینا رو با هم میبینن . جریکو میگه : " نمیدونی سینا چه آدم بدیه و یکی از دلایل افت راء بوده . مطمئنم اگه من در سروایور سریس از کمربندم دفاع کنم ، آشوب بپا میشه . شما بخاطر همین (همتون) آرزو میکنید که در هفته ی بعد ، سینا رو قهرمان ببینید . " جریکو یکم مکث میکنه و سپس میره .

در بک استیج ، تاد گریشام کنار سی ام پانک هست و با او مصاحبه ای ترتیب داده . ویدئوی لگد رندی به پانک در آنفورگیون پخش میشه . پانک میگه : " من واقعا نمیدونم که چرا رندی به من و کیک رو زد . شاید میخواست خود نمایی کنه و بگه من هم هستم! اما الان وقتشه تا تاوانش رو بده . "

در بک استیج ، جی بی ال داره کفشش رو پاش میکنه . در همین لحظه کین میاد و به جی بی ال میگه : " آیا جیز خاصی هست که باید بهم بگید ، کاپیتان ؟! " جی بی ال با لبخند میگه : " نه ، مشکلی نیست و فقط باید امشب رو با هم در یه تیم باشیم . " کین میگه : " اگه مشکلی بود ، بهم بگو . " سپس میره .

مسابقه چهارم :: جی بی ال و کین در برابر کرایم تایم

کرایم تایم در میان تشویق تماشاگرا وارد میشن . بعد از کامرشال برمیگردیم . همچنان کرایم تایم منتظر هستن و حالا آهنگ جی بی ال پخش میشه و لیموزین او وارد میشه ، راننده در رو برای او باز میکنه و جی بی ال به طرف رینگ میره . نوبت کین هست و بعد از انفجار ، کین وارد میشه . مسابقه رو جی بی ال و جی تی جی شروع میکنن . جی بی ال مسابقه رو در دست میگیره اما جی تی جی در میره و جای خودش رو به شد میده . شد میاد و جی بی ال رو میزنه و خیلی زود با جی تی جی تگ میشه . این دو یه حرکت تیمی قشنگ با هم انجام میدن . جی تی جی روی بازوی جی بی ال کار میکنه . سپس جی بی ال رو میکشه طرف شد و با شد تگ میشه . شد میاد و بعد از انجام به حرکت تیمی بر روی بازوی جی بی ال ، کاور میکنه ، یک..دو.. . جی تی جی به بازی برمیگرده (تگ میشه) و باز هم چند حرکت تیمی از کرایم تایم . جی بی ال بالاخره از فشار خارج میشه و جی تی جی رو میزنه و جای خودش رو به کین میده . کین میاد و یه اسلم به جی تی جی میزنه . دراپ کیک از کین . کین جی تی جی رو میفرسته گوشه ی رینگ و چند مشت میزنه . سپس رانینگ کلوزلاین از کین . کین منتظر میمونه تا جی تی جی برگرده و سپس ساید واک اسلم رو روی او اجراء میکنه . کین با جی بی ال تگ میشه . جی بی ال از استفاده از طناب ها با سرعت به طرف جی تی جی میره و کلوزلاین فرام هل رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه.

مسابقه پنجم :: اینترکانتیننتال چمپین ویلیام ریگال در برابر ای سی دابلیو چمپین مت هاردی

ویلیام ریگال وارد میشه و تماشاگرا او رو هو (بو) میکنن . اینبار لیلا همراه او نیست . ریگال میکروفون میگیره و میگه : " اینکه یه رپر از یه قهرمان اینترکانتیننتال بیشتر طرفدار داره و مورد تشویق قرار میگیره ، مشکل مردم این کشور هست . مزدم بریتیش همه با ادب و محترم هستن اما ... . " آهنگ مت هاردی پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . مسابقه شروع میشه . ریگال و هاردی با هم درگیر میشن و ریگال هاردی رو میفرسته بیرون رینگ . میخواد در بیرون رینگ به کیک به مت بزنه اما موفق نیست . ریگال سر مت رو به گوشه ی بیرون رینگ میکوبه و داور شروع به شمارش میکنه . تا ده شماره میشه و این دو به رینگ برنمیگردن و به این ترتیب داور مسابقه رو با قانون دابل کونت اوت بی نتیجه اعلام میکنه .

بعد از مسابقه ، لیلیان نتیجه رو اعلام میکنه ولی مت و ریگال بشدت دارن همدیگه رو میزنن . سکیوریتی وارد میشن و ریگال و مت رو از هم جدا میکنن .

