تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 212 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 2120

نام تاپيک: Call of Duty: Modern Warfare 3

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

عزیزم ولی من فکر میکنم شما تعریفت از گیم پلی اشتباهه گیم پلی mw 3 کاملا مصنوعی بود و در برابر bf3 اصلا حرفی برای گفتن نداشت .
    دوست عزیز طبیعی بودن بازی معیاری به بهتر بودن گیم پلیش نیست.......الان بازی مثه halo رو اگه شما بازی کنی می بینی که :

1-دشمنات کوتوله مانند هستن....
    2-اسلحه هاشون صورتی هست.....
    3-لباسا و زرها و سفینه ها صورتی هستن و ماشینا شبیه اسباب بازیهای دوران کودکی ماست....
    4-کارکتر بازی وقتی می پره سه متر میره هوا
    و..........

ولی همین بازی از لحاظ گیم پلی از اکثر سایتا و منتقدا همواره نمره کامل می گیره و طرفداراشم از cod بیشتر نباشن کمتر نیستن(شماره 3 این بازی فقط روی x360 حدود 14 میلیون نسخه فروش کرده)

حالا این بازی که همه چیش مصنوعی هست پس گیم پلی نداره؟؟؟؟

+

تعریف گیمپلی رو هم از پایین بخوونی متوجه میشی جایی نگفته بازی طبیعی تر باشه تا بهش بگیم گیم پلی بهتری داره و در پایان متن اشاره کرده که گیم پلی متمایز از گرافیک و صدا گذاری هست :

Gameplay is the specific way in which playersinteract with a game, and in particular withvideo games Gameplay is the defined through the game rules, connection between player and the game, challenges and overcoming them, and player's connection with it. Video game gameplay is distinct from graphics, or audio elements.

.
    .
    .
    ..
    .
    Last edited by halflife g; 28-11-2011 at 16:23.

2. 9 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز طبیعی بودن بازی معیاری به بهتر بودن گیم پلیش نیست.......الان بازی مثه halo رو اگه شما بازی کنی می بینی که :

1-دشمنات کوتوله مانند هستن....
    2-اسلحه هاشون صورتی هست.....
    3-لباسا و زرها و سفینه ها صورتی هستن و ماشینا شبیه اسباب بازیهای دوران کودکی ماست....
    4-کارکتر بازی وقتی می پره سه متر میره هوا
    و..........

ولی همین بازی از لحاظ گیم پلی از اکثر سایتا و منتقدا همواره نمره کامل می گیره و طرفداراشم از cod بیشتر نباشن کمتر نیستن(شماره 3 این بازی فقط روی x360 حدود 14 میلیون نسخه فروش کرده)

حالا این بازی که همه چیش مصنوعی هست پس گیم پلی نداره؟؟؟؟

+

تصحیح کنید تعریفتون از گیم پلی رو لطفا...... .
    دقیقا میدونستم الان اینو میگی

خب اگه دقت کرده باشی تو صفحه ی قبلی هم گفتم باید ببینم که سبک بازی چیه
    توی این سبک اینجور حرکات مصنوعی و غیر طبیعی جایی نداره و اصلا کاملا بی معنیه
    ولی بازی تو سبک halo که واقعیت نداره هر چی بیشتر غیر طبیعی باشه به جذابیتش هم افزوده میشه.

گیم پلی رو هم من تو این سبک بازی به طبیعی بودن حرکات بازیکنا نسبت میدم نه طبیعی بودن بازی.

راستی همه ی جوابامو جواب ندادی این جوری کلامون میره تو هم

4. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

1

عزیزم ولی من فکر میکنم شما تعریفت از گیم پلی اشتباهه گیم پلی mw 3 کاملا مصنوعی بود و در برابر bf3 اصلا حرفی برای گفتن نداشت .
    از طرفی دیگه جذابیت بازی یه طرفه و گیم پلی خوب یه طرف دیگه یعنی اینطور نیست که هر بازی که جذابیت داره گیم پلیش هم عالیه

این حرف دقیقا مشخص میکنه که تعریف شما از گیم پلی اشتباهه که در بالا توضیح دادم.

به نظرم اینجا بیشتر از این نمیشه در موردش بحث کرد چون تاپیک mw3 هست اگه امکانش بود یه تاپیک تشکیل بدیم تا بیشتر و تخصصی تر بشه
    در مورد این دو بازی بحث کرد.

موضوع دیگه ای که یادم رفت اینه که اعتراض علاقه مندان به این بازی از جمله خودم مشخص میکنه که بازی کاملا تکراری بود و
    حرفی برای گفتن نداشت.
    عزیز ایشون کاملا واضح و درست توضیح دادن شما کاملا اشتباه میکنی !! mw3 هرچی نداشته باشه !! گیم پلی فوق العادشه که این همه مخاطب داره تو دنیا و باعث میشه نشه دل کند ازش وقتی شروعش میکنی
    .
    اون چیزهایی که شما میگی یه سری مسائل شخصی و سلیقه ای هستش و یکی از زیر شاخه های گیم پلی میتونه محسوب شه !! حالا ممکنه یکی از bf3 با حرکات خشک و بی روحش که بیشتر سعی شده به یه شبیه ساز جنگ خودشو نزدیک کنه خوشش بیاد !(یکیش خودم که به شخصه بازی که بیشتر شبیه جنگ واقعی باشه رو ازش بیشتر لذت میبرم ) ! یکی هم از cod یا هر بازیه دیگه ای که سعی میکنه اکشن و ریتم بازی رو بالا نگه داره به هر قیمتی که شده !!
    .
    در کل خوب نیست به یکی از بهترین شوتر های اول شخص این نسل بگیم بدرد نخور و تکراری !! فکر نمیکنم شما هم تو موفقیت این نسخه شکی داشته باشید !! یه نگاه به امار و ارقام همه چیو نشون میده !!
    .
    اینو هم اضافه کنم !! این بحث هیچ فایده ای نداره در 90% مواقع چون یه چیز سلیقه ای هستش !! حالا سلیقه ی کی درسته و کدوم غلطه رو خدا میداند
    +
    از بازی لذت ببرید اینقد پا فشاری نکنید که فلان بازی از اون بهتره یا اون از این بهتره !!
    +
    اصلا cod اشغال !! تکراری !! با گرافیک دو بعدی هیچی نداره همش کپی پست با روایتی هندی !! bf3 هم همش تبلیغ بیخود بود برا یه مشت جو گیر و یه بازی خشک و مزخرف بود که فقط گرافیک داشت و این فقط بدرد ما ایرانی ها میخوره
    +
    الان چیزی از ارزش ها کم شد ؟!
    +
    بیخیال
    Last edited by SA.JJ.AD; 28-11-2011 at 12:47.

6. 6 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

دقیقا میدونستم الان اینو میگی

خب اگه دقت کرده باشی تو صفحه ی قبلی هم گفتم باید ببینم که سبک بازی چیه
    توی این سبک اینجور حرکات مصنوعی و غیر طبیعی جایی نداره و اصلا کاملا بی معنیه
    ولی بازی تو سبک halo که واقعیت نداره هر چی بیشتر غیر طبیعی باشه به جذابیتش هم افزوده میشه.

گیم پلی رو هم من تو این سبک بازی به طبیعی بودن حرکات بازیکنا نسبت میدم نه طبیعی بودن بازی.

راستی همه ی جوابامو جواب ندادی این جوری کلامون میره تو هم

اولا : هیچکدوم از این بازیها ننوشتن که سبک ما " شبیه ساز جنگی " هست.......پس اجازه اضافه کردن المان های تخیلی(کم و زیاد) در بازی دارن(چطور که بخش survival بازی cod خیلی تخیله ولی یکی از بهترین تجربه های امسال گیمری من هست)............... .

دوما : اینکه حرکات و انیمشنها در بتلفیلد بهتر بود درش شکی نیست ولی این جزو گیم پلی نیست بلکه جزو گرافیک هست......تو تعریف هم دقت کنین :

gameplay is distinct from graphics, or audio elements

گرافیک و حرکت ها و صدا گذاری بهتر فقط تاثیر میذارن رو گیم ولی هسته اصلی بازی گیم پلی هست .... .اگر از خیلی از بچه ها که شماره قبلی بتلفیلد رو بازی کردن بپرسی میگن اون بهتر بود.........چرا این حرفو میزنن ؟؟؟گرافیک که بالاتر رفته پس چرا این حرفو میزنن؟؟؟؟اینو باید در هسته گیم پلی جستجو کنی(و البته نمک های جنبی مثه گرافیک و صدا گذاری و داستان و....)

+

در مورد اون سوالتون که جواب ندادم.........خودم هم عرض کردم بازی تکراری بود مخصوصا طراحی مراحل تکراری داشت ولی ربطی به بحثمون نداشت........
    من در مورد گیم پلی فقط توضیح دادم..
    .
    .
    .
    Last edited by halflife g; 28-11-2011 at 12:47.

8. 5 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اولا : هیچکدوم از این بازیها ننوشتن که سبک ما " شبیه ساز جنگی " هست.......یعنی اجازه اضافه کردن المان های تخیلی در بازی دارن............... .

دوما : اینکه حرکات و انیمشنها در بتلفیلد بهتر بود درش شکی نیست ولی این جزو گیم پلی نیست بلکه جزو گرافیک هست......تو تعریف هم دقت کنین :

gameplay is distinct from graphics, or audio elements

گرافیک و حرکت ها و صدا گذاری بهتر فقط جذابتر می کنن گیم رو ولی هسته اصلی بازی گیم پلی هست .... .

+

در مورد اون سوالتون که جواب ندادم.........خودم هم عرض کردم بازی تکراری بود مخصوصا طراحی مراحل تکراری داشت ولی ربطی به بحثمون نداشت........
    من در مورد گیم پلی فقط توضیح دادم..
    فکر میکنم شما در برابر من جبهه گرفتید و این اصلا فایده ندار یعنی اینکه بحث بی فایدست.

در مورد اول هم کاملا مشخصه که سبک این بازی ها تخیلی نیست ولی به طور کلی من مخالف این اکشنها تو این جور بازی ها نیستم
    ولی چیزی که هست گیم پلی mw3 کاملا ضعیفتر از bf3 هست فقط مشکل اینجاست که همه گیم پلی رو با جذابیت اشتباه میگیرن.

در مورد اون جمله ی انگلیسی هم که نوشتی اصلا هیچ ربطی به حرف من نداشت و اصلا این چیزای مثل دویدن و .. به گرافیک مربوط نیست و دقیقا گیم پلیه.

من فکر میکنم این بحث رو لا اقل اینجا ادامه ندیم خیلی بهتره چون توی تاپیک یه بازی خاص هست و صورت خوشی ندار
    وطبیعتا هر کسی که طرفدار این بازی باشه ازش تعریف میکنه ولی بازم میگم من طرفدار هر دو بازیم و از
    هر دو بسیار لذت بردم ولی اصلا قبول ندارم که گیم پلی mw3 بتر هست.

اگه یه نیگاه به نقدی که نوشتم از بازی بندازی متوجه میشی که من خودم از بازی لذت بردم و از نظر من یکی از بهترین بازی هسات.

شاد باشید.
    .
    Last edited by majid322; 28-11-2011 at 12:52.

10. 2 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام
    در چهار چوب مبحث موضوع تاپیک ادامه بدید
    مرسی

12. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

جبهه چیه دوست من داریم بحث می کنیم..... حرفی بگین قانع بشیم....نه اینکه زود از کوره دربرین یا بگین این بازی خیلی ضعیف این بازی خیلی بدردنخور و.......... .

ولی چیزی که هست گیم پلی mw3 کاملا ضعیفتر از bf3 هست فقط مشکل اینجاست که همه گیم پلی رو با جذابیت اشتباه میگیرن.
    اینو شما چطور اثبات می کنی گیم پلی mw بهتر از bf3 هست؟؟؟

این چیزای مثل دویدن و .. به گرافیک مربوط نیست و دقیقا گیم پلیه.
    اینو چطور اثبات می کنی؟؟؟

+

من از هیچکدوم از این بازیها خوشم نمیاد(به جز بخش survival بازی cod)....کلا تو سبک اول شخص به نظرم این دو بازی(مخصوصا cod) به حد اشباع رسیدن و باید ایده پیدا کنن...
    .
    .
    .
    ..
    Last edited by halflife g; 28-11-2011 at 13:18.

14. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جبهه چیه دوست من داریم بحث می کنیم..... حرفی بگین قانع بشیم....نه اینکه زود از کوره دربرین یا بگین این بازی خیلی ضعیف این بازی خیلی بدردنخور و.......... .
    من از کوره در رفتم؟ من فقط اینجور حس کردم که شما از کوره در رفتی

اینو شما چطور اثبات می کنی گیم پلی mw بهتر از bf3 هست؟؟؟
    این همه حرف زدم به خاطر همین بود دیگه حالا هر کسی تعریف گیم پلی رو بدونه خودش تشخیص میده....

اینو چطور اثبات می کنی؟؟؟

+
    اینم اثبات نمیخواد و دقیقا برمیگرده به همون تعریف گیم پلی.

.کلا تو سبک اول شخص به نظرم این دو بازی به حد اشباع رسیدن و باید استراحت کنن
    پس به نظرت دیگه سری بعد ساخته نشه بهتره نه ؟ استراحت کنن دیگه

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

من از کوره در رفتم؟ من فقط اینجور حس کردم که شما از کوره در رفتی
    نه داداش بنده از هیچ جایی در نمیرم ولی اینکه شما پشت سر هم cod رو در مقابل بازی رقیب با اصطلاح خیلی ضعیف ...مصنوعی.....حرفی نداره....خطاب می کنی به نظرم جالب نیس و باعث میشه بحث جالب نباشه...... .

+

در مورد تعریف شما هم از گیم پلی به شما تبریک می گم تعریف شما تعریفی جدید هست (گرافیک و انیمیشن کارکتر = گیم پلی)

چی بگم بحث افتاده رو دور تکرار و..........موفق باشی
    .
    ..
    .
    .

17. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد تعریف شما هم از گیم پلی به شما تبریک می گم تعریف شما تعریفی جدید هست (گرافیک و انیمیشن کارکتر = گیم پلی)
    من کجای حرفم گفتم گرافیک کاراکتر = گیم پلی؟
    گیم پلی = حرکت کاراکتر توسط گیمر همین و تمام .

شما هم موفق باشی دوست من

19. 2 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •