اگه با جنس مخالف رابطه دوستی داری اصلا روش تعصب نداشته باش.اگه دیدی کسی بهش تیکه انداخت به خاطرش دعوا نکن.چون اگه مشکلی پیش بیاد تو رو میزاره و میره سراغ یکی دیگه
اگه با جنس مخالف رابطه دوستی داری اصلا روش تعصب نداشته باش.اگه دیدی کسی بهش تیکه انداخت به خاطرش دعوا نکن.چون اگه مشکلی پیش بیاد تو رو میزاره و میره سراغ یکی دیگه
قبل از دوچرخه سواری همیشه صحت ترمز ها و باد لاستیک ها رو چک کنید . مخصوصا اگه به سرعت زیاد(بالای 40 ) علاقه دارید چون اگه موقع پیچ ها ترمز عمل نکنه جاده می پیچه ولی دوچرخه شما نمی پیچه!
من خودم سر همین ترمز نگرفتن 1 دستم شکست![]()
هیچوقت غرورتون رو تیغ نزنید...واسه هیشکی از غرورتون مایه نذارید...
من یاد گرفتم که حتی اگه یکی قصد کشتنمو هم داشت بهش التماس نکنم...
همیشه بیشترین درجه احترامو واسه خودتونو شخصیت و غرورتون قائل بشید...اینجوری هیشکی جرئت نمیکنه ذره ای توهین کنه بهتون
تا موقعی که شخص خاصی رو فراموش نکرده باشید مطمئن باشید که اون شخص هم شما رو فراموش نکرده.
Last edited by m6ir; 18-12-2011 at 10:58.
یه مطلبی هست که شاید بارها سایر دوستان تو تایپیک ارائه کردن ، بارها شنیدیم و... ولی به نظرم بازم باید بگم . چون خیلی کم به کار میگیریم ، 70% تا 80% درگیری ها ، دلخوری ها ، گره هایی که توی کار ها ایجاد میشه و ... از روی حرف نسنجید هست ! همیشه فکر کنید و حرف بزنید ، چه لزومی داره مطلبی که میدونید طرف را ناراحت میکنه بگید ؟ چه لزومی داره مشکلتون رو به کسی که نمیتونه حلش کنه بگید ؟ واقعا چه دلیلی داره کاری رو که میخواید انجام بدید ، و به نفع خودتون هست رو به کسی بگید که فکر کنه به ضررتون هست و مانعتون بشه ( مثل خانواده ) و هزاران مثال دیگه ! من که شده یه کاغذ بنویسم اول فکر بعد حرف بزن و همیشه تو دستم بگیرم که یادم نره این کار رو میکنم .
سلام
وقتي توي اتوبوس يا مترو يا... روي صندلي نشستيد و همه صندلي ها پر هستش و يه شخص سالخورده يا مثلا يه نفر با بچه كوچيك سوار ميشه خوبه كه ما هايي كه فعلا جوون هستيم بلند شيم و اجازه بديم اون اشخاص بشينند چرا كه به هر حال ما راحتتر ميتونيم توي اتوبوس يا ... بايستيم درحاليكه يه شخص سالخورده ممكنه كه نتونه مثه ما به راحتي بايسته يا يه شخص بچه دار بايد حواسش به بچشم باشه ديگه و ممكنه خدايي نكرده اتوبوس بد ترمز كنه و ..... به هر حال ما هم ممكنه يه زماني همين وضعيت برامون پيش بياد
پس گاهي وقتا از خودگذشتگي چيز بدي نيست
به خاطر فوتبال و طرفداری از یه تیم با کسی بحث نکنید.من یادمه چند سال پیش به خاطر بازی پرسپولیس و استقلال با پسر عموم بحث کردم و طوری که به دعوا کشید و هنوز که هنوزه با هم حرف نمیزنیم
سعی کنید خاطراتتون رو بنویسید ، کوتاهی نکنید بگید یادم می مونه چون قطعا از یادتون خواهد رفت.
بعد وقتی به خاطراتتون رجوع می کنید و یاد گذشته می کنید حسی بهتون دست میده که قابل وصف نیست ، این یه سرمایس
-----------------
سن انسان اجازه نمیده همه چیز رو تجربه کنه ، از تجربیات سایرین استفاده کنید و هیچوقت فکر نکنید انسان کاملی هستید حتی اگر دور و اطرافیانتون ازتون تعریف و تمجید کردن ، بدونید همیشه بهتر از شما هم هست
Last edited by SIMON137; 18-12-2011 at 17:13.
قبل از هر کاری قوانین اون کار رو به خوبی یاد بگیرید.بعد از ورود به محیطهای جدید مثل کار و یا مدرسه و دانشگاه جدید مقررات رو مطالعه کنید.هر جا شرایط و مقررات خاص خودش رو داره
تجربه بسیار مهم از طرف متاهل ها!!
اگه میخوای کسی رو به عنوان همسرت انتخاب کنی از همون اول اونو با تمامه عقایدش دوست داشته باش و سعی نکن اونو عوض کنی
چندروز پیش بیمار شدم که باعث شد این نکته ها رو یادم بمونه و فراموش نکنم
1 . اگه تحت پوشش هر نوع بیمه خدمات درمانی ای هستین و قصد سفر دارید ؛ حتی قبل از جمع آوری لباس دفترچه بیمه رو همرا داشته باشید
مهم نیست که عمر سفرتون کوتاهه یا طول مسیرش کمه
ممکنه خدای نخواسته بیماری به سراغتون بیاد و لازم بشه که از دفترچه استفاده کنید وگرنه مجبور میشید مثل من برای یک بیماری ساده کلی خرج کنید
2 . وقتی بیمار میشین خود درمانی رو کنار بذارید
ممکنه به نظر خودتون یه بیماری ساده باشه مثل دفعه های قبل و تصمیم بگیرید از روشهای قبلی برای بهبود استفاده کنید ولی بعد از مراجعه به پزشک متوجه اشتباهتون میشین
من با توجه به تجربیات قبلم ؛ غذاهایی رو مصرف کردم که فکر می کردم برام مفیده ولی پزشک گفت که نباید از اونها استفاده کنم چون حالم رو بدتر می کنه
3 . در مراحل اولیه بیماری به پزشک مراجع کنید
هر بیماری باید دوره خودش رو طی کنه ولی مصرف داروها می تونه دردتون رو کاهش بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)