دقیقا میدونستم الان اینو میگی
خب اگه دقت کرده باشی تو صفحه ی قبلی هم گفتم باید ببینم که سبک بازی چیه
توی این سبک اینجور حرکات مصنوعی و غیر طبیعی جایی نداره و اصلا کاملا بی معنیه
ولی بازی تو سبک halo که واقعیت نداره هر چی بیشتر غیر طبیعی باشه به جذابیتش هم افزوده میشه.
گیم پلی رو هم من تو این سبک بازی به طبیعی بودن حرکات بازیکنا نسبت میدم نه طبیعی بودن بازی.
راستی همه ی جوابامو جواب ندادی این جوری کلامون میره تو هم
.gif)
اولا : هیچکدوم از این بازیها ننوشتن که سبک ما " شبیه ساز جنگی " هست.......پس اجازه اضافه کردن المان های تخیلی(کم و زیاد) در بازی دارن(چطور که بخش survival بازی cod خیلی تخیله ولی یکی از بهترین تجربه های امسال گیمری من هست)............... .
دوما : اینکه حرکات و انیمشنها در بتلفیلد بهتر بود درش شکی نیست ولی این جزو گیم پلی نیست بلکه جزو گرافیک هست......تو تعریف هم دقت کنین :
gameplay is distinct from graphics, or audio elements
گرافیک و حرکت ها و صدا گذاری بهتر فقط تاثیر میذارن رو گیم ولی هسته اصلی بازی گیم پلی هست .... .اگر از خیلی از بچه ها که شماره قبلی بتلفیلد رو بازی کردن بپرسی میگن اون بهتر بود.........چرا این حرفو میزنن ؟؟؟گرافیک که بالاتر رفته پس چرا این حرفو میزنن؟؟؟؟اینو باید در هسته گیم پلی جستجو کنی(و البته نمک های جنبی مثه گرافیک و صدا گذاری و داستان و....)
+
در مورد اون سوالتون که جواب ندادم.........خودم هم عرض کردم بازی تکراری بود مخصوصا طراحی مراحل تکراری داشت ولی ربطی به بحثمون نداشت........
من در مورد گیم پلی فقط توضیح دادم..
.
.
.