سلام
tv مدل 6390h چگونه باید تصویر در تصویرش را فعال کنم چون هر کاری که می کنم خاموش است هاردم همیشه به تلویزیون وصل ولی نمی دانم چرا تصویر در تصویر خاموشه باید چگونه فعالش کنم .
با تشکر
سلام
tv مدل 6390h چگونه باید تصویر در تصویرش را فعال کنم چون هر کاری که می کنم خاموش است هاردم همیشه به تلویزیون وصل ولی نمی دانم چرا تصویر در تصویر خاموشه باید چگونه فعالش کنم .
با تشکر
دوست عزیز
شما با اتصال هارد به تلویزیون نمی توانید از تصویر در تصویر استفاده کنید
برای تماشای تلویزیون به عنوان یک تصویر در تصویر، منبع صفحه اصلی باید به کامپوننت یا HDMI تنظیم شده باشد.
و برای روشن کردن آن درسری e
منو--->سیستم---> تصویر در تصویر و آن را روشن کنید
و در سری f
منو---> تصویر---> PIP و آن را روشن کنید
پنجره تصویر در تصویر تلویزیون، تنها از سیگنال های AV پشتیبانی میکند.
تصویر در تصویر در صورتیکه یک فیلم در مرورگر پخش شود به طور خودکار غیرفعال خواهد شد. پخش فیلم ها ممکن است پس از قطع تصویر در تصویر دومرتبه شروع شود و ممکن است لازم شود که صفحه دوباره تازه یا ریفرش شود.
در هنگام تماشای یک ویدیو 2D از دستگاه های خارجی متصل به تلویزیون، کاربران هنوز هم می توانید تلویزیون تماشا کند
منو تصویر را باز و PIP را انتخاب کنید. فعال کنید PIP و تنظیم هر گونه موردی که لازم است.
سلام به تلوزیون سامسونگ 6980 دارم که خود به خود خاموش روشن میشه ممنون میشم کمکم کنید ارم سامسونگ میاد بعد دوباره خاموش میشه
دوست عزیز
تمامی کابلهای متصل به تلویزیون را جدا و تلویزیون را خاموش و سپس بطور کامل از برق بگیرید و پنج دقیقه صبر کنید و سپس دوباره تلویزیون را روشن کنید. اگر مشگل حل شد حالا بررسی کنید که کدام کابل با اتصال به تلویزیون این مشگل را بوجود آورده .
ولی اگر مشگل حل نشد وقتی که تلویزیون را روشن کردید بلافاصله دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv
ودر صورتی که مشگل همچنان باقی بود حتماًبه تعمیرگاه مجاز مراجعه کنید. چون ممکن است مین بوردتان آسیب دیده باشد.
از دوستانی که اطلاعات زیادی دارن یه سوال فنی دارمیه ضفحۀ نمایش led فول اچ دی که 1080*1920 هست ... چطور یک تصویر 900*1600 رو بین پیکسل های خودش تقسیم میکنه؟مگه در پنل تلویزیون برای هر پیکسلی سه چراغ کوچک (زرد و آبی و قرمز) وجود داره که رنگ رو تشکیل تا اون پیکسل رو نشون بده؟خب وقتی نصویر 900*1600 میخواد پخش بشه در واقع در هر جهت عمودی و افقی هر پیکسلی باید به اندازه 1.2 ئه اندازۀ قبلی خودش برسه تا تصویر روی تلویزیون فول اسکرین بشه ...ولی مگه اندازۀ اون چراغ های کوچک (که هر پیکسل رو روی پنل تلویزیون تشکیل میدن) ثابت نیست؟! چجوری میتونن پیکسل 1.2 برابر بزرگتر از خودشونو نشون بدن؟!اصلا این تصوری که من ازچراغهای های کوچک و تعداد پیکسل های رو پنل دارم درسته؟ یعنی هر پیکسل یه مجموعه سه چراغی داره؟یا اینکه یه پیکسل ممکنه شامل چند تا از اون مجموعه های سه چراغی بشه ... اگه هر پیکسل فقط یک مجموعۀ سه چراغی داره، پس اون سوالی که در مورد پیکسل های 1.2 برابر پرسیدم جوابش چی میشه؟ببخشید میدونم یه کم پیچیده شد ... ولی واقعا ذهن مو درگیر کردهاگه نتونستم درست مفهوم سوالم رو برسونم بگید یه جور دیگه توضیح بدم ... ممنون
از نرم افزار DivX Plus استفاده کنید ... تبدیل به mkv میشه و تقریبا افت کیفیت نداره
اگه بازم از نتیجه راضی نبودین موقع تبدیل بیت ریت رو بالاتر ببرید
دوستان
من یه تلویزیون LG 42LA62100 دارم که از طریق کابل HDMI به لپتابم وصله !!
مشکلم اینه که وقتی تصویر لپتاب رو کلا رو نمایشگر خارجی میزارم گوشه های تصویر یه چیزی در حدود دو سانت خالیه (رزولیشنش یادم نیست) !! وقتی هم رزولیشن رو افزایش میدم (1920X1080) گوشه های تصویر از تلویزیون بیرون میزنه !!
ولی تو حالت عادی که تصویر هم روی صفحه لپتاپ هست هم روی تلویزیون اینطور نیست (گوشه ها کم و زیاد نداره) ولی رزولیشن پایین تره : 1366X768
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام
میخوام یه led رسیوردار ال جی 42 اینج بخرم
قیمت تا 1500
چه مدلی مناسبتره؟
نیاز به راهنمایی دارم
سلام نمی دونم اینجا باید بپرسم یا جای دیگه
اگه جای دیگه هست که بگید کجاس همون جا بپرسم
تی وی در حد 4 تومن چی پیشنهاد میکنید؟ 48 اینچ کمتر نباشه
سلام
من یه تلویزیون 42 اینچ مدل lg67000 گرفتم
تا حالا هم شکر خدا مشکل خاصی نداشتم ولی چند روز پیش یه فیلم با کیفیت 4k گرفتم که پخشش نکرد
فیلم 4k با ابعاد 1920 در 1080 پخش میکنه ولی این کلیپ ابعادش 3840 در 2160 هست . این رو که میخام پخش کنم میگه فرمت ناشناخته
میخام ببینم مشکل چیه؟کلا نمیتونه این کیفیت رو پخش کنه یا مشکل چیه؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)