سلام رفیق /.
نه من اینکاره نیستم .
من خودم لیسانس عمران دارم و کار می کنم با حقوق کم ولی باز راضی هستم /.
می خواستم یه چیز خوبی باشه که بتونم انجام بدم کسی دیگه چیزی نمیدونه؟
سلام رفیق /.
نه من اینکاره نیستم .
من خودم لیسانس عمران دارم و کار می کنم با حقوق کم ولی باز راضی هستم /.
می خواستم یه چیز خوبی باشه که بتونم انجام بدم کسی دیگه چیزی نمیدونه؟
سلام دوستان عزیز
الان چه بانکی به صورت روز شمار بالا ترین سود میده
سلام
من کمی شاید تراکنش با خارج کشور داشته باشد یعنی شاید مقدار پولی را بخوان برام به دلار بریزند حالا من نمیخوام برم پی پال و اینا باز کنم چون برداشتشون هم توی ایران نمیدونم چطوریه برای همین ترجیح میدم یک حساب ارزی باز کنم
میخواستم بپرسم بانکی هست حساب ارزی باز کنه ؟ چطوری هست بعد برداشت مثلا دلار اونجا ؟ یک راهنمایی بکنید کسانی که در جریان هستید.
سلام. بانکها از وقتی بویِ دلار اون هم بیست میلیارد!!! که در دستِ مردم هست به مشامشون خورده ,تقریباً همشون آگهی افتتاح حساب ارزی با سود 6 یا 6.25 درصد زده اند همه جا .اما گمان نکنم با افتتاح اینجور حسابها بشه ویزاکارت یا ماستر یا امربکن اکسپرس کارت یا ی پال گرفت چون به شبکه ی جهانی وصل نیست . احتمالا تنها راهش باز کردن یک حساب خارج از ایران توسط خودتون یا یک آشنا هست . البته آگهی هائی هم تو نت دیدم در مورد ویزاکارت در ایران اما نمیدونم کلاهبرداری هست یا حقیقت داره .
سلام
حساب ارزی یک کلاهبرداری علنی است. حتا در برنامه پایش سیما هم از آن انتقاد کردند.
داستان اینه که شما خودت باید ارز را تهیه کنی (ازهرجا و با هرنرخی) بعد در بانک حساب باز میکنید و هر وقت خواستید پولتون را دربیارید، بانک ادعا میکنه که ارز نداره و مابه اتفاوت ریالی آن را به شما پرداخت میکنه؛ البته با نرخ دولتی.
ولی کارتهای اعتباری ارزی در اینترنت فروخته میشه و معتبره. ولی نرخ بالایی داره.
دوسه سال پیش خودم رفتم بانک ملی که ویزاکارت میفروخت. اگه یادم باشه هر کارت 700000تومن که مقدار ارزش نمیتونست کمتر از 100دلار باشه. (100دلار به نرخ روز باضافه 70هزار تومن)
ولی الآن که دیگه وضع ارزی واویلاست. گمون نکنم بفروشه.
سلام
تا چند وقت دیگه یه مقدار پول دست خوانواده میاد میخوان تو یه بانک بزارن و سودش رو به صورت ماهیانه بگیرن...
کدوم بانک بالا ترین سود رو به صورت روز شمار و باز پرداخت ماهیانه میده؟
Last edited by *IN*; 18-11-2012 at 21:11.
بانکها که بعید میدوم بتونن سودی بالاتر از نرخ بانک مرکزی بدن
ولی شاید در بین موسسه ها مهر و قوامین بهترین انتخاب باشن
چند درصد میدن؟
100%مطمعن هستن؟
سلام
دوستان یه سوال دارم میشه هر کس واقعا اطلاع داره جواب بده ؟
وقتی میخوایم وجهی رو به حساب کسی واریز کنیم میشه اصلا مشخصات به جز اسم و فامیل وارد نکنیم ؟
در صورتی که کسی مشخصاتش رو وارد کرد کسی که حسابش پر میشه میتونه بفهمه اون کسی که به حسابش پول ریخته کیه ؟ بانک این اجازه رو داره که مشخصات واریز کننده رو به برداشت کننده بده ؟
ممنون از راهنمایی شما
مهر تقریبا قابل اعتماده روز شمار بین 17 تا 18.5 درصد میده بسته به میزان موجودی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)