تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 193 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 1921

نام تاپيک: راهنمای خرید رینگ و لاستیک مناسب

داره خودمونی میشه 22arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

شما گفتی لاستیک واسه سمند میخای یعنی رینگ 15 ، ولی لاستیکایی که نام بردی واسه رینگ 14 که !!!!

شما اگه 185/65/14 میخای که باید گل 702 دانلوپ بندازی ، اگه 205/65/14 میخای باید گل 601 بندازی

هر دو گل هم امتحانشو پس داده و تایید شده داداش، من 185/65/14 گل 702 رو 11 سال کارکردشو زیر ماشین دیدم، تازه تایلندیش!!

سومیتومو هم پنجمین لاستیک پرفروش دنیاست و حرفی توش نیست،فقط گل HTR200 یه مقدار زخمت و درشته ، به سلیقه هرکس نمیاد

وگرنه هم فوق العاده نرم و مقاوم ،
    سلام داداش
    قبلا هم در اولین پست (پست شماره 1416) عرض کردم برای پژو 405 اون قسمت رو براتون کپی میکنم :
    (لاستیک فعلی ماکسیس ساخت تایوانه سایز 205 که 60000 کار کرده و سه ونیم سال از عمرش میگذره برای پژو 405)

رینگ هم که فابریکه و سایز 14 ، حالا با این اوصاف چون فقط سایز 205 با فاق 60 استفاده میکنم
    ، دانلوپ 601 و سومیتومو 200 رو میدونم سایز 205 موجوده و اگر دانلوپ 702 هم همین سایز رو داشته باشه (خوبیش اینه که ظاهرا هر سه مدل جهت دار نیستن و گل کامپیوتری محسوب میشن) از سه مدل لاستیکی که عرض کردم به ترتیب اولویت شما کدوم رو بهتر میدونی از لحاظ چسبندگی و دوام؟ ظاهر لاستیک هم برام مهم نیست و کارایی دراولویته.
    سپاس داداش
    Last edited by 22arash; 27-10-2015 at 16:12.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahab-asemani's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

سلام داداش
    قبلا هم در اولین پست (پست شماره 1416) عرض کردم برای پژو 405 اون قسمت رو براتون کپی میکنم :
    (لاستیک فعلی ماکسیس ساخت تایوانه سایز 205 که 60000 کار کرده و سه ونیم سال از عمرش میگذره برای پژو 405)

رینگ هم که فابریکه و سایز 14 ، حالا با این اوصاف چون فقط سایز 205 با فاق 60 استفاده میکنم
    ، دانلوپ 601 و سومیتومو 200 رو میدونم سایز 205 موجوده و اگر دانلوپ 702 هم همین سایز رو داشته باشه (خوبیش اینه که ظاهرا هر سه مدل جهت دار نیستن و گل کامپیوتری محسوب میشن) از سه مدل لاستیکی که عرض کردم به ترتیب اولویت شما کدوم رو بهتر میدونی از لحاظ چسبندگی و دوام؟ ظاهر لاستیک هم برام مهم نیست و کارایی دراولویته.
    سپاس داداش

عذر میخام شما رو با کسی اشتباه گرفتم که سمند داشت

دانلوپ سایز 205 گل 702 رو نداره ، پس دنبالش نباش،
    205/60/14 دانلوپ 601 و 205/60/14 سومیتومو HTR هر دو عالی هستن ، کره ای ها ایرادشون اینه که دیوارشون ضعیفه و سریع از بغل اسیب میبینن،

ولی این دو تا این مشکل رو ندارن، دانلوپ نرم تره و گلش ریز تر که مزیته ، ولی اگه سال تولید واست مهمه دانلوپ فقط 2014 تو بازار موجوده ،و فقط سومیتومو تاریخ 2015

میتونی بگیری ، که اصلا تاریخ 2014 با 2015 فرقی نداره ،باور کن نداره!! جفتش خوبه اقا،اگه بین این دو تا گیر کردی سخت نگیر ،

- - - Updated - - -

سلام داداش

سپاس داداش

عذر میخام شما رو با کسی اشتباه گرفتم که سمند داشت

دانلوپ سایز 205 گل 702 رو نداره ، پس دنبالش نباش،
    205/60/14 دانلوپ 601 و 205/60/14 سومیتومو HTR هر دو عالی هستن ، کره ای ها ایرادشون اینه که دیوارشون ضعیفه و سریع از بغل اسیب میبینن،

ولی این دو تا این مشکل رو ندارن، دانلوپ نرم تره و گلش ریز تر که مزیته ، ولی اگه سال تولید واست مهمه دانلوپ فقط 2014 تو بازار موجوده ،و فقط سومیتومو تاریخ 2015

میتونی بگیری ، که اصلا تاریخ 2014 با 2015 فرقی نداره ،باور کن نداره!! جفتش خوبه اقا،اگه بین این دو تا گیر کردی سخت نگیر ،

3. این کاربر از shahab-asemani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام

ممنون میشم راهنمایی کنید.

207 دارم...رینگ 16 روشه و نمیخوام عوض کنم
    ظاهرا لاستیک های جلوم که کومهو KH11 هست و 205-45-16 هست ترک خورده...
    اینم عکسش :

این خطریه؟

اگه باید عوض کنم لطفا راهنمایی کنید چی بگیرم؟
    سومیتومو و....؟

ببینید ماشین ارتفاع خورده و طبعا نمیخوام گیر کنه به سپر یا گلگیر....

من الان سوالم این هست :

پهنا یعنی 205 و فاق یعنی 45 رو کمی بزرگتر بگیرم چیزی میشه؟؟
    مثلا فاق رو 50 بگیرم چی میشه؟
    حسنش چیه؟
    عیبش چیه؟
    اون 16 آخرش رو میدونم باید همون 16 باشه به خاطر رینگم
    ولی فاق و پهنا رو راهنمایی کنید چی بگیرم؟
    الان به خاطر رینگا مشکل کوبیدن دارم ولی چون رینگام گرونه نمیخوام عوض کنم
    لاستیک چی بگیرم که از این کموهو وضعیت بهتری پیدا کنه و نرم تر باشه؟

بعد عقیبا رو فعلا نمیخوام دست بزنم...اگر فاق یا پهنای بزرگتر بندازم با عقبیا فرق کنه مشکل پیش میاد؟

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

ممنون میشم راهنمایی کنید.

207 دارم...رینگ 16 روشه و نمیخوام عوض کنم
    ظاهرا لاستیک های جلوم که کومهو KH11 هست و 205-45-16 هست ترک خورده...
    اینم عکسش :

این خطریه؟

اگه باید عوض کنم لطفا راهنمایی کنید چی بگیرم؟
    سومیتومو و....؟

ببینید ماشین ارتفاع خورده و طبعا نمیخوام گیر کنه به سپر یا گلگیر....

من الان سوالم این هست :

پهنا یعنی 205 و فاق یعنی 45 رو کمی بزرگتر بگیرم چیزی میشه؟؟
    مثلا فاق رو 50 بگیرم چی میشه؟
    حسنش چیه؟
    عیبش چیه؟
    اون 16 آخرش رو میدونم باید همون 16 باشه به خاطر رینگم
    ولی فاق و پهنا رو راهنمایی کنید چی بگیرم؟
    الان به خاطر رینگا مشکل کوبیدن دارم ولی چون رینگام گرونه نمیخوام عوض کنم
    لاستیک چی بگیرم که از این کموهو وضعیت بهتری پیدا کنه و نرم تر باشه؟

بعد عقیبا رو فعلا نمیخوام دست بزنم...اگر فاق یا پهنای بزرگتر بندازم با عقبیا فرق کنه مشکل پیش میاد؟
    درود . متاسفانه لاستیک شما از بین رفته و به زودی میترکه . پس زودتر برای تعویضش اقدام کنید .رینگ ۱۶ برای ۲۰۶ مناسب نیست اما حالا که داشتید و تجربه کردید همون لاستیک رو با همون سایز بندازید چون عقب هم باید با سایز جلو یکی باشه . ۲۰۶ با رینگ ۱۵ و فاق ۵۵ و ۲۰۵ گیر میکرد . حالا رینگ ۱۶ بشه فکر میکنم فاق ۵۵ بشه حتما گیر میکنه .
    اگر میشه عکس از رینگ هاتون بزارید . سپاس .

6. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

درود . متاسفانه لاستیک شما از بین رفته و به زودی میترکه . پس زودتر برای تعویضش اقدام کنید .رینگ ۱۶ برای ۲۰۶ مناسب نیست اما حالا که داشتید و تجربه کردید همون لاستیک رو با همون سایز بندازید چون عقب هم باید با سایز جلو یکی باشه . ۲۰۶ با رینگ ۱۵ و فاق ۵۵ و ۲۰۵ گیر میکرد . حالا رینگ ۱۶ بشه فکر میکنم فاق ۵۵ بشه حتما گیر میکنه .
    اگر میشه عکس از رینگ هاتون بزارید . سپاس .

من تعجب میکنم این لاستیک نزدیک 2 سال و نیمه روی این ماشینه..چطوری به این زودی اینجوری شده؟؟؟؟!!! به خاطر ارتفاع؟ رینگ؟

55 که میدونم نمیشه...گفتم شاید 50 بشه

45 گیر میاد؟؟؟ من چند تا سایت فروش تایر رو دیدم اصلا 45 نداشتن...4 فصل فاق 45 گیر میاد؟؟
    یعنی اگه نخوام فعلا عقب رو دست بزنم دقیقا همین 205-45-16 رو باید بندازم جلو؟؟؟ نمیشه حداقل پهنا رو بیشتر کنم یه کمی بندازم جلو ؟؟ تا بعدا عقبا رو هم عوض کنم؟ پهنای بیشتر نرم تر نمیکنه؟الان یه کمی میکوبه به خاطر رینگا... عقبا هم کمی ترک دارن ولی ریزه..از نظر مالی نمیتونم یهو الان 4 تاشو عوض کنم...یه چند ماه دیگه عقبا رو میکنم.
    یه کم توضیح میدید پهنا بیشتر و کمتر فرقش چیه در ماشین؟
    از نظر فنی عقب با جلو فرق کنه خطریه؟؟؟
    کوموهو دیگه دلمو زده میخوام ژاپنی بندازم به نظرتون گیر میاد این پهنا و فاق؟
    عکس کامل از رینگ دارم چند ماه پیش که تصادف کرده بودم انداختم
    یه عکس نصفه هم امروز از جلو انداختم..جفتش رو میذارم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by Ali_softcenter; 03-11-2015 at 21:33.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من تعجب میکنم این لاستیک نزدیک 2 سال و نیمه روی این ماشینه..چطوری به این زودی اینجوری شده؟؟؟؟!!! به خاطر ارتفاع؟ رینگ؟

55 که میدونم نمیشه...گفتم شاید 50 بشه

45 گیر میاد؟؟؟ من چند تا سایت فروش تایر رو دیدم اصلا 45 نداشتن...4 فصل فاق 45 گیر میاد؟؟
    یعنی اگه نخوام فعلا عقب رو دست بزنم دقیقا همین 205-45-16 رو باید بندازم جلو؟؟؟ نمیشه حداقل پهنا رو بیشتر کنم یه کمی بندازم جلو ؟؟ تا بعدا عقبا رو هم عوض کنم؟ پهنای بیشتر نرم تر نمیکنه؟الان یه کمی میکوبه به خاطر رینگا... عقبا هم کمی ترک دارن ولی ریزه..از نظر مالی نمیتونم یهو الان 4 تاشو عوض کنم...یه چند ماه دیگه عقبا رو میکنم.
    یه کم توضیح میدید پهنا بیشتر و کمتر فرقش چیه در ماشین؟
    از نظر فنی عقب با جلو فرق کنه خطریه؟؟؟
    کوموهو دیگه دلمو زده میخوام ژاپنی بندازم به نظرتون گیر میاد این پهنا و فاق؟
    عکس کامل از رینگ دارم چند ماه پیش که تصادف کرده بودم انداختم
    یه عکس نصفه هم امروز از جلو انداختم..جفتش رو میذارم

لاستیک های کره ایی اکثرا از بغل ضعیف هستن . ۲۰۶ هم ذاتا ماشین خشک و اسپرتیه . فاق لاستیک هم کم بوده حسابی کوبیده و لاستیک شما به این روز دراومده .
    فاق ۵۰ رودستون هست ۲۰۶ آر ۱۶
    فالکن ژاپن فاق ۴۵ هم هست ۲۰۵ با فاق ۵۰ هم هست .
    کومهو کره و نکسن کره با فاق ۵۰ توی بازار موجوده .
    در کل چون سایز رینگ مناسب برای ماشینتون انتخاب نکردید یکم انتخاباتون محدود و سخت شده . تغییر پهنای لاستیک جلو و عقب باعث به هم خوردن تعادل ماشین میشه و استاندارد نیست .
    چراغ جلو هم که شکسته قیمتش با مزدا۳ نیو یکیه .

9. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

لاستیک های کره ایی اکثرا از بغل ضعیف هستن . ۲۰۶ هم ذاتا ماشین خشک و اسپرتیه . فاق لاستیک هم کم بوده حسابی کوبیده و لاستیک شما به این روز دراومده .
    فاق ۵۰ رودستون هست ۲۰۶ آر ۱۶
    فالکن ژاپن فاق ۴۵ هم هست ۲۰۵ با فاق ۵۰ هم هست .
    کومهو کره و نکسن کره با فاق ۵۰ توی بازار موجوده .
    در کل چون سایز رینگ مناسب برای ماشینتون انتخاب نکردید یکم انتخاباتون محدود و سخت شده . تغییر پهنای لاستیک جلو و عقب باعث به هم خوردن تعادل ماشین میشه و استاندارد نیست .
    چراغ جلو هم که شکسته قیمتش با مزدا۳ نیو یکیه .

عزیز تصادف که برای چند ماه پیشه درست کردم ماشینو الان...عکس کامل از رینگ نداشتم دیشب اونو گذاشتم

آخه رینگ 15 خوب نمیشه برای 206 و 207 همین رینگ 16 خوشگله...

به هر حال. الان من فاق 50 بندازم لاستیک رو گیر نمیکنه اگه کل ماشین پر بشه؟
    50 اوکی ترین چیزی هست که میتونم در اینشرایط با این رینگ استفاده کنم؟

205-50-16 بگیرم؟

مشکل من میدونید چیه؟ من فعلا نمیتونم هر 4 تا رو عوض کنم ( به لحاظ مالی )

الان اگه 50 بگیرم...دو جفت دیگه م 45 هست! چی کار کنم؟منظور من فاق هست نه پهنا..پهنا که همون 205 رو میگیرم.

یکی پرسیدم میگه 50 رو بنداز عقب..45 خودت جلو باشه تا موقعی که اونا رو هم عوض کنی..میگه عقب یه کم فاقش بیشتر باشه مشکلی نداره.

آره؟
    فالکن کیفیتش در حد سومیتومو هست؟

از کجا قیمتا دستم بیاد؟
    تقلبی که ندارن؟ اینا گارانتی و ..دارن؟

بعد من دیدم مثلا بعضی فالکون ها تایلند هستن بعضی ژاپن! اینو جایی روی لاستیک حک کرده؟
    Last edited by Ali_softcenter; 04-11-2015 at 13:15.

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

یکی از دوستان راهنمایی کنه لطفا

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عزیز تصادف که برای چند ماه پیشه درست کردم ماشینو الان...عکس کامل از رینگ نداشتم دیشب اونو گذاشتم

آخه رینگ 15 خوب نمیشه برای 206 و 207 همین رینگ 16 خوشگله...

به هر حال. الان من فاق 50 بندازم لاستیک رو گیر نمیکنه اگه کل ماشین پر بشه؟
    50 اوکی ترین چیزی هست که میتونم در اینشرایط با این رینگ استفاده کنم؟

205-50-16 بگیرم؟

مشکل من میدونید چیه؟ من فعلا نمیتونم هر 4 تا رو عوض کنم ( به لحاظ مالی )

الان اگه 50 بگیرم...دو جفت دیگه م 45 هست! چی کار کنم؟منظور من فاق هست نه پهنا..پهنا که همون 205 رو میگیرم.

یکی پرسیدم میگه 50 رو بنداز عقب..45 خودت جلو باشه تا موقعی که اونا رو هم عوض کنی..میگه عقب یه کم فاقش بیشتر باشه مشکلی نداره.

آره؟
    فالکن کیفیتش در حد سومیتومو هست؟

از کجا قیمتا دستم بیاد؟
    تقلبی که ندارن؟ اینا گارانتی و ..دارن؟

بعد من دیدم مثلا بعضی فالکون ها تایلند هستن بعضی ژاپن! اینو جایی روی لاستیک حک کرده؟
    متوجه هستم دوست عزیز که تصادف قبل بوده .
    ببینید من فقط مطمعن هستم ۲۰۵ آر ۱۵ با فاق ۵۰ روی ۲۰۶ و ۲۰۷ ٬ ۱۰۰٪ گیر میکنه البته عقب . چون جلوشون زیاد بازی نداره و گیر نمیکنه مگر اینکه ارتفاع یزنید که جلو هم گیر میکنه .
    حالا شما رینگ ۱۶ با فاق ۴۵ همون شعاع رینگ ۱۵ با فاق ۵۰ رو داره که قطعا گیر میکنه عقبش . اگر فاق ۱۶ رو ۵۰ بندازید تقریبا مطمعنم گیر کنه . البته عقبیا و نه جلویا .
    فلکن ژاپن لاستیک با دوام و کمی خشک هست . تایلندش هم تحت لیسانس ژاپنه . کشور سازنده روی لاستیک حک شده .

13. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ببینید من فقط مطمعن هستم ۲۰۵ آر ۱۵ با فاق ۵۰ روی ۲۰۶ و ۲۰۷ ٬ ۱۰۰٪ گیر میکنه البته عقب . چون جلوشون زیاد بازی نداره و گیر نمیکنه مگر اینکه ارتفاع یزنید که جلو هم گیر میکنه .
    حالا شما رینگ ۱۶ با فاق ۴۵ همون شعاع رینگ ۱۵ با فاق ۵۰ رو داره که قطعا گیر میکنه عقبش . اگر فاق ۱۶ رو ۵۰ بندازید تقریبا مطمعنم گیر کنه . البته عقبیا و نه جلویا .
    فلکن ژاپن لاستیک با دوام و کمی خشک هست . تایلندش هم تحت لیسانس ژاپنه . کشور سازنده روی لاستیک حک شده .

خب من الان 205-45-16 دارم و گیر نمیکنه...همین سایز رو بگیرم؟ ( به هر حال جوری ارتفاع زدن برام که گیر نمیکنه)
    با توجه به اینکه من رینگم 16 هست بهتره یه لاستیک نرم بگیرم یا خشک؟؟؟

- - - Updated - - -

خب من الان 205-45-16 دارم و گیر نمیکنه...همین سایز رو بگیرم؟ ( به هر حال جوری ارتفاع زدن برام که گیر نمیکنه)
    با توجه به اینکه من رینگم 16 هست بهتره یه لاستیک نرم بگیرم یا خشک؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •