تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 241 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 2402

نام تاپيک: بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

همون ارور قبلی که مربوط میشه به نصب نادرست یا آپدیت نبودن یکی از درایورهای ویندوز .
    حالا :
    توی safe mode هم این مشکل رو داری؟ توی safe mode with network چی؟
    قبل از جواب دادن به سئوالم ،
    جدیدترین درایور کارت شبکه کامپیوترتو از سایت رسمیش دانلود و نصب کن . (برای دونستن مدل کارت شبکه از Device manager روی Network adapter کلیک کن )
    و اگه مشکل حل نشد باز پست بزار .
    در خدمتیم...

تو حالت عادی ویندوز هم گاهی اوقات با وصل سیم مودم مشکلی پیش نمیاد ولی تو نصف موارد این بلو اسکرین ظاهر میشه. تو safe mode چند بار تست کردم مشکلی نداشت.
    درایور کارت شبکه رو هم به آخرین ورژن آپدیت کردم ولی بازم حل نشد .

این report آخرین باریه که بلو اسکرین ظاهر شده . شاید با قبلیا فرق داشته باشه .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جناب حیدری بابت توجهتون واقعا ازتون ممنونم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mosayeb.heydari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

تو حالت عادی ویندوز هم گاهی اوقات با وصل سیم مودم مشکلی پیش نمیاد ولی تو نصف موارد این بلو اسکرین ظاهر میشه. تو safe mode چند بار تست کردم مشکلی نداشت.
    درایور کارت شبکه رو هم به آخرین ورژن آپدیت کردم ولی بازم حل نشد .

این report آخرین باریه که بلو اسکرین ظاهر شده . شاید با قبلیا فرق داشته باشه .

جناب حیدری بابت توجهتون واقعا ازتون ممنونم.
    خواهش می کنم.
    توی فایل دامپت یکی از ارورها مربوط به فایل Nod32 میشه ( EpfwLWF.sys ) و تعدادی ارورهای دیگه مربوط به فایل درایور کارت شبکه میشه و بقیه ارورها مربوط به هسته ویندوز و رجیستری میشه .
    میشه یه احتمال دیگه هم داد و اون اینه که سیستمت به یه کرم آلوده شده :
    چون که کرم ها معمولاً توی شبکه فعالیت می کنند و چون شما موقع وصل کردن کابل LAN بیشتر با این ارور مواجه میشین و همچنین فایل مربوط به آنتی ویروس این ارور رو داده بعنوان آخرین راهکاری که به ذهنم میرسه پیشنهاد می کنم آنتی ویروس Nod32 رو از روی سیستم پاک کنی و یه آنتی ویروس دیگه مثل avast رو با آپدیت نصب کنی و سیستمتو موقع اتصال کابل شبکه و در هنگام بوت شدن یه اسکن عمیق بزنی .
    امیدوارم دیگه این آخرین راهکاری که به ذهنم میرسه جواب بده .
    ( وگرنه دیگه باید ویندوز رو از اول نصب کنی و تمام هاردتو فرمت کنی!)

3. این کاربر از mosayeb.heydari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnambazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

خواهش می کنم.
    توی فایل دامپت یکی از ارورها مربوط به فایل Nod32 میشه ( EpfwLWF.sys ) و تعدادی ارورهای دیگه مربوط به فایل درایور کارت شبکه میشه و بقیه ارورها مربوط به هسته ویندوز و رجیستری میشه .
    میشه یه احتمال دیگه هم داد و اون اینه که سیستمت به یه کرم آلوده شده :
    چون که کرم ها معمولاً توی شبکه فعالیت می کنند و چون شما موقع وصل کردن کابل LAN بیشتر با این ارور مواجه میشین و همچنین فایل مربوط به آنتی ویروس این ارور رو داده بعنوان آخرین راهکاری که به ذهنم میرسه پیشنهاد می کنم آنتی ویروس Nod32 رو از روی سیستم پاک کنی و یه آنتی ویروس دیگه مثل avast رو با آپدیت نصب کنی و سیستمتو موقع اتصال کابل شبکه و در هنگام بوت شدن یه اسکن عمیق بزنی .
    امیدوارم دیگه این آخرین راهکاری که به ذهنم میرسه جواب بده .
    ( وگرنه دیگه باید ویندوز رو از اول نصب کنی و تمام هاردتو فرمت کنی!)