در بک استیج ، کریس جریکو داره راه ورود به رینگ رو طی میکنه .

لیلیان گارسیا ، قهرمان جدید سنگین وزن جهان کریس جریکو رو معرفی میکنه و جریکو وارد میشه . تماشاگرا جریکو رو هو (بو) میکنن . جریکو میره داخل رینگ و یه میکروفون میگیره . وای تو جی در حالی که کمربند سنگین وزن رو روی شونه اش گذاشته میگه : " همه ویدئو های جان سینا رو دیدید و داستانش رو متوجه شدید . حالا من میخوام یه داستان براتون بگم که مربوط میشه به قبل از اینکه سینا به رینگ دابلیو دابلیو ای پا بذاره . " ویدئو هایی از مدت ها قبل تا الان (مربوط به جریکو) پخش میشه که طی اون نشون داده میشه که جریکو در یه شب استون کلد و راک رو شکست داد تا آندسپیوتد چمپین بشه . آنفورگیون دو هزار و هشت و قهرمانی جریکو در اسکرمبل مچ . پیروزی جریکو برابر سی ام پانک در استیل کیج مچ . پیروزی جریکو برابر شان مایکلز در لدر مچ و پیروزی جریکو برابر باتیستا در استیل کیج مچ . جریکو عکسی از سینا در مانیتور ورزشگاه نشون میده و عکس العمل هاش رو با برای خودش میکس میکنه . جریکو میگه : " من در حال حاضر در دنیا بهترین هستم ، در بالا ترین سطح قرار دارم و نمیذارم سینا بیاد و جای من رو بگیره . سینا فرد اصلی در راء نیست ، من هستم . من در سروایور سریس به شگفت انگیز (دست نیافتنی) بودن سینا پایان میدم و راء بالاخره حفظ میشه . "

مسابقه ششم :: لامبرجک مچ :: رندی اورتن در برابر سی ام پانک

رندی اورتن وارد میشه و عده ای از تماشاگرا او رو تشویق میکنن . سی ام پانک وارد میشه و عده ی دیگری هم و رو مورد تشویق قرار میدن . مسابقه آغاز میشه و پانک و رندی آروم به طرف همدیگه میرن و با هم درگیر میشن . پانک رندی رو میفرسته بیرون رینگ و لامبرجک ها به این دو نگاه میکنن . پانک رندی رو برمیگردونه . اما رندی با یه گلد به سینه ی پانک ، او رو به بیرون رینگ پرت میکنه . کودی رودس و مانو ، پانک رو به رینگ برمیگردونن . رندی با عصبانیت به این دو نگاه میکنه . رندی یه شولدبلاک میکنه ولی بعد از دریافت یه کیک قوی از پانک ، به بیرون رینگ پرت میشه و کنار مت هاردی و ریکی اورتیز میفته . مت و ریکی بعد از چند لگد ، رندی رو به رینگ برمیگردونن . پانک کاور میکنه ، یک..دو.. . پانک چند مشت و کیک قوی میزنه و بار دیگه رندی رو پرت میکنه بیرون رینگ ، کنار باتیستا و فینلی و هاس که این سه نفر رندی رو میزنن . رندی به رینگ برمیگرده و پانک در گوشه ی رینگ به رندی اسپیر میزنه . پانک میره برای یه اسپیر دیگه اما رندی جاخالی میده و پانک به میله ی گوشه ی رینگ میخوره . مارک هنری ، پانک رو به بیرون رینگ میکشه و او رو میزنه و به رینگ برمیگردونه . رندی کاور میکنه ، یک..دو.. . رندی برای بار دوم کاور میکنه ، یک..دو.. . رندی چند کیک به دست و سر و پای پانک میزنه . سپس استندینگ دراپ کیک از رندی . کاور میکنه ، یک..دو.. . رندی در وسط رینگ ساید هدلاک میکنه ، پانک بسختی قفل رو میشکونه و رندی رو به طرف طناب ها میفرسته و سپس در برگشت به رندی بیگ بوت میزنه . رندی بلند میشه و بد از یه جاخالی ، اسکوپ اسلم میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . رندی بار دیگه ساید هدلاک میکنه . تماشاگرا ساکت هستن . پانک کونر میکنه و سویینگینگ نک بریکر میزنه . پانک و رندی افتادن و داور میشمره . پانک بلند میشه و چند کیک میزنه . در پایان یه کیک قوی میزنه و کاور میکنه ، یک..دو.. . پانک بعد از یه کیک به سینه ی رندی ، بولداگ رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . پانک رندی رو بلند میکنه تا جی تی اس بزنه اما موفق نیست و رندی کونر میکنه و بک بریکر میزنه . رندی منتظر هست تا پانک بلند شه . رندی میره برای آر کی او اما پانک کونر میکنه و با یه دراپ کیک ، رندی رو پرت میکنه بیرون رینگ . لامبرجک ها رندی رو به رینگ برمیگردونن . ویلیام ریگال حواس پانک رو پرت میکنه . پانک با عصبانیت به او نگاه میکنه . سپس برمیگرده و در همین لحظه رندی اورتن ، بطور ناگهانی آر کی او میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

