دوستان ببخشید
بدنه 6050 و کلا سری 60XX اچ پی رنگشون قهوه ای سوخته هست یا مشکی ؟
یه 6050 دیدم وقتی با کیبردش مقایسه کردم بدنش قهوه ای هست اما کیبردش کاملا مشکیه
6080 و 6090 هم همینطوریه یعنی قهوه ای سوخته هست یا مشکیه ؟
دوستان ببخشید
بدنه 6050 و کلا سری 60XX اچ پی رنگشون قهوه ای سوخته هست یا مشکی ؟
یه 6050 دیدم وقتی با کیبردش مقایسه کردم بدنش قهوه ای هست اما کیبردش کاملا مشکیه
6080 و 6090 هم همینطوریه یعنی قهوه ای سوخته هست یا مشکیه ؟
yas کجایی پس...
چرا پیدات نیست....
---------- Post added at 10:29 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------
دوست عزیز کل سری 6 Dark Umber هست ...
و کیبرد کاملا Black.....
آخرین قیمت 6090 چقدره ؟
من اگه بخوایم با اکرونیس از ظرفیت پارتیشن C که ویندوز توش هس کم کنم و به درایو های دیگه اضافه کنم مشکلی واسه ویندوز پیش نمیاد؟!
نه بابا فقط درایو system , primary هست که یه دونه بیشتر نیست ولی نمی گذاشت دیگه primary یا حتی اکتیو بسازم نمی دونم چرا!!
موقع نصب وین هم نمیدونم چش شده بود حتی اونم نمیذاشت هیچ پارتیشنی بسازم حتی یه دونه!
توی این همه پارتیشنی که عوض کرده بودم این موردو تاحالا ندیده بودم چون من قبلا سه تا هم پریماری داشتم یکی برای XP ویکی هم برای ویستا یکه هم سون....
البته با برنامه های زیادی تست کردم ولی بازم نشد مثل partitionMagic PartitionCommander ParagonPartition و حدود 8 تای دیگه. با هر کدوم وقتی به پریماری میساختم دیگه نمیذاشت حتی دیگه لوجیکال هم بسازم که که هنوزم متحیرم ببین
ولی آخرشم از خیر این اکتیو گذشتم و با برنامه Acronis 10 یه 6 تا درایو لوجیکال ساختم.
عزیز آخه کی میگه فرقی نداره توی اکتیو تاخیر Access تا حدودی کم میشه که میتونه مقداره زیادی سرعت بوت رو افزایش بده برای اطلاعاته بیشتر لطفا نگاهی به راهنمای برنامه ParagonPartition بیندازید....
نه عزیز من خودم هم تازگیا با همین برنامه کار میکنم. درایو c من 23 بود برای برنامه کم اومد 10 تا از D گرفتم دادمش شد 33 هیچ مشکلی هم پیش نیمد و هیچ اطلاعاتی پاک نشد فقط سرعت انجام پارتیشن بندی از 4 ثانیه با هارد خالی به 30 ثانیه با هارد تقریبا پر افزایش یافت.
زیر سایتیمyas کجایی پس...
چرا پیدات نیست....چون بزرگانی مثله شما توی این تاپیکند من جسارت نمیکنم که دخالت کنم
حدوده 1440 قیمت دارم بی گارانتی.آخرین قیمت 6090 چقدره ؟
اما یه نصیحت بهت میکنم شاید به دردت بخوره:
اول منم فقط میخواسم 6090 بردارم ولی بعد تصمیمم عوض شد و 6080 برداشتم اما اگه دوباره میخاستم بردارم حتما انتخابم 6091 بود چون بهترین شرایط ممکنو داره. برین تو کارش
من با این مودمه دیال آپ هم خیلی مشکل دارم سرعتش خیلی از دیال آپه Internal کمتره دیگه خودت حسابه کارو بکن
یه مودم External فابریک دل گرفتم که البته بهترینشه( از توی خوده کارتنه یه لپتاپا برام برداشتن ) به 14 تومان ( البته اصلی قیمتش توی بازار از 20 تا 23 متغیره) واقعا پولمو ریختم توی چاه گفتم که شما برادران مثله من این کارو نکنید.
یا اصلا نگیرید یا ADSL بردارید.....
با عرضه پوزش احتمالا مدتی کمتر بیام تاپیک آخه برام بازی اومده خدا....
توی این یک هفته گذشته من فقط 11 ساعت خوابیدمدهنه خودمو این لپتاپو و چندتا بازیو سرویس کردم
سلام دوستان
اگه منو در مورد گارانتی این لپ تاپ راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم.
کلا میشه رو گارانتی های تعویض hp حساب کرد یا نه؟
اگه میشه بهترین گارانتی چیه؟
خیلی ممنون از راهنمایی تون
(لطفا به پست های قبلی ارجاع ندین چون با این اینترنت نفتی همین یه صفحه رو هم به زور باز کردم!)
بله Dynamic هست
حالا چطوری Basic کنم
توی نصب ویندوز میشه یا باید توی ویندوز این کارو انجام بدم
این Dynamic و Basic چه فرقی دارن؟
ببینید دوست عزیز همون طور که در پست های قبل گفته شده اچ پی در ایران گارانتی و ساپورت رسمی نداره و تمام کسانی هم که ادعا نمایندگی و ساپورت از طرف اچ پی رو دارن کاملا حرفاشون بی اساس هست....
البته این به این معنی نیست که این برند در ایران هیچ ساپورتی نداره...
بسیاری از گارانتی ها شرکتی هستند که اکثرشون خذمات اولیه و بی ارزشی رو ارائه می کنن و بعضی هم گارانتی فروشگاه و تعمیرگاه تخصصی خودشون رو می دن که بعضا بسیار هم خوب هست و ارزش گرفتن رو داره....
هر گارانتی هم بگیرین بک ماه اول اگر کوچکترین مشکل برای سیستم پیش بیاد موظف به تعویض هستند بدون کوچکترین حرفی....
فقط گارانتی الماس به هیچ عنوان نگیرین ....
پس می بینید که از لحاظ گارانتی با گزینه های خوب و قابل تکیه روبرو نیستین.....
اما از طرفی شما با یک برند فوق العاده طرف هستین که محصولاتش از لحاظ کیفیت ساخت و به خصوص QC (کنترل کیفیت ) در بالاترین سطح قرار داره (طبق آمار حتی کمی بالاتر از Apple ).
که این مساله می تونه درصد بسیار بالایی از نگرانی تون بابت گارانتی کم کنه....
قبل از نگرانی در مورد گارانتی هم سعی کنین به فکر پیدا کردن به فروشگاه خوب با فروشنده های حرفه ای باشین.....
چون خرید درست بسیار مهم هست تا این که خرید بدی داشته باشین اما گارانتی نسبتا خوب....
Last edited by emofaboy; 27-07-2011 at 12:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)