خیلی ممنون از راهنماییتون . این روندی که فرمودین رو هم جلو میرم امیدوارم درست شه. این هم بگم شاید مهم باشه هر وقت سیستم از حالت کاملا خاموش اجرا میشه این مشکلو ندارم ولی تو 90 درصد مواردی که سیستم از حالت sleep یا hibernate اجرا می کنم این صفحه ظاهر میشه . بازم ممنون از کمکتون

6. این کاربر از farhad.maxoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خب آقایون دانشمند، لطفا یکی بگه صفحه آبی های ثابت که آخرش میاره Beginning Dump of physical memory مربوط به کدوم قطعه است؟

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

خب آقایون دانشمند، لطفا یکی بگه صفحه آبی های ثابت که آخرش میاره Beginning Dump of physical memory مربوط به کدوم قطعه است؟

این پیغام کلیه !واسه همه صفحه آبی ها میزنه.

our computer.IRQL_NOT_LESS_OR_EQUALIf this is the first time you've seen this Stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps:

Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any Windows updates you might need.

If problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory options such as caching or shadowing. If you need to use Safe Mode to remove or disable components, restart your computer, press F8 to select Advanced Startup Options, and then select Safe Mode.
    Technical Information:*** STOP: 0x0000000A
    Beginning dump of physical memory
    Physical memory dump complete.

Contact your system administrator or technical support group for further
    assistance.

طبق اون چیزی که در صفحه شماره یک نوشته فایل دامپ رو آپلود کن تا بشه یه تزی داد!

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

یه دونه فایل دامپ توی فایل زیپ بود . اگه این ارور فقط یکی دوبار اتفاق افتاد بیخیالش شو .
    در هر صورت ارورت خیلی کلی هست . من که چیزی سر در نیاوردم .شرمنده . ولی بعنوان راه حل های عمومی :
    1-با یه آنتی ویروس قوی و آپدیت سیستم رو اسکن کن.
    1- ویندوز و درایورهاتو آپدیت کن.بخصوص درایورهای گرافیک ، بایوس و چیپ ست .
    2- هاردتو چک کن که اروری نداشته باشه.
    4- اگه میتونی کایل ها و سخت افزارهات رو هم یه بازرسی و تستی بکن.

توی پرسش و پاسخ مایکروسافت و بقیه سایت ها هم به طور کلی گفته شده : مشکل سخت افزاری و یا آپدیت نبودن درایورها . فایل های دامپت هم همه مربوط به هسته ویندوز میشن .
    بازم سر بزن توی تاپیک شاید یکی از دوستان بتونه کمک کنه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام . این فایل های دامپ من هست که البته یکیش (که نمیدونم کدومه) به احتمال زیاد ربطی به صفحه آبی نداره.میشه بگین مشکل چیه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

سلام . این فایل های دامپ من هست که البته یکیش (که نمیدونم کدومه) به احتمال زیاد ربطی به صفحه آبی نداره.میشه بگین مشکل چیه؟
    1- سیستم رو با یه آنتی ویروس قوی و آپدیت اسکن کن.
    2- ارور 1000007e مربوط به آپدیت نیودن یکی از درایورها میشه که توی فایل دامپ درایور کارت صدات ارور داره یعنی فایل (Rtkvhd64.sys (Realtek(r) High Definition Audio Function Driver پس درایور کارت صدا رو uninsatall کن و درایور جدید رو از سایت رسمی realtech بگیر . از این لینک :
    3- اون یکی فایل دامپ هم که ارور 0000009f هست که فایل ntoskrnl.exe ارور زده که این فایل مربوط به هسته ویندوز میشه. پس ویندوز رو هم آپدیت کن و با یه نرم افزار بهینه ساز مثه advanced system optimizer سیستمت رو بهینه سازی کن . از سایت سافت گذر دانلودش کن .
    Last edited by mosayeb.heydari; 23-03-2013 at 12:46.

12. این کاربر از mosayeb.heydari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

سلام دوستان.ویندوز 7 و 32 بیتی. اصن وقت خاصی نداره و میبینی وسط بازی یا وسط دانلود یه دفعی میاد و ریست میشه. اینم مشخصات:
    cpu:INTEL I3 CORE
    VGA:GEFORCE 550GTX
    RAM:4g

minidump: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

generelReport:
    Last edited by E.N.A.Y.A.T; 23-03-2013 at 21:12.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •