تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 645 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

حامد جان چرا با ویستا حال نمیکنی؟کمتر کسی دیده بودم از ویستا خوشش نیاد.خوب گویا باید صبر کنی تا سون بیاد.نسخه ازمایشیش هم امده.اونجوری که من دیده ام بیشترین تغییرات ممکن رو داشته.هر چند گویا قراره 2010 تازه بیاد!
    اخه همه چیز به نسبت xp سخت شده.سنگین هم که هست.
    راستی مصطفی خودتی توی بخش موبایل؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام بچه ها.
    یه سوال.تبدیل USB to HDMI هست ؟ شنیدم هست.
    یکی قیمتشو میخواستم بدونم و دیگری اینکه
    آیا کیفیت نسبت به حالتی که خود نوت بوک یا PC اوریجینال پورت HDMI داشته باشه کمتر نخواهد شد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

USB به HDMI ؟ خیر امکان نداره ... HDMI توسعه سخت افزاری مورد نظرش هم نیاز داره و کلا این دو ، دو تا استاندارد جداگانه هستند

البته مدلهایی که عرضه شدند با یک درایور خاص و چیپست اختصاصی هستند که به عنوان یک کیت سخت افزاری کار میکنه :

این هم نمونه اش :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قاعدتا کیفیت باید همون 1080p باشه که خروجی DVI میده ... این دفعه یک تبدیل DVI به HDMI هم میخواد که فکر کنم انواع تبدیل ها باهاش باشه ! البته قیمتش 87 دلاره !!! توی ایران بیاد میره بالای 120 ت!

این هم هست :
    کد:
    من که توی بازار ندیدم

4. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

حالا سوالی که پیش میاد :

اگه بر فرض این آداپتور هم پیدا شه آیا تصویری که از پورت vga میگیریم
    (vga به s-video وسپس اتصال به tv )خیلی کمتر از تصویری که ازپورت hdmi گرفته شه؟
    در نهایت میخوام بدونم داشتن این پورت توی لب تاپ چقدر اهمیت داره و چه میزان در انتخاب لب تاپ باید تاثیر گذار باشه؟
    با توجه به اینکه در حال حاضر من ممکنه ماهی یک دفعه بخوام برا دیدن فیلم لب تاپو به tv وصل کنم.حالا این پورت چه استفاده های دیگه ایی داره و در آینده چقدر ممکنه بهش نیاز پیدا کنم رو نمیدونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با عرض سلام.من یک لپ تاپ اسر جدید دارم که موس پد آن ازکار افتاده جکار باید بکنم2 بار هم قبلا اینطور شد که بعد خودش درست شداما ایندفعه هرکاری میکنم درست نمیشه. ضمنا من مبتدی هستم. با تشکر

داره خودمونی میشه ali_ensam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Sweden

پيش فرض

سلام دوستان عزیز !

من می خواستم بدونم که با چه کابلی´ میتوان لب تاپ را به pc وصل کرد و باید به کدوم sata وصل کرد.

بعدآ من یه کابلی معمولی گرفتم کهpc را به اینترنت وصل میکنه که مغازه دار گفت که میتونی با این کابل لب تاب تو هم به pc خونگی وصل کنی ولی من الآن هر کاری میکنم جواب نمیده ! ! چه را ؟ این کابل هم همین کابلی هست که به مودم میخوره ! !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.
    ضمن درخواست برای پاسخ به پست 1439 دو تا سوال دیگه هم دارم
    اول اینکه برد موس وایر لس چقدره؟ آیا میتونه جای ریموت کنترل ( موجود در hp) رو پر کنه؟
    و دوم اینکه یه فروشنده به یه بچه ها گفته بود نباید خروجی صدای نوت بوک رو به اسپیکر وصل کنی،به لب تاپ فشار بیاد. اونم گفته بود باشه و دلیلشو نپرسیده بود.به نظر من که نا مربوط گفته.آخه خود اسپیکر آمپلی فایر داره دیگه.چه فشاری ممکنه به نوت بوک بیاره؟میشه از خروجی به اسپیکر داد و صدای بلند و استریو داشت،درسته؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آقا این قضییه aprove چیه؟ یه پست دادم،پیغام داد نیاز داره moderator تایید کنه تا نشون داده بشه.مگه من تو پستهای قبلیم کاری خلاف مقررات سایت کردم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

USB به HDMI ؟ خیر امکان نداره ... HDMI توسعه سخت افزاری مورد نظرش هم نیاز داره و کلا این دو ، دو تا استاندارد جداگانه هستند

البته مدلهایی که عرضه شدند با یک درایور خاص و چیپست اختصاصی هستند که به عنوان یک کیت سخت افزاری کار میکنه :

این هم نمونه اش :

کد:
    قاعدتا کیفیت باید همون 1080p باشه که خروجی DVI میده ... این دفعه یک تبدیل DVI به HDMI هم میخواد که فکر کنم انواع تبدیل ها باهاش باشه ! البته قیمتش 87 دلاره !!! توی ایران بیاد میره بالای 120 ت!

این هم هست :
    کد:
    من که توی بازار ندیدم

حالا سوالی که پیش میاد :

اگه بر فرض این آداپتور هم پیدا شه آیا تصویری که از پورت vga میگیریم
    (vga به s-video وسپس اتصال به tv ) کیفیتش خیلی کمتر از تصویری که ازپورت hdmi گرفته شه؟
    در نهایت میخوام بدونم داشتن این پورت توی لب تاپ چقدر اهمیت داره و چه میزان در انتخاب لب تاپ باید تاثیر گذار باشه؟
    با توجه به اینکه در حال حاضر من ممکنه ماهی یک دفعه بخوام برا دیدن فیلم لب تاپو به
    tv وصل کنم.حالا این پورت چه استفاده های دیگه ایی داره و در آینده چقدر ممکنه بهش نیاز پیدا کنم رو نمیدونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZEDEHAL DEGE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    همین دورو ورا

پيش فرض

سلام رجيستري داداش 1431 و 1432 رو جواب بده بي زحمت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •