محمد جان قرار بو آهنگارو بزاری ...چی شد پس![]()
محمد جان قرار بو آهنگارو بزاری ...چی شد پس![]()
پایان 2 که کامل بود. مشکل اینه که این عنوان از اول قرار بوده یه سه گانه باشه. توی 1 با سارن می جنگیدیم آخر نابود شد. توی 2 با کالکتورها میجنگیدیم نابود شدن. ولی توی 3 هیچ چیز معلوم نشد. خیلی نا مفهوم. توی 2 اگر انتخابهای درست نمی کردی و درست پیش نمی رفتی کاملاً توی پایان بازی تأثیر داشت. اما اینجا نه. مشکل همینه. اگر سه گانه بوده باید کامل تمام می شد. اگر نبوده نباید می گفتن سه گانه هست که همه انتظار داشته باشن. کاملاً مشخصه که خیلی تحت فشار بودن بازی رو زود بسازن. خیلی از جزئیات بهش توجهی نشده
نه آخر 2 که خوب بود داره نشون میده که رپیر ها دارن میرسن. بعد پایان 2 پایان اصلی نیست و فقط میخواد به شما هیجان نسخه 3 و بده. از نظر من خوب هم اینکارو کرد.
بعد این داستان دنیای مس افکت تموم شد. دیگه ریپر ها نخواهند بود در نسخه بعدی و اگر باشند باید برای بایو ور تاسف خورد ولی خودشون اعلام کردن داستان ریپر ها و شپرد تموم شد.
ببین داستان مس افکت نسبت به اون بازی های که گفتی فرق داره. معمولا پایان بازی ها مخصوصا عناوینی که برای اولین بار منتشر میشن رو جوری میسازند که اگر بازی گرفت نسخه های بعدی هم بیاد. مثل الن ویک. بعد هم تمامی اون بازی ها پایان مشخصی ندارند چون قراره همینطوری پخش شن ولی مس افکت طبق گفته بایو ور سه گانست
ولی در مورد پایان چی بگم؟ آخه مثلا کاتالیست چه نیرویی داره که میتونه dna همه موجودات رو عوض کنه حیلی حیلی تخیلیه. من بازم میگم پایان مس افکت 3 دیگه نباید مثل 1 و 2 با انتخاب همراه میبود و باید یک پایان داشت که حالا مثلا تعداد کشته ها و یاران از دست رفته.. در پایان تاثیر بزاره نه اینکه این بازی 7 پایان داره و بازی بعدی مس افکت معلوم نیست بر اساس چه پایانی ساخته میشه!
شرمنده دیشب خوابیدم امشب حتما اپ میکنم.![]()
دوستان من یک مشکلی دارم ، تو نقشه ی اصلی ، به بعضی از سیستم هایی که تازه باز شدن نمی تونم برم! عکس ریپر بعضی جاهای نقشه ی کهکشان می یاد ، درست مثل این که یک سیستم هست ، ولی روشن کلیک می کنم ، اتفاقی نمی افته! می ه کاریش کرد؟!
حتی یکی از مراحلی که باید به سیاره ی dakkuna بریم تا مردم اون جا رو از دست ریپر ها نجات بدیم هم روی نقشه نشون نمی ده!!!
---------------------------------------------------
این باگ ها واقعأ تأسف آورن!!!
یکی به من بگه این ریپر ها از کجا اومده بودن؟
الیزومن چند سالش بود؟
کی مس ریلی ها رو ساخته بود؟
Last edited by ALI&SOAP; 20-03-2012 at 19:20.
ریپر ها مشخص نیست ولی توسط اولین نژآد های کهکشان ساخته شدند وقتی که روبات هایی ساختند که از در برابر سازندشون ایستادند و دست به نابودی سازنده زدند اینها هم شروع کردن سیتادل ، کاتالیست و مس ریلی ها رو ساختند تا هم تکنولوژی که بهش رسیده بودند رو در اختیار همه بزارند و هم جلوی اتفاق مشابه رو در اینده و برای نژاد های دیگه بگیرند.
55 سال
البرز جان اونا سیستم هایی هستند که به ظاهر توسط ریپر ها کلا نابود شدند. و اون مرحله برای من هم باگ بود![]()
مرسی محمد جان ، پس بازی رو با علم به این که دو تا مأموریت فرعی (یکی اول بازی ، یکی هم این!) رو به خاطر باگ سازنده نمی تونم بازی کنم ، ادامه بدم!![]()
کدوم کوئیست اول بازی باگ بود؟ من که نداشتم
ea هم حاضر شد به هر کس که از بازی ناراضی بوده پول خرید بازی رو پس بده( نامرد به خاطر تو باززی خراب شد) حالا بازم باید واکنش بایو ور رو دید. من موندم چرا خواستن این شاهکار رو خراب کنند؟
این حرف بایووار واسه چه وقتیه؟ یعنی چقدر مونده بود به انتشار بازی این حرفو زدن که این اخرین مس افکته؟ اخرین نظری که دادن چی بوده؟
اخه خیلیا از بازیاشون به عنوان اخرین یاد میکنن ولی میگن :در این نسل کنسولها. یا من شنیدم بایووار گفته پایان مس 3 پایان شپرده نه مس افکت. پس به نظر من سوالهای مثل اولین نسل کیان؟( خوب یه کسای مث کاتالیزور) ریپرها چی هسن(که مشخص شد)و از این دست سوالا میمونه واسه نسخه 4 و داستان شپرد با یه دی ال سی سر هم میاد. شرکتی که همراه نسخه اصلی دی ال سی میده بعد از انتشار بازی نده؟
در مورد 3 انتخاب و ادامه بازی: فکر نکنم یه نویسنده داستانشو ناقص و قاطی پاتی رها کنه .حداقلش اینه که یه پایان کامل ولی چرت نشون میدن.نه یه چیزی مث خواب.پس چیزی تموم نشده.و میدونن دارن چکار میکنن ( بقول محمد که گفت هیجان از 2 برا 3 دادن. شاید مبهم بودن اینم واسه هیجانه)
البته قبول دارم که اگه همینجوری رها بشه باید جایزه افتضاح نسل گیم رو بهشون داد و قبول دارم شرکت EA استاد خراب کاریه
رسما هیچ چیز اعلام نشده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)