بعد از مسابقه ، رندی میره تا یه کیک به پانک بزنه . اما باتیستا وارد رینگ میشه و به رندی اسپیر میزنه . سپس شان مایکلز و جی بی ال ، کین و ری میستریو میرن داخل رینگ و با هم درگیر میشن . همه ی لامبرجک ها در این لحظه (هر سی نفر) میریزن داخل رینگ و با هم میجنگن .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخ داد : ای سی دابلیو

تاریخ انجام : سه شنبه ، 18م نوامبر سال 2008

محل انجام : آتلانتا ، جورجیا

اینتروی ای سی دابلیو پخش میشه .

به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین شوء صورت میگیره .

تاد گریشام و مت استرایکر به همه خوش آمد میگن .

آهنگ جان موریسن و میز پخش میشه و این دو وارد میشن . در حین ورودشون هایلایت هایی از راء دوشنبه ی این هفته پخش میشه که میز و موریسن موفق شدن شان مایکلز و ری میستریو رو شکست بدن . این دو اومدن تا برنامه ی درت شیت رو آغاز کنن . میز و موریسن برنامه رو با موضوع تردیشنال تگ تیم مچ شروع میکنن و میگن : " جی بی ال کاپیتان خوب و لایقی هست ، البته باید حواسش باشه که هدف اینه تا تیمش رو به طرف پیروزی هدایت کنه . ام وی پی هم میتونه با پیروزی 1.3 میلیون دلار بدست بیاره که خیلی خوب هست . اما دیگری ماشین بزرگ قرمز رنگ ، کین هست (خودشون رو معرفی نمیکنن) . اما حریفاشون . غول هشت فوتی ، گریت کالی ، و کوتوله ی مکزیکی ، ری میستریو . کرایم تایم هم که که میشناسید و الان در بک استیج هستن و دارن پول همه ی افراد رو کش میرن (میدزدن) . اما کاپیتان تیم ، مرد شلوار بلند ؛ شان مایکلز . ما دوست داریم شان نفر آخر از تیم حریف باشه تا در پایان مقابل میز و موریسن قرار بگیره . شان سنگی در راه بهترین شدن ما در دابلیو دابلیو ای هست که باید از راه برش داریم . " سپس آهنگ موریسن پخش میشه .

تاد گریشام اعلام میکنه امشب یه مسابقه ی سیکس من تگ تیم مچ انجام خواهد شد .

مسابقه اول :: سل رینائورو در برابر دی جی گابریل به همراه آلیشیا فاکس

هر دو اینترتینر داخل رینگ هستن و جو ورزشگاه ساکت هست . مسابقه آغاز میشه و رینائورو و گابریل با هم درگیر میشن . گابریل موفق تر هست و بر بازی مسلط میشه . چند مشت و کیک میزنه . سپس اسلم از او . گابریل میره بالای طناب ها و و یوروپین آپرکات رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

در بک استیج ، جک سوئگر دیده میشه که داره خودش رو آماده میکنه .

اعلام میشه که دابلیو دابلیو ای دات کام بازدیدش از سایت های یو اف سی ، ان اف ال و مکسیم (همه با هم) بیشتر هست .

مسابقه دوم :: آماتور رسلینگ چلنج :: جک سوئگر در برابر تامی دریمر

این مسابقه پنج دقیقه ای هست و دو اینترتینر باید کار رو قبل از به پایان رسیدن این زمان تموم کنن . قوانین مسابقه به این ترتیب هست که دو نفر به سبک کشتی معمولی با هم میجنگن و امتیاز میگیرن . جک سوئگر وارد میشه . بعد از او شاهد ورود تامی دریمر هستیم . مسابقه آغاز میشه و دو اینترتینر لاک آپ میشن . سوئگر با اجرای دو تیک داون ، موفق میشه دو امتیاز بگیره . سوئگر ادامه میده . تامی دریمر سوئگر رو میندازه . سوئگر بلند میشه و عقب عقب میره . دریمر یه لگد به شکم سوئگر میزنه و داور در همین لحظه مسابقه رو با قانون دی کیو به نفع جک سوئگر به پایان میرسونه .

بعد از مسابقه ، تامی دریمر میکروفون میگیره و میگه : " اوپس ! اشتباه کردم . " سوئگر بلند میشه و تامی دریمر رینگ رو ترک میکنه . سوئگر با عصبانیت به دریمر نگاه میکنه و دریمر به بک استیج میزه .

ویدئویی از جان سینا و کریر او پخش میشه .

تاد گریشام یاد آوری میکنه که در سروایور سریس ، جان سینا و کریس جریکو برابر هم قرار خواهند گرفت .

تبلیغی با عنوان بازگشت بوگی من در هفته ی بعد پخش میشه .

در بک استیج ، ریکی اورتیز و تیفانی در کنار هم هستن . اون ها کمی با هم صحبت میکنن و سپس جک سوئگر وارد میشه . سوئگر به کار های دریمر اعتراض میکنه و تیفانی و اورتیز میگن که ندیدن دریمر چی کار کرده . سوئگر تیفانی رو مسخره میکنه . ریکی اورتیز به سوئگر میگه که او (سوئگر) اصلا شخصیت نداره . در همین لحظه تدی لانگ میاد و اعلام میکنه در هفته ی بعد ، جک سوئگر و تامی دریمر در یه اکستریم رولز مچ برابر هم قرار خواهند گرفت .

تاد گریشام و مت استرایکر درباره ی مسابقات تردیشنال تگ تیم مچ صحبت میکنن .

مسابقه سوم :: مارک هنری ، کودی رودس و قهرمان بین قاره ای ویلیام ریگل در برابر

قهرمان ای سی دابلیو مت هاردی ، فینلی و کوفی کینگستن

مارک هنری و تونی اطلس وارد میشن و تماشاگرا این دو رو هو (بو) میکنن . ویلیام ریگل و سپس کودی رودس وارد میشن . کوفی کینگستن میاد و مورد تشویق قرار میگیره . بعد از او شاهد ورود فینلی و هورنسواگل هستیم که تماشاگرا این دو رو هم تشویق میکنن (بیشتر از کوفی) . در پایان قهرمان ای سی دابلیو ، مت هاردی وارد میشه و بشدت مورد تشویق قرار میگیره . همه چیز آمادست . مین ایونت این هفته رو فینلی و ویلیام ریگل آغاز میکنن . فینلی بر بازی مسلط میشه و خیلی زود جای خودش رو به هاردی میده . مت میاد و یه مشت به مارک هنری که پشت طناب ها هست میزنه و هنری میفته . همین باعث میشه سه نفر تیم حریف بریزن داخل رینگ . کوفی و فینلی هم اضافه میشن تا دعوایی شش نفره صورت بگیره . بعد از کامرشال برمیگردیم . برگشتیم و حالا کوفی و رودس داخل رینگ هستن . کوفی بر بازی مسلط میشه و در یه صحنه بعد از دراپ کیک ، هر دو اینترتینر میفتن وسط رینگ . هر دو به طرف همتیمیهاشون میرن و فینلی و ویلیام ریگل در دو تگ همزمان وارد میشن . فینلی حمله میکنه اما ریگل فینلی رو از طناب دوم به بیرون پرت میکنه . ریگل با هنری تگ میشه . هنری میاد و فینلی رو میزنه . او خیلی خوب کار میکنه و کنترل بازی رو در دست میگیره . هنری فینلی رو میفرسته گوشه ی رینگ و اون جا چند مشت قوی به فینلی میزنه . سپس با ریگل تگ میشه . ریگل برمیگرده و یه کیک و اسلم به فینلی میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. اما مت هاردی میاد و دخالت میکنه . ریگل با کودی و در همین لحظه فینلی هم در میره و با کوفی تگ میشه . کوفی چند حرکت پرشی زیبا رو روی کودی انجام میده . کودی در شلوغی با هنری تگ میشه اما کوفی نمیفهمه . کوفی میره بالای طناب ها و کراس بادی رو میخواد اجراء کنه که هنری موفق میشه کوفی رو تو هوا بگیره و در این لحظه وورلد استرانگست اسلم رو روی او اجراء کنه. کاور میکنه ، یک..دو..سه .

بعد از مسابقه ، داور دست مارک هنری رو بالا میبره و هنری به مت هاردی نگاه میکنه .

-----------------------------------------

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •