تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 303 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

روش فعال سازی تلویزیون جهانی روي تلويزيونهاي جدید سامسونگ
    برای ورود به منوی مخفی باید hdtv تون خاموش باشه
    -
    براي فعال كردن hotelmode زمانيكه hdtv تون روشن هست بايد كليد هاي گفته شده رو پشت سر هم بزنيد :
    mute119ok
    وبعد hotel mode رو on كنيد
    -
    بعد تلويزيون رو خاموش كنيد وارد منوي مخفي بشين و local set رو براي ----t روي ed-iran بگزارين
    -
    براي فعال شدن منوهاي بيشتر نيازي به فلش هم نيست
    بدون اون هم وقتي روي گزينه clone to usb رو ok بزنيد فعال ميشه
    -
    فقط در پايان يادتون باشه دوباره hotel mode رو off كنيد تا منو هاي hdtv ‌فعال باشند
    جهت استفاده از internet tv بعد از فعال کردن hotel mode اين کارها رو انجام بديد
    control>hotel option>clon tv to usb
    بعد از اون به اينجا بريد
    control>sub option>info link country
    و اون رو به استراليا تغيير بديد و تلويزيون رو خاموش و روشن کنيد
    سپس به menu>setup>network>network test
    بعد هم internet tv رو بزنيد و بعد از تاييد کردن 2 سوال و نصب برنامه ها روي تلويزيون ميتونيد از امکانات internet tv لذت ببريد
    به اينترنت وصل ميشه ولي با اين روش نيازي به اينترنت با سيم نداريد درhome قسمت منو اينترنت بيسيم را كليك بكنيد و رايگان و بدون هزينه از سيستم استفاده كنيد بدون استفاده از هرگونه وسيله جانبي ديگر ميتوانيدبوسيله خود تلويزيونتان از سرويس تلويزيون جهاني استفاده كنيد بصورت.
    قادر به برقراري با اولين اپراتور اينترنت بيسيم اعم از وايرلس، واي فاي، وايمكس و يا gprs مي باشد.

2. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز

من به شما پیشنهاد میدهم قبل از هر کاری ابتدا از تمامی منو های مخفی سیستم خود با دوربین دیجیتالی عکس تهیه کنید و بعد اقدام به تغییرات در منو ها تا اگر کاری را اشتباه انجام دادید بتوانید دوباره به حالت اول برگردانید لازم به ذکر است که بعداز تغییرات حتما hotel modre خاموش باشد تا تغییرات اعمال شود

4. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلا دوستان من3سالهlab55032اینچ دارم و تا حالا ندیدم چراغ دکمه لمسی جلوش روشن باشه و اصلا نمیشه دکمه ها رو دید چن بدرد نخور بود بیخیالش شدم ولی الان لازم دارم..تو منو تنظیمات میشه کاری کرد چراغ این دکمه ها روشن شه یا مشکل سخت افزاریه؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان d5850 سامسونگ رو راهی داره بفهمم چند ساعت کارکرده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اینترنت TV
    . این کدها به شرح ذیل می باشد . شما دکمه ورد به اینترنت را می زنید به محض ورودابتدا کلید FastFoward را فشار می دهید بعد به سرعت اعداد 9-8-2 را به ترتیب فشار می دهید وبعد کلید FastRev را فشار می دهید بعد از این عمل یک و دو ثانیه صبر می کنید قسمات نتظیمات کشور ها می اید و می توانید به هر کشوری خواستید تغییر بدهید حتی امریکا و انکلیس فقط یادت باشد باید سریع انجام بدهید . یادتان باشد اعداد را به ترتب بزیند ضمنا اگر خواستید از app بیشتری استفاده کنید یگوید برایتان نحو انجام ان را بگویم . این هم متن انکلیسی این عمل

Internet @ TV CountryCode EasyWay Change! USA included
    a new one here
    First Enter Internet @ TV
    Second Press "FastFoward" key (right key of play)
    Third Press 2 8 9 Sequenz.
    4th Press "FastRev" key (left key of play)
    change country before, make backup of your widgets.
    دوست عزیزم ممنونم
    من این کار روکردم حالا داره نرم افزارهای جدید نصب می کنه و قبلی ها رو دیلیت کرده. یعنی حالا بدون چیز پی ان می تونم تو فیس و یو تیو ب برم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان عزیز کمک فوری می خواستم الان 6 ماه هستش هیچکی نتونسته مشکلم رو حل کنه؟؟

تلوزیونم مدل ue40d7000 بود و لوکال ستش روی ed Euro بود من تغییرش دادم به ea iran بعدش تلوزیونم رو ابدیت کردم وفریور 1025.1 شد حالا هر کاری میکنم نمیتونم لوکال ست رو با نرم افزار rusamsungTVcommunicatorتغییر بدم چون دکمه فکتوری و 3سیدش کار نمیکنه ولی بقیه دکمه هاش کار میکنه قبلا با همین نرم افزار تغییرش داده بود الان کار نمیکنه ؟؟؟؟؟؟؟توی سایت samygo نوشته بود که تلوزیون رو ابدیت نکنید ..
    حالا راهی هست که لوکال ست رو تغییر بدم یا فریور تلوزیون رو به عقب برگردون چون با فریور قبلی کار می کرد 1017.1

9. این کاربر از mansour4388 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اینترنت TV
    . این کدها به شرح ذیل می باشد . شما دکمه ورد به اینترنت را می زنید به محض ورودابتدا کلید FastFoward را فشار می دهید بعد به سرعت اعداد 9-8-2 را به ترتیب فشار می دهید وبعد کلید FastRev را فشار می دهید بعد از این عمل یک و دو ثانیه صبر می کنید قسمات نتظیمات کشور ها می اید و می توانید به هر کشوری خواستید تغییر بدهید حتی امریکا و انکلیس فقط یادت باشد باید سریع انجام بدهید . یادتان باشد اعداد را به ترتب بزیند ضمنا اگر خواستید از app بیشتری استفاده کنید یگوید برایتان نحو انجام ان را بگویم . این هم متن انکلیسی این عمل

Internet @ TV CountryCode EasyWay Change! USA included
    a new one here
    First Enter Internet @ TV
    Second Press "FastFoward" key (right key of play)
    Third Press 2 8 9 Sequenz.
    4th Press "FastRev" key (left key of play)
    change country before, make backup of your widgets.
    بله app بیشتری می خوام. لطفاً...
    متشکرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

همون که در تصویر شماره یک می بینید بعد از ورود به منوی سرویس و بخش Options تنظیمات مربوط به Local Set و Model غیر فعاله.
    برای فعال کردن اون به این روش عمل کنید:

1. یک عدد فلش USB که با فایل سیستم FAT32 فرمت شده باشه رو به تلویزیون وصل کنید.

2. تلویزیون رو روشن کنید. کد زیر رو در کمتر از 3 ثانیه وارد کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منوی Hotel Mode ظاهر می شه.

3. Hotel Mode رو روشن کنین و بعد تلویزیون رو خاموش کنین.

4. وارد منوی سرویس بشین. به مسیر زیر برین:
    Control >> Hotel Options >> Clone TV to USB
    <<
    این کار اطلاعات ذخیره شده کانال های دیجیتال و --- رو روی فلش ذخیره می کنه که بعدن هم قابل بازیابیه که البته به کار ما ارتباطی نداره.

5. کار ما تموم شده. حالا بسیاری از قابلیت های غیر فعال از قبیل Local Set، Model، PVR و فعال شده.

6. بعد از اینکه کارتون تموم شده و مطمئن شدید که همه ی بلاهای ممکن رو سر تلویزیون تون آوردید به مسیر مرحله 4 برین و Hotel Mode رو خاموش کنید. اگه این کار رو نکنین بخشی از قابلیت های تلویزیون غیر فعال می شه.

7. تلویزیون رو خاموش و بعد روشن کنید.

وارد منوی مخفی شدم. hotel mose نداره hospitability mode داره روشنش کردم و دوباره تلویزیون رو روشن کردم در منوی مخفی دوباره لوکال ست غیرغعاله البته از اول روی ایران بود.

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان عزیز کمک فوری می خواستم الان 6 ماه هستش هیچکی نتونسته مشکلم رو حل کنه؟؟

تلوزیونم مدل ue40d7000 بود و لوکال ستش روی ed Euro بود من تغییرش دادم به ea iran بعدش تلوزیونم رو ابدیت کردم وفریور 1025.1 شد حالا هر کاری میکنم نمیتونم لوکال ست رو با نرم افزار rusamsungTVcommunicatorتغییر بدم چون دکمه فکتوری و 3سیدش کار نمیکنه ولی بقیه دکمه هاش کار میکنه قبلا با همین نرم افزار تغییرش داده بود الان کار نمیکنه ؟؟؟؟؟؟؟توی سایت samygo نوشته بود که تلوزیون رو ابدیت نکنید ..
    حالا راهی هست که لوکال ست رو تغییر بدم یا فریور تلوزیون رو به عقب برگردون چون با فریور قبلی کار می کرد 1017.1
    ظاهرا سامسونگ تو آپدیت های جدیدش کدهای فکتوری و 3اسپید رو از طریق LAN غیر فعال کرده. تنها راهش استفاده از ریموت دست سازه که خیلی هم راحته ساختنش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

افزایش apps
    اما دوست گرامی برای افرایش apps این دفعه نیازو به ورود به منو مخفی دارید خواهشا به دیگر تنظیمات کاری نداشته باشید فقط این منو :
    باید وارد sub option بشوید بعد که وارد شده اید دوستان در پستهای قبلی نحو ورود ان را توضیح دادهاند بعد که واد شده اید گزینه ای به نام info link server type وجود دارد که بصورت پیش فرض روی operationg به معنای عامل تنظیم شده شما وقتی وارد این گزینه می شود دو گزینه دیگر وجود دراد به نام development به معنای توسعه و developming به معنای در حال توسعه . اگر گزینه اول باشد همون apps که دارید نمایش داده می شود اگر گزینه دوم به معنای توسعه تغییر بدهید apps شما زیاد می شود اگر گزینه در حال توسعه را انتخاب کنید apsss شمال خیلی خیلی زیاد می شود . انتخاب با شما خواهد بود کدام را انتخاب کنید . خواهشا به دیگر قستمها کاری نداشته باشید . امتحان کنید نتیجه را اعلام نمائید

14. